Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום האם ניתן לעשות שבתוך תקייה שיש בה תמונה, היא תיהיה מוגדלת על כל התיקיה כבירת מחדל במקום כל פעם שאני אצטרך לעשות קליק ימני-->> מאפיינים, התאמה אישית, שינוי, לבחור משם את התמונה, ואז החל אישור ואז רואים את זה על כל התיקיה ? אם אני לוקח לדוגמה תיקיה שיש בה עטיפה של אלבום, ואז אני מסדר שזה יהיה לפני תמונות ממוזערות(התיקיות), אז זה פשוט מראה לי את זה בקטן בצד, ובשביל שזה יהיה מוגדל על כל התיקיה, אני צריך לעשות ולבחור אותה בעצמי לכל תיקיה משלה. כי אני עושה את זה אחד אחד וזה מציק. יש דרך יותר נוחה לעשות זאת שזה אולי יהיה מוגדר כברירת מחדל כל הזמן על התמונה הכי גדולה שיכולה להיות באותה תיקיה שהיא נמצאת ממוזערת? כלומר אם תיהיה קיימת תיקיה במקום מסוים שיש בה תמונה של ע…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה!!! אז ככה: המחשב שלי היה דלוק שלוש יממות (פשוט שמתי על הורדה כמה דברים), והיום החלטתי לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המשחק nolf2(כי אחרי כל הזמן הזה שהמחשב דלוק המשחק ילך איטי). עשיתי ריסטרט, המחשב התחיל להעלות את הלוגו של אק פי, עשה סריקת דיסק סי ולאחר מכן הופיע מסך כחול וזה מה שכתוב עליו: stop:c0000218 {registry failure" the registry cannot load the hive(file \systemroot\system32\config\software or its log or alternate it is corrupt, absent or not writable begining dump physical memory"............................ הדלקתי כמה פעמים וזה חוזר על עצמו. נתתי למחשב לנוח שלוש שעות, הדלקתי שוב וזה חוזר על עצמו... פתחתי את המחשב, המאוורר פועל (על המעבד) ואין …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש דרך להשתמש בגרסת עידכון שמקבלים דרך משרד החינוך (במידה ואני אמצא דרך לקנות מהם.) בלי ווינדוז חוקי להשתדרג ממנו? (הם מוכרים רק גרסאות שידרוג) כי כרגע כל מה שמותקן לי על המחשב זה ווינדוז 8.1 לא חוקי. שאלה שנייה - אם אני קונה PRODUCTKEY, איפה אפשר להוריד ISO של הווינדוז להתקנה? בצורה חוקית כמובן, כדי להשתמש בקוד. שאלה שלישית - האם PRODUCTKEY מקורי של ווינדוז בעברית לא יעבוד על גרסה באנגלית? זה בכלל אפשרי להתקין 2 ווינדוסים עם אותו ה-PRODUCTKEY? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי שאם מוסיפים את /usepmtimer לקובץ boot.ini זה עוזר מאד למשחקים כאשר יש מעבד AMD X2 . ואז לא צריך להשתמש ב affinity ע"מ למנוע קפיצות ותופעות אחרות במשחקים . למשהו כאן יש נסיון עם זה ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב שווינדוס 7 לא מריץ לי משחקים משנים קודמות כמו ספילנטר סל צאוס טאורי וכל מיני משחקים מקוריים שיש לי, ואני דיי מבאוס מכך ויש כאלו כמו מאפיה 1(2002) שהוא די ישן שכן עולה... איך אני יודע אלו משחקים יעלו משנים קודמות ואלו לא? כי אני רוכש מדי פעם משחקים של עד לפני 3-4 שנים והאם יש פתרון לכך שעדיין יהיה אפשר להריץ אותם? (ניסיתי להגדיר במאפיינים בקובץ ההפעלה שינסה לעבוד כמו ב-XP וגם זה לא עזר) בספילנטר סל למשל אחר ההתקנה וניסיון לפתיחת המשחק הוא דורש כל פעם הפעלה מחדש לסיום ההתקנה...וכמובן זה לא עוזר..
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אתמול ניקיתי את הרג'יסטרי עם התוכנה CCleaner ומשום מה הפעם היא מצאה לי יותר מ-6,000 רג'יסטרי לא נחוצים. אז מחקתי את כולם ומרוב טפשותי לא עשיתי גיבוי. לאחר הניקוי שום תגובה של תוכנה לא פעלה, מלבד כמה תיקיות. חשבתי לגבות את הדברים שלי למחשב של אחי ואז לעשות פירמוט אבל לאחר שכיביתי את המחשב שלי בלילה עכשיו הווינדוס לא עולה בכלל. בבקשה אנ צריך עזרה דחוף, יש לי דברים חשובים במחשב שאיני יכול לוותר עליהם. תודה מראש. נ.ב. אני עכשיו כותב מהמחשב של אח שלי.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי בימים האחרונים לשחק במשחק הישן והטוב Age Of Empires II ברשת עם חברים, כמובן שזה לא עבד והסיבה היא שwindows 7 לא תומך בפרוטוקול NWLink IPX/SPX/NetBIOS Compatible Transport Protocol שהמשחק הזה ועוד הרבה משחקים ישנים אחרים, משתמשים בו. האם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת להתקין את הפרוטוקול על המערכת או שאולי קיימת דרך עקיפה לשחק ברשת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מכשיר משולב hp officejet 5510 במכשיר יש פקס משולב ולאחרונה עברתי ל windows 7 ומאז איני יכול לשלוח פקס דרך המחשב כמו שהייתי שולח לפני כן ב xp הייתי יכול לרשום מסמך ולהדפיס אותו ישירות לפקס, לרשום מספר טלפון בתור יעד והפקס היה נשלח, ב 7 השליחה לא עובדת, דיברתי עם HP אמרו לי שיש בעיה עם המדפסות ה"ישנות" ואני צריך למצוא תוכנת צד שלישי שתעשה את השליחה. בנוסף, לא מצאתי שום התקנה מתאימה באתר של HP והדרייבר הותקן מהמערכת הפעלה עצמה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר להתקין ווינדוס על דיסק קון קין? כאילו לא בדיסק קשיח בדיסק קון קין
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע עם מחשב נייח משנת 2015 עם windows 8.1 חוקי מעבד i5-4460 לוח Gigabyte GA-B85M-DV2 8GM זיכרון סה"כ המחשב עובד בסדר לשימושים שלי (למעט בעיית זיכרון מדי פעם) והייתי מעדיף להימנע משדרוג כזה, אבל חושב לעדכן בגלל ההודעה שהדפדפנים יפסיקו לקבל עדכונים. השאלה האם כדאי לשדרג לווינדוס 10 או 11 ? האם המחשב עומד בדרישות ל-11? רשום בדרישות ל-11 משהו לגבי Graphics card שאני לא יודע האם יש לי את זה Compatible with DirectX 12 or later with WDDM 2.0 driver. ואולי השאלה הכי חשובה, עד כמה התהליך שדרוג מסוכן? אני מאד חושש שאחרי השדרוג חלק מהדברים לא יעבדו או שבכלל כלום לא יעבוד. מישהו יכול להגיד מניסיון? ושיקול נוסף הוא שאולי המחשב הזה כבר ישן ועדיף…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי אתמול פירמוט, ולאחר הפירמוט גיליתי כמה דברים מאוד מאוד מעצבנים. 1) אני מסדר את האייקונים בדסקטופ, בסדר שלי, איך שנוח לי ואיך שנראה לי לעין. לאחר זמן מה המחשב מחליט לסדר את האייקונים בעצמו ומשבש את כל הסידור שאני יצרתי. ניסיתי להפעיל את האופציה AUTO ARANGE ולבטל אותה, וזה לא עזר. וניסיתי למיין על פי כל שיטות המיון, ותמיד הוא קובע את הסדר שבא לו ולא את הסדר שאני סידרתי. למישהו יש פתרון לפני שאני זורק אותו מקומה 4? 2) התקנתי מסנג'ר, ויש לי בעיה איתו. אני ואמא שלי גולשים ביחד במחשב, משמע לכל אחד יש חשבון מסנג'ר משלו. לי יש חשבון משלי ולה יש חשבון משלה. הבעייה זה שהיא התקינה את החשבון שלה ראשון, וכתוצאה מכך המסנגר שם את האופציה שאפשר יהיה להכנס אליה רק בלחיצת כפתור ולל…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות 7 הום פרימיום (עברית). תיסכלו בבקשה בתמונה סמל רשת בתוכו יש משולש צהוב ואחרי כמה שניות ניעלם.והאינטרנט מחובר ועובד ותקין. אני משתמש בראוטר אלחוטי. איך מבטלים משולש צהוב? זה דומה לחלונות XP ברשת ניכנסים ברשת קליק ימני בעכבר לוחצים "מאפניינים"--->ורואים מאפייני רשת למטה בסוף היה מסומן V כתוב: Notify me when this connection has limited or no connectivity היסרתי V.. ואז לא קורה לי משולש צהוב ואין היתנגשות IP או כתובות.ניעלם לי. הכל עובד ותקין גלישה תקינה. איך עושים בחלונות 7? בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים החל להופיע לי חלון console שלו הכותרת "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\vbc.exe" ב-startup של וינדוס. החלון הנ"ל מופיע ובנוסף מופיע חלון console נוסף אשר נכתב שם משהו ונעלם מהר לפני שאני מספיק לקרוא. לא עשיתי שום התקנות ושום שינויים, זה פשוט התחיל להופיע. ניסיתי את הפתרון הזה, אבל אחרי אחרי שכיביתי את כל ה-services והדלקתי לפי קטעים, החלון לא הופיע, רק כאשר סימנתי ב-msconfig, איתחול נורמלי - Normal startup הופיע החלון. בנוסף לכך מחוות משטח המגע וכפתורי המגע הפסיקו לעבוד למרות שהתהליך quickset פועל. quickset זו התוכנה שאחראית את כל המחוות וכל הכפתורי מגע בלפטופ. dell vostro 3500 windows 7 ultimate 64bit תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ווינדוס מקורי 64 ביט SP2 עכשיו כשקניתי אותו רציתי בעברית אבל ככמובן האכילו אותי ונתנו לי אנגלית כאשר פניתי ואמרתי להם להחליף אמרו לי שכל עוד פתחתי את המוצר לא ניתן להחזירו (בולשיט) סליחה על הביטוי אוקי נעזוב את זה כרגע מה אני יכול לעשות על מנת להפוך אותו לעברית חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום קצה חוט מקווה שמשהו יוכל לתת לי פה את התשובה תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היכן נמצאת התיקיה המיועדת לאכסון דמפים של בלוסקרינים בווינדוס 7???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי היה לי ווינדוס ויסטה והחלפתי ל 7 אחרי זה העברתי את המסמכים מה USB שאני מנסה לשמור יש הודעה שזהו קובץ לקריאה בלבד בדקתי במאפיינים ולא מסומן READ ONLY שהיה לי ויסטה לא קיבלתי את ההודעה הזו איך אני מבטל לקריאה בלבד?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני ממזערת יישומים ב-Win7, החלונות נעלמים משורת המשימות! הם מופיעים במנהל המשימות, אך לא ניתן לגשת אליהם, אלא דרכו.. כל ההגדרות כביכול תקינות, והיעזרותי בכל המדריכים הקיימים לפתרון התקלה, לא הועילה. אודה מאד על עזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
התופעה היא כדלהלן: אני מכבה את המחשב. אחרי הרבה זמן שהוא כבוי אני מדליק אותו והכל נראה כשורה. המחשב מגיע למסך שבו רואים את הלוגו של ווינדוס. הנורה של ההארד-דיסק מהבהבת בצורה נורמאלית ונראה שמערכת ההפעלה עולה מיד... אך אבוי! ברגע ששלושת נורות המקלדת (הלוקים למיניהם) נדלקות ונכבות, המחשב נתקע וגם אלוהים לא יזיז אותו. במצב הזה אני חייב ללחוץ על הריסט משום שהמחשב פשוט קפוא ולא מגיב למאמצי השונים. אני לוחץ על הריסט, המחשב מתחיל הכל מהתחלה. עולה לי השאלה של הווינדוס האם אני מעוניין בכך שינסה לתקן את הבעיה, או שאני מעוניין שהווינדוס יעלה כרגיל. כמובן שהוא לא מצליח לתקן את הבעיה אז אני אומר לו להפעיל כרגיל והמחשב עולה פיקס כאילו כלום לא קרה. ריסטרטים של הווינדוס למיניהם עובדי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה הפרטים: החלטתי להוסיף עוד SSD לאחד קיים והתקנתי עליו WIN8 והישן מיועד לאיחסון משחקים, הבעייה שאני לא מצליח למחוק את הקבצים מהSSD הישן , הוא כותב שאני צריך הרשאות מיוחדות, ניסיתי כל מה שרשום ברשת: כל מיני תוכנות ולא עוזר. לא מתאים לי לפרמט את הדיסק כי כבר התקנתי עליו כמה משחקים. יש פתרון אחר? אם אני יפעיל את המחשב דרך OS על DOK האם זה יאפשר לי למחוק? עריכה כדי שיהיה יותר ברור: יש לי שני דיסקים על המחשב, בשניהם מותקנות מערכות הפעלה, אני רוצה דיסק אחד (הישן) לייעד עבור משחקים, אבל אני לא מצליח למחוק מתוכו את קיבצי המערכת (מחקתי חלק, אבל עדיין נשארו 25GB ).
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להפעיל שני משתמשים שונים על שני מסכים שונים ממחשב אחד(יש לי 2 מקלדות ו2 עכברים), לכרטיס מסך שלי יש 2 יציאות. אני רוצה לעשות זאת כדאי לשחק במשחק שאפשר לפעיל רק אחד ממשתמש אחד כמו משחקי בליזרד. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעיניין. בברכה, ולד.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם יחיד ולא ראוטר, ולאחרונה אני מתחבר אוטומטית לאינטרנט, בלי חייגן (כתוצאה מכך שלא יכלתי ליצור חייגן חדש מכיוון שכל פעם שניסיתי הווינדוס העלה חלון שהיה כתוב בו ''שגיאה 5: הגישה נדחתה'', ולא יכלתי להתחבר כלל). היום ניסיתי להתחבר דרך הדפדפן, לא התחבר. ניסיתי להתחבר למסנג'ר- לא התחבר. נכנסתי לsafe mode with networking ורק דרך פה אני יכול להתחבר לאינטרנט (אוטומטית, בלי חייגן). בבזק הציעו לי לטפל בבעיה עם החייגן כי הפתרון שנתנו לי הוא זמני, ואני מפחד שגם הסייפ מוד כבר לא יצליח להתחבר ואז אני ממש אדפק. אם צריך להעביר את הנושא לפורום רשתות אז תודיעו לי, אני ממש צריך עזרה פה. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון לאחר הכנסת הססמא בעליית המערכת מנורת ה-HD ממשיכה לדלוק ברצף כחמש דקות לאחר שה-desktop עלה. הצצה ב-task manager מראה שאין כמעט פעילות של המעבד מעבר לחצי דקה הראשונה. (בין 1-10 אחוז אחרי החצי דקה כשרוב הזמן אין פעילות) אבל למרות זאת כל ניסיון הפעלה של משהוא לוקח המון זמן. בין אם זה החייגן של נטוייזן שאמור להיות מאד זריז לבין IE או כל תוכנה אחרת. זה לא ממש בעייתי לשבת ולחכות שמנורת ה-HD תכבה ואז הכל עובד כרגיל (יחסית להתקנה בת כמעט שנתיים של windows.) אבל הייתי רוצה לדעת מה הסיבה לפעילות ה-HD הארוכה הזאת ללא סיבה נראית לעין. תודה תומר.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאז שיש לי ווינדוס XP אין לי אוטוראן בשני הכוננים. כלומר, בפעם הראשונה שמכניסים דיסק לכונן, היה. אבל מהפעם השנייה......... ניסיתי כבר ה-כ-ל: גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש אין אוטוראן. גם אחרי עדכון Firmware אין אוטוראן. גם אחרי ביטול ה-Disable Autorun ב-gpedit.msc , אין אוטוראן. גם אחרי הגדרה של ה-Shell hardware detection ב-Administrative tools, אין אוטוראן. גם אחרי החלפת ספק כוח, אין אוטוראן. גם אחרי הגדרת ACPI בביוס ובווינדוס, אין אוטוראן. ובקיצור, א י ן_ ל י_ א ו ט ו ר א ן !!! בלאט. זה כבר שיגע אותי לגמרי, לא חשוב מה אני מנסה, זה לא הולך. אתם תקוותי האחרונה. כבר שאלתי המון אנשים ואף אחד לא מצא את הבעייה. כתוב במפרט שלי איזה כוננים יש לי, בשניהם אין אוטוראן. …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
win xp pro sp2 hebrew שגיאה בעת ההתקנה של: Microsoft .NET Framework 3.0: ערכת שפה של x86 KB928416 קוד שגיאה: 0x13EC ניסיתי להתקין שוב אך הבעייה חזרה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-