עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tzahi16,

שלום לכולם. יש לי WINDOWS 7 בדיסק 1 ו SERVER 2008 R2 בדיסק שני. אני רוצה להשתמש ב BOOT MANAGER של ה WINDOWS 7 בכדי לבצע את הפעולה הזאת. איזה פקודה אני צריך לרשום בשביל שה WIN7 יהיה כניסת ברירת המחדל וה SERVER 2008 R2 יהיה השני?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. התקנתי וינדוס מסויים עם כל מיני תוספות ונראה לי שזה דפק את זה , אני פשוט לא יכול לשנות את שפת ההקלדה ככה שכדי לכתוב באנגלית אני חייב ללחוץ על TAB או להשתמש בתוכנה מסוימת שאיך שהוא שם זה עובד עדיין מישהו יודע איך אני מגיע לכפתור הזה בסרגל כלים שאפשר לשנות דרכו את השפה ? אם מישהו מכיר את הבעיה אז אשמח לשמוע תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by jackhammer,

אני עוד מעט משדרג את המחשב אני קונה הכל כמעט חדש רציתי רק לוודא משהו עם אני קונה 8GB ומתקין XP 32 ביט לא יקרה כלום נכון? אני יודע שהוא רק יראה 3 ומשהו או 4 גיגה אבל 4 סטיקים של 2GB לא יעשו בעיות נכון?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Nemesis,

לפני שבוע שידרגתי את הזכרון במחשב מ-2 ג'יגה ל-6 ג'יגה (המחירים בריצפה). ויסטה x64 כמובן. Page File מבוטל. חויית השימוש בוויסטה השתפרה פלאים. מתבצע Caching לזכרון של תוכנות ורכיבים בשימוש תכוף (כל עוד יש מקום). השימוש במחשב זורם ונעים. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ilanb0,

לחמי מערכת הפעלה חלונות 8. הנכדים התעסקו עם המחשב ושיבשו את הצבעים לחלוטין. הצבעים של המסגרות, הפונטים וכל צבע רקע - פסיכודליים לחלוטין. כל ניסיון שאני עושה איני מצלילח להחזיר את צבעי ברירת המחדל למה שהיה עם הפעלת התכנה מלכתחילה. איך לעזאזל אני מחזיר הכל למצב הראשוני, כך למשל שסמל האאוטלוק יהיה צהוב ולא מן כחול מזעזע כפי שהוא עכשיו, או שסימן דפדפן הכרום יהיה אדום כמו שצ"ל ולא סגול...

6. שלום האם ניתן לעשות שבתוך תקייה שיש בה תמונה, היא תיהיה מוגדלת על כל התיקיה כבירת מחדל במקום כל פעם שאני אצטרך לעשות קליק ימני-->> מאפיינים, התאמה אישית, שינוי, לבחור משם את התמונה, ואז החל אישור ואז רואים את זה על כל התיקיה ? אם אני לוקח לדוגמה תיקיה שיש בה עטיפה של אלבום, ואז אני מסדר שזה יהיה לפני תמונות ממוזערות(התיקיות), אז זה פשוט מראה לי את זה בקטן בצד, ובשביל שזה יהיה מוגדל על כל התיקיה, אני צריך לעשות ולבחור אותה בעצמי לכל תיקיה משלה. כי אני עושה את זה אחד אחד וזה מציק. יש דרך יותר נוחה לעשות זאת שזה אולי יהיה מוגדר כברירת מחדל כל הזמן על התמונה הכי גדולה שיכולה להיות באותה תיקיה שהיא נמצאת ממוזערת? כלומר אם תיהיה קיימת תיקיה במקום מסוים שיש בה תמונה של ע…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. החלק השני של עדכון ה-Creators Update הגדול והמשמעותי יושק רשמית בעוד כחודש וחצי לכתבה

8. Started by wraithLord,

די מסביר את עצמו. אני רוצה להתקין XP על דיסק קשיח בשביל הלפטופ. עשיתי image על דיסקונקי אבל זה מסרב להגיב. ניסיתי גם על שני מחשבים ושניהם לא קוראים את הפלאש. חשבתי לחבר את הדיסק של הנייד למחשב ולהתקין מתוך חלונות אבל האופציה מחוקה באוטוראן. יש דרך לעקוף את זה? ניסיתי להוציא את הHD המרכזי ולהשאיר רק את הפלאש והדיסק המפורמט אבל כלום לא קורה. עצות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Tanya,

הי. יש לי מחשב נוסף בבית. [לא שלי]. לפני כחמש שנים קנינו דיסק מקורי של ווינדוס ב-900 ש"ח. כשהוחלט להחליף כמה רכיבים במחשב [למשהו חדיש יותר], לקחנו את המחשב למעבדה ושם נתנו להם את הדיסק המקורי של ווינדוס [שקנינו אז] על מנת שיתקינו לנו. היום כשהדלקתי את המחשב קפצה לי הודעה הבאה: בנוסף כל מסך המחשב הפך לשחור. למה זה הופיע? יכול להיות שקרה שם במעבדה משהו שאנחנו לא יודעים עליו? אשמח לעזרה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Shnig0,

I have an extremely annoying problem I have a windows XP in hebrew .somehow I can't write in Hebrew plz help

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום עד עכשיו הייתי עם וינדוס 7 ולאחרונה עברתי לוינדוס 8 עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את שטח האחסון כמו שאפשר בוינדוס 7 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. ............................................................................

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by stingeR-,

אתמול ביצעתי במחשבי פורמט , לאחר שהכרטיס רשת כל הזמן יתנתק ! והיו מלא בעיות , אחרי הפורמט הכל עבד בסדר אבל אחרי התקנת כל הדריברים והתוכנות פתאום האינטרנט מקרטע(ועדיין , בקושי הצלחתי לכתוב את ההודעה) פעם עובד פעם לא ומשהו מוזר קורה... הרשת לא עובדת וגם המחשב כל הזמן נתקע. אבל שאני סוגר את הSVCHOST שאחראי על הסקין של הוינדוס פתאום יש לשניה אינטרנט והקירטועים מפסיקים. את בעיה זו ניתן גם לסדר על ידי כיבוי המודם.. לדעתי מישהו פרץ לי למודם וקילקל בו משהו אז אני צריך לעשות שהוא יפעל כHOME ואחר כך בחזרה לפרו או איך שהוא לתקן אותו מה שעוד מעניין זה לא חשוב אם המחשב באינטרנט(כאילו אם אני גולש) או לא תמיד הוא מהבהב בנורות של הפעילות... כאילו הוא כל הזמן עושה משהו. עזרה בבקשה אני כב…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by tovtov,

שלום לכולם, יש לי כונן 8G שמחולק לשניים (2+6). 2G - כונן C , NTFS 6G - כונן FAT32 D אני רוצה להתקין מחדש WIN98 בכונן C (שהוא NTFS). כאשר אני מעלה את המחשב עם דיסק ההפעלה של WIN98 ובוחר אפשרות 4 - הפעלה עם תמיכה של WIN98 כדי לפרמט את שני הכוננים. האם אני יראה את כונן C למרות שהוא NTFS (אני עדיין בדוס לפני פורמט)? אם לא מה עושים? תודה, יוסי

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שדרגתי את המחשב שמופיע במפרט שלי ל: i core 7 2600K ASUS P67 DELUXE ANTEC P193 8 GB RAM 1600 MHZ קירור NOCTUA H14 הWIN 7 ULTIMATE 64 BIT כרטיס מסך HD6950 לא עולה גם לאחר ניסיונות RECOVERY (הכונן הועבר מהמחשב הישן) האם יש דרך ליצור אימג של המערכת דרך הגיבוי של חלונות 7 למרות שמערכת ההפעלה לא עולה ? במידה ולא האם יש תוכנה אחרת שתאפשר את זה ? יש לי אימג של הכונן בחלונות 7 אבל מלפני חודשיים ואני מאבד די הרבה DATA במידה ואני מבצע את זה ככה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Haflo,

אם התקנתי XP על מחשב מסוים ולאחר מכן התקנתי עליו Win98, ה Dual boot הלך לו...איך אני מחזיר אותו? דרך MSDOS.sys Multiboot=1 לא עבד!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by yinon21,

אהלן, מי יודע פיתרון לבעיה הזאת שמופיעה ב "סייר" וב "המחשב שלי" ?מעהה"פ מעלימה לרגע ומציגה מחדש את התיקיות והקבצים- לעתים קרובות מדי. יש לי SP3. כל הדרייברים מוקנים.אני יודע דברים נפוצים כי הייתי איש מחשבים תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היי, אני מחפש להוריד אימג' של ווינדוס 10 העדכני, לצורך פירמוט מחשב של חבר. לפי מה שזכור לי (יצא לי לעשות זאת לפני שנה בערך...), היתה הורדה של האימג' עצמו ישירות מהאתר של מיקרוסופט, היה אפשר להתקין אותו ללא אקטיבציה, ולאקטב אותו בנפרד לאחר מכן. ראיתי עכשיו באתר את כלי יצירת המדיה: https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 לא זכור לי שכך היה בעבר, אולי אני מתבלבל אבל זה נראה לי שונה ממה שהיה פעם. הם רושמים שיש צורך ברשיון לפני הכל. האם הכלי הזה יאפשר להוריד את האימג' ולהתקין בעזרתו את הווינדוס, ולדאוג אח"כ לרשיון? או שחייב רשיון מראש? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום ! כאשר אני מפעיל את המחשב ה W7 צורך 1GB של זיכרון. אך כאשר אני מכניס את המחשב למצב "שינה" ומחזיר אותו חזרה לפעולה רגילה הוא צורך רק 550MB האים זה צריך להיות ככה ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by zik125,

שלום לכולם צצה לי לאחרונה בעיה מוזרה-כשאני כותב בשורת הRUN את IPCONFIG החלון קופץ ומיד נעלם למה זה קורה ואיך פותרים את זה (יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by amd950,

אני רוצה להפוך את ההרד דיסק שלי ל NTFS אבל הבנתי שיש בעיה אם מפרמטים איך למצוא אותו ב FDISK מישהו יכול להסביר לי מה לעשות כדי שלא יהיו בעיות

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, לפני מספר שבועות דיווחתי על בעיה עם הצגת הג'אדגטים שלי בווידוס 7. מסתבר שיש עוד אנשים שיש להם את אותה בעיה. אתם בד"כ עונים מהר לשאלות... מה קורה? זה יהיה ממש משמח אם תגיבו בקרוב עם תשובה מספקת. אני יודע שאתם לא מייקרוסופט, אבל עדיין.... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480886.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485241.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480426.0 מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. האם להעתיק את תיקיית "Documents and Settings", מספיק? האם יש דברים שלא כדאי להעתיק? אם ההגדרות של תוכנות לא נשמרות שם - איפה הן נשמרות? האם יש תיקיות שלמות שכדאי להעתיק מ-"Program Files"? אחרי ההתקנה של וינדוס; מה כדאי לעשות קודם; להחזיר את תיקיית "Documents and Settings", או להתקין את כל התוכנות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by sagiv,

שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב asus a52jt I5 אני מנסה להתקין עליו WIN 8.1 המחשב מסרב להתחיל את התקנה ומיד אחרי הלוגו הראשוני הוא מאתחל את עצמו מחדש וחוזר חלילה ניסית את כל האופציות הקימות BIOS אך ללא הצלחה כמו כן ניסית להתחיל את התקנה ממחשב אחר ולהמשיך מאותה נקודה לא הצלחתי ניסיתי מערכות הפעלה אחרות גם נתקלתי בבעיות דומות ... אשמח לעזרה ולרעיונות תודה והמשך שבוע טוב http://www.asus.com/support/Download/3/246/0/5/Z2t1FkxEW31lzErY/30/ זה המחשב והמפרט המלא שלו שוב תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - הצלחתי לעדכן ביוס אך לא עזר

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by KoM,

משום מה השירות הבא סוינדוס 2000PRO החל להציג ארורים כל כמה דקות, בינתיים הפסקתי תמידית את השירות, מה תפקידו בכלל ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים