Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לפני יוממים שמתי לב שהאייקונים שלי השתגעו. חלק מהקבצים\ קבצי הפעלה איבדו את האייקון המקורי וכעת ישנו אייקון גנרי. במקרה אחר, בtask bar --> properties --->customize האייקונים פשוט התבלבלו לגמרי ( אני מדבר על האייקונים הישנים ) איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
I WANTED TO INSTALL ON MY COMMPUTER WINDOWS 2000. I WAS READY TO INSTALL THE SP2 VERSION BUT THEN SOMEONE TOLD ME THAT THIS VERSION HAS PROBLEMS WITHE HEBREW SO I STOPED THE INSTALLATION. NOW I AM WAITING FOR SOME ANSWEARS FROM U GUYS 10X.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון לאחר הכנסת הססמא בעליית המערכת מנורת ה-HD ממשיכה לדלוק ברצף כחמש דקות לאחר שה-desktop עלה. הצצה ב-task manager מראה שאין כמעט פעילות של המעבד מעבר לחצי דקה הראשונה. (בין 1-10 אחוז אחרי החצי דקה כשרוב הזמן אין פעילות) אבל למרות זאת כל ניסיון הפעלה של משהוא לוקח המון זמן. בין אם זה החייגן של נטוייזן שאמור להיות מאד זריז לבין IE או כל תוכנה אחרת. זה לא ממש בעייתי לשבת ולחכות שמנורת ה-HD תכבה ואז הכל עובד כרגיל (יחסית להתקנה בת כמעט שנתיים של windows.) אבל הייתי רוצה לדעת מה הסיבה לפעילות ה-HD הארוכה הזאת ללא סיבה נראית לעין. תודה תומר.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלק השני של עדכון ה-Creators Update הגדול והמשמעותי יושק רשמית בעוד כחודש וחצי לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי התקנתי 7 RC בזמנו כשרציתי להסיר הבנתי שצריך רק למחוק ואותו מהBOOT שזה מה שעשיתי ואז למחוק רק את הקבצים מהכונן אה מה מה? אי אפשר למחוק כי הם מוגנים או משהו כזה. ואי אפשר לפרמט כי בטפשותי התקנתי על כונן שיש בו קבצים. ניסיתי לעבוד עם הAdmin כי לאפשר לקבצים להמחק, לא עוזר. אשמח לפיתרון
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
DX10 הבנתי מה זה. אבל מה זה DX10.1? http://www.istartedsomething.com/20070730/vista-sp1-vs2008-directx/ עריכה: ממש לא יאומן!אחרי קריאת הלינק הנוסף,מסתבר שבילגייטס "מנקנק" את רוכשי החומרה של DX10. http://devicing.blogspot.com/2007/08/dx-101-wont-work-with-current-dx-10.html
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב asus a52jt I5 אני מנסה להתקין עליו WIN 8.1 המחשב מסרב להתחיל את התקנה ומיד אחרי הלוגו הראשוני הוא מאתחל את עצמו מחדש וחוזר חלילה ניסית את כל האופציות הקימות BIOS אך ללא הצלחה כמו כן ניסית להתחיל את התקנה ממחשב אחר ולהמשיך מאותה נקודה לא הצלחתי ניסיתי מערכות הפעלה אחרות גם נתקלתי בבעיות דומות ... אשמח לעזרה ולרעיונות תודה והמשך שבוע טוב http://www.asus.com/support/Download/3/246/0/5/Z2t1FkxEW31lzErY/30/ זה המחשב והמפרט המלא שלו שוב תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - הצלחתי לעדכן ביוס אך לא עזר
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הפיירוול של הנורטון ביקש ממני אישור לאפשר לקובץ הזה לקבל גישה לאינטרנט עשיתי תחקיר קצר והתברר לי שזה גם קובץ מערכת (אם מופיע, בsystem32) וגם sasser עשיתי סריקה בעזרת tool מיוחד ולא נתגלה השאלה שלי היא למה הקובץ ביקש גישה לאינטרנט לחברים שלי זה לא קרה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי שאם מוסיפים את /usepmtimer לקובץ boot.ini זה עוזר מאד למשחקים כאשר יש מעבד AMD X2 . ואז לא צריך להשתמש ב affinity ע"מ למנוע קפיצות ותופעות אחרות במשחקים . למשהו כאן יש נסיון עם זה ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב ווינדוס 7 64BIT ULTIMATE בקובץ ISO. צרבתי את הקובץ לדיסק DVD כמו שצריך גם בנרו וגם דרך הווינדוס 7 אך כאשר אני מנסה להתקין את זה במחשב אני מקבל מסך שחור. סידרתי את הBOOT כמו שצריך ואני מקבל את ההודעה PRESS ANY KEY TO BOOT FROM DVD אך אחכ אני מקבל רק מסך שחור. מדוע זה קורה? אולי בגלל שזה גירסת 64BIT? יש לי במחשב 4 GB זיכרון וגירסת 32 BIT של ווינדוס 7 כרגע במחשב וכאשר אני מבצע התקנה דרך הווינדוס אני מקבל את ההודעה: "גירסת מסמך זה אינה תואמת לגירסת WINDOWS שאתה מפעיל. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחלק מהחברים שהתקינו מסנג'ר 6.2 יש לוח ציור ושיתוף ישומים..למה שאני התקנתי ת6.2 רגיל אין את זה? איך אפשר לעשות את זה ב6.2 .. אל תגידו לי תוריד 4.7
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , האם ניתן לבצע שדרוג מ-WINDOWS7 פרוץ ל-WINDOWS 8 מקורי (כמובן ששניהם 64 ביט), בעזרת המערכת שנמכרת כיום ב- 39.99$ ברשת ? האם אני מתבקש להעביר את המס הסידורי האותנטי הקודם של ה- WINDOWS 7 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה ללא דיסק ההתנה של וויסטה הוא אומר לי שיסר לי קובץ שניקרא:BOOTMGR וכל שביכולתי לעשות הוא ריסט... אבל כשדיסק ההתקנה בכונן הוא עולה יפה מאוד. מישהוא יודע מה הסיבה לכך או מה עלי לעשות בכדי לתקן זאת
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את ההרד דיסק שלי ל NTFS אבל הבנתי שיש בעיה אם מפרמטים איך למצוא אותו ב FDISK מישהו יכול להסביר לי מה לעשות כדי שלא יהיו בעיות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פשוט אין לי כרגע כונן DVD פנימי תקין...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, התקנתי הרגע חלונות על המחשב החדש. כמו שאתם יכולים לראות יש לי שני כוננים פיזיים. כונן 0 - משמש לגיבויים - האם אפשר לשנות שיהיה כונן 1 ע"י שינוי החיבור ללוח האם? האם לא יהיה נזק או תידרש התקנה מחדש? כונן 1 - כונן ראשי עליו מותקנת המערכת. - האם אני יכול להעלים את כונן D או לחליפין לשנות לו את האות ל-Z? מפריע לי שהוא נתקע בין C ל E אבל אני לא רוצה לגרום נזק... בבקשה תענו רק אם אתם בטוחים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הלכתי וקניתי מודם חומרה..! מישהו יכול להסביר לי איך להתקין אותו בלינוקס ? (שאני סוף סוף יוכל לעבוד שם...)
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש עם SSD 120GB. בכל אופן התקנתי עליו בצורה חלקה וינדוס 7 64ביט, הבעיה שהווינדוס מוגדר עם כל הקבצים של המשתמש להיות על C (הSSD) וגם כל ההתקנות מכוונות לשם באופן אוטומטי. השאלה שלי אם יש דרך (אם צריך אני יפרמט ויתקין וויינדוס מחדש) למנוע את המצב הזה אני רוצה רק את הווינדוס וקבצים ספציפים שאני יבחר בSSD. כל השאר בשאר המחיצות. תודה מראש דניאל.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה השירות הבא סוינדוס 2000PRO החל להציג ארורים כל כמה דקות, בינתיים הפסקתי תמידית את השירות, מה תפקידו בכלל ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (לא אינטל) AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 (כפול ליבה) +DVD +דיסק קשיח חדש 160 ג'יגה SATA2 של WESTERN DIGITAL +דיסק קשיח ישן +פלופי. חשבתי שההתקנה של חלונות תעבור ללא בעיות אבל להפתעתי איני מצליח אפילו להגיע לשלב ההתחלתי של ההתקנה, המחשב מכיר רק את הפלופי ואת הדיסק הקשיח הישן,אינו מכיר את ה DVD וגם לא את כונן ה SATA 2 החדש בגודל 160 GIGA , כאשר מאתחל את המחשב ישנו לרגע קצרצר מסך עם הפרטים שרואים בדרך כלל כאשר מחשב מאתחל ולאחר מכן מופיע הודעה על INVALID SYSTEM DISK . ניסיתי להיכנס לביוס ולגרום לו לעלות מה DVD ,בביוס רואים את ה DVD וגם את כל הדיסקים אבל לא הצלחתי לגרום למחשב לעלות את התקנת חלונות דרך דיסק ההתקנה של חלונות ,ניסיתי לשנות לאיתחול מפלופי וכאן …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום האם ניתן לעשות שבתוך תקייה שיש בה תמונה, היא תיהיה מוגדלת על כל התיקיה כבירת מחדל במקום כל פעם שאני אצטרך לעשות קליק ימני-->> מאפיינים, התאמה אישית, שינוי, לבחור משם את התמונה, ואז החל אישור ואז רואים את זה על כל התיקיה ? אם אני לוקח לדוגמה תיקיה שיש בה עטיפה של אלבום, ואז אני מסדר שזה יהיה לפני תמונות ממוזערות(התיקיות), אז זה פשוט מראה לי את זה בקטן בצד, ובשביל שזה יהיה מוגדל על כל התיקיה, אני צריך לעשות ולבחור אותה בעצמי לכל תיקיה משלה. כי אני עושה את זה אחד אחד וזה מציק. יש דרך יותר נוחה לעשות זאת שזה אולי יהיה מוגדר כברירת מחדל כל הזמן על התמונה הכי גדולה שיכולה להיות באותה תיקיה שהיא נמצאת ממוזערת? כלומר אם תיהיה קיימת תיקיה במקום מסוים שיש בה תמונה של ע…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, איך אני יוצר תיקייה שעל מנת להיכנס אליה צריך לתת לה סיסמא? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מבקש את: win 7 sp2 64 bit download בעברית להורדה ישירה חינמית או בלינק לביטורנט.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קיצר נעלמה לי התיקיה הזאת ולא מצליח למצוא אותה איך ניתן למצוא ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הכותרת אומרת הכל.. קניתי את ה Acer 751H 11.6 הוא מגיע עם המעבד החלש 1330hz , הגדלתי את הזכרון ל 2 גיגה.. בכל מקרה, מה אפשר לעשות כדי שהווינודס יעבוד הכי מהר שניתן... לא אכפת לי שהווינודס יראה כמו XP ... בלי שום גרפיקה או אפקטים.. איך\איפה אפשר לבטל? והאם יש עוד דברים שניתן לעשות כדי לשפר את מהירות העבודה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-