עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי בעיה בעיקר בדריברים של NVIDIA שאני רואה סימני שאלה במקום עברית למרות שבחרתי בעברית בהגדרות אזוריות והפונטים הנכונים מותקנים. יש לי WIN2K - SP3. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי, התקנתי הרגע חלונות על המחשב החדש. כמו שאתם יכולים לראות יש לי שני כוננים פיזיים. כונן 0 - משמש לגיבויים - האם אפשר לשנות שיהיה כונן 1 ע"י שינוי החיבור ללוח האם? האם לא יהיה נזק או תידרש התקנה מחדש? כונן 1 - כונן ראשי עליו מותקנת המערכת. - האם אני יכול להעלים את כונן D או לחליפין לשנות לו את האות ל-Z? מפריע לי שהוא נתקע בין C ל E אבל אני לא רוצה לגרום נזק... בבקשה תענו רק אם אתם בטוחים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by yinon21,

אהלן, מי יודע פיתרון לבעיה הזאת שמופיעה ב "סייר" וב "המחשב שלי" ?מעהה"פ מעלימה לרגע ומציגה מחדש את התיקיות והקבצים- לעתים קרובות מדי. יש לי SP3. כל הדרייברים מוקנים.אני יודע דברים נפוצים כי הייתי איש מחשבים תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Kingroei10,

מבקש את: win 7 sp2 64 bit download בעברית להורדה ישירה חינמית או בלינק לביטורנט.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. האם להעתיק את תיקיית "Documents and Settings", מספיק? האם יש דברים שלא כדאי להעתיק? אם ההגדרות של תוכנות לא נשמרות שם - איפה הן נשמרות? האם יש תיקיות שלמות שכדאי להעתיק מ-"Program Files"? אחרי ההתקנה של וינדוס; מה כדאי לעשות קודם; להחזיר את תיקיית "Documents and Settings", או להתקין את כל התוכנות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ............................................................................

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Dani_27,

שלום יש לי שאלה טכנית בזמן האחרון הבחנתי שהסמלים שמופיעים על ידי לחיצה למטה בשורות המסימות (הסמלים מוסתרים מצד שמאל ליד תאריך ושעה) השתנו כלומר הסמל מראה וינדוס דיפינדר או סמל אחר אבל זה סטים, זה מפריע וזה קורה לי רק בסמלים שמופיעים למטה, עדיין לא מצאתי פתרון מישהוא יודיע איך לתקן? או שזה וירוס? אגב עידכנתי ל גרסה 2004 עדיין לא עזר צירפתי תמונות למטה

8. Started by amd950,

אני רוצה להפוך את ההרד דיסק שלי ל NTFS אבל הבנתי שיש בעיה אם מפרמטים איך למצוא אותו ב FDISK מישהו יכול להסביר לי מה לעשות כדי שלא יהיו בעיות

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי בזמן האחרון לאחר הכנסת הססמא בעליית המערכת מנורת ה-HD ממשיכה לדלוק ברצף כחמש דקות לאחר שה-desktop עלה. הצצה ב-task manager מראה שאין כמעט פעילות של המעבד מעבר לחצי דקה הראשונה. (בין 1-10 אחוז אחרי החצי דקה כשרוב הזמן אין פעילות) אבל למרות זאת כל ניסיון הפעלה של משהוא לוקח המון זמן. בין אם זה החייגן של נטוייזן שאמור להיות מאד זריז לבין IE או כל תוכנה אחרת. זה לא ממש בעייתי לשבת ולחכות שמנורת ה-HD תכבה ואז הכל עובד כרגיל (יחסית להתקנה בת כמעט שנתיים של windows.) אבל הייתי רוצה לדעת מה הסיבה לפעילות ה-HD הארוכה הזאת ללא סיבה נראית לעין. תודה תומר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. בוקר טוב , כשאני נכנס לכלים->אפשרויות תיקייה->תצוגה ומסמן ב-"וי" את אפצ' "הצג קבצים ותיקיות מוסתרים" ..ומבצע אישור..זה לא נשמר ולא ניתן לראות את הקבצים שהסתרתי בתיקייה מסויימת...כשאני חוזר לאפשרות ..אני רואה שה-"וי" חזר אוט' ל- "אל תציג"... כביכול לא שמרק את הבחירה שלי.. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? * ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס מחשש אולי לוירוס קיים (אפילו גירסה אחרת עם SP3 ) ועדיין אותה בעיה .. נ.ב: היוזר שלי מוגדר כ-ADMINISTRATOR במחשב. תודה למי שעוזר ..

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. קניתי מחשב חדש (לא אינטל) AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 (כפול ליבה) +DVD +דיסק קשיח חדש 160 ג'יגה SATA2 של WESTERN DIGITAL +דיסק קשיח ישן +פלופי. חשבתי שההתקנה של חלונות תעבור ללא בעיות אבל להפתעתי איני מצליח אפילו להגיע לשלב ההתחלתי של ההתקנה, המחשב מכיר רק את הפלופי ואת הדיסק הקשיח הישן,אינו מכיר את ה DVD וגם לא את כונן ה SATA 2 החדש בגודל 160 GIGA , כאשר מאתחל את המחשב ישנו לרגע קצרצר מסך עם הפרטים שרואים בדרך כלל כאשר מחשב מאתחל ולאחר מכן מופיע הודעה על INVALID SYSTEM DISK . ניסיתי להיכנס לביוס ולגרום לו לעלות מה DVD ,בביוס רואים את ה DVD וגם את כל הדיסקים אבל לא הצלחתי לגרום למחשב לעלות את התקנת חלונות דרך דיסק ההתקנה של חלונות ,ניסיתי לשנות לאיתחול מפלופי וכאן …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מישהו יודע מתי יצא וינדוס ויסטה ומהיכן ניתן לקנות / להשיג אותו?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם מאתמול המחשב שלי החליט קצת לעצבן אותי כל פעם שהוא נדלק מופיע לי הודעה כזאת כמו בתמונה. מישהו יודע איך מבטלים את זה,ניסיתי עם תוכנות לניקוי רגולות אנטי וירוס וכו'...ולא עזר הקובץ הזה שרשום בתמונה EF.tmp פועל גם ב-task manager ואז הוא נעלם כשאני סוגר את ההודעה [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. לחלק מהחברים שהתקינו מסנג'ר 6.2 יש לוח ציור ושיתוף ישומים..למה שאני התקנתי ת6.2 רגיל אין את זה? איך אפשר לעשות את זה ב6.2 .. אל תגידו לי תוריד 4.7

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by tb0001,

שלום, הלכתי וקניתי מודם חומרה..! מישהו יכול להסביר לי איך להתקין אותו בלינוקס ? (שאני סוף סוף יוכל לעבוד שם...)

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by sagiv,

שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב asus a52jt I5 אני מנסה להתקין עליו WIN 8.1 המחשב מסרב להתחיל את התקנה ומיד אחרי הלוגו הראשוני הוא מאתחל את עצמו מחדש וחוזר חלילה ניסית את כל האופציות הקימות BIOS אך ללא הצלחה כמו כן ניסית להתחיל את התקנה ממחשב אחר ולהמשיך מאותה נקודה לא הצלחתי ניסיתי מערכות הפעלה אחרות גם נתקלתי בבעיות דומות ... אשמח לעזרה ולרעיונות תודה והמשך שבוע טוב http://www.asus.com/support/Download/3/246/0/5/Z2t1FkxEW31lzErY/30/ זה המחשב והמפרט המלא שלו שוב תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - הצלחתי לעדכן ביוס אך לא עזר

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Monopoly,

אני לא יכול להריץ קבצים EXE וכד' שנמצאים בתיקיה שהשם שלה רשום בעברית, יש פתרון לזה? Win 8.1 pro

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by assman,

I WANTED TO INSTALL ON MY COMMPUTER WINDOWS 2000. I WAS READY TO INSTALL THE SP2 VERSION BUT THEN SOMEONE TOLD ME THAT THIS VERSION HAS PROBLEMS WITHE HEBREW SO I STOPED THE INSTALLATION. NOW I AM WAITING FOR SOME ANSWEARS FROM U GUYS 10X.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by hellyeahmofo,

הפיירוול של הנורטון ביקש ממני אישור לאפשר לקובץ הזה לקבל גישה לאינטרנט עשיתי תחקיר קצר והתברר לי שזה גם קובץ מערכת (אם מופיע, בsystem32) וגם sasser עשיתי סריקה בעזרת tool מיוחד ולא נתגלה השאלה שלי היא למה הקובץ ביקש גישה לאינטרנט לחברים שלי זה לא קרה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אפשר להתקין ווינדוס על דיסק קון קין? כאילו לא בדיסק קשיח בדיסק קון קין

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by בזיק2,

מה ההבדל בין פירמוט למחיקה, ולמה פירמוט לוקח הרבה יותר זמן?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי תיקיה בכונן D, שאני חושב שהעדכון של SP1 יצר אותה, הבעיה שאחרי העדכון משהו נדפק והייתי צריך לפרמט, את כונן D שלי לא פירמטתי, בכל אופן יש שם תיקיה שבתוכה יש תיקיה שנקראת UPDATE, ואי אפשר למחוק אותה, ניסיתי הכל ופשוט אי אפשר, התיקיה מוגדרת כ- READ ONLY ואי אפשר לבטל את זה ! כל פעם שאני מבטל זה חוזר חזרה... מי שיודע מה אפשר לעזור שיעזור, אני משתגע פה :-\ בעייה נוספת - כל הזמן מופיעה לי כל הזמן הודעה של וינדואס משהו שקשור ב- File protection ושאני צריך להכניס את הדיסק של WIN XP, הכל טוב ויפה אבל בדיוק אחרי שאני מוציא את הדיסק (לאחר שהכנסתי) הוא מבקש אותו שוב פעם, ואם אני עושה ביטול הוא מפסיק לנג'ס בלי סוף...(אפילו פירמוט לא פתק את הבעיה הזאת)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by DarK_NaF,

עדיין לא הבנתי מה המטרה של ליצור אחד כזה.... מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי Theme,Logon,Boot screen מיוחדים. אני רוצה להכין דיסק התקנה של ווינדוס שלאחר ההתקנה הTheme יהיה מה שהגדרתי לו ולא מה שיש בדרך כלל וככה גם ה-Boot Screen וה-logon. איך אני עושה את זה? ואני גם רוצה שבנוסף הוא יתקין אוטומטית FireFox ו Thunderbird. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.