Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
בדיוק שוחררה חבילת השירות הראשונה לווינדוז 7. אתם מוזמנים לבדוק ולתת חוות דעת
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם כדאי כבר להוריד ולהתקין את WINDOWS 8 64BIT? מהם החסרונות העיקריים? אני ממש לא מעוניין להפסיד ביצועים בגיימינג בגלל מעבר ל-WINDOWS 8. האם אמורות להיות בעיות כלשהן שידועות מראש? מישהו כאן התנסה בווינדוס הזה ומרוצה עד כה? אני חושש שהווינדוס הזה כלל לא יתאים לי, הוא נראה מעט משונה האמת ומיועד למסכי מגע בעיקר. מה זה ממשק מטרו?
-
- 45 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
-
שלום רב ברשותי מערכת הפעלה windows 8 .אל המחשב מחוברים שלושה מסכים אחד מהמסכים לא מצליח להתעורר ממצב שינה.(כרטיס מסך ATI 5700 FLEX) הכרטיס מסך מעודכן דרייברים הכי חדישים אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התקנתי ווינדוס 8 לא מזמן מחדש על המחשב, ובטעות התקנתי אותו כלגאסי ולא כ-UEFI (העלתי את הדיסקונקי כלגאסי בטעות) אני רוצה להעביר ל-UEFI כדי לקבל את זמני הבוט המשופרים, כיצד אני עושה זאת? ראיתי באינטרנט איך להעביר מ-UEFI ללגאסי, אבל לא ההפך. עזרה!
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר הרבה זמן מחפש דרך להוסיף מיקומים משלי לתפריט שמירה של windwos. אני מתכוון לחלק שמסומן באדום בצילום מסך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את שם תקיית המשתמש ב- C:\Users בלי להתקין את ווינדוס מחדש או ליצור משתמש חדש?
-
- 17 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
ניסיתי לפני זמן-מה להתקין את המערכת הנ"ל במדור (directory) נפרד, כשאני משאיר בנפרד את המדור הקיים עם Windows 7. לא הצלחתי להיכנס למערכת הישנה לאחר התקנת Windows 8. כשהפעלתי תיקון באמצעות דיסק ההתקנה כדי להשתמש במערכת הישנה, הצלחתי להעלות מחדש את Windows 7, אך נבלמה לי האפשרות לבחור שוב, לאחר אתחול, את Windows 8. האם יש דרך מיוחדת, כלשהי, כדי להתקין דואל-בוט או מולטי-בוט, כך שאוכל להדליק את המחשב ולבחור במערכת הרצויה לי בכל זמן רצוי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת וינדוס 8 פרו 64 ביט. שמתי לב שכשאני נכנס ללוח הבקרה ומנסה להציג התקנים ומדפסות (devices and printers) זה לוקח המון זמן עד שהם מוצגים. מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? למישהו יש פתרון? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי WINDOWS 8 ושני מסכים. הייתי רוצה שמסך אחד יראה את שולחן העבודה ושהמסך השני יראה את חלון האריחים של windwos. בחרתי באפשרות ה extend , לחצתי על כפתור החלונות ואכן מסך אחד מראה את שולחן העבודה והשני את האריחים, הבעיה שכל קליק שאני נותן על שולחן העבודה אוטומטית המסך השני יוצא מחלון האריחים לשולחן העבודה. יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב לוח-אם P5G41C-M LX אחרי המסך של ה POST המערכת אמורה לעלות כלומר לבצע BOOT לבד אבל היא לא עולה לבד ואני צריך "לעזור לה" לבצע BOOT דרך הכנסת הDVD של ההתקנה שלה לכונן ואז לעשות BOOT FROM DVD ולא לגעת בכלום כלומר לא להיכנס למצב התקנה פשוט לתת לזה לרוץ ורק אחרי שזה מסיים את BOOT אחר כך ההארדדיסק (SSD) מבצע BOOT למערכת WIN8 והמערכת עולה לבסוף משהו מוזר . אני חושב שזו בעיה בהגדרה בSTORAGE בביוס מה אתם חושבים?
-
- 26 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
אהלן, במידה ואני קונה Windows 8 Pro Upgrade ב-40$ און-ליין / מחנות ב-169 ש"ח, הרישיון הוא למחשב בודד או מס' של מחשבים? אודה לעזרתכם.. עופרי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את גירסת PRO 64 BIT חוקית מהאתר MSDN (שבשיתוף של מיקרוסופט והאוניברסיטה למי שמכיר). האם זוהי גירסת PRO שתצא גם לחנויות ? או שמדובר בבטא כלשהו או גירסה "לא סופית" ועדיף לחכות לגירסאות אחרות ? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שהותקן עליו windows 8 release preview, כמובן שהוא שודרג מwindows 7, תוקפו של וינדוס זה פג ועכשיו אני מעוניין להפוך אותו למקורי, כמובן שרכשתי את גרסת השדרוג. האם יש אפשרות שהוא ישמור לי הגדרות? עשיתי ניסיון אחד על מערכת משוכפלת והקבצים נשמרו אבל התכונות וההגדרות לא. האם יש איזה שהיא דרך לעשות לו אקטיבציה בלבד? ואז הוא לא יעשה ריסט כל שעתיים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אשמח למידע על האפשרות windows to go (מ ווינדוס 8) כמה בדיוק צריך..?וכו.. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, קראתי את כל המדריכים, שאלתי אנשים ופשוט לא הצלחתי להבין מה התשובות לשאלות שלי. אז נתחיל מאפס, יש לי שתי שאלות עבור שני מקרים נפרדים לחלוטין ללא קשר ביניהם: 1. לחברה שלי יש על הלאפטופ ויסטה 32 ביט (הלאפטופ עצמו בעל חומרה תואמת 64 ביט אבל זה מה שקיבלה איתו פעם). אני רוצה שתקנה את השדרוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט וכמובן שיש לי העדפה חזקה מאוד לעשות clean install ולא לשדרג על המערכת הקודמת. האם זה אפשרי? והאם באותה עלות שידרוג של 40 דולר? מה הפרוצדורה גם ע"מ ליישם זאת? 2. להורים שלי יש מחשב ממש ממש ישן (AMD Sempron 2200) שכבר לא מצליח לסחוב עבודה רגילה באינטרנט. יש לו XP מקורי, כמובן 32 ביט ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות שדירוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט, לצרוב על דיסק ואז עם רכ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה, Windows 8 כבר עברה את כל חבלי הלידה שלה? מבחינת שימושים כלליים כמו עבודה עם אופיס, העתקת קבצים.. עבודה עם מנהל משימות, וביצועי גיימינג עם חומרה חזקה? איפה נרגיש הכי חזק את ההבדל בין 7 ל 8? למה הכי קשה להתרגל? יש מדריכים שעוזרים למשתמשי נייחים בלי טאצ' וכאלה? ובכללי? שווה להחליף מערכת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להתקין skype אך לא במצב של אפלקיציה כי אין שם את כל אפשרויות וכל האפשריות שיש בו הן שטחיות מאוד , יש אפשרות להתקין את הskype באופן הרגיל ? לדעתי חלונות 8 הוא יריה של רובה צייד ברגלה של מיקרוסופט , עם הקיצורים במטרו עוד (כאשר זה קיצור דרך או גאדג'ט) אפשר להתרגל אך "לאפליקציות" ממש לא, את הסבל הזה היה צריך להיות שמור למשתמשים הניידים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב windows 8 ואני רואה שהוא תופס את רוב המקום של הכונן C. יכול להיות שהווינדוס 8 שוקל כמה עשרות ג'יגה? יש לי בכונן גם program files וגם (program files (86 ככה זה אמור להיות? ויש אפשרות להגדיל את הנפח של כונן C בלי לפרמט את המחשב? ועוד משהו (שאני יודע שלא כ"כ קשור אבל חבל לפתוח עוד אשכול) האם אפשר למחוק את האנטי ווירוס של מייקרוסופט ולהתקין במקומו אחד אחר? ואם אני לא מצליח להתקין במקומו אחר איך אפשר להחזיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש את האפשרות להוסיף את hibernate לתפריט הכיבוי, אך האפשרות אפורה ולא ניתן לסמן אותה. איך אני יכול להוסיף? אני פשוט לא מבין מאיזו סיבה זה אפור ולא ניתן לסמן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה דברים: 1. המקלדת/עכבר לא מעירים ממצב שינה, רק כפתור ה-POWER. 2. לפעמים, המחשב רק "חצי" מתעורר. המסכים נדלקים, והסמן של העכבר נראה על המסך ומגיב לעכבר, אבל זה הכי הרבה. אני לא רואה את ה-desktop ואין תגובה ללחיצה על המקלדת מלבד הדלקה וכיבוי של נורות ה-num lock וכו'.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול התקנתי את העדכון 8.1 ומאז המחשב לא נכנס למצב המתנה בעצמו לאחר הזמן שמוגדר באפשרויות צריכת החשמל. לפני כן בוינדוס 8 הבעיה לא הייתה קיימת. בחיפוש באינטרנט ראיתי שיש את זה לעוד אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. יש למישהו רעיון? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי XPS 12 שהגיע עם ווינדוס 8. בעבר, המחשב התרסק, קניתי חדש זהה והחלפתי SSD. לא יודע אם זה קשור אבל את המחשב המקורי קניתי לפני 3 וחצי שנים ואת הנוכחי יש לי כבר שנה. לפני חודש ומשהו גיליתי שהוא מבקש ממני להכניס NEW PRODUCT KEY. נכון להיום הזמן כבר עבר וזה פשוט מציק עם התרעות והודעות ואני מתלהפטר עם זה. מה עוד שאני גם לא מקבל עידכונים כרגע. למה אני אמור להפעיל את זה מחדש אם קניתי את המחשב עם מערכת הפעלה מותקנת? זה לא אמור להיות רשיון לכל החיים? באג? קשור להחלפת מחשב? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את העידכונים האחרונים של הווינדוס והעכבר הפסיק לעבוד חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שזו בעיה ידועה יש למישו פיתרון? עריכה: הסתדר, אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-