Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
-
דיברתי היום עם טכנאי מהחנות שקניתי ת'מחשב על ה VISTA ואם בכלל כדאי להתעסק איתה. (בגלל ה DX10) והוא ציין משהו מעניין שעד עכשיו לא שמעתי עליו. הוא אמר שבמצב שלכרטיס מסך נגמר הזיכרון הפנימי, לדוגמא במשחק כבד. ויסטה לוקחת זיכרונות מה RAM ומוסיפה אותם לזיכרון של הכרטיס מסך. אני לא בטוח שזה שייך לפה, אבל מעניין אותי לדעת האם זה באמת נכון?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עדכנתי לWINDOWS 10, ומאז אני לא יכול לשמוע שום דבר למעט הבדיקה שהרמקולים עובדים. איך אפשר לטפל בבעיה? עדכון: הסתדרתי, אפשר לנעול את הדיון
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הפיירוול של הנורטון ביקש ממני אישור לאפשר לקובץ הזה לקבל גישה לאינטרנט עשיתי תחקיר קצר והתברר לי שזה גם קובץ מערכת (אם מופיע, בsystem32) וגם sasser עשיתי סריקה בעזרת tool מיוחד ולא נתגלה השאלה שלי היא למה הקובץ ביקש גישה לאינטרנט לחברים שלי זה לא קרה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, התקנתי הרגע חלונות על המחשב החדש. כמו שאתם יכולים לראות יש לי שני כוננים פיזיים. כונן 0 - משמש לגיבויים - האם אפשר לשנות שיהיה כונן 1 ע"י שינוי החיבור ללוח האם? האם לא יהיה נזק או תידרש התקנה מחדש? כונן 1 - כונן ראשי עליו מותקנת המערכת. - האם אני יכול להעלים את כונן D או לחליפין לשנות לו את האות ל-Z? מפריע לי שהוא נתקע בין C ל E אבל אני לא רוצה לגרום נזק... בבקשה תענו רק אם אתם בטוחים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם התקנתי XP על מחשב מסוים ולאחר מכן התקנתי עליו Win98, ה Dual boot הלך לו...איך אני מחזיר אותו? דרך MSDOS.sys Multiboot=1 לא עבד!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחלק מהחברים שהתקינו מסנג'ר 6.2 יש לוח ציור ושיתוף ישומים..למה שאני התקנתי ת6.2 רגיל אין את זה? איך אפשר לעשות את זה ב6.2 .. אל תגידו לי תוריד 4.7
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כפי שאתם רואים או לא רואים אז יש לי בעיה במחשב המישפחתי שלנו פה בבית והיא שהמחשב מלבד זה שהוא זקן וסנילי כבר הוא עושה לי בעיה. לפני יומיים העברתי לפה כונן CD כי הכונן שבמחשב הזה טיפה דפוק ולא עבד אז העברתי לפה את הכונן מהמחשב שלי כי כרגע אני לא לגמרי זקוק לו כי המחשב שלי גם "מושבת" בגלל סיבות אחרות. החלפתי את הכונן וחיברתי כראוי את הכבל מתח ואת הכבל SATA ואז אני לוחץ ON והמסך בוט הרגיל עולה ואז הוא רושם לי הודעה שאומרת שיש איזה שהיא בעיה בווינדוס והוא לא יכול להעלות את זה ונותן לך ללחוץ למעלה או למטה לאיזה מצבים ואני מנסה ללחוץ כמו משוגע וזה לא נלחץ. מה שקורה זה שיש לזה טיימר בצד של 30 שניות ואז הוא "מדלג" על הפעולה וממשיך ועובר לשלב שהווינדוס {XP} מתחיל להיטען ואז הוא …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF78D663C,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) המחשב חדש לגמרי (הוצא מהשקית), הרצתי MEMTEST והוא לא מצא כלום, כמו כן ניסתי מספר דיסקים שונים בכולם חוזרת אותה הודעה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה לקיח חצי לילה והתקנתי ועובד על הכיפק. בילד 5342 ומצאתי ביינתים רק באג אחד שסרטוני וידאו גורמים ל בלו סקריין בכל מקרה ניסיתי להעביר את הישומים מXP שיעבדו על ויסטה אבל אופיס 2003 לא רוצה לעבוד... האם התקנה מחדש על ההארדדיסק של ויסטה תעזור? ומישהו יודע איך הוידווס יזי טראנספר עובד? ניסיתי אותו אבל לא ממש מצאתי שזה העביר משהו...
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשדרג את המערכת שלי מXP 32 לוויסטה 32 אלטימייט וזה עוצר אותי באמצע השדרוג... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? *צירפתי צילום מסך תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כשמתקינים דרך העדכונים האוטומטיים של WinXP את העדכון Service Pack 3 נבדקת גם בדיקת חוקיות הוינדוס Windows Genuine Advantage??? ובאופן כללי, האם ישנה דרך לדעת לגבי כל עדכון האם הוא יבצע WGA או לא? כמובן שלא דרך הסתמכות על הפירוט שניתן בAutomatic Updates וגם לא דרך חיפוש בגוגל בכל פעם שצץ עדכון חדש, אלא משהו יותר יעיל...
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להפעיל כתוביות בעברית אחרי השדרוג לוינדוס 8 . אני יודע שזה לא צריך להיות קשור לפלייר בגלל שניסיתי את כול הפליירים האפשריים כמובן שהתקנתי עברית בשפות וגם ניסיתי להתקין ערכת שפה עברית . שיחקתי עם כל ההגדרות של VLC PLAYER שתמיד עבד לפני זה . אני ממש השמח לעזרה עם זה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן בעת הפעלת שירות RDP הוא שואל אותך אם לסמן V על האופציה הזאת עכשיו אם אני מסמן V הוא לא נותן לי להתחבר. מדובר על רשת ביתית - WORKGROUP לא DOMAIN. לפי מה שהבנתי מדובר על אופציה שמשמשת רק למקומות - דומיין לצורך העניין - שיש בהם שרת שהוא יוצר בעצם את החיבור RDP בתור צד שלישי https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc732713.aspx תקנו אותי אם אני טועה..
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היום חבר שלי ניסה לעשות על איזה קובץ שלא נפתח לו "פתח באמצעות" . אני לא יודע על מה הוא לחץ שם בדיוק אבל כמעט כל השולחן עבודה שלו הוא כרגע מנסה לפתוח דרך INTERNET EXPLORER למשל הייתה לו תיקייה בדסקטום שהיא קיצור של "התמונות שלי" וגם היא מסומנת בסמל של האקספלורר. מחקתי את הקיצור והלכתי לתיקיית המקור (שם זה נפתח טוב) ועשיתי קיצור דרך חדש , וגם הקיצור החדש מקבל את הסמל הזה. בקיצור מלא דברים השתנו לו לזה. נכנסתי קצת למאפיינים ואני רואה שרשום שם שזה קובץ INK (לא יודע מה זה ) העניין שגם בתפריט START , המחשבון ועוד כל מיני קיצורים הפכו לבעלי הסימן הזה. חייב לדעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר ההתקנה מגבה את הקבצים הוא כותב לי שatapi.sys לא קיים ואי אפשר להעתיק אותו אבל האו כן קיים כ עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי אותו מה הבעייה? איך מתקנים את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב והתקנתי שוב WinXP רק שאני לא זוכר איך ביטלתי פעם את הPreview הזה כשפותחים קבצי תמונות... והתקנתי ACDSee, פשוט כשאני לוחץ Right click ו Open זה עובד, אבל ה Default של ה Double click זה ה Preview המחורבן. :-\
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך 15.4 במחשב נייד -רזולוצייה של 1280/800 האיקונים גדולים מידי לטעמי - רוצה להקטין אותם עוד יותר איך עושים את זה בויסטה? THX
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שרת שעובד על חומרה ישנה ואני רוצה לשדרג אותו. אני לא רוצה להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אלא רק ליצור image ולהעביר אותו לחומרה החדשה. אני מניח שזה לא יעבוד בגלל הבדלים בחומרה (הציפסטים שניהם של אינטל אבל אני מניח שזה לא מספיק בשביל לעבוד). מה אני אמור לעשות כדי שזה יפעל? תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עדיין לא הבנתי מה המטרה של ליצור אחד כזה.... מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה עם אחד המחשבים שלי, בזמן שהוא עולה אני מקבל את השגיאה NTLDR is missing. בעבר נתקלתי בשגיאה והצלחתי לסדר אותה באמצעות הפקודה bootcfg \rebuild ב recovery console. ניסיתי להעלות את ה recovery console במחשב הספציפי עם הדיסק של מערכת ההפעלה, נכנסתי לבפנים ושם הייתי צריך להכניס סיסמת administrator. מה שמוזר הוא שלמחשב הזה אין שום סיסמה בכלל, לא על היוזר שלו ולא על היוזר של האדמין, לא קיימת סיסמה בכלל. בגלל זה אני לא יכול לרשום שום פקודה בrecovery console, אם אני לוחץ enter הוא מבקש עוד פעם סיסמה ל administrator ואחרי 3 פעמים המחשב עושה ריסט, אני לא מבין למה הוא מבקש סיסמה אם היא לא קיימת בכלל. חיפשתי במקומות שונים והבנתי שיש דרך לסדר את זה באמצעות שינוי …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
CNET השיקו לאחרונה שירות חדש ומועיל: בדיקת מוכנות המחשב שלכם לויסטה, מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט. השירות בודק את החומרה שברשותכם ואומר לכם האם המחשב שלכם מתאים להרצת ויסטה. התוצאות מתקבלות בשלוש רמות עוצמה: בסיסית, מיינסטרים, וחובבי טכנולוגיה http://reviews.cnet.com/4520-3672_7-6671810.html
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס 7 על כונן D איך אני מוחק אותו ? (יש לי ויסטה על כונן C)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מיקרוסופט חוזרת בה מתחזיתה, שניבאה בשנה שעברה ש-Windows 10 תגיע למיליארד משתמשים חודשיים עד 2018 כשמיקרוסופט הציגה את Windows 10 למפתחים לפני קצת יותר משנה, היא העריכה כי בתוך שלוש שנים מההשקה מערכת ההפעלה תרוץ על גבי מיליארד מכשירים במגוון פלטפורמות – מחשבים אישיים ובכללם מותג ה-Surface שלה, קונסולת ה-Xbox One ומכשירי המובייל שלה. ענקית […] מיקרוסופט מודה שהפריזה כשחזתה את מידת הצלחתה של Windows 10 המשך לכתבה המלאה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
DX10 הבנתי מה זה. אבל מה זה DX10.1? http://www.istartedsomething.com/20070730/vista-sp1-vs2008-directx/ עריכה: ממש לא יאומן!אחרי קריאת הלינק הנוסף,מסתבר שבילגייטס "מנקנק" את רוכשי החומרה של DX10. http://devicing.blogspot.com/2007/08/dx-101-wont-work-with-current-dx-10.html
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-