עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by OhadOnPC,

שלום, אז אני בונה מחשב חדש, ובעיקר אני לא רוצה לשלם 500 ש''ח על מערכת הפעלה של ווינדווס 10. מישהו יכול לתת לי מדריך או פריצה של ווינדווס 10 שאני יוכל להתקין על USB ואז דרך הBIOS? תודה לכל העוזרים.

2. החלק השני של עדכון ה-Creators Update הגדול והמשמעותי יושק רשמית בעוד כחודש וחצי לכתבה

3. אפשר להתקין ווינדוס על דיסק קון קין? כאילו לא בדיסק קשיח בדיסק קון קין

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני עובד עם כמה מחשבים, לכולם יש DOCK STATION שיושב על השולחן, ובו אני שם דיסקים 3.5 שהם בעצם נשלפים ועובדים ממחשב למחשב. כולם אותו דגם, מחוברים ב E-SATA. תמיד אני מנתק אותם לפני ב"הוצא באופן בטוח" כי כבר נדפקו לי 2 הארדיסקים בגלל זה. עכשיו שדרגתי 2 מחשבים ל WIN7 , האייקון לא מאפשר לי להוציא את אותם דיסקים מה E-SATA. גם כשאני משנה בביוס ל AHCI , אני רואה שניתן להוציא דיסקים אחרים ברשימה, ביניהם אפילו C, וגם USB, אבל לא את הדיסקים עם ה DOCK החיצוני (שעד עכשיו זה עבד טוב). מה הפיתרון ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by hagai-,

Im new to windows XP, look at the time, I just finished to install it. anyway, no hebrew support here, (WinXP Pro) how can I write in hebrew? There's no Hebrew option under language properties. Closest I got was "Hungarian" ..lol Seriuosly now.. what should I do? I know this was probably answered before but I can't use the search option beause.. well you know.. no hebrew.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by swg,

התקנתי עדכון של NVIDIA לכרטיס שלי (6600). מס העדכון:100.65 והוא תואם לויסטה, אך לאחר שאני התקנתי את העדכון החדש, הוא ביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש, הפעלתי ובום... מסך כחול. יש למישהו מושג למה זה קשור? ומה עושים? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. הצילו! מישהו השתלט לי על המסנג'ר, יכול להיות שעם MSN Freezer? אני לא יכול לאפס סיסמה, או להיכנס למייל שלי או למסנג'ר שלי.. מה לעשות??

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Night,

שלום לכולם קיבלתי הארדיסק חדש ואני רוצה להעביר אליו את הווינדוס7 מהישן. יש לי נורטון גוסט 15 ובחרתי באפשרות Clone מהמחיצה של הווינדוס בדיסק הישן, אל מחיצה בדיסק החדש. את כל השכפול של הכוננים הוא ביצע תוך כדי שהווינדוס רץ ויכולתי להשתמש בתוכנות. אולי בגלל זה כשניסיתי לנתק את הHD הישן ולהריץ את הווינדוס שכביכול הועתק לחדש - קיבלתי הודעה autochk not found - skipping autocheck . הווינדוס בכונן החדש ניסה לעשות repair כמה פעמים ולא הצליח, זה לא עלה. כרגע החזרתי את הHD הישן, אבל אני חייב להעביר הכל לכונן החדש כי את הישן אני מחזיר (סוג של טרייד אין) אני חייב או לסדר את השגיאה שמופיעה (חפרתי בגוגל ולא מצאתי פתרון), או לבצע Clone בתוכנה אחרת בתקווה שילך חלק הפעם (על איזה תוכנה אתם …

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by benfree,

עשיתי מיפוי כונן ברשת הביתית בWIN7 64BIT אני מסמנן לו לזכור את הסיסמה אך כל הפעלה מחדש של המחשב, הכונן מופיע ושוב אומר לי להקיש סיסמה ויוזר למרות שסימנתי לו לזכור את הסיסמה.. מישהו יודע איך מטפלים בזה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by tzahi97531,

שלום לכולם האם קיימת מערכת הפעלה שתשב על דיסק און קי, לא מערכת ליצירת BOOT אלא מערכת שבא אוכל להפעיל WINDOWS במחשב גם כאשר אין דיסק קשיח בו תודה רבה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by huber,

שלום חברים. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנגן סרטים במחשב, ברסיבר לא מופיע חיווי ה DTS. יש הפרדה לערוצים (קדמיים, אחוריים וסנטר), אך איך חיווי שיש תמיכה בפורמט הנכון. אני מריץ ווינדוס 8.1 64 ביט, האודיו+ווידאו עוברים דרך יציאת ה HDMI בכרטיס מסוג NVIDIA GTX560TI לרסיבר מדגם YAMAHA RV-X863, כמובן שכל הדרייברים מעודכנים. ניסיתי להתקין גירסה חדשה של המקודדים (shark007) ולא נפתרה הבעיה. ניסיתי להסיר את המקודדים, לא עזר. כך זה נראה ברסיבר: רעיונות?

12. רכשתי לאחרונה מחשב נייד עליו מותקנת מערכת הפעלה Windows XP Home התקשרתי למיקרוסופט לבקש מספר לקוח כדי להכנס לפורום החדש שלהם. לא בקשתי תמיכה ולא עזרה רק להיכנס לפורום. הם טוענים שלא מגיע לי כי המערכת מותקנת על המחשב. שאלתי אותם " אז מה ההבדל בין לקוח שקנה מחשב עם מערכת הפעלה חוקית לבין סתם מעתיקן שלא שילם אגורה על התוכנה. תתפלאו" התשובה הייתה אין הבדל " והפנו אותי לקומפק . אז תענו לי בשביל מה לקנות תוכנה חוקית או מחשב עליו מותקנת גירסה כזו אם מבחינת מיקרוסופט אין לך שום זכויות. ואחר כל הם מתלוננים שאצלנו בישראל לא קונים תוכנה רק מעתיקים. קודם שיתנו יחס מועדף למי שכן קונה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by leoleo,

היי, התקנתי win 7 home ועכשיו את -ה office 2007. אילו עדכונים אני צריך להוריד מהאתר של מיקרוסופט? האם service pack 1 ו -2 רלוונטים? לא רשום במפרט שהם מתאימים ל-win7. האם יש עוד עדכונים ל-office חוץ מאלה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by jackhammer,

אני עוד מעט משדרג את המחשב אני קונה הכל כמעט חדש רציתי רק לוודא משהו עם אני קונה 8GB ומתקין XP 32 ביט לא יקרה כלום נכון? אני יודע שהוא רק יראה 3 ומשהו או 4 גיגה אבל 4 סטיקים של 2GB לא יעשו בעיות נכון?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Kingroei10,

מבקש את: win 7 sp2 64 bit download בעברית להורדה ישירה חינמית או בלינק לביטורנט.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by fire15,

מה אתם אומרים על העיצוב החדש של ה-WIN שלי

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by dog,

העליתי את הנושא לראשונה כאן ולצערי רק היום התעסקתי עם זה . פעלתי לפי ההנחיות שכאן. אחרי שפיניתי מקום מכונן די נוצרה מחיצה עם שטח פנוי בשם unallocated שצמודה מימין למחיצה של די. בלחצן ימני על מחיצה סי, אותה אני רוצה להרחיב, האופציה של extend volume אפורה, כלומר לא פעילה. קראתי בגוגל במספר לא מעט של מקרים דומים וכנראה שעל מנת שתתאפשר הרחבה , השטח הפנוי צריך להיות צמוד למחיצה אותה רוצים להרחיב.(אצלי מחיצה די נמצאת בין סי למחיצה שפיניתי). יש שם המון סוגי הצעות לפיתרון, החל מגיבוי ומחיקה זמנית של כונן די, דרך שימוש בתוכנות חיצוניות וכדו'. יצאתי מבולבל ממגוון ההצעות. מישהו יכול לעזור בבקשה ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by mMmSaK,

העלתי מלא תמונות מטיול שעשיתי לאחרונה ל one drive. הבעיה שזה בכונן C ועכשיו אין לי מקום לכלום אפילו לא לעדכון של מערכת ההפעלה או כל תוכנה אחרת שאני צריך. בקיצור איך מעלים דברים לענן הזה בלי שזה יקח מקום מהמחשב?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by sxs,

עשיתי פורמט למחשב והתקנתי שוב WinXP רק שאני לא זוכר איך ביטלתי פעם את הPreview הזה כשפותחים קבצי תמונות... והתקנתי ACDSee, פשוט כשאני לוחץ Right click ו Open זה עובד, אבל ה Default של ה Double click זה ה Preview המחורבן. :-\

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by pitosi,

יש לי win xp והמחשב החליט פיתאום לא להיתכבות דרך הווינדוס ואי אפשר להפעיל אותו מחדש דרך הווינדוס מה לעשות????????? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by matan572,

איזו מערכת הפעלה צריך בשביל להפוך מחשב ביתי לשרת אינטרנט(רק בשביל לאחסן עליו אתר אינטרנט). לפי מה שהבנתי צריך ווינדוס סרבר 2003 נכון? ואיך עושים זאת? אם יש מדריך יותר טוב תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום עד עכשיו הייתי עם וינדוס 7 ולאחרונה עברתי לוינדוס 8 עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את שטח האחסון כמו שאפשר בוינדוס 7 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום באתר https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423 מציעים תוכנות לעובדי מערכת החינוך במחירים נוחים על פי הסדר מיוחד עם משרד החינוך. האם מישהו מכיר את ההסדר ואת התוכנות המוצעות? מה המשמעות של תוכנה משודרגת = UPGRADE? האם יש תמיכה של מיקרוסופט? מה משמעות ההצהרה שבתחתית טופס ההזמנה ? בברכה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי בזמן האחרון לאחר הכנסת הססמא בעליית המערכת מנורת ה-HD ממשיכה לדלוק ברצף כחמש דקות לאחר שה-desktop עלה. הצצה ב-task manager מראה שאין כמעט פעילות של המעבד מעבר לחצי דקה הראשונה. (בין 1-10 אחוז אחרי החצי דקה כשרוב הזמן אין פעילות) אבל למרות זאת כל ניסיון הפעלה של משהוא לוקח המון זמן. בין אם זה החייגן של נטוייזן שאמור להיות מאד זריז לבין IE או כל תוכנה אחרת. זה לא ממש בעייתי לשבת ולחכות שמנורת ה-HD תכבה ואז הכל עובד כרגיל (יחסית להתקנה בת כמעט שנתיים של windows.) אבל הייתי רוצה לדעת מה הסיבה לפעילות ה-HD הארוכה הזאת ללא סיבה נראית לעין. תודה תומר.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים