עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 00Amir,

כאשר אני עובד על המחשב אני זקוק למחשבון בצד הנתונים שלי, הבעיה היא שהמחשבון פועל רק על כל המסך, איך אני יכול להקטין אותו קצת כדי לראות גם את שאר הנתונים שלי?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מה הפקודה שצריך להקליד בהפעלה(בהתחל) כדי להיכנס לרגיסטרי(עורך הרישום)?? שכחתי אותה......איזה מעפן אני....חחחח ;D ;D ד"א היה בזומביט (באיזה פרק לפני שבוע שבועיים)דרך להוריד תהודעה המעצבנת הזאת של המסנגר סרביס דרך הרגיסטרי אולי מישהו זוכר כדי שתגידו לי כי זה ממש נמאס!Q!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by dog,

העליתי את הנושא לראשונה כאן ולצערי רק היום התעסקתי עם זה . פעלתי לפי ההנחיות שכאן. אחרי שפיניתי מקום מכונן די נוצרה מחיצה עם שטח פנוי בשם unallocated שצמודה מימין למחיצה של די. בלחצן ימני על מחיצה סי, אותה אני רוצה להרחיב, האופציה של extend volume אפורה, כלומר לא פעילה. קראתי בגוגל במספר לא מעט של מקרים דומים וכנראה שעל מנת שתתאפשר הרחבה , השטח הפנוי צריך להיות צמוד למחיצה אותה רוצים להרחיב.(אצלי מחיצה די נמצאת בין סי למחיצה שפיניתי). יש שם המון סוגי הצעות לפיתרון, החל מגיבוי ומחיקה זמנית של כונן די, דרך שימוש בתוכנות חיצוניות וכדו'. יצאתי מבולבל ממגוון ההצעות. מישהו יכול לעזור בבקשה ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום יש לי ווינדוס אקס פי פרו באנגלית ולאחר ההתקנה התקנתי את ה MUI שמשנה את השפה לעברית כעת לאחר פירומוט עשית את כל ההתקנה רק בסדר קצת שונה שעשה לי קצת בלאגן התקנתי קודם את הגיבוי של השירים שלי ולאחר מכן את התקנת ה MUI שמות הקבצים שהיו רשומים בעברית הפכו לגיבריש אני רוצה לדעת אם האפשר לשחזר את השמות של הקבצים הוספתי תמונה אשמח מאוד לקבל תשובה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי לכולם. יש לי דיסק מקורי לחלוטין של XP (כן אני מאלו שממש קנו אותו) ולצערי אני נאלץ לפרמט את המחשב, שתי שאלות לי בבקשה. 1. המדבקה עם המספר בסידורי נעלמה לי, יש דרך למצוא מיתוך הדיסק (שוב מקורי לחלוטין) את המספר הסידורי שלו ? 2. איך אני יכול לפרמט את הכונן עליו נמצאת מערכת ההפעלה ? תודה מראש. תומר.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי, אני משתמש בWindows vista SP1 32bit מזה כ-5 חודשים. עד היום לא היו שום בעיות עם הווינדוס והכל עבד מצוין. לפני כמה ימים שמתי לב שבאורח פלא נעלם לי הRecycle bin מהדסקטופ. לא מחקתי את האייקון שלו ולא נגעתי בו, הוא פשוט נעלם מעצמו. בכל אופן, אני תוהה כיצד אני יכול לשחזר אותו? איפה הוא נמצא? ביצעתי חיפוש על המחשב לRecycle bin וזה לא מעלה תוצאות. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by pain,

??? עריכת המודר: כותרת...

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by The-Magician,

שלום, התקנתי את העידכונים האחרונים של הווינדוס והעכבר הפסיק לעבוד חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שזו בעיה ידועה יש למישו פיתרון? עריכה: הסתדר, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by YoniDahan,

שלום, רכשתי כונן SSD ואני מעוניין להתקין את הwindows עליו וכמובן במגביל לפרמט את הHDD. ישנם הגדרות שאני אמור לשנות בלוח לפני התקנה? כי אני מניח שגם אם אני יתקין את הכונן, המחשב קודם יזהה לי את כונן הHDD ולא את הSSD. והאם אני אמור קודם לפרמט את הHDD ולאחר מכן להתקין את הwindows על הSSD?... ואיך אני מבצע את הפירמוט לכונן הHDD? מדובר במערכת הפעלה windows 7 64bit. תודה מראש לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by LIOR42,

יש לי מחשב נייד ורציתי לעשות פורמט איך אני מבצע זאת?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by pitosi,

יש לי win xp והמחשב החליט פיתאום לא להיתכבות דרך הווינדוס ואי אפשר להפעיל אותו מחדש דרך הווינדוס מה לעשות????????? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מישהו יודע מתי יצא וינדוס ויסטה ומהיכן ניתן לקנות / להשיג אותו?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by unkown7,

משהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה bootable ? יש לי בעיה עם לפרמט את הווינדוס ומשהו אמר לי שזה קשור ל-bootable

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי, אני מנסה לשדרג את המערכת שלי מXP 32 לוויסטה 32 אלטימייט וזה עוצר אותי באמצע השדרוג... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? *צירפתי צילום מסך תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by DarK_NaF,

עדיין לא הבנתי מה המטרה של ליצור אחד כזה.... מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי מעבד I5 + לוח GYGABITE לI5 , זכרונות קינגסטון 2*2GB + כרטיס מסך HD5750 של ספיר הכל חדש. הרכבתי הכל , עלה מעולה הכל בסדר, הריץ בסדר הBIOS הכל זוהה. מה שישן זה רק הדיסקים הקשיחים והמארז של HEC (ספק חדש 550 של צ'יפטק).- הדיסקים האלה לא גרמו לבעיות במערכת הקודמת ועבדו בלי בעיה 72 שעות עד שכיביתי המחשב בכל רוטינה. א. נוכחתי לדעת שהרכבת גוף הקירור מעל המעבד כרורכה בכך שגוף הקירור מעט משוחרר אמנם די צמוד למעבד אבל עדיין זז אם מזיזים אותו0 גם רשום בMANUAL, בכל אופון הI5 על 45 מעלות פיקס אז לדעתי הכל בסדר איתו. ב. התקלה : התקנתי עותק נקי של WIN XP PRO 32BIT בעברית SP2 ויש לי בלי סוף ריטסרטים- הכל משלב הגדרת ההתקנים במערכת ההפעלה(עוד בהתקנה בשלב של הגדרת התקנים)- …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הבנתי שזה חינמי ולכן אני משער שניתן לבקש כאן , מצאתי המון הורדות אבל כולן ספאם אחד גדול . כרגע אני משתמש בגרסא 14 , אשמח לקבל קצת רקע על החידושים שיש ב15.2 ובכלל , לינק להורדת ה15.2 יהיה מעולה תודה לעוזרים , יקיר .

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי בעיה בעיקר בדריברים של NVIDIA שאני רואה סימני שאלה במקום עברית למרות שבחרתי בעברית בהגדרות אזוריות והפונטים הנכונים מותקנים. יש לי WIN2K - SP3. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by israelistic,

שלום, יש לי במכללה כמה מעבדות מחשבים, לכל תלמיד יש את HARDDRIVE משלו התקנו WIN SERVER 2012 R2 על HD אך המעבדה שבה התקנו את המערכת לא תמיד זמינה לסודנטים ולכן הם פתחו מעבדה אחרת שבה החומרה היא שונה ופחותה מהמעבדה שבה התקנתי את המערכת . הסטודנטים במכללה עובדים בשיטת SWAPABLE DRIVE (מגירה ), הבעיה שלי החלה שכנסתי את ה HD למחשב שונה מזה של המעבדה, המערכת עלתה אך לא היה לה מספיק זיכרון לטעון את ה HYPER V מכוון שיש למערכת רק 4 GB של RAM ואין מספיק משאבים לחלוק. שחזרתי למעבדה שבה התקנתי את המערכת הדיסק מזוהה ע"י ה BIOS אך לא עושה BOOT חושב לי לציין שדרך LINUX הקונן מזוהה ( כלומר הוא תקין !) אך אני תקוע ללא יכולת להעלות את המערכת . האם המערכת עושה איזה BIND עם REGISTER ? האם…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by 132Yonadav,

זה ככה - יש לי הארד דיסק אחד, עם 250 GB. הוא מחולק לC וD, בC יש 130 GB, ועל C יושבת מערכת ההפעלה.(XP Pro,SP2) בD יש באיזור ה110 GB, ועל D יושבים כל הקבצים החשובים לי. עשיתי פורמט לC, וכעת כשאני נכנס ל"המחשב שלי" אני רואה שם רק את C.. התקנתי את Partition Magic כי חשבתי שאולי המחיצה D הפכה לHIDDEN, אבל אפילו התוכנה לא מזהה את D.. מה עושים אנשים?! יש לי שם כ"כ הרבה קבצים חשובים..

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by assman,

I WANTED TO INSTALL ON MY COMMPUTER WINDOWS 2000. I WAS READY TO INSTALL THE SP2 VERSION BUT THEN SOMEONE TOLD ME THAT THIS VERSION HAS PROBLEMS WITHE HEBREW SO I STOPED THE INSTALLATION. NOW I AM WAITING FOR SOME ANSWEARS FROM U GUYS 10X.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני רוצה לקנות "קומפיוטר סטיק" של אינטל הכולל מעבד "אינטל אטום" מרובע ליבות במהירות 1.44 GHZ ועם ווינדוס 10. למחשב הזה יש 2GB RAM וזה נשמע לי קצת גבולי... האם הוא יעבוד באופן חלק? האם הוא יתקע כשאני צופה ביוטיוב? איך הוא יעבוד כשאני אעשה עדכונים? מניסיון שלכם, 2GB RAM זה מספיק לצרכי גלישה באינטרנט עם ווינדוס 10? (יוטיוב, פייסבוק ו-YNET)??? תודה.

23. Started by cena00,

שלום לכולם כבר המון זמן שאני מחפש פתרון לבעיה הזו ומתייאש בדרך. יש במחשב שלי (בן 7, 2 גיגה ראם, חלונות 7) תהליך סורר (svchost) , שפשוט לא נותן לי להשתמש במחשב. הוא מגיע בשיאו ל900 אלף K . מה גורם לתהליך הזה להיות כל כך מעיק? אני לא מצליח להצביע על פעולה כלשהי שאני עושה שגורמת לו לנסוק, האמת שגם כשהמחשב לא בשימוש כמה שעות הוא עדיין ככה. אחרי חיפוש קטן בפורום ראיתי שדיברו הרבה על עדכונים, ניסיתי להתקין את העדכונים (59) שהצטברו, וזה נתקע. אשמח לעזרה מכם, תודה וערב טוב!

24. Started by hellyeahmofo,

הפיירוול של הנורטון ביקש ממני אישור לאפשר לקובץ הזה לקבל גישה לאינטרנט עשיתי תחקיר קצר והתברר לי שזה גם קובץ מערכת (אם מופיע, בsystem32) וגם sasser עשיתי סריקה בעזרת tool מיוחד ולא נתגלה השאלה שלי היא למה הקובץ ביקש גישה לאינטרנט לחברים שלי זה לא קרה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. וכל זה קורה אחרי התקנת WIN10. הכוונה היא שאחרי שמחפשים משהו בגוגל ויש כמה הצעות לחיפוש, אז אי אפשר לנווט בתוצאות הללו. מישהו מכיר תסוגייה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים