Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אהלן, צריך רעיונות לפיתרון בעיית מציאת מדפסת אלחוטית ברשת כשהבעיה בוודאות היא מערכת ההפעלה. (WIN 7). המדפסת היא 6960 של HP הותקנה באותה הרשת ע"י 2 מחשבים עם WIN 10 ועוד אחד עם WIN7 אך באחד נוסף מסרבת להזדהות. עוד פרטים חשובים: 1. ה-IP של המדפסת ידוע ונקבע כ-Reserve בנתב. 2. יש פינג למדפסת מאותו מחשב שבו היא לא מזוהה. 3. ניסיון לזיהוי גם מהממשק של HP וגם מתוך מערכת ההפעלה כולל מתן IP ספציפי לא גורמים לזיהוי כלל. רעיונות? תודה למשתדלים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מה הפקודה שצריך להקליד בהפעלה(בהתחל) כדי להיכנס לרגיסטרי(עורך הרישום)?? שכחתי אותה......איזה מעפן אני....חחחח ;D ;D ד"א היה בזומביט (באיזה פרק לפני שבוע שבועיים)דרך להוריד תהודעה המעצבנת הזאת של המסנגר סרביס דרך הרגיסטרי אולי מישהו זוכר כדי שתגידו לי כי זה ממש נמאס!Q!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב והתקנתי שוב WinXP רק שאני לא זוכר איך ביטלתי פעם את הPreview הזה כשפותחים קבצי תמונות... והתקנתי ACDSee, פשוט כשאני לוחץ Right click ו Open זה עובד, אבל ה Default של ה Double click זה ה Preview המחורבן. :-\
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הפיירוול של הנורטון ביקש ממני אישור לאפשר לקובץ הזה לקבל גישה לאינטרנט עשיתי תחקיר קצר והתברר לי שזה גם קובץ מערכת (אם מופיע, בsystem32) וגם sasser עשיתי סריקה בעזרת tool מיוחד ולא נתגלה השאלה שלי היא למה הקובץ ביקש גישה לאינטרנט לחברים שלי זה לא קרה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי במכללה כמה מעבדות מחשבים, לכל תלמיד יש את HARDDRIVE משלו התקנו WIN SERVER 2012 R2 על HD אך המעבדה שבה התקנו את המערכת לא תמיד זמינה לסודנטים ולכן הם פתחו מעבדה אחרת שבה החומרה היא שונה ופחותה מהמעבדה שבה התקנתי את המערכת . הסטודנטים במכללה עובדים בשיטת SWAPABLE DRIVE (מגירה ), הבעיה שלי החלה שכנסתי את ה HD למחשב שונה מזה של המעבדה, המערכת עלתה אך לא היה לה מספיק זיכרון לטעון את ה HYPER V מכוון שיש למערכת רק 4 GB של RAM ואין מספיק משאבים לחלוק. שחזרתי למעבדה שבה התקנתי את המערכת הדיסק מזוהה ע"י ה BIOS אך לא עושה BOOT חושב לי לציין שדרך LINUX הקונן מזוהה ( כלומר הוא תקין !) אך אני תקוע ללא יכולת להעלות את המערכת . האם המערכת עושה איזה BIND עם REGISTER ? האם…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה ככה - יש לי הארד דיסק אחד, עם 250 GB. הוא מחולק לC וD, בC יש 130 GB, ועל C יושבת מערכת ההפעלה.(XP Pro,SP2) בD יש באיזור ה110 GB, ועל D יושבים כל הקבצים החשובים לי. עשיתי פורמט לC, וכעת כשאני נכנס ל"המחשב שלי" אני רואה שם רק את C.. התקנתי את Partition Magic כי חשבתי שאולי המחיצה D הפכה לHIDDEN, אבל אפילו התוכנה לא מזהה את D.. מה עושים אנשים?! יש לי שם כ"כ הרבה קבצים חשובים..
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב משנת 2009 שרכשתי חדש. המחשב הגיע עם חלונות XP גרסת OEM עם דיסק מקורי ומס' רישיון. אני מעוניין לפרמט ולהתקין מע' הפעלה קצת יותר מתקדמת. רציתי לשאול האם חלונות 8.1 יעלה אצלי? מצורף צילום מסך של מפרט המחשב. אם כן, האם יש מבצעים לשדרוג מחלונות XP ל- 8.1? אני סטודנט ולא מעוניין לשלם בערך 500 ש"ח לרישיון חדש כל כמה שנים. הבנתי שיש מבצעי שדרוג, האם אתם יודעים על זה משהו? תודה מראש, גיא. נ"ב למחשב יש 4GB זיכרון ולא כפי שרשום. פשוט ה- XP מסוגל לזהות עד 3GB וחבל.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, יש דרך לבצע unactivate ל key של ה windows מול השרתים של ms מבלי לצור איתם קשר טלפוני? ניסיתי עם slmgr upk/ipk אבל זה מוציא את ה id נקודתית מי המערכת ולא מהשרתים. מדובר במפתח oem windows 8 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
משהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה bootable ? יש לי בעיה עם לפרמט את הווינדוס ומשהו אמר לי שזה קשור ל-bootable
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב asus a52jt I5 אני מנסה להתקין עליו WIN 8.1 המחשב מסרב להתחיל את התקנה ומיד אחרי הלוגו הראשוני הוא מאתחל את עצמו מחדש וחוזר חלילה ניסית את כל האופציות הקימות BIOS אך ללא הצלחה כמו כן ניסית להתחיל את התקנה ממחשב אחר ולהמשיך מאותה נקודה לא הצלחתי ניסיתי מערכות הפעלה אחרות גם נתקלתי בבעיות דומות ... אשמח לעזרה ולרעיונות תודה והמשך שבוע טוב http://www.asus.com/support/Download/3/246/0/5/Z2t1FkxEW31lzErY/30/ זה המחשב והמפרט המלא שלו שוב תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - הצלחתי לעדכן ביוס אך לא עזר
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
............................................................................
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה בעיקר בדריברים של NVIDIA שאני רואה סימני שאלה במקום עברית למרות שבחרתי בעברית בהגדרות אזוריות והפונטים הנכונים מותקנים. יש לי WIN2K - SP3. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מעבד I5 + לוח GYGABITE לI5 , זכרונות קינגסטון 2*2GB + כרטיס מסך HD5750 של ספיר הכל חדש. הרכבתי הכל , עלה מעולה הכל בסדר, הריץ בסדר הBIOS הכל זוהה. מה שישן זה רק הדיסקים הקשיחים והמארז של HEC (ספק חדש 550 של צ'יפטק).- הדיסקים האלה לא גרמו לבעיות במערכת הקודמת ועבדו בלי בעיה 72 שעות עד שכיביתי המחשב בכל רוטינה. א. נוכחתי לדעת שהרכבת גוף הקירור מעל המעבד כרורכה בכך שגוף הקירור מעט משוחרר אמנם די צמוד למעבד אבל עדיין זז אם מזיזים אותו0 גם רשום בMANUAL, בכל אופון הI5 על 45 מעלות פיקס אז לדעתי הכל בסדר איתו. ב. התקלה : התקנתי עותק נקי של WIN XP PRO 32BIT בעברית SP2 ויש לי בלי סוף ריטסרטים- הכל משלב הגדרת ההתקנים במערכת ההפעלה(עוד בהתקנה בשלב של הגדרת התקנים)- …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לי יש WINDOWS 2000 כאשר יש לי רק 512 זיכרון אני אישית לא רואה איטיות מסוימת אבל קורה שהמחשב איטי לפעמים מצב הזיכרון שלי לרוב הור להלן "הזיכרון" physicasl memory total 522988 available 192646 system cach 332600 kernel memory total 96755 paged 80712 nonpaged 16289 totals hanfles 9012 therds 403 peocesse 40 commit charge total 345496 limit 1275044 peak 450728 איך אפשר לדעת אם זה נורמלי ? ומה כל אחד אומר ואיך הוא משפיעה שה מה שרץ אצלי ברגע זה השמנים).. להלן "התוכנה" צומח ל 100 ו יותר מכאן מתחיל הבעיות fire fox 40M emule 27M Mcshled 23M Itunes 18M Vsmon 11M services.EXE 7M rundll32 6M zclient 6M ipodService 3M explorer 3M taskMNGER 3M svchost 2M asus prob 2M SCR…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נכנסתי אתמול לאתר של סריאלס שהייתי נכנס אליו תמיד בלי בעיות, ואתמול הוא פשוט שבר לי את המחשב.. מיליון ווירוסים. עשיתי סריקת ווירוסים, ADAWARE, SPYBOT SEARCH AND DESTORY ועוד כמה דברים כמו SYSTEM MECHANIC.. עכשיו המחשב עובד בסדר שוב ואין יותר ווירוסים אבל בכל זאת כל הזמן קופצים לי חלונות של ה-EXPLORER עם אתרים לא קשורים בווינדוס.. יעני אם אני אשאיר את המחשב סתם ככה בשולחן עבודה לכמה שעות, אני אחזור כל השולחן עבודה יהיה מפוצץ בחלונות EXPLORER עם פרסומות.. מישהו יודע מה אוכל לעשות? תודה מראש..
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה השירות הבא סוינדוס 2000PRO החל להציג ארורים כל כמה דקות, בינתיים הפסקתי תמידית את השירות, מה תפקידו בכלל ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו הייתי עם וינדוס 7 ולאחרונה עברתי לוינדוס 8 עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את שטח האחסון כמו שאפשר בוינדוס 7 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבנתי שזה חינמי ולכן אני משער שניתן לבקש כאן , מצאתי המון הורדות אבל כולן ספאם אחד גדול . כרגע אני משתמש בגרסא 14 , אשמח לקבל קצת רקע על החידושים שיש ב15.2 ובכלל , לינק להורדת ה15.2 יהיה מעולה תודה לעוזרים , יקיר .
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
I WANTED TO INSTALL ON MY COMMPUTER WINDOWS 2000. I WAS READY TO INSTALL THE SP2 VERSION BUT THEN SOMEONE TOLD ME THAT THIS VERSION HAS PROBLEMS WITHE HEBREW SO I STOPED THE INSTALLATION. NOW I AM WAITING FOR SOME ANSWEARS FROM U GUYS 10X.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר המון זמן שאני מחפש פתרון לבעיה הזו ומתייאש בדרך. יש במחשב שלי (בן 7, 2 גיגה ראם, חלונות 7) תהליך סורר (svchost) , שפשוט לא נותן לי להשתמש במחשב. הוא מגיע בשיאו ל900 אלף K . מה גורם לתהליך הזה להיות כל כך מעיק? אני לא מצליח להצביע על פעולה כלשהי שאני עושה שגורמת לו לנסוק, האמת שגם כשהמחשב לא בשימוש כמה שעות הוא עדיין ככה. אחרי חיפוש קטן בפורום ראיתי שדיברו הרבה על עדכונים, ניסיתי להתקין את העדכונים (59) שהצטברו, וזה נתקע. אשמח לעזרה מכם, תודה וערב טוב!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. יש לי דיסק מקורי לחלוטין של XP (כן אני מאלו שממש קנו אותו) ולצערי אני נאלץ לפרמט את המחשב, שתי שאלות לי בבקשה. 1. המדבקה עם המספר בסידורי נעלמה לי, יש דרך למצוא מיתוך הדיסק (שוב מקורי לחלוטין) את המספר הסידורי שלו ? 2. איך אני יכול לפרמט את הכונן עליו נמצאת מערכת ההפעלה ? תודה מראש. תומר.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום האם ניתן לעשות שבתוך תקייה שיש בה תמונה, היא תיהיה מוגדלת על כל התיקיה כבירת מחדל במקום כל פעם שאני אצטרך לעשות קליק ימני-->> מאפיינים, התאמה אישית, שינוי, לבחור משם את התמונה, ואז החל אישור ואז רואים את זה על כל התיקיה ? אם אני לוקח לדוגמה תיקיה שיש בה עטיפה של אלבום, ואז אני מסדר שזה יהיה לפני תמונות ממוזערות(התיקיות), אז זה פשוט מראה לי את זה בקטן בצד, ובשביל שזה יהיה מוגדל על כל התיקיה, אני צריך לעשות ולבחור אותה בעצמי לכל תיקיה משלה. כי אני עושה את זה אחד אחד וזה מציק. יש דרך יותר נוחה לעשות זאת שזה אולי יהיה מוגדר כברירת מחדל כל הזמן על התמונה הכי גדולה שיכולה להיות באותה תיקיה שהיא נמצאת ממוזערת? כלומר אם תיהיה קיימת תיקיה במקום מסוים שיש בה תמונה של ע…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי פורמט ולפני שהספקתי להתגונן חטפתי WELCHA ו- MSBLAST. ניקיתי אותם כמובן אבל המחשב עדיין לא כמו פעם, אני לא יודע אם זאת בעיית חומרה,תוכנה או מערכת ההפעלה. ביטךתי את SYSTEM RESTORE, בדקתי טרויאנים, וירוסים ב- 4 אנטיוירוסים שונים, ADWARE וכו... הכל נראה בסדר. יש לי אנטיוירוס ופיירואלל. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב הוא P-III 800MHZ והוא מקרטע במשחקים משנת 90, בוינדוס לפעמים נתקע לכמה שניות (אי אפשר אפילו להזיז את העכבר).. ???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך עושים שהמחשב יעלה האינטרנט יתחבר אוטומטית?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב שמופיע במפרט שלי ל: i core 7 2600K ASUS P67 DELUXE ANTEC P193 8 GB RAM 1600 MHZ קירור NOCTUA H14 הWIN 7 ULTIMATE 64 BIT כרטיס מסך HD6950 לא עולה גם לאחר ניסיונות RECOVERY (הכונן הועבר מהמחשב הישן) האם יש דרך ליצור אימג של המערכת דרך הגיבוי של חלונות 7 למרות שמערכת ההפעלה לא עולה ? במידה ולא האם יש תוכנה אחרת שתאפשר את זה ? יש לי אימג של הכונן בחלונות 7 אבל מלפני חודשיים ואני מאבד די הרבה DATA במידה ואני מבצע את זה ככה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-