עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, נחמד לפרסם הודעה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה השאלה שלי מתחלקת לשתיים 1. התקנתי וינדוס 7 x86 על מחשב חדש שהיה לו לפני XP32 בסיום ההתקנה הוא העלה את המערכת הפעלה כמסך שחור עם סמם העכבר מה הבעיה ? 2. האם אוכל להתקין windows 7 במחשב שיש לו q8200 מעבד ולוח אם gigabye ep45-ds54 ואם כן איזו גרסה ? x86 או x64 תודה לעוזרים, ולילה טוב

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by slivinn,

ערב טוב, התקנתי Win7 על הלפטופ שלי כי ה Win8 שמגיע איתו פשוט נורא. לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים והתוכנות ניסיתי לחבר את המקלדת BT שלי וגיליתי שהמחשב לאמצליח למצוא אותה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה. בעיה:כאשר אני מנסה להוסיף התקן בלוטוס חדש, לא נמצאים שום התקנים. אני מנסה להוסיף דרך Control panel > Hardware and sound > Devices and Printers > Add Device. בחלון שאומר " Select a device to add to this computer" ההודאה המוצגת היא "Searching for devices... Make sure your device is discoverable". מיותר להוסיף שבדקתי אם ההתקן ניתן לגילוי עם הנייד שלי. כמו כן כשלחצתי מקש ימני על האיקון של הבלוטוס ב-Taskbar ולחצתי Add Device, זה לוקח אותי ל Devices and Printers. תהל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by shil_o,

האם בהתקנת ווינדוס 7 על מחיצה למשל c ימחק לי מה שנמצא במחיצה d

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני עושה backtrace משורת ה CMD או בכלל אני מכיר את TRACERT על כל מרכיביו אבל לא יודע איך להוציא backtrace בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. מי יודע את השורה הזו ?!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436887,00.html

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ariel007,

בניקוי חלונות (cleanmgr.exe) מופיע לי באופן קבוע כ-1.5GB של קבצי אינטרנט זמניים שלא קיימים - גם אחרי שאני מוחק אותם הם ממשיכים להופיע, כאילו ניקוי הדיסק מדווח על קבצים שלא קיימים. מישהו עוד נתקל בזה? תודה

8. Started by pssheba,

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא, אבקש לנתב אותי לפורום המתאים לשאלתי הבאה: יש לי רשת ביתי עם 2 מחשבים. הרשת מחוברת באמצעות router. ב 2 המחשבים מותקן שרת SQL ו 2 השרתים לא מצליחים לתקשר אחד עם השני בשום אופן ! נועצתי עם יודעי דבר בתחום ה SQL ונאמר לי שהסיבה היחידה שהם יכולים להעלות בדעתם היא שיש איזשהו firewall בנתב ו\או במחשבים והם חוסמים את הפורט לו מאזינים 2 השרתים. שאלתי: איך אני יכול לדעת אם הנתב שלי מכיל חומת אש ? איך אני יודע אם האנטיוירוסים שרצים ב 2 המחשבים מכילים חומת אש ? בהנחה שקיימת חומת אש, איך אני מסדיר איתה שתאפשר לפורט 1433 לקבל ולהוציא מידע (אני מקווה שניסחתי זאת נכון, נושא פורטים לא כ"כ נהיר לי...) תודה !

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by shark,

יש לי WIN XP PRO ויש לי כונן ש15 ג'יגה שאני משתמש בשביל הורדות מקזה ,זהו אין עלין כלום חוץ מזה. היום בדקתי את הכונן וראיתי שיש הפרש בין כמות המידע שיש בתיקיות (6 ג'יגה ) לבין המקום הפנויי שיש לי בכונן (5 ג'יגה ). הבנתם 4 ג'יגה חסרים לי מהכונן . למישהו יש רעיונות בנושא ? נ.ב תשכחו מהדברים המטומטים כמו תיקיות נסתרות כי את זה בדקתי :AR15:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by yonib5,

שלום! יש לי 2 דיסקים קשיחים ואחד מהם הייתי רוצה לפצל ל-3 ג'יגה בלבד שעליו תותקן חלונות רציתי לדעת איך עוושים זאת? והאם יש אפשרות לעשות זאת ללא מחיקה של קבצים בדיסק קשיח..? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by llrefael,

שלום, האם גירסת 64 bit תוכל להריץ תוכנת תלמ"ש ( תוכנת dos לניהול מערכת שעות), במידה ולא - האם יש פיתרונות לכך? {התיעצות לפני קניה של win 7 }

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by מוחמד היהודי,

איך אני פותר את הבעייה הזאת כל פעם הXPU קופץ למאה אחוז ותוקע לי את המחשב אני נטלץ לסגור את התהליך של האקספלוור ועוד תהליך אחד שלל התצוגה ואז זה חוזר לאחוזים רגילים אבל לאחר שעה שעתיים זה שוב קופץ וירוסים/רוגלות סרקתי ,אין כלום [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ^@^RaveHaek^@^,

מהדורת Windows 2000 Windows2000 היא מערכת הפעלה רב-תכליתית הכוללת תמיכה מובנית לרשתות שרת/לקוח ורשתות Peer-to- Peer (רשתות שוויוניות) משפחת מוצרי Windows2000 תוכננה לאמינות גבוהה, אספקת רמות גבוהות של זמינות משאבי מערכת ואפשרות שדרוג מרשת קטנה לרשת גדולה מערכית רבה. Windows 2000 כוללת טכנולוגיות המפחיתות את העלות הכוללת של בעלות (TCO Total Cost of Ownership) בכך שהיא מאפשרת לארגונים להגדיל את ערך השקעותיהם הנוכחיות בעודם מפחיתים את עלויות המחשוב הכלליות. בנוסף,Windows2000 משלבת תמיכת אינטרנט ויישומים מקיפה,תוך שהיא נשענת על הצלחת Windows NT 4.0 כמערכת הפעלה פתוחה לאינטרנט משמשת גם כשרת יישומים. Microsoft הוציאה לאור ארבע מהדורות של Windows 2000 Windows 2000 Profession…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by tomer_et,

אני רוצה לפרמט מחיצה בדיסק ולא מצליח... הדיסק מחולק לשני חלקים כאשר אחד הוא FAT32 והשני - שאותו אני רוצה לפרמט - ב - NTFS. כשאני מעלה את המחשב דרך דיסקט כדי לפרמט אני לא רואה בכלל את המחיצה שאני רוצה לפרמט. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהמחיצה היא ב - NTFS ולכן לא רואים אותה במצב של דוס (שוב, ככה נראה לי). ניסיתי להמיר את המחיצה ל - FAT32 ע"י PM אבל קיבלתי הודעת שגיאה... הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה הזאת ע"י FDISK אבל אני לא יודע איך.... בבקשה עזרו לי - המחשב מנוטרל... אני בסך הכל רוצה לפרמט את המחיצה ולהחזיר אותה למצב של FAT32. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Wingedbull,

לא יודע איך, ובטעות כל האייקונים מסומנים בתור קבצי אימיול. לחצתי בטעות על לפתוח ע"י התוכנה כנראה. ואני בנוסף לא יכול לעשות שיחזור מערכת, זה רושם שאי אפשר ויש שגיאה. איך אפשר לתקן או למזער את הנזק? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי אחים שלי, התקנתי WINDOWS XP 64 BIT ועכשיו המחשב באנגלית. אני רוצה לדעת אם יש דרך לשנות אותו לעברית דרך שינוי בהגדרות? אם אי אפשר לשנות דרך ההגדרות רציתי לדעת אם יש תוכנות או התקנות מיוחדות לווינדווס שאפשר לקנות/להוריד ואיתם לשנות את השפה לעברית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by עוד מישהו,

שלום. מקווה שזה המקום המתאים. יש לי חיבור של חייגן בוינדוס 7. אני מעוניין ליצור איזשהו BATCH FILE בשביל להפעיל את שהחיבור יתחבר לי אוטומטית לאינטרנט כשאני מדליק את המחשב. יש איזשהי אופציה לעשות את זה? ולא דרך הדפדפן שהוא מקפיץ לי חלון ואז אני צריך ללחוץ על הכפתור של ההתחברות. אני רוצה שזה יתבצע אוטומטית מאחורי הקלעים. יש חיה כזאת? תודה מראש

18. אני משתמש בכל התוכנות הפופולריות להסרת תוכנות ריגול. הבעיה שאחרי שאני מסיר את התוכנות הם חוזרות לי למחשב כבר באותו יום !!! דופקות לי את הווינדוס.. איך מתחסנים ?? לא יכול להיות שאין שום תוכנה שמונעת מהתוכנות האלה להיכנס בזמן אמת נכון ?? ידוע לי שבתוכנה SPYBOT יש אופציה בשם IMMUNIZE אבל היא לא עוזרת כיוון שלSPYBOT אין עידכונים יותר מחודשיים. עזרו לי !! מה לעשות ?? HELP ! הצילו !

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, זה מאוד דחוף אז אני אודה מאוד אם מישהו יוכל לעזור בהקדם. אז ככה, הבעיה היא שפתחתי את המחשב על מצב של Safe Mode (באמצעות F8 כשהמחשב עולה). העניין הוא, שאין לי יוזר מקומי להיכנס איתו. בדר"כ אני מתחבר עם יוזר שמגיע מהרשת (לא ניכנס לנושא עקב בטחון מידע) ניסיתי לחזור למצב שבו הXP עולה לא בSAFE MODE, באמצעות האפשרויות של F8 כשהמחשב עולה- אבל שום דבר לא עזר. בתמיכה של חברת DELL אמרו כי ההמלצה שלהם היא פירמוט. האם ידוע לכם על דרך שבה כן אוכל בכל זאת להעלות את הXP במצב רגיל? יש לי קבצים שאסור שימחקו. ואם לא- אשמח לקבל דרכים לגבות את הקבצים.. יש לציין שאין אפשרות להשתמש בתוכנות וכלים מהרשת, מכיוון שהמחשב נמצא ברשת סגורה ואסור בשום אופן להכניס נתונים ממקור חיצוני (שוב- ביטחון …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by medon,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה ואשמח לקבל יעוץ \ עזרה אני צריך להריץ תוכנה מבוססת DOS תחת XP נכון שבXP אין ממש DOS אבל מנסיון העבר אני יודע שזה אפשרי, לפעמים יש בעיה עם עברית או עם מסך מלא, כל אלו דברים קטנים שלא רלוונטים כרגע. הבעיה היא כזאת שאני מריץ את התוכנה, המחשב פותח CMD בשביל להפעיל את התוכנה ונשאר שם, לא ממשיך לכלום, נשאר רק לסגור את החלון וזהו ניסיתי על מספר מחשבים והכל זהה, ניסיתי כ6-7 שילובים שונים של חומרה ועדיין כלום הדבר הכי מוזר שבמחשב האישי שלי זה עובד AMD 4800 \ DFI SLI-DR \ GSKILL 1GB PC4800 וכו' כל הקשיחים שלי במחשב הם SATA אבל ניסיתי במחשבים אחרים גם כוננים של IDE האם יש למישהו איזה כיוון ?!?!? תודה רבה מראש גיא

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by zazaza,

לפני מספר ימים עשיתי פורמט ולפני שהספקתי להתגונן חטפתי WELCHA ו- MSBLAST. ניקיתי אותם כמובן אבל המחשב עדיין לא כמו פעם, אני לא יודע אם זאת בעיית חומרה,תוכנה או מערכת ההפעלה. ביטךתי את SYSTEM RESTORE, בדקתי טרויאנים, וירוסים ב- 4 אנטיוירוסים שונים, ADWARE וכו... הכל נראה בסדר. יש לי אנטיוירוס ופיירואלל. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב הוא P-III 800MHZ והוא מקרטע במשחקים משנת 90, בוינדוס לפעמים נתקע לכמה שניות (אי אפשר אפילו להזיז את העכבר).. ???

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אז ככה .. שכחתי את הססמה =\ אין לי כל כך מה להגיד ניסתי KON-BOOT ניסתי עוד תוכנה שמתחברת לBOOT ושכחתי כרגע את השם שלה המערכת שלי היא Windows 7 Ultimate 64bit תעזרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת .. אני ממש לא רוצה לפרמט את המחשב בשביל שטות כזאת !! תודה רבה רבה רבה לעוזרים !!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי WIN XP כבר למעלה מחצי שנה ואני מאוד מרוצה מהיציבות של המערכת אך בזמן האחרון קורא שפתאום תוך כדי עבודה עם המחשב או אפילו כשאני לא נוגע במחשב די הרבה זמן פתאום הניצול של המעבד מגיע ל100 אחוז (AMD TB1.3) למרות שאין שום תוכנה מופעלת חוץ מהרגילות (ICQ GET RIGHTוכ') בדקתי את המאווררים והם עובדים בסדר גמור (יש לי תספיר שמגיע עם הAMD) והטמ]' של המעבד בערך 54 אין לי מושג מה גורם לניצול של 100 אחוז של המעבד אבל זה מאיט את המחשב וממש משגע אותי אם מישהו יודע מה זה יכול להיות ויודע איך לפתור תבעיה בבקשה שיסביר לי תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. בנוסף CPUZ מראה שאכן יש 6 על המחשב מערכת ווינדוס 7 64ביט. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by IlanF,

אני מנסה לצלם סקרינשוט וכשאני מנסה להדביק לpaint אני מקבל את השגיאה: the information on the clipboard can't be inserted into paint כשאני לוחץ אישור אני מקבל עוד שגיאה: there is not enough memory or resources to complete operation. close some programs and try again. הקטע זה שאין תוכנות דלוקות... רק פיירפוקס ויש עוד הרבה זיכרון פנוי...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.