עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. צהריים טובים, בעקבות שיחה שערכתי היום נזכרתי במאמר אותו קראתי אשר יוצא נגד הפורצים של מ"ה windows 7. אני זוכר שקראתי שב-"יום הדין" מ"ה תכבה את עצמה רנדומלית בתוך טווח של עד כמה שעות לכמה דקות. מישהו יכול לאמת את הדבר עם מאמר כלשהו? אשמח לשמוע עוד, תודה רבה והמשך ערב נעים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shmizan,

שלום חברה. אני על ווינדוס 7 בהתקנה די חדשה. לא שמתי לב לשום בעיות עם העברית עד שניסיתי להתעסק עם כתוביות ובספציפיות עם subtitle workshop. בגרסא החדשה ביותר (4) הכתוביות בעברית מופיעות בג'יבריש בלי אפשרות לסדר את זה. בגרסא 2.51 הצלחתי לראות עברית תקינה. כשאני פותח קובץ תרגום עם NOTEPAD אני מקבל ג'יבריש במקום עברית (ובXP יכלתי לראות את העברית). חלון WINRAR שהשם שלו בעברית מוצג כסימני שאלה. קובץ תרגום SRT בתוך קונטיינר MKV מוצג כג'יבריש בנגן המדיה במקום בעברית. צירפתי תמונות על מנת שתבינו על מה מדובר.. מישהו נתקל בזה בעבר? או יודע מה לעשות כדי לתקן? מדובר בדברים שפעלו רגיל לגמרי ב XP. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

הייתי שואל אם "עוד מישהו נתקל בזה", אבל זאת תהיה שאלה מיותרת כי מאות אלפי תוצאות החיפוש בגוגל כבר אומרות לי שזאת לא בעיה מקומית אצלי. הודעת "not responding" וקפיאה של החלון ל-10 שניות, כמעט בכל תוכנה שהיא, כנראה שבעיקר בכאלה שקשורות לאינטרנט (?) כמו דפדפן וכו', כל כמה זמן. אין שום טעם לנסות לעשות debugging ספציפיים אליי (חומרה, גירסה, תוכנות, אנטיוירוסים..) כי זאת בעיה גלובלית שקוראת למיליוני אנשים ברחבי העולם.. השאלה שלי היא האם מישהו מצא את המחט בערמת השחת הזאת - הפיתרון לבעיה המטופשת הזאת? :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ה-windows 7 לא פותח את ה-microsoft security essental ואת ה-windows defender. בהתחלה הוא מראה לי שהסרביס לא פועל אז אני מפעיל אותו ואז הוא לא נותן לי לפתוח את האנטי וירוס ואת ה-windows defender. כשאני מנסה לפתוח את ה-windows defender הוא כותב לי הודעה של תקלה מספר: 0x80070422 ואז מיד סוגר את זה.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by calculator,

הי, כשאני מנסה להתקין תוכנה ב- Win7 x64 אז ה-installer שלה מתחיל לרוץ ואז נעלם למרות שהתהליך שלו עדיין רץ. התקנת אותה תוכנה על XP x32 עובדת טוב. התוכנה חדשה ואמורה להיות תואמת לשתי הגרסאות הנ"ל. יש סיכוי שהבעיה קשורה לאיזושהי הגדרת אבטחה חדשה ב-windows 7 או משהו דומה? תודה.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by The-Magician,

כשאני לוחץ על מצב שינה המחשב נכנס למצב שינה ואז כשאני רוצה לחזור לווינדוס אני לוחץ על מקש כלשהוא ואז בא לי מסך שאני אמור ללחוץ על המשתמש שלי ואז זה חוזר לווינדוס, יש אופצייה לשנות את זה כשאני ילחץ על מקש כשלשהוא אז המחשב יחזור ישר לווינדוס ממצב שינה??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by jepe,

אני שוקל להתקין את המערכת הפעלה החדשה שלווינדוס שיצאה בגירסה רשמית סופסוף. רק רציתי לברר קודם אם היא תעבוד חלק עם נמפרט שלי,שהוא קצת ישן רשום לי שיש לי מעבד AMD 64 3200 האם זה אומר שאני יכול להתקין את גירסת x64 ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Alex89,

כתבה מY-NET על המערכת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3548778,00.html

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by rantza,

מקפיץ לי ישר את ההודעה בתמונההבנתי שיש בעיה בקישור אבל לא הצלחתי לקשר אותו מחדשתודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by or_doc,

אהלן. אני עובד עם חלונות 7 כבר כמה חודשים אני כרגע על e2180 עם 8500GT עם 3GB עם אולטימט 64ביט בדקתי גם על המערכות הבאות: P4 3.0GHZ 1.0GB רץ מעולה (אולטימט X86) P4 1.8GHZ 1.0GB (אולטימט X86) AMD +1800 1.0GB (אולטימט X86) שלושת המערכות הישנות רצו גם מצויין. אבל שאני חושב על זה עכשיו. אין דריבר לכרטיס מסך GF4 ואני לא מדבר על הAero שגם ככה הוא לא תומך אני מדבר כאן על דריבר נורמלי שתומך במסכים רכבים במחשבים הישנים יש את הכרטיסים הבאים: MX440,MX4000,TI4200 והם עובדים עם דריבר גנרי של מיקרוסופט. לדעתי זה עוד נפילה כי מי שיש לו מחשב נייד עד 2006 יתכן שיסבול מהבעיה הזאת. עריכה** מצאתי פיתרון סוף סוף אחרי המון זמן גם סך הכל מויסטה זה הקלילות. עזבו את זה שיש תמיכה במסך מגע שלא תעברו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by LRa,

שלום לכולם, לפני שבועיים הייתה אצלי הפסקת חשמל והמחשב פעל בזמן הזה. כשהפעלתי אותו לאחר מכן, הוא עלה, טען את המסך windows starting, ואז הציג לי מסך שחור עם האייקון של העכבר(שאותו אפשר להזיז) אך הוא נשאר במסך זה ולא התקדם למסך בו אני מזין את הקוד. לאחר כל מיני ניסיונות שונים ומשונים(כמו ללחוץ F8 ולבחור repair startup) שלא פעלו בחרתי בlast known configuration והמחשב עבד ומאז כל אתחול הלך חלק. אתמול הבעיה שוב חזרה, אבל הפתרון שלעיל עזר. הבוקר שוב אותה הבעיה, אבל הפתרון לא עוזר. אני ממש סולד מהתקנה מחדש של חלונות. יש לכם רעיון אחר? נ.ב. הסאונד שחלונות עושה כשהוא מסיים לעלות כן נשמע על רקע המסך השחור. תודה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by ^pb^,

עד כה היו לי שני מחשבים של XP SP2 מחוברים ברשת, והיום חיברתי מחשב חדש, עליו התקנתי WIN7. כל שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר. החיבור לאינטרנט נוצר באופן אוטומטי והכל היה נפלא, עד שגיליתי אי אפשר לגשת מהWIN7 למחשבים שבXP. הבנתי שצריך להתקין תוסף LLTD כלשהו על מנת שWIN7 יזהה. לאחר ההתקנה: * המחשב הראשון המחשב אינו מזוהה ע"י הWindows 7, אמנם ניתן לגשת אליו ישירות בעזרת הכתובת שלו (//codename/) * המחשב השני אינו מזוהה וגם לא ניתן לגשת אליו. להלן הNetwork Map: tomer הינה מערכת הWIN7 והשאר הם הXPים. ניתן ללחוץ רק על הtomer - על שאר המחשבים לא ניתן ללחוץ. מה עלי לעשות על מנת לאפשר תקשורת בין המחשבים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אני אתמצת את מצב הענינים. 1. Win 7 הותקנה על דיסק 1 (C:) ועבדה בסדר. 2. בוצעה התקנת אובונטו על דיסק 2 (D:) שהתקין GRUB ומאז Win 7 לא עולה. 3. כל המחיצות ב-C קיימות (כולל ה-boot בגודל 100M בערך) וניתן לגשת אליהן מלינוקס, וגם כלי דיסק שונים מ-Hiren's boot CD מזהים את C והמחיצות עליו. 4. היות ו-Win מתלונן שהוא לא מזהה דיסק אז ביצעתי boot מההתקנה של Win 7 וניסיתי לבצע repair ואפילו restore מ-image שיצרתי על D המזוהה על ידי התוכנה, ללא הועיל היות ו-C לא מזוהה. 5. ביצעתי : bootrec /fixMBR bootrec /fixBoot וכעת Win 7 מתחיל boot (כי אין יותר GRUB) אבל נופל לאחר מספר שניות. אפילו אם אני רוצה להתקין מחדש אז ה-Installer מזהה את המחיצה הראשונה ב-C בגודל 100MB ולא מזהה את שאר …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. המודם שלי GlobespanVirata USB ADSL MODEM ALE 130 וWindows 7 פשוט לא מזהה אותו אני לא יודע למה.. למישהו יש דרייברים מתאימים למודם הזה?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by borya,

היי, קניתי מחשב חדש עם ווינ 7 הום פרמיום לפני שבוע. כשקניתי אותו היה לי 202 מקום פנוי בSSD והים זה כבר 195 ורק הוינדווס עליו . יש משהו שמומלץ לעשות ? כל גיגה חשוב לי על הדיסק הזה. העידכונים אוטומטיים נראה לי שהם גורמים לו לגדול. עזרה ?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. יש לי את ווינדוס7 ו-XP מותקנות ב dual boot על כונן פיזי אחד בעל שתי מחיצות. כשאני רץ על ווינדוס 7 ורוצה לפתוח קובץ מהמחיצה שעליה מותקן הXP אני נתקל בהודעה הבאה. אני מוגדר כמשתמש אדמין... מודה מראש למי שידע להציל אותי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חברה לאחר כמה זמן שהגדרתי ל windows לכבות את הצג ולהיכנס למצב המתנה פשוט לא קורה כלום יש למישהו מושג איך פותרים את זה?

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by niva401,

מצורץ קובץ עם צילום מסך מהגדרות צריכת חשמל לגבי מצב שינה הבעיה שהמסך נשאר רגיל גם אחרי מספר שעות ולא נכנס למצב שינה- מה עוד נדרש להגדיר?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by D-Max,

היי אנשים אתם חייבים להציל אותי הווינדוס שלי לא עולה .. אוקיי זה הלך כך נכנסתי לMSCONFIG וביטלתי שם כמה תוכניות שאני רוצה שלא יעלו לי על המחשב עשיתי אחרכך ריסט ואז עלו לי מלא שורות כאלה שרשום . 1.0.5 וכל מיני ארורים כאלה הייתי רושם אותם אבל זה ארוך אני לוחץ אנטר שוב ושוב פעם עולה הודעה כזאת אחרי שאני לוחץ שוב אנטר זה רושם לי משהו MINIMAL Bash-like line editing is supported ואז זה נותן לי שורה כזאת להכניס בה כל מיני פקדות שקוראים לה grub . אני לא יודע מה לעשות אני דיי לא רוצה לעשות פורמט מכיוון שיש לי מלא דברים שאין להם גיבוי ניסיתי גם לעזור תיקון מערכת על ידי הדיסק של הווינדוס אבל זה לא נותן לי זה אומר שזה לא תואם או משהו כזה .. אני חייב הודעות זריזות בבקשה ממכם תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב עם WINDOWS 7 וכאשר המחשב עולה רואים רק סימן של עכבר, ואז אני לוחץ alt+ctrl+del ואז מנהל המשימות, משימה חדשה, explorer ורק אז הווינדוס עולה כמו שצריך. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, זה נשאר אותו דבר. מה ניתן לעשות? תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by Kak,

אהלן. נראה שיש לי בעיה בהגדרות\קידוד של הטקסט בעברית בוינדווס. כשאני מחלץ קבצים מתוך תקיות ZIP כאשר שמות הקבצים בעברית הם יוצאים לי בג'יבריש וכך גם כאשר אני מנסה לכתוב בIE טקסט בעברית (לפעמים חייבים אותו ) אשמח ליעוץ ותודה מראש! נ.ב שפת התצוגה שלי היא אנגלית כרגע ואני רוצה שהיא תשאר כזו.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by geniaXP,

בלינוקס ובמק מאז ומתמיד אין וירוסים. ב-XP היו וירוסים כי לא היה מנגנון לחלוקה זמנית של הרשאות. בויסטה היה את UAC שאמור היה לפתור את הבעיה. הבעיה היחידה שהייתה איתו זה שהוא שלח מלא התרעות ועיצבן. בחלונות 7 הם שיפרו את הUAC וניתן לשנות גם את רמת הפעילות שלו. מה שאני לא מבין זה למה חלונות עדיין מתריעה על זה שצריך אנטיוירוס? האם ה-UAC לא מספיק? למה חלונות 7 ממליצה ליצור משתמש רגיל ולא לעבוד עם אדמיניסטרטור? מה ההבדל בין אדמיניסטרטור עם UAC לבין משתמש רגיל עם UAC? אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shai262,

שלום רב, היום סוף סוף מגיע המחשב החדש שלי ואני צריך להתקין עליו Windows, אחותי מקבלת מהאוניברסיטה (בר-אילן) Windows בחינם. ה Windows מהאוניברסיטה מגיע באנגלית, ויש שם גם Language Pack. אשמח לדעת איך בעצם משתמשים בזה (שאני אחליף לעברית), ואם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מתקין את ה Windows, אשמח שתגידו לי גם. ד"א - מישהו פה התקין פעם Windows מהאוניברסיטה בחינם, כמו שאני עושה? * טיפים ועצות יתקבלו בברכה!! תודה רבה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. לשנינו אותה מערכת הפעלה ולשנינו 4GB זכרון, אך אני מסוגל להשתמש בפחות (ב32ביט כמובן), מדוע?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by iveco,

אחרי התקנה נקיה של מערכת הפעלה Win7 יש בעיה , " עידכונים " טוב מה עושים ? קובץ תיקון , עכשיו מה הבעיה ? הניהול דיסקים לא עובד ואחרי שאני לוחץ ניהול דיסקים לא רק שהוא לא עובד הוא תוקע את המדיה פלייר לא יודע מה הקשר בינהם אבל זאת עובדה אחרי שאני לוחץ ניהול דיסקים המדיה פלייר פשוט נתקע לגמרי וצריך להיכנס למנהל המשימות ... דברים הזויים ... חשבתי על משהו סיכוי קלוש שאולי זאת בעיה בכונן הקשיח שגורם למערכת ההפעלה להיות " באגית " למרות שבדקתי אותו ב MHDD והוא תקין , אחרת אין לי מושג . פשוט מערכת ה' הזויה , כל הזמן אני מגלה באג' אחר והאמת נמאס לי , ה JAVASCRIPT גומר את המעבד אתרים כבדים לאללה , מערכת הפעלה באגית אין הנאה מהמחשב פשוט , אני מתחיל להאמין שאולי הבעיה היא בלו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.