עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, הבעיה מתוארת בכותרת גם ניסיון לשחזור המערכת לא צולח. את שינוי האתחול עשיתי דרך msconfig אבל אני לא מצליח להגיע אליו כי הווינדוז לא מצליח להשלים עליה בסייפ מוד. כרגע מה שאני רק רוצה זה לחזור לעליה רגילה של הווינדוז. דרך אגב ניסיתי גם שחזור מערכת לתאריכים שןנים וגם לא צלח. אודה לעזרתכם. עריכה: תוספת, שכחתי לציין שעל המחשב מותקנות 2 מערכות הפעלה חוץ מה - 7 יש על מחיצה נוספת ווינדוס 10 ככה שאם יש דרך להגיע אליו באמצעות דיסק ההתקנה שלו אז אני אוכל לשנות את הגדרות האתחול של ה - 7 שכרגע יש לי איתו את הבעיה.

2. Started by prozak,

שלום אתמול הדלקתי תמחשב ולא הופיעו .לא איקונים ולא תפריט התחל.. פתחתי את מנהל המשימות וראיתי שתהליך של אקפלורר מסרב להיפתח גם כאשר ניסיתי לפתוח אותו דרך שורת הפקודות יש לי xp home פלוס הס.פי 2 וחשוב לציין שכל שאר התוכנות מגיבות רגיל כאשר אני פותח אותן מישורת המשימות ולא הופיעה לי שום הודעת שגיאה כמו כן סרקתי את המחשב בעזרת קספרסקי והוא לא מצא כלום יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה ללא פרמוט? תודה מראש עפר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ZZR,

האם ניתן להתקין טלאי לתמיכה ב USB 2.0? אני מקבל הודעה מעצבנת hi speed usb device plugged into non hi speed.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי ICQ 5, וכשאני מדליק את EMULE הICQ מתחיל כל פעם להתנתק ולהתחבר. יש איזה שהיא דרך למנוע שזה יקרה? זה קרה לי גם ב ICQ יותר ישנים כמו 4 ו 2003 תודה

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  5. שלום לכולם!! יש לי אסוס 1005ha eee pc התקנתי עליו ווינדוס 7 ואני רוצה לחזור לווינדוס XP, אבל אני לא מצליחה. כפי שאפשר להבין אין למחשב כונן אופטי, אז האופציה היחידה היא רק דרך USB (כך גפ התקנתי את 7) אבל אני רוצה לחזור עכשיו חזרה ל-XP אבל אני לא מצליחה... כנראה בגלל דרייברים של SATA. אני לא בטוחה. לפני ההתקנה אני מקבלת מסך כחול עם השגיאה 0X0000007b חיפשתי מה זה אומר ובאמת כנראה בעיה עם ה-SATA אז ניסיתי לכלול בתוך ההתקנה את הדרייבר של הSATA עם NLITE אבל לא ממש הצלחתי... אשמח לעזרה!! זה מתחיל לשגע אותי! חחח

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by LRa,

האם קיים משהו טוב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NuXeR,

שלום, יש לי ויסטה שרץ לאט על המחשב, וזה דיי הגיוני. ATHLON XP 1700 @ 2400 512MB DDR 400 RADEON 9550 256MB השאלה שלי - במידה ואוסיף 1GB של DDR 400.....האם לדעתכם הביצועים ישתפרו משמעותית ? הבנתי שהבעיה היא שהויסטה אוכל בעיקר זכרון (אותה תופעה שהייתה באקס פי - שרץ אצלי ממש חלק...) מה דעתכם ? מדובר בהוצאה של 400 ש"ח...

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  8. למרות שאני בעל המחשב כשאני בא לעשות פעןךה מסויימת אני מקבל שגיאה שאני לא בעל המחשב, יש איזה קובץ REG שמתקן את זה? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by Vaknir,

האם יש אופציה ב-Vista כמו ב- XP להגדיר את הווינדוס על מינימום על מנת שיהיו ביצועים טובים יותר? ללא ה Aero ה slide וכו'..? ואם כן, אז כמה דרישות הוא צריך, או ש-ג'יגה זיכרון וכו' הם המינימום של המינימום על מנת שהמחשב בכלל יוכל רק לעלות המערכת? תודה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  10. אז ככה פרסמתי פה ת'רד בעבר עם בעיה- שנפתץחיל לי ארבעה SESSIONIM של IEXPLORER (אפילו אם הדפדפן סגור בכלל) ואם גוזלים לי משאבי מערכת., הציעו לי כל מיני דרכים לנטרל אותם- אבל וואלה שום דבר לא עובד- אז חשבתי להסיר אותו להתקין פשוט מחדש. אבל מה, אני לא מצליח למצוא UNINSTALL שלו. נכנסתי לHELP וכתוב בפשטות רבה שההתקנה נמצאת ב"הוספה/הורדה של תוכניות" ומשם מסירים, ומה הפלא, אין - הוא לא מופיע כאפשרות להסרה. איך אני יכול להעיף לי את הIEXPLORER מהמחשב? (הסרה/התקנה של תוכניות לא עובד,למצוא אותו בPROGRAM FILES ולהסיר ידנית- גם לא) יש איזושהי פקודה שאני יכול להקליד בRUN ? או משהו כזה? בקיצור- הבנתם את השאלה- תודה רבה

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  11. האקפלורר פשוט נתקע או מתחיל להבהב ומופיעים סימני קריאה מוזרים על הפרסומות באנרים וכו הוא מגיע ל1 גיגה זיכרון ומשם מתחיל הבלאגן .. יש לי win 7 ו 8 גיגה זיכרון פנימי במחשב . מוזר מאוד העניין הזה . יש לציין כי אני משתמש בהרבה טאבים . מה עושים? (אני מתשמש גם בפיירפוקס )

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by nore0,

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by pichu7,

שלום לכולם, יש לי בעיה אחת במערכת: כשאני פותח RUN וכותב את הפקודה הנ"ל נפתח לי חלון OPEN WITH, המערכת לא יודעת עם איזו תוכנה לפתוח את הקובץ הנ"ל. ביצעתי BROWSE ל EXPLORER.EXE - ללא הצלחה. חשוב לציין כי הגישה לקובץ מתאפשרת באופן רגיל דרך לוח הבקרה והביעה מופיעה רק דרך הקשת שם הקובץ ב RUN. יש למישהו הסבר לבעיה או פתרון? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shlomoreuven,

שלום חברים, דבר מאוד פשוט אני זקוק להגנת סיסמא לתיקיות וינדוס... הכיצד?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by swis,

יש לי נורטון 2005 מעודכן והוא לא מוחק אותו...! בבקשה אני חייב עזרה.... וסליחה על ההטרדות בימים האחרונים לא יודע למה המחשב שלי השתגע...

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by edoson,

דדדדדדדדיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר לא יכול יותר! בשבוע האחרון הפעלתי לפחות 8 IMAGES על ה HD שלי!!! זה לא יאומן! איך זה שעם נורטון אנטי וירוס כל הזמן חודרים תולעים למחשב??? איך זה שאיך שאני מוריד את הפיירוול המובנה של XP (בשביל הCD++) מייד אבל מייד מופיעה ההודעה על הריסטרט למחשב?(זוכרים את התולעת ההיא... כן היא עדיין קיימת!!!) איך זה לעזאזל שהאנטיוירוס ל מסוגל לתקן או למחוק את הוירוס, גם בSAFE MODE!!!!!! איך זה שהפתרון היחיד לחרא הזה זה להפעיל IMAGS כל 5 דקות?????? מישהו מוכן להסביר לי מה העניינים פה? מה אני צריך לעשות בשביל להוריד את הוירוסים ובשביל לא לקבל אותם בכלל???

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  17. אני יודע שקימת האפשרות אך אני לא זוכר לאן אני צריך להכנס מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by lior6996,

מתוך כונן קשיח של 320 ג'יגה : כמה כדאי לתת בשביל עבודה חלקה ומהירה לזמן רב בהנחה שאני גם אתקין עליו כמה משחקים? תודה, ליאור.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by dinsh,

מה מתאים\ירוץ מהר\מומלץ יותר למערכת שלי 64 או 32 ביט? אני פשוט לא יודע איזה גירסה עדיף לי להתקין... אני בכלל ארגיש בהבדל?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DOCTOR X,

אפשר להתקין 98 על מחשב p1 עם 21MB זכרון ו1MB זכרון ווידאו (PCI)???? כדאי בכלל????? כי אם אני עושה פורמט ו98 יעשה בעיות אז זהו כל משנשאר לעשות איתו זה לשחק כדורגל... :AR15: כרגע יש 95... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ng400,

החלפתי לוח אם אחרי שהקבלים בקודם התנפחו וקיצרו אותו, והתקנתי גם חלונות XP. אבל מאז, כשאני מכה את המחשב - הוא מיד נדלק מחדש, ואני נאלץ לבצע "כיבוי אלים". ביטלתי את האתחול האוטומטי כשיש תקלה וזה לא עזר. חשבתי אולי יש לי טרויאני בביוס, אבל הרצתי פנדה מעודכנת, וזה לא עזר (אולי צריך בסייף מוד?). קשה לי לראות איך יש כאן בעיית חומרה, מה שמוביל אותי לחשוב שזה בכל זאת קשור למערכת ההפעלה או לאיזו בעיית תוכנה. הרצתי חיפוש בפורום ולא ראיתי משהו דומה, אבל אולי מישהו בכל זאת מכיר את התופעה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מאז שהתקנתי SP2 כל פעם כשאני נכנס לווינדוס אני מקבל תפריט LOGON שבו אני צריך לבחור את המשתמש שלי כדי להיכנס. אבל רק אני משתמש במחשב ואני לא צריך את המסך בחירה הזה, אני רוצה להיכנס למחשב עם השם משתמש שלי אוטומטית בלי לבחור אותו כל פעם, מה לעשות ? נכנסתי למשתמשים וקבוצות בלוח בקרה שיחקתי עם האפשרויות הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה במקום מסך בחירה - תבנית בחירה. אבל אני לא רוצה את זה אני רוצה שזה יכנס אוטומטית

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nivezrati,

שלום אני עומד לקבל מחשב חדש מפאנדה מחשבים. בחרתי להתקין לבד את הווינדוס ויש לי דיסק מקורי עם בוט והכל. הקיצר אני מקבל את המחשב מורכב אבל אני לא יודע איך אני מגדיר את גודל המחיצות? זה בחלון שאני בוחר באיזה מחיצה? הבעיה היא שלא תהייה שום מחיצה מוגדרת. ורציתי להוסיף שקניתי דיסק קשיח SATA2 אז אני צריך בעליה של ההתקנה בהתחלה בהתחלה ללחוץ F6 כדי להתקין את הדרייברים של הSATA2 עם הדיסקט שלו או משהו כזה? יש שוני בין התקנת ווינדוס במחשב חדש לגמרי מאשר ממחשב רגיל? תודה!!

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  24. Started by Blue Omega,

אוקיי אז זה העיניין יש לי P-3 600MHZ ומותקנת עליה windows 98se ואני רוצה להחליך ל- windows 2000 pro. השאלה היא אם כדאי לי להעבור? ואם לא אז למה?

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by psxr,

כשאני מפעיל את המחשב הwindows עולה עד המסך השחור עם הפס הכחול שרץ עליו ואז הוא עושה ריסטרט. ניסיתי להפעיל בsafe mode וגם זה לא עוזר. יש למישהו איזה פיתרון למצב ?

• 9 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.