עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by IlanF,

איכשהו קבעתי שיהיה אייקון מסויים לקבצי .ICO במקון שיהיה את האייקון שיש בקובץ עצמו. איך אני מתקן את זה שלכל קובץ ICO יהיה את האייקון שצריך ליהיות לו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום רב. משתמש בווינדוס 10 בשפה האנגלית. (כלומר, שפת התצוגה של הווינדוס הוא באנגלית עם כתיבה בעברית כמובן) הגדרתי את האיזור ל > ישראל את התאריך והשעה > לפורמט עברי ישראלי (שעון של 24 שעות) בחלונות עצמו השעון מופיע לי בשורת המשימה כמו שצריך בפורמט עברי של 24 שעות (לדוגמה השעה עכשיו היא: 19:40) אבל במסך כניסה לחלונות, השעון מופיע בפורמט של AM PM והוא מציג עכשיו ככה את השעה : >> 7:00 פעם הכל היה בסדר במסך הכניסה לווינדוס והשעון היה מראה פורמט ישראלי של 24 שעות. פתאום זה השתנה. איך אני מסדר את זה ? מצורפים תמונות של ההגדרות בווינדוס. תודה מראש

3. Started by amir77a,

היי, אני מנסה להתקין את חלונות 8.1 32 ביט על מחשב חדש לגמרי. יש לי קובץ ISO אשר העתקתי לכונן USB באמצעות Rufus. מבצע אתחול למחשב (בכדי להתחיל בהתקנה). לאחר 20-30 שניות מתקבל מסך כחול. כותרת "Recovery" ואז מתקבלת הודעה . The OS couldn't be loaded because code integrity failed to initialize. File \windows\system32\boot\winload.exe יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by alonz1,

אני מקווה שזה המקום בשביל בעיות כאלה המערכת הפעלה שלי היא XP ואני משתמש במחשב לבד , זאת אומרת שיש רק משתמש אחד. כשאני מפעיל את המחשב במקום להיכנס אוטומטית לווינדוס הוא מעלה לי תפריט בחירה בין המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד לבחור אני רוצה שהוא יעלה לי אוטומטית , מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by פולי הקנטאור,

windows defender טוען שאני משמש ב"ספקים אחרים של אנטי וירוס" אך אין לי שום תוכנת אנטי וירוס על המחשב חוץ ממנו. כל פעם שאני מנסה לראות מי הספקי אנטי וירוס במחשב אני רואה שהוא הספק. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה רבה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. איזה מבין האופציות צריך לבחור ב Rufus כדי שההתקנה של ווינדוס 11 תזרום חלק?

7. Started by ko-b83,

שלום יש לי XP רגיל (לא 64) והארד דיסק סאטא (WDC WD2500KS-00MJB0) 250 ג'יגה. אני רוצה לפרמט והבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, דבר שחייבים בשביל להתקין את הדרייבר של הסאטא בהתקנה של הווינדוס. יש איזה דרך להתקין ווינדוס בלי להשתמש בכונן דיסקטים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by alias,

זה מחשב חדש אז ישר מתקינים תווינדוס ו שצריכים לעשות כמה דברים ךפניי?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eladbu,

ישנה איזה פקודה שנכתבת בשורת הראן שסורק את המחשב עם הדיסק של xp מה הפקודה?

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by VegansXe,

שלום חברים, עד לאחרונה לאחר בערך 30 דקות, המחשב היה נכנס לתרדמת - מפסיק לעשות רעש מאווררים כאילו כבה ב99.9% אבל ברגע שהייתי לוחץ על האסקייפ תוך 5 שניות או פחות הוא היה חוזר לתחייה. לפתע, זה כבר לא קורה זה מה שנקרא מצב שינה היברידי? מדובר על Win7Ultimate למה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי דיסק התקנה של אקס פי אבל הבעיה היא שבמצב איתחול מהסידי לא עולה לי המניו של וינדוס אלה מפנה אותי לדוס גם כשרשמתי setup המניו לא עלה מה עלי לעשות

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by Raanan30,

היי. אני משתמש בויסטה של 32 BIT כבר בערך שלושה חודשים וכל הזמן יש לי בעיות וזה. חשבתי עכשיו שאם אני אפרמט ואתקין מחדש ויסטה זה ייפתר אבל אז במקרה נכנסתי לאיזה מדריך שמראה דרך תוכנה אם יש לך 32 או 64 ביט וראיתי להפתעתי שיש לי 64 בזמן שהייתי בטוח שיש לי 32! (למרות שאין לי מושג מה זה בכלל 32 ומה זה 64) אז ככה: א. מה ההבדל באמת בין שניהם? ב. מה יותר טוב? ג. איזה מערכת כדאי לי להתקין עכשיו על המחשב? של ה 32 או ה 64? בתודה! נ.ב. תמונה של התוכנה cpuz אצלי במחשב:

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  13. שלום לכולם. יש ברשותי אפליקציה שעם הפעלתה דורשת הרשאות אדמין מסיבה זו או אחרת.. האם ישנה דרך למנוע את ה PROMPT שמבקש לאשר אותה, בלי לשנות את ההגדרות של ה UAC לכלל המערכת. כרגע זה מוגדר שם על הברירת מחדל. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. חברה המחשב אמור להגיע עוד מעט ואין לי מושג איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לשים...מה כדאי...אקס פי 64 ביט או ויסטה המוכר בחנות אמר שלאקס פי יש ים באגים אבל גם לויסטה יש..מה אתם אומרים.. אגב זה המפרט מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤510 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid…

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by HydroIT,

שלום. חבר שלי התעסק לי עם המחשב (טעות, לא נורא) - וניסה להתחבר לחשבון ADMIN שלא ממש קיים. (על המחשב יש רק חשבון אחד - עם הרשאות מלאות). בכל מקרה, מה שקרה הוא שפתאום כל הדברים שעלו עם המחשב - לא עולים יותר. לא מופיעים ב-MSCONFIG, בשום מקום. הם קיימים פיזית על המחשב, אבל לא עולים איתו יותר. בנוסף, הדרייבר המובנה של הכרטיס קול בלוח-אם (SoundMAX) - לא פועל יותר. אני מפעיל אותו ידנית והוא נותן הודעה שהוא לא יכול לפעול. יש פתרונות לבעייה? שחזור מערכת לא עזר... תודה.

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by gkman,

שלום מדי פעם כשאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך כחול שכתוב עליו הודעת שגיאה: Driver IRQL not Less Or Equal ושהבעיה נמצאת ב- atapi.sys המסך לא קופץ כל פעם שאני מדליק את המחשב אלא רק לפעמים אחרי שימוש של כ10 דקות ואולי אפילו יותר. חיפשתי בגוגל פתרון לבעיה אבל לא מצאתי מקום שמתייחס לatapi.sys יש לי ווינדוס XP אם מישהו יכול לעזור... אני אשמח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Shpiz,

אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי פרו ולפעמים הסרגל כלים פשוט נתקע כל המחשב עובד אבל הסרגל נתקע ולא מגיב ומתעדכן במנ שהולך במחשב וכעבור חצי דקה בערך זה מסתדר...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן. נכנסתי למאמר פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=91&a=54882&c=6099&sc=0&ssc=0 ועשיתי מה שכתוב שם וזה באמת הפך לי את העיצוב ל 98. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על הערכות נושא להחליף חזרה ל XP ואין שם את האפשרות הזאתי! מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? זה דחוף... תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by Maimonie,

שלום. במחשב שלי מוגדרים שני חשבונות משתמשים. אחד מוגדר כמנהל (administrator) והשני כרגיל (Standrad) האם אני יכול לעשות שכאשר המשתמש הרגיל יכנס לחשבון שלו יקפוץ לו הודעה? (POPUP) האם יש דבר כזה, ואם כן איך עושים זאת? תודה. חג שמח.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש לי ויסטה חוקית עם רישיון שקניתי בחו"ל אבל באנגלית אני רוצה להתקין MUI בעיברית, הורדתי את ה-MUI באופן חוקי וזאת ההודעה שקיבלתי התקנתי SP1 בויסטה דרך העידכונים יכול להיות שזאת הבעייה? מה יקרה אם אני יסיר את ה-SP1? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  21. שלום! רציתי לדעת ,איך אני מבטל את ה30 יום של ווינדוס ?XPאם אני לא טועה,קוראים לזה אקטיבציה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לתיקיות יש Web Content בצד שמאל, בו יש Preview ל-Images ול-Video של קבצים מסומנים. ה-Preview של Images לא מזיק ואני לא רוצה לבטל אותו. אני רוצה להשאיר רק את ה-Preview של Images, אבל לבטל את ה-Preview של כל שאר סוגי המסמכים, במיוחד את ה-Preview של קבצי Video, וזאת מבלי לבטל את ה-Web View. אבל, אם זה לא אפשרי אז אני רוצה לבטל לחלוטין את ה-Preview מבלי לבטל את ה-Web View. יש דרך לבטל את זה (עדיף בלי תוכנה)? עריכה: יתכן שאפשר לבטל את זה באמצעות ה-Registry. יכול להיות שהפתרון נמצא במפתח [HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\video]. מישהו יודע איזה ערך צריך לשנות?

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by assaf990,

חוץ מהמהירות כמובן...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by bilbo,

הי. יש לי שני גרסאות חוקיות של XP 64/32 מה כידי להתקין על מחשב חדש C2D ? את גירסת ה 64 או 32 bit ? ראיתי שגם vista יש שני גרסאות. מה לרכוש? אז האם גרסאות ה 64bit כבר בשלות מבחינת drivers ? אלו תוכנות מנצלות אותן? מחשב בסטוק: 3dmark06 xp64 ניקוד: 4600 3dmark06 xp32 ניקוד: 4700 עריכה: ראתי בנושא על XP64 שעדיין לא שווה לעבור לגרסה הזאת. אז ניראה לי שאני אשאר עם xp32bit בשנה הקרובה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by levi-tal,

היי, נתקע לי הווינדוס ועשיתי ריסטרט... מאז הווינדוס לא עולה וה Safe mode מודיע loading sptd.sys ושוב המחשב עושה באופן אוטומטי ריסטרט. מה ניתן לעשות? דיברתי עם חנויות מחשבים והסיפור עולה 200 שקל בכדי להגיע לווינדוס. תודה לעוזרים טל

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.