עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, אני עובד כעוזר לאיש סיסטם בטכניון. החלטנו כי אנו משדרגים את כל המחשבים בכיתותו (לא חוות מחשבים) ל WIN7. הבעיה היא שהלוח אם ישן Intel D915GVWB, באתר של אינטל כבר אין תמיכה לדרייברים עבור WIN7. הבעיה היחידה שלי היא הכרטיס קול. (לא מעניין אותי שגם אין דרייבר לכרטיס מסך). משום שהמרצים מציגים תכנים בעלי קול בכיתות. ע"פ הממצאים שלי בעזרת התוכנה PC Wizard, מ הדגם של הכרטיס קול הוא Intel 82801FB (ICH6) High Definition Audio Controllers. יש גם מודל שהוא: ALC880 Realtek. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר מתאים לWIN7. תודה מראש לכל מי שיעזור או לכל מי שינסה לעזור.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by biggie,

זאת ההודעה שאני מקבל לפני שהוא טוען את הווינדוס. לפני זה היתה לי הודעה system is running in fail safe state please recheck BIOS CMOS SETUP אז חבר שלי אמר לי להוציא את הסוללה אז הוצאתי ועכשיו אני מקבל את ההודעה שכתובה בנושא.. יש לי עוד בעיה המעבד שלי הוא amd athlon 2800+ ועכשיו הוא מראה לי שיש לי 800 מג"ה פחות ממה שאמור להיות לו 1250 במקום 2000. יש לי ווינדוס XP amd athlon 2800+ Abit GURU 1 G kingstone בקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בעיה היא כשאני כותב באינטרנט לדוגמא בגוגל זה מראה לי ???????ג?ג?? כשאני כותב בעיברית אבל בתוכנות כמו איסיקיו זה כותב לי עיברית רגיל ואני משתמש באקספלורר 6 כתבתי את ההודעה במסך טקסט והעתקתי אותה אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי זה יהיה נהדר תודה מראש

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  4. היי כולם הנתונים 1. לאחרונה נאלצתי להתקין מחדש את את המערכת Windows10 pro-64 על SSD (בערך 110 GB SSD ) 2. אני מתקינה ראשית Windows7 ואז באמצעות הכלי החוקי של מייקרוסופסט משדרגת ל-10 (אם מישהו מכיר דרך להתקין נקי 10 עם רישיון של 7 או בדרך טובה אחרת שלא תאלץ אותי לשלם על רישיון חדש ל-10 פרו- אשמח לשמוע). 3. התקנתי את המערכת לפני כמה ימים. לאחר השדרוג, ההתקנה לקחה 50 ומשהו GB שזה הרבה (מאוד) 4. לצערי, קרתה תקלה שלא נפתרה בדרך אחרת ונאלצתי היום להתקין מחדש. הפעם לפני ששדרגתי ל- 10 עמדה ההתקנה של 7 על כ- 60 ומשהו GB (המון!- פי כמה ממה שאני זוכרת מהתקנון בעבר של windoes7) ולאחר השדרוג ל-10 ההתקנה לקחה 77 GB (רק התקנה, לא כולל דבר מעבר לעדכונים אוטומטים בעת ההתק…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני מתקין אני עושה boot לדיסק ואז זה נכנס למסך הכחול הזה יש ליSATA אז אני עושה בהתחלה F6 ואז רשום שזה קואה את הכול זה קורא את כול מה שמחובר למחשב (אני לא יודע אנגלית) אני התקנתי 4 פעמים ווינדוס אבל עכשיו יש בעיה חדשה! ואז יש לי 3 אפשריות 1- s=specifu additionat deevive 2- enter=continut 3- f3=exit אני לוחץ על קמאקר ואז יש לי ואז אני לוחץ על להתקין.. ואז רשום windwos xp pro.... setup setup did not find any hard disk drivs indtalled in your computer make sureany hard disk drivr hre powered on and propejy connrcld toyour computer and that any disk-related hardware configuration is correct this may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup co…

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  6. ^ שלום לכולם, אז הדלקתי את המחשב לפני שבועות מס', והמחשב לא מצא את החיבור של פלאפון(המפעילה של הסים שלי. שוב, לא נטסטיק, אלא כרטיס סים שנכנס מתחת לבטריה של המחשב, בחריץ המתאים). ניסיתי להוריד כל מיני דרייברים והדבר לא צלח. דיברתי עם פלאפון והם הפנו אותי לחבר' LG המפעילה של המחשב שלי(מחשב מדגם R380 של אל.ג'י) LG הציעו לי לפרמט את המחשב תמורת תשלום. הם היו מוכנים להתקין רק ויסטה. בכל מקרה, סרבתי. החיבור לא ניתן לגילוי ובטח שלא להפעלה. מה עושיםם? תודה ושבת שלום!

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by giladt,

אני מנסה להתקין win 7 64 בהתקנה נקיה ובשלב מוקדם הוא קופץ לי עם הודעה על שגיאה 0x80070570. ניסיתי להעתיק את הקבצים לדיסק USB ולהתקין ממנו אבל התופעה חזרה על עצמה. כבר התקנתי בעבר מאותו דיסק שאני מנסה להתקין ממנו אבל מת לי הרד דיסק ואני צריך להתקין מחדש על דיסק חדש. מה עושים? תודה. גלעד

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ROTEMan,

שלום רב. רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם asroch h61m/u3s3 בזמן איתחול \ עליית המחשב אין לי גישה למקלדת \ עכבר ובעצם אני לא יכול להיכנס לביוס , safe mode וכו' . מה אני צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Hagay59,

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב בלי כונן דיסקטים ו בלי CD ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה וכו'. האם יש דרך לעשות BOOT דרך disk on key או משהו כזה ואז למפות כונן רשת שם יש את קבצי ההתקנה של מערכת ההפעלה? אשמח לכל רעיון או עזרה בנושא.... תודה, רם

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by p1mp,

המחשב עוד מעט מגיע ובמהרה יורכב. השאלה הנגזרת מכך היא באיזו מערכת הפעלה כדאי לבחור לעבודה שוטפת ? - אני גיימר ממוצע - דרישות ביצועים גבוהות (אובססיה למהירות) - חובה מערכת הפעלה שעובדת בתאימות עם רוב התוכנות והמשחקים - המפרט: Core 2 Duo Asus Striker Extreme 2GB GeiL 800Mhz GeForce 8800 GTS 320MB שאלה נוספת היא: האם לברוח מהמונופול של ווינדוס ולבחור באיזושהי גרסה של לינוקס?

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by xTz,

בטעות סימנתי את האופציה inherit permission מהתקיה למעלה וגם את האופציה השניה שהייתה שם, כמו מטומטם לחצתי כנראה על משהו שלא צריך וזה דפק את כל ההרשאות לתיקיה אפילו אדמיניסטרטור לא יכול להכנס לא לראות כלום! גם האופציה של take ownership לא עובדת.. מה אפשר לעשות? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם קיימת הורדה חוקית של חבילת שפה עברית לווינדוס 7 פרו... לא מעוניין בפריצה כלשהי.... תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by Mamimo,

מחשב חדש, WINOWS XP ובעת יציאה מה WINDOWS נתקע בתהליך "saving setting". רעיונות ????

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  15. המחשב נועד לגלישת אינטרנט בעיקר וקצת עבודה על פוטושופ. אשמח לעצתכם

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by AmirNadav,

שלום לכולם.. האם אני יכול להוריד SP2 , לצרוב על דיסק ולהתקין במחשב אחר? אם כן, אפשר לינק? תודה !

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by Sex$Booster2007,

הצלחתי להשיג את הBETA מחברי הטוב בפורום אחר, ונכון לעכשיו נשמתו משוטטת בגן עדן גיהינומי יפה, לפניכם מספר לינקים להורדה ב2 אתרים שונים: <צונזר> או לחלופין: <צונזר> אני בודק בפורום אחר מה הSP1 BETA עושה לWINDOWS, האם היא באמת מתקנת המון בעיות ומשפרת ביצועים או שלא? תשובה בקרוב.

18. Started by Buffer,

היי אני חושב לקנות מחשב לסלון אם אני אמצא מערכת הפעלה ראויה. חשבתי על ויסטה מדיה סנטר, אבל יש לי כמה שאלות. האם זה תומך בצפיה בסרטי hd/bluray? האם זה באמת תומך בחיבור לכבלים דיגיטליים ללא צורך בממיר או שעדיין יש את הבעיה עם ההצפנה בארץ או משהו כזה? כמה זה באמת כבד? אני אצטרך מחשב סופרעל בישביל זה, או שמשהו בינוני יספיק? אשמח גם לשמוע חוויות שימוש מאנשים שניסו לשלב את זה בסלון שלהם תודה, אור.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zapeR,

שלום, לפני שבוע בערך, קניתי מחשב חדש עם Windows Vista 64 BIT - מקורי - עם אופצית שדרוג ל Windows 7 כשהוא יצא. אוקי עכשיו כולם יודעים, הWIN7 יצא רשמית. אבל אני רוצה לדעת איך אני משדרג את ה Vista שלי ל WIN7 (יש לי דיסק התקנה של WINDOWS מקורי מMicrosoft, אם זה עוזר) תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by cateye,

זה כבר דיי נמאס, בהתחלה הוא הראה סימנים שהוא מתחיל לא להרגיש טוב (לא מפעיל דברים, נתקע קצת ומשתחרר) אבל עכשיו אני חייב להפעיל אותו מחדש כל פעם (ויסטה) כדי שדברים יעבדו. יש לי איטיות כללית ואני חושב שזה בגלל זה, איך אני יכול לתקן אותו? או להתקין אותו מחדש? או אם יש למישהו רעיון אחר אני ישמח לשמוע תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני מעוניין בפתרונות Low-Level ללא שימוש בתוכנה של צד שלישי לשינוי אייקונים ב-Windows 2000 Professional. האייקונים שאני רוצה לשנות הם אייקונים של תיקיות, אייקונים של ה-Control Panel, אייקונים של ה-Toolbar בתיקיות וכל אייקון אחר שההגדרה שלו חבוייה ולא ניתנת לשינוי באמצעים רגילים. אני מכיר תוכנות שמאפשרות לשנות חלק מהאייקונים הנ"ל. אולם, אני מעוניין בפתרונות Low-Level שמצריכים שימוש ב-Registry ובקבצי מערכת אחרים לצרכים לימודיים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shmuel_mr,

שלום, אז ככה הבעיה היא שכל כמה דקות(בערך 5)המחשב מן נתקע כזה כאשר אני בדפדפן הדפדפן עושה כאילו הוא עובד אבל אני לא מצליח לעשות בו כלום(אני נכנס לאתרים ורק כתוב LOADING) אני לא מצליח לפתוח תוכניות בזמן שזה קורה הבעיה קורה כל הזמן גם שהמחשב לא עוסק במשהו המחשב נראה שהוא פועל רגיל אך אי אפשר לפתוח שום תוכנית המחשב פועל לפעולה רגילה אחרי כמה דקות וחוזר על עצמו מערכת ההפעלה היא WIN 7 מה הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Old Cat,

מערכת XP PRO SP2 עם IE6 ועם כמעט כל העידכונים כולל האופציונאליים למעט התקנת NET. קובץ SWP מוגדר בגודל קבוע ונמצא בכונן פיזי אחר מזה של מחיצת הסיסטם/BOOT. מציין זאת למרות שספק גדול אם יש לזה קשר בכלל. צריך להפעיל תוכנה דוסית שהעברית בה במקור, אין לה תחליף מתאים (הצעה לתוכנה חדשה יותר לא מעשית ולא רלוונטית כרגע). התוכנה משנת 2001 עם תוספות ושינויים מ 2003-2004 ומותאמת לעבודה ב WIN2K וב XP ועבדה טוב. עבדה היטב עד לא מזמן, כולל תמיכה בעברית בחלון דוסי. לא בוצעו בה כל שינויי הגדרות ודרך הגישה שלה לזכרון אינו בשליטת המשתמש. לאחרונה בעת ההפעלה מופיעה בחלון הדוסי הודעת שגיאה DPMI error (4002): memory manager does not support DPMI אין לי אפשרות לדעת בדיוק מתי התחילה התו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by amig2,

אני מתכנן לקנות תוך חודש חודשיים מחשב עם רשיון oem של ויסטה הום פרימיום. מלבד הקטע שמותר למכור oem רק עם מחשב חדש, יש עוד הבדלים בין oem לגרסה רגילה שקונים במחיר גדול פי 3? האם יש הגבלות על פירמוט? האם אפשר להעביר למחשב אחר? ומה קורה עם קורס המחשב, אפשר להתקין מחדש? ואני יכול להתקין את הגירסה בעצמי, או שבחנות חייבים להתקין?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by GerberMan,

שלום לכולם, התקנתי עכשיו וינדוס 7 חדש דנדש עכשיו, אחרי שהתקנתי את חיבור האינטרנט שלי והכל עובד מצוין, פתחתי משתמש נוסף בוינדוס ומשום מה החיבור הזה לאינטרנט לא מופיע אצלו... בנוסף, כל פעם שאני מחליף בין המשתמשים, לא מנתק אותם אלא מחליף, חיבור האינטרנט במשתמש הראשי מתנתק. מישהו יודע מה לעשות? תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.