Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה לשחזר מערכת, בסוף התהליך אני מקבל הודעה שהשיחזור נכשל. האפשרות היחידה לשחזר היא רק במצב בטוח אבל אח"כ לא ניתן לבטל את השיחזור במידת הצורך כי בכלל לא ניתן ליצור נקודת שיחזור במצב בטוח ולכן אני צריך ליצור נקודה בצורה ידנית ואח"כ לעבור למצב בטוח ולשחזר. בקיצור: מה עושים כדי שהשיחזור יעבוד בצורה סדירה? (XP Pro SP2) תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעניין לקנות מחשב חדש עם מעבד בסדרה של core 2 duo , האם אפשרי שאשאר עם WINDOWS XP 32bit , או שחובה לעבור למ"ה 64bit?
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בתחילה עליתי על רעיון של לעשות Disable לאנטיוירוס ואז זה עבד. אבל בפעם השניה והבאות לאחר מכן שניסיתי, זה לא עזר. זה עוזר לפעמים, אבל זה לא פיתרון זמני קבוע. בכל אופן, אני יודע שאם אתקין מחדש את מערכת ההפעלה (Win98SE) אז הבעיה תפתר אבל תקליטור ההתקנה לא ממש אצלי כרגע. יש למישהו פיתרון או אלטרנטיבה זמנית עד לשהתקליטור שלי יחזור לידי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי Windows XP PRO ואני רוצה להוסיף service Pack 1 ניתן להוסיף ??? ועם כן מאיפה יש למישהו לינק ???
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש אפשרות שאם אני אלחץ על כפתור מסוים במקלדת , אגיע לגוגל (בפייר פוקס ) ? יש לי ויסטה .
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מה קורה חברים ? עשיתי 2 מחיצות במחשב אחד ראשי שהויסטה עליו והשני התקנתי עליו XP , עכשיו חשבתי שזה יציג לי כשמדליקים את המחשב את התפריט בחירה בין הווינדוסים כמו שהיה פעם וזה לא מציג זה פשוט מעלה את ה XP ... יש למישהו מושג איך אני עושה תפריט בחירה כזה או איך אני בוחר מה יעלה ? או פשוט איך אני מעיף את ה XP הזה ומשאיר רק את הויסטה ? תודה רבה לכם ! מקווה שתעזרו
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
-
מיקרוסופט ממשיכה לחשוב על אמצעים ושיטות מעניינים לשיפור מערכת ההפעלה שלה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אני עובד עם WINDOWS 98. בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני לא יודע מה איתכם אני חושב זה טירוף לשלם 800 על וינדוס XP וגם 400 על ה HOME EDITION אני לא מוכן לשלם. לעומת זאת יש לי גישה להתקנה חוקית של WINDOWS 2000 ו\או WINDOWS 98, עותקים מקוריים שאבא שלי מביא מהעבודה. עכשיו שיהיה ברור ממש ממש לא חשוב לי הקישוטים האלה של וינדוס XP, מצידי שה GUI יהיה כמו ב 3.11, העיקר שזה לא יפגע בביצועי משחקים כבדים (ביחס ל WINXP) ויהיה יציב. ולא LINUX. תודה מראש למי שיעזור!
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים במחשב: 1) 250GB SATA WD 2) 200GB SATA WD עכשיו התקנתי על ה250 וויסטה (חוקי) והכול סבבה עובד טוב... התקנתי XP על 200 גם עובד הכול בסדר.... חוץ מהעובדה שאני לא יכול לחזור לוויסטה... אני יפרט: כשעולה המחשב צריך להיות אפשרות בחירה בן מערכות ההפעלה אבל אין לי ומשום מה הבררית מחדל שלי היא XP.. אז נסיתי לנתק פיזית את הכונן של XP ולעלות את הכוננן של וויסטה אבל הוא אומר לי שיש בעיה והוא לא יכול לעשות BOOT לכונן... למשהו יש מושג?
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפתוח את כונן c והוא נותן לי פתיחה באמצעות! (זה ניראה לי כמו וירוס כי התקנתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט ישר ולא שמתי אנטי וירוס! היא לי גם תבעיה של המנהל משימות שהיה מוגדר כלא זמין,אבל סידרתי אותו אבל עכשיו הכונן עדיין לא עובד) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עזרה בבקשה !!! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר הפעלתי את המחשב שלי והכל עבד כרגיל. לאחר מכן עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא מסרב לעבור את מסך הטעינה (המסך השחור עם הסמל של ווינדוס ופס הטעינה הכחול) - הפס רץ ורץ ואז פשוט נעצר. יש לציין כי אני כן מצליח להעלות את המחשב ב-Safe Mode, אך לא במצב רגיל. ב-Safe Mode ביצעתי סריקת וירוסים (0) ורוגלות (5) - לא עזר. לא התקנתי שום דבר חדש ולא שיניתי שום הגדרה, הדבר היחיד שאולי היה יכול לעשות משהו זו העובדה שהדיסק של STALKER היה בכונן בעת הריסט, אך הוצאתי אותו וניסיתי שוב ללא הצלחה. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הנימה הצינית היא כמובן בשל הניסיון המר שהיה לי עם התוכנית הנ"ל. מצד אחד שמעתי שהיא כדאית בשל איכות וידאו וקול משופרים, מה שאני מחפש. מצד שני גם שמעתי שיש איתה בעיות של קבצים שיכולים לרוץ רק אצלי במחשב (שלום קאזה) ושל STREAMING ברשת. חשבתי אולי אצלי זה לא יקרה. קרה. אז מהר חזרתי למצב הקודם עם SYSTEM RESTORE ובאתי לספר. וגם לברר, אולי בכ"ז מישהו הצליח לאלף את הסוררת. אם כן, אשמח לשמוע כי עדיין אני חושב שהאיכות של קבצי MPG ב-MP8 שנשארתי איתו היתה טובה יותר בעבר ומשהו קרה בדרך שקלקל. אין לי מושג מה ואולי תוכלו לייעץ מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנט מיטניג ואני חייב להסיר אותה. כיצד אני יכול להסיר אותה מהמחשב? אחרי ההסרה היכן אני מוצא קובץ התקנה של הנטמיטניג? חיפשתי במייקרוסופט ולא מצאתי. אודה לכל מי שיכול לעזור לי, אני דיי נואש!
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ניסיתי לעבוד לפי מה שכתוב בסטיקי הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 אבל וינדוס אומר לי שאין כזאת תיקיה.
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חג שמח, יש לי לפטופ ללא כונן DVD וברצוני לפרמט ולהתקין WIN 7 (כרגע מותקנת אותה מערכת הפעלה) . מצאתי מדריך לתוכנה Windows 7 USB DVD Download Tool , לצערי התוכנה לא מזהה את ה DOK (של סאן דיסק 8 GB) . המחשב מזהה את DOK , ניסיתי לפרמט את הDOKו ואף לשנות את מערכת הקבצים לNTFS(לפני זה היה על ברירית המחדל FAT32) - התוכנה עדין לא מזהה את הDOK (ניסיתי בשני מחשבים). לפני שאני קונה DOK חדש , האם מישהו מכיר פיתרון לבעיה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי Windows 764bit רץ על מחשב נייד של HP היום בצעתי כמה עדכונים למערכת באמצעות תוכנה שנקראת: Auslogics BoostSpeed תוכנה יחיסת פשוטה שהתנסתי בה כמה פעמים ללא כל בעיה ותמיד עשתה את העבודה. לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב היום אני מקבל הודעה " IHQPL is compressed press ctrl +alt + delete" הכנסתי דיסק גיבוי של HIREN והעלתי miniXP והחלפתי את הקובץ IHQPL המגובה שהיה לי לתיקייה בC עשיתי ביטול לכל הפעולות שבוצעו בתוכנה שהשתמשתי בה. הפעלתי את שחזור מערכת על המחשב לתאריך מלפני יומיים כל הדברים האלו לא עזרו ובבוט מHD אני עדיין מקבל את ההודעה הנ"ל - אני מצליח להעלות את הWINDOWS רק עם דיסק שחזור. בגוגל אין שום מידע על הקובץ IHQPL . אני כבר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברה, הפעם יש לי בעיה באמת מוזרה במחשב... אני מקבל כבר לא מעט פעמים התראה על כך שכונן C מלא ונשארו מגה בייטים ספורים פנויים. עשיתי בדיקות, כולל הצגת תיקיות וקבצים מוסתרים, והמקסימום שמצאתי שהכונן מכיל הוא 16GB מתוך 40 שהקצאתי לו בזמן התקנת הווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? אציין שהמחשב בן כמה חודשים בלבד, ולא הותקנו בו תוכנות ומשחקים כבדים, בטח לא בכונן הזה. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב והופיעה ההודעה שבכותרת ואחרי שאני לוחץ אנטר אז הוא רושם לי את ההודעה שאומרת אין ווינדוס ובדרך כלל הייתי מפרמט אבל יש לי חומר חשוב בטירוף על כונן c, אז הבנתי שיש אפשרות לעשות שיחזור לווינדוס דרך הדיסק של הxp, אם תוכלו להסביר לי (צעד צעד בכמה שיותר פירוט) איך אני עושה דבר כזה זה יעזור לי מאוד! אין לי עוד מחשב בבית ואני מדבר דרך חבר בגלל זה אני כזה לחוץ ומחפש תשובה מפורטת מאוד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי אצלי תופעה מוזרה.... יש לי 1GB זיכרון אז הקטנתי את את גודל ה-PAGE FILE ל-500MB. אבל פתחתי את TASK MANAGER וראיתי שהוא חורג מהמספר הזה!! איך זה יכול להיות?? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק קבצים מכונן C ל-D אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) האם יש דרך להעתיק על פי תאריך יצירה ?
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מתנה לפטופ של חברת לנובו - 3000 n200-769 ע"ג הלפטופ מותקנת windows vista באנגלית אני מעוניין להתקין עליו win xp בעברית אך לאחר שאני מתחיל את ההתקנה ההקנה מודיעה שהיא לא מזהה את ההרדיסק כמובן שבביוס הוא כן מזוהה. יש למישהו פתרון ??? תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-