עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מתכנן לעשות פורמט ואני רוצה לפני כן להוריד את העידכון ולצרוב אותו על דיסק בכדי שהמחשב יהיה מוגן מפני הוירוס. מאיפה אני יכול להוריד את העידכון, חיפשתי שאתר של מייקרוספט ולא מצאתי. אז תנו לי קישור בבקשה! תודה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sim,

מיקרוסופט מאפשרת לעשות עותק של WIN 10 USB האם WIN 10 יהיה חינמי לכול החיים גם מעבר לתקופה בה הוא מחולק חינם.

3. היי, יש לי נניח מלא תיקיות של מוזיקה ודיסקים עם תמונות וכו', ובמקום שהוא מראה רק חצי מהתמונה(לא מגדיל אותה על כל התיקיה) שהתיקיות ממוזערות(תצוגה->> תמונות ממוזערות), ולהגדיר ידנית כל פעם לתיקיה תיקיה ע''י -->> קליק ימני>, מאפיניים>, התאמה אישית>, בחירת תמונה>, החל, אישור האם יש איזשהי דרך להגדיר בווינדוס כברירת מחדל שכל תיקיה שיש בה כמה תיקיות עם תמונות, נניח דיסקים וכו', יזהה אוטמטי,- אז שיראה את התמונה על כל התיקיה מבלי שאני אצטרך לעשות את זה לאחד אחד ידנית כל פעם ע''י ההתאמה אישית , בחירת תמונה וכו' ? מישהו מכיר? תמונה מצורפת להמחשה... (ניסיתי לסמן כמה תיקיות ביחד, ולעשות בדרך הרגילה של מאפיינים , התאמה אישית, הבחירה של התמונה, אבל הוא …

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום, אני צריך עזרה בנושא. לא הצלחתי ליצור bootable dok כדי להתקין ממנו win7 במחשבים בלי כונן אופטי. האופציה היחידה שאני רוצה ויכול במחשבים אלה, היא לבצע boot כזה. מה אתם מציעים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sniper434,

שבת שלום לכולם, כרגע יש לי וינדוס XP32,ואני רוצה לשדרג לוינדוס 7. כשאני מכניס את הדיסק בשביל להתקין,מופיעה לי השגיאה המחורבנת הזאת: אשמח לקבל תמיכה בהקדם האפשרי. תודה

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by natee,

שאני לוחץ מקש ימני על "גישה מהירה" בסרגל בצד ימין של הסייר קבצים, הווינדוס פשוט קופא/ מתרסק לכמה שניות. מה עושים? תודה. נ.ב. למנהלים של הפורומים כאן... יש לכם אתר מדהים.

7. Started by מאור247,

פירמטי את המחשב אבל אני לא זוכר איפה שמתי את הדיסק של הדרייבר של הקול.... מאיפה אני יכול להוריד ת'דרייבר הזה??

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by attiass,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME EDITION בעברית,ופתאום קרתה לי בעייה: כאשר אני מדליק את המחשב ומגיע למסך בחירת המשתמש (מסך כחול עם אופציות של כל חשבונות המשתמשים שרשומים עליו) אני מנסה להיכנס לאחד השמות ( כל אחד מהם) הוא מתחיל לטעון עבורי את הWINDOWS אך אז מיד הוא כותב "מתנתק" ואין לי אפשרות לעשות משהו אחר חוץ מלהיות תקוע במסך הכחול הזה. אני כן מצליח להיכנס ב SAFE MODE ניסיתי להריץ בדיקה של אנטי וירוס אך הוא לא מצא כלום. ניסיתי לכבות כל מיני הגדרות ב MSCONFIG וגם זה ללא תועלת יש למישהו רעיון? תודה.

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי קובץ של 5 גיגה בערך ואני לא מצליח לפתוח אותו הוינודס אומר לי שצריך מערכת הפעלה של NTFS כי ב FAT אפשר לפתוח קבצים עד 4 גיגה רציתי לשאול אם ידועה לכם הבעיה הזו או שיש לה פתרון

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by Svensk.il,

החשבון GUEST אצלי מסרב לעבוד עם יותר משפת מקלדת אחת. יש עברית ואנגלית מותקנות, ואפשר לעבוד רק עם השפה שמוגדרת כברירת מחדל. אי אפשר להחליף לשפה השניה. מה עושים? :\

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by weissby,

הבנתי אני חושב בערך מה זה עושה המדיה סנטר רק דברים אחרים לא הבנתי, כמו: האם זה תוכנה נפרדת? או שזה גרסה מיוחדת של ווינדוז ויסטה? האם זו רק תוכנה? או שזה איזה מחשב/נתב אלחותי או לאדע מה של מייקרסופט? לא ברור לי כל הדברים האלה..

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by Dym,

אהלן, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה שהמחשב קופא כשתוכנת שיתוף קבצים עובדת ברקע. זה קורה אצלי באופן רנדומלי - לפעמים זה עובד כל הלילה בלי בעיות, ולפעמים זה נתקע אחרי רבע שעה... אתמול היו לי בעיות עם האנטי וירוס והייתי צריך להסתדר בלעדיו, והכל עבד מצוין. מצד שני, יכול להיות שזו היתה אחת הפעמים שגם ככה הכל היה פועל בסדר... אם מישו (או יאנקו) נתקל בתופעה הזו, ויש לו פתרון - אנא שתפו!

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  13. יש לי משחק כלשהו ששיחקתי הרבה כשהיה לי XP לאחר שעברתי לויסטה המשחק לא עולה..שגיאה כלשהי.. תמונה: מה לעשות? אני חושב שאני צריך משהו שמדמה סביבה של XP או משהו כזה.. תודה ויום טוב לכולם!

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by THE-MASTER,

יש לי בעיה כאשר אני בא לפתוח קבצים מסוג MS-DOS ...... יש לי ווינדוס אקס פי..שמתי לב שווינדוס אקס פי הורידו את הדוס מהמערכת שלהם ולכן חשבתי שנצטרך להתרגל...אבל פתאום גילית שיש המון אנשים עם ווינדוס אקס פי שמפעילים יישומים של MS-DOS חשבתי לעצמי שזה בגלל שאין לי SP2 ולכן התקנתי אותו במחשב שלי אבל עדיין זה לא עובד לי הנה לכם תמונה שמתארת את המצב שלי.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by אנדי,

אל שולחן העבודה שלי (win xp) נדבק אייקון של קובץ מסוג לא ידוע. גודל הקובץ הוא 0 בתים. הקובץ הזה הגיע אל שולחן העבודה שלי בעת שהורדתי קובץ אחר מהדוא"ל שלי. כאשר ניסיתי לסלק את הקובץ במחיקה רגילה קפצה לי ההודעה 'אין אפשרות למחוק את הקובץ. אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור'. גם שימוש בכלי נקוי (tuune up utlities) לא הועיל. קובץ הרפאים עדיים תקוע על שולחן העבודה. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by slimshady21,

מצטער על כל הנושאים שאני פותח, אבל זה דחוף מאודדד!!!! הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשב מחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרה חדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה! הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות??????????? אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור? בקשה עזרה!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by ha,

בשבועיים האחרונים המחשב שלי התחיל לקרוס ללא סיבה, ברוב המקרים אני מגלה שהוא איתחל כשאני חוזר הבייתה ובמספר מקרים ראיתי את המסך הכחול. המחשב הוא מחשב מואץ ולעיתים אני מריץ עליו המרת ווידאו שמעמיסה את המעבד במקסימום. בזמנו קראתי כאן כי ניתן לנתח את קבצי ה DUMP הנוצרים בזמן קריסה אך אני לא מוצא זאת. אשמח אם מישהו יפנה אותי למידע שיעזור.

18. Started by BneXt,

שלום לכולם, מישהו יודע אם זה אפשרי להקצות מספר ליבות מסויים לתוכנה אוטומטית? אני הצלחתי רק דרך מנהל המשימות תחת "הגדרת קירבה", אבל בכל הפעלה מחדש של התוכנה אני אצטרך לעשות זאת מחדש. האם יש אפשרות לקנפג את זה שהתוכנה תרוץ כבר מההתחלה על ליבה אחת נגיד? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by hagai-,

מהיום בבוקר נתקלתי בתופעה מוזרה, קודם כל השארתי את המחשב מחובר לאינטרנט בלילה ובבוקר הופתעתי לגלות שהוא עבר ריסט, ומאז כל פרק זמן שונה אני מקבל ריסט למחשב באמצע העבודה עליו. יש לציין שהריסט הוא מיידי כמו שלוחצים על כפתור ה RESET במחשב ולא יציאה מסודרת ל Restart .. נשמע כמו בעיית חומרה אבל זה לא קרה עד עכשיו כאשר ה XP מותקן במחשב כמעט חודש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בס"ד חודש טוב ושלום רב לכם אמרו לי שמערכת וינדוס בנויה בצורה כזו שתמיד צריך לפרמט אותה מידי פעם איחוי אני עושה באופן קבוע הבנתי גם בנוסף שצריך לבצע ניקוי לרג'יסטרי במידה ויש לי תוכנות שהסרתי אותן שלא מנקות את הרגי'סטרי שלהן בהסרה <ואיך אני יכול לדעת אם התוכנה אחי עושה זאת או לא?> ואמרו לי שתוכנות שהסרתי גם משאירות קיבצי DLL בנוסף שגם גוראים להאטה של המערכת יש אפשרות למנוע מצב בו יהיה צורך לפרמט או שהכי הרבה אפשר רק לדחות את הפירמוט? ניסיתי בעבר תוכנות לניקוי dll ורג'יסטרי וזכרו לי שזה עשה בעיות תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי. זה בכוונה לא בפורום רשתות ואינטרנט כי יש לי תחושה קשה שזה קשור לWindows - אחרי זמן לא מוגדר החיבור שלי לרשת נופל. החלפתי כבר כרטיסי רשת, החלפתי ראוטר, עברתי מכרטיסי PCI ל-USB וחזרה כדי לשלול בעיה בחריצים, ואני לא מוצא את הפתרון. בנוסף, כרטיסי הרשת השונים נוסו על אובונטו ושם הכל עובד מצוין. מה שחבר אמר לי, שנשמע הגיוני, הוא שאולי ניהול הרשתות הגנרי של ווינדוז "מתנגש" עם הUtility שמגיע עם כרטיס הרשת. מה אתם אומרים ? תודה מראש.

22. Started by nikola7,

שלום חברים אני מנסה להתקין ווינ 8.1 ביט שברשותי הנמצא על פלאש דיסק ואני לא מצליח. אני לא יכול להיכנס להתקנה כיוון שהמערכת הקיימת היא 32 ביט. ניסיתי להגדיר את הפלאש דיסק כבוט הראשי ואתחלתי את המחשב אך שום דבר לא קורה וההתקנה לא מתחילה. אני יודע שעליי לפרמט בדרך כלשהי את המחשב ואז איכשהו ההתקנה שעל ההתקן הנייד אמורה לפעול. כיצד עליי לעשות זאת?? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי חבר'ה, אני בקרוב עובר ממערכת ההפעלה וינדוס XP למערכת ההפעלה ויסטה אולטימייט, וכרגע יש לי על המחשב 2 ג'יגה זיכרון. כידוע לי, XP לוקחת 256 מגה זכרון, וויסטה לוקחת 512 מגה זיכרון, נכון? לכן, אם אני אעבור לויסטה עם כמות הזיכרון שיש לי, ישארו לי פנויים 1.5 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי היא, האם הזכרון הזה יספיק לי כדי שהמחשב ירוץ כמו סוס ויפעיל סרטי HD ואת המשחקים החדשים ביותר? או שכדאי לי לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון? ואם כן, למה? בנוסף, קיים אצלי במחשב כרטיס קול ישן של קרייאטיב: Creative SB Live! Value (CT4830) Sound Card האם ויסטה תתמוך בכרטיס קול ישן שכזה? תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by בזיק2,

מה ההבדל בין פירמוט למחיקה, ולמה פירמוט לוקח הרבה יותר זמן?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Aviv C,

איך אפשר לבטל את האקטיבציה של ה- Windows? סתם לידע כללי.

• 9 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.