עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sos,

שאלה שחבר שלי שואל... יש לי ווינדוס XP HOME EDITION ויש לי בעיה,כשאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לווינדוס,הכוונה לדסקטופ,אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט,וזה ממשיך שוב פעם ושוב פעם...בלי הפסקה. נכנסתי לביוס,והכל שם תקין,(דרך אגב,כשאני בביוס,המחשב נשאר דלוק ולא עושה ריסטרט). אני חושב שאולי זאת תוכנה שגורמת לכך,מה אתם אומרים,מה לעשות? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lazy,

קניתי מחשב חדש, ורציתי לבצע חלוקה של הדיסק הקשיח ל2 (סה"כ הדיסק הוא 40 ג'יגה). כנראה שלא ביצעתי תחלוקה נכון וכאילו נעלמו לי 10 ג'יגה. אח"כ רציתי למחוק את זה ולבצע חלוקה מחדש, ואז כשרשמתי fdisk נכתב לי על המסך (כמו מקודם) : do you wish to enable large disk support ? אני כותבת כן. ואז יש בעיה: נכתב לי על המסך: error reading fixed disk ואז חוזר לי ה A:> מה עושים? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום לכולם... עשיתי סדר ומצאתי מחשב ישן מלפני כמה שנים במחסן... ניקיתי את המחשב מאבק והוא במצב מצוין עכשיו ממש נקי. רציתי לדעת איך אני יוכל להתקין את הוינדוס ויסטה על המחשב הזה כי אין לי שם כונן DVD... אני לא מבין במחשבים אבל על המחשב מאחורה יש מדבקה שרשום עליו משהו כ286xt model:japan. בכל מקרה כמה עולה כונן DVD ? וכמה עולה וינדוס ויסטה ? כי אין כרגע כסף לקנות מחשב חדש.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  4. קודם כל,שלום לכולם-אני דיי חדש כאן(לפחות מבחינת כתיבת הודעות).. בכל מקרה,קניתי מחשב חדש לפני כיומיים,ולאחר שהתקנתי את ווינדוס(xp pro sp2),ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה.. האייקונים שמעידים על קיצורי דרך בשולחן העבודה,לדוגמא אייקון של ווינאמפ,מוצגים ללא החצים של קיצורי הדרך(הריבוע הלבן,עם החץ השחור). ניסיתי למצוא דברים בנוגע לזה באינטרנט,אבל מצאתי רק הצעות שונות כיצד לבטל את החצים,ולא להחזירם. הלכתי לפי ההגיון,והורדתי את tweakmui של מייקרוסופט.. השתמשתי בתכונת הRepair Icons שלו,ולשנייה נדמה שזה עבד,אבל כשלחצתי על אחד מהאייקונים שוב כל האייקונים חזרו לצורה ללא החצים.. בתודה מראש, בן.

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by yagelk,

אהלן, התעסקתי היום עם המחשב שלי ובמקביל התקנתי עדכון של windows. לאחר שהמחשב הופעל מחדש הווינדוס עלה אבל מופיע לי רק מסך שחור עם עכבר שאני מצליח להזיז. ניסיתי להיכנס למנהל משימות אבל זה לא נכנס. זה כן נותן לי את האפשרות של שינוי סיסמא, נכל, צא, מנהל משימות וכדו'. אבל זה לא נכנס לזה. מה שמוזר, שכשאני נכנס למשתמש Administrator הוא נכנס רגיל כאילו כלום. יש פתרון לבעיה הזו? מדובר בwindows 7 64bit תקין לחלוטין. עובד על המחשב הזה כמו סוס כבר כמעט שנתיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אני אשפר בקרה (זה ממש מעצבן) האיקונים של וינדוס XP התחילו לשעמעם אותי וראיתי איזה בחור אחד התקינם לעצמו יקונים של MACOS (שעשו לוינדוס) והם היו ממש יפים אז הורדתי איזו תוכנה שיודעת לשלב יקונים חדשים בוינדוס שיחקתי איתה קצת ולא אהבתי את האיקונים שהיא עשתה אז עשיתי שהיא תחזיר חזרה את האיקונים של וינדוס אז היא עשתה את זה אבל חלק מהאיקונים לא חזרו "לעצמם" נגיד קבצי TXT אין להם יקון קבצי תומונת נשארו בלי איקון (כאילו יש איקון אבל אירון כזה של קובץ שלא מזוהה ע"י וינדוס) אז השאלה שלי איך (אולי בעזרת איזו תוכנה) אני מחזיר את האיקונים המקוריים כי אני משתגע כבר!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ron_n,

שלום לכולם, בשבוע האחרון המחשב שלי נתקע לאחר כל כמה שעות של עבודה, ומופיע מסך כחול (Blue Screen of Death). הודעות השגיאה: בכל פעם מתקבלת הודעת שגיאה שונה. אלה חלק מההודעות שיקבלתי: (אני אדלג על כל המילים המפחידות של מיקרוסופט) הודעה ראשונה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x000000D1 (0x00000081, 0x00000002, 0x00000000, 0x869X5EC0) הודעה שניה: STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0xECA7A168, 0xF3D9BBF0, 0xF3D9B8EC) nltdi.sys - Address ECA7A168 base at ECA71000, DateStamp 43a5e989 הודעה שלישית: STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0xF0E855C8, 0xF791BB4C, 0xF791B848) tcpip.sys - Address F0E855C8 base at F0E82000, DateStamp 444775d3 הודעה רביעית: STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0x85F20B…

• 6 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. שלום לכולם, לבסוף זה קרה גם לי, ואני נאלץ להתמודד עם מע' ההפעלה ויסטה הידועה לשמצה (רק שמועות עד כה...) רכשתי מחשב נייד עם ויסטה פרימיום 32 ביט, ושמתי לב שהארד דיסק שלי עובד די הרבה (הנורה דולקת מדי שניה בערך) בינתיים ביטלתי את ה-bluetooth והעפתי גם את ה-sidebar משולחן העבודה. זה עזר מעט, אבל ברצוני לדעת - האם מניסיונכם האישי, קיימים processes שכדאי לסגור שסתם טוחנים את המחשב? או כאלה שלא מועילים... ושאפשר להסתדר בלעדיהם? אשמח לשמוע כי ההתעסקות מול המע' הפעלה הזאת די חדשה עבורי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  9. Started by et_gershon,

אוקיי יש לי ווינדוס אקס פי אום אדיישון ואין לי cd key יש מצב אפשר להתקין בלי או לעשות עם זה משהו כדי שזה ייעבוד?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  10. זה קורה ממש קצת... (פעם בחודש , פעמיים) ואני לא מבין למה. כאשר אני משחק משחק פתאום הכל עובד לאט ואני שומע את כל הסוואנד לאט והכל לבד וזה. כמובן שאי אפשר ככה אז יצאתי לווינדוס. וגם כל הווינדוס פועל לאט וכל סוונד שאני מנסה לשמוע עובד לאט. רק לאחר שאני עושה ריסטרט זה מסתדר. חשבתי אולי זה הבעיה של הכרטיס קול ועדכנתי אבל זה קרה לא מזמן שוב. כמו שהזכרתי זה קורה לפעמים ולא כל הזמן! תעזרו לי בבקשה! למה זה קורה..

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by Sunny Jim,

התקנתי גרסה נוספת של XP על המחשב(PARTITION אחר על אותו הדיסק הקשיח), אך פירמטתי את הPARTITION עם אותו הWINDOWS. למרות זאת, בSTART UP של המחשב, הוא עדיין נותן לי אופצית בחירה בין 2 הWINDOWS(למרות שאחד מהם כבר מחוק), ולא מעלה בגלל זה את WINDOWS אוטומטית. איך אפשר להוריד את האופציה הזאת?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by redead,

פירמטתי המון מחשבים בחיי אבל זה פעם ראשונה על לפטופ.. קודם כל הדיסק התקנה של ווינדואס לא מזהה לי את ההרדיסק , איזה דרייבר אני צריך שמתאים למחשב הזה? יש עוד דרייברים מסויימים ששייכים למחשב הזה שחשוב שיהיה לי לאחר ההתקנה כדי שהדברים המנימלים כמו אינטרנט אלחוטי וכו' יעבדו? תודה...

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום יש אחרי שיש את המסך של הWIN נטען(הפס הזז) אני מקבל את ההודעה שיש בתמונה. ההודעה הזאת באה לפני "ברוך הבא" מה הבעיה ואך אני פותר אותה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  14. טוב ככה היום הפעלתי את המחשב ופתחתי תיקיות וכול מיני כאלה וכול שמות של הכתוביות היו בצבע כחול עכשיו בהתחלה חשבתי שזה וירוס עשיתי בדיקת וירוס לא מצא כלום (אנטי וירוס 2004) נסיתי להריץ עוד כמה תוכנות ניקוי(Ad-aware 6.0 , ניקוי דיסק של הוידנוס) אבל זה גם לא עזר לי המחשב גם נעשה להיות איטי כזה ?? מה יכול להיות בעיה ואיך אני מסדר אותה תודה לכול העוזרים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by AGK,

התקנתי בבית ווינדוס 7 Enterprise ללא מפתח מוצר כעת הוא רושם לי: 2 ימים עד להפעלה אוטומטית התקנתי מדיסק מקורי אבל המפתח המוצר נחסם ע''י מיקרוסופט מה יקרה אם אני לא יקנה מפתח מוצר?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. איך אני יכול להסיר את ה Messenger מהXP? כי התוכנה פשוט עלתה לי לורידם. :asthanos: חתימות יפות לא? תגידו לי בבקשה אם אתם רואים אותם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היה לי ויסטה על כונן d , וברגע שהתקנתי על סי אקס פי , הבוט של הויסטה נעלם.. לא הייתי יכול לבחור שהוא יעלה , והאקס פי עולה אוטומטי.. איך אני עושה שיהיה לי את האפשרות בחירה ביניהם ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. קיבלתי מחשב נייד בשביל אישתי. משהו ישן אבל סביר. מדובר על hp פוילון dv 1000 התקנתי לה כמה תוכנות אופיס ועוד כמה תוכנות נוספות וראיתי שה 1/2 גיגה רם לא סוחב אז מצאתי זיכרון מתאים באי ביי והרחבתי ל2 גיגה. אני מניח שהמעב כבר זקן אבל יש מצבים שהמחשב עובד יפה ולפעמים הוא ממש זוחל עד נתקע. נכון לעכשיו הוא אחרי פירמוט ללא וירוסים וכלום. העינין הוא שהוא עדין לא רץ במהירות הרצויה ואני בטוח שזה בגלל משימות שפועלות ברקע ודורשות משאבים למרות שאין לי שימוש שותף בהם. השאלות הם אלה: 1) האם ניתן לנתרל משימות שאין לי בהם שימוש שותף ואם כן איזה מתוך הרשימה? 2) איך אני מנתרל אותם בצורה כזאת שלא אצטרך לעשות את זה כל פעם שאני מאתחל את המחשב? 3) איך אני מנתרל כל מני תוכנות שנפתחות ליד השעון? ש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by gigabot,

אז ככה התקנתי ווינדוס בעיברית (xp pro ) מתוך אי ברירה עכשיו שמעתי יש דברים כאלה שמשנים את הווינדוס כאילו הוא באנגלית לחבר שלי יש הפוך אז רציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי להפוך את הווינדוס לאנגלית?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by booster,

שלום לכולם. לפני הפרמוט העתקתי את הקבצים לכונן חיצוני( קבצי תמונות בעיקר), לאחר הפרמוט החזרתי את הקבצים וחלק מהתיקיות מוצפנות (רק לציין שבעל המחשב לא יודע מזה הצפנה וטוען שלא הצפין). ניסיתי לפתוח את הקבצים בעזרת תכנה שנקראת Advanced EFS Data Recovery , התכנה רואה את הקבצים אך לא יכולה לשבור את ההצפנה. לקחתי בעלות על הקובץ אך גם זה לצערי לא עבד. אשמח לשמוע פיתרון יצירתי. תודה .

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by DXT,

אני מקבל מחר/מחרתיים מעבד, לוח וזכרון חדש. לפרמט את ההרד דיסק או לא?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by omertgm,

שלום, בניתי מחשב חדש, במקור היה מותקן win XP pro ולתומי חשבתי שמספיק שיש לי את הסיריאל שלו כדי להמשיך עם האקטיבציה בהמשך. עכשיו אני תקוע עם מחשב מותקן+תוכנות ודרייברים ובלי יכולת לעשות אקטיבציה פשוטה. 2 הגרסאות הן חוקיות לגמרי ויש לי את דיסק ההתקנה שלהן. מה האופציות שלי?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by SLI/CF,

מה נשמע? יש לי מחשב נייח ומחשב נייד ברצוני להעתיק את מערכת ההפעלה כמות שהיא מהנייח לנייד כלומר ליצור קובץ ISO של מערכת ההפעלה מהנייח ולהעתיק לנייד איך אפשר לעשות זאת? מהם הסיכונים הנלקחים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה הזו אבל נראה לי שגם כן... אז ככה בעבודה נתקלתי בתופעה מוזרה שבזמן שאני עובד על תוכנה מסויימת כגון הנהלת חשבונות אינטגרל או אקסל ככה סתם לפתע בעת לחיצה על מקש ENTER במקום לעבור לשורה הבאה הוא פותח לי חלון של אקספלורר... ושוב ושוב כל לחיצה של ENTER גורמת לפתיחה של עוד חלון.איתחלתי את המחשב חזרתי לאחור בשחזור מערכת בדקתי וירוסים אבל דבר לא נתגלה ו/או לא עזר שאר התוכנות עובדות כרגיל וניתן לגלוש באינטרנט כרגיל.אין סימן לתוכנת ריגול או משהו דומה ודף הבית לא השתנה.מה גורם לאקספלורר להפתח? אני משתמש ב- WIN XP PRO HEBREW OFFICE 2003 NOD32 ANTI VIRUS WINFAX INTEGRAL - הנהלת חשבונות EXPLORER 6 אנא עזרתכם מה זה יכול להיות?????..ז…

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by overload,

זה מה שקורה כל פעם שאני פותח חלון של אקספלורר (גם לא אינטרנט). רק אחרי שהתקנתי את הSP2 זה התחיל. מישהו יודע מה זה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.