Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הגירסה האחרונה של windbg של 32 סיביות שמתאימה למחשב שלי, הורדתי כבר כמה חבילות סמלים שמשומה בפעם השניה שאני פותח את התוכנה אני מקבל כל מיני דברים קיצר כאילו הם לא מתאימות לגירסה של הווינדוס הנה קישור לסמלים http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/symbolpkg.mspx#f ומה ההבדל בין Windows 7 RTM Symbols לבין Windows 7 RC Symbols ובקטגוריה 64X הכוונה לסיביות, ואחרון מה ההבדל בין הגרסאות retail לבין checked ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש בעיה של תאימות בין ווינדוס7 לחיבור HDMI. (יש לי בעיות של רזולוציה ושל קצב רענון) כ.מסך HD4770, מתאם DVI שנכנס לכ.מסך ומתחבר לכבל ה-HDMI שהולך לטלוויזיה. עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה יש כזה טעינה קטנה של ווינדוס ורואים כזה לוגו, האם יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה את הלוגו הזה? כי אני לא רואה אותו, עוד בהתקנה של ווינדוס.. וכאשר אני מחליף את החיבור ל-VGA רגיל פתאום אני רואה אותו. יש מישהו עם חיבור HDMI שרואה אותו? במסך השחור עוד לפני שמערכת ההפעלה ממש עולה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הלכתי ללחבר שלי וראיתי שיש לו אפשרות לבחור שהוא מפעיל את המחשב בין שני הויינדווזים אז חשבתי לעצמי שגם אני יעשה את זה כי האקס פי נורא למשחקים אבל הME שלי הרבה פחות מהיר עם אינטרנט עכשיו איך אני עושה את זה? יש לי שני כוננים שונים גם פיזית וגם על המחשבC+D והME מותקן על C
-
שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים מערכת הפעלה חדשה(WIN7ׁׂׂ). כאשר סיימתי את ההתקנה יצרתי יוזר בשם ADMIN. לאחר מכן רציתי ליצור ח\יוזר נוסף ולמחוק את היוזר Admin. מחקתי את היוזר כולל התיקיות שלו. למרות הכל היוזר עדין מבקש להכנס כיוזר ברירת מחדל כל פעם כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי למחוק שוב אך היוזר לא קיים, מחקתי את המפתח של היוזר הזה ברג'יסטרי ועדין לא עזר, עדין מבקש להכנס קודם ליוזר המחוק ולא ליוזר הקיים החדש. האם למשהו יש מושג איך אני מחוק אותו לגמרי? כלומר שלא יופיע יותר ב- LOGON SCREEN
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
את מערכת הפעלה זו? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . אני מנסה להלחם בתופעת הlow id שיש לי בתוכנות שיתוף הקבצים לא רץ אצלי שום פיירוול ולכן ניסיתי להציץ לתוך הגדרות הפיירוול של הוינדוס ואני מקבל את ההודעה : "windows firewall settings cannot be displayed because the assosiated service is not running .do you want to start the windows firewall/internet connection sharing (ics) service? ואז לא חשוב אם אני בוחר בyes או ב no לא קורה שום דבר . מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שאי מפעיל מחדש או מדליק את המחשב לפני שהוא ניכנס לwindows הוא רושם לי משהו כזה שהwindows מזויף או משהו כזה מה עלי לעשות וגם לפני שבוע ככה זה לי היה לי ומאז שיש לי את זה אז לפני שהוא נכנס לwimdows הוא עושה לי שם המחשב או משהו כזה וסיסמא מה אני צריך לעשות...?? תודה מראש לעוזרים...!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה : התקנתי וינדוס ויסטה, הכל סבבה ואז התקנתי דרייבר לא טוב וקרסה לי המערכת. פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין שוב, אבל הוא מראה לי את המסך הראשון (השחור) שבו הוא מעתיק קבצים, כשהוא מסיים הוא מראה את ה scroll התקדמות הירוק שכתוב מתחתיו Microsoft Corpotation ואחריו הוא נתקע ! פשוט מסך שחור. ניסיתי דיסק אחר אבל אותה הבעיה שוב ! למה זה קורה ? ואיך זה שבפעם הראשונה הוא כן התקין בלי בעיות ?? חייב עזרה דחופה תודה !
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכם, כנראה עקב וירוס כלשהו הוינדוס לא עולה, אני סבור שזה וירוס בגלל שפעם אחרונה שהוינדוס עלה אז באנטי וירוס נחסמו מספר אפשרויות. לאחר מכן הרצתי סריקה של nod32 במצב בטוח אך לא נמצא שום דבר חריג, ואז איתחלתי את המחשב והוינדוס לא עלה. גם במצב בטוח הוינדוס לא עולה, מגיע למסך שנכתב windows 7 ויש את האנימציה ואז המחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי repair, גם מהדיסק וגם ללא דיסק (לא יודע אם יש הבדל) אך לא עזר. האם פורמט זו הדרך היחידה? windows 7 pro x64 eng תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול ביצעתי את השלב הראשון " פעולות שגרתיות לתחזוקת WINDOWS XP" במדריך זה: http://www.netanel.co.il/tahzuka.htm אני ביצעתי סריקה לכונן C שמכיל את ה- OS. לאחר ביצוע הסריקה ה- Windows עלה לאט מבדר"כ. היום ראיתי שפיספסתי את שלב מאחה הכוננים. יכול להיות שזו הסיבה לאיטיות ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מחשב של לקוח עם ווינדוס 7 "השתדרג" לווינדוס 10 באישון ליל לפני זמן מה. עשיתי rollback. היום פתאום הווינדוס מדווח ש" this copy of windows is not genuine" וכאשר אני מנסה לעשות לו אקטיבציה הוא אומר "מפתח המוצר שהקלדת אינו חוקי להפעלה". העותק חוקי לחלוטין (מחשב OEM של HP הגיע עם המערכת הפעלה). מלבד זה שזה פשוט קורע מצחוק (ועצוב ממש) - מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפורום לאחרונה החלו להופיעו מסכים כחולים בעת עבודה שגרתית (לא בזמן מאמץ\ OC לדוגמה אלא בעת גלישה באינטרנט) עם השגיאה של KERNAL PAGE ERROR... התעלמתי מכך כיוון והם הופיעו מדי פעם אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא עובר את כל השלבים בהפעלה (כולל את המסך הירוק עם העיגול המסתובב באמצע) אבל כשהוא אמור להגיע למצב שבו הוא מאתחל את אקספלורר עם כל החלונות- שום דבר לא קורה. המסך פשוט עומד. לאחר כדקה-שתיים המחשב מבצע ריסטרט עם BSOD וכותב "fatal system error, process terminated unexpectedly. יש לציין שהוא מעביר הודעה בתחילת ההפעלה שאומרת שיש בעיה עם הHD. כרגע אני עובד בSAFE MODE שמסתבר שאין בעיה להריץ אותו עזרה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיפור משמעותי? או סתם אריזה חדשה? האם יהיה אפשר לקבוע את מיקום קובץ הHIBERNATE? או שהוא עדיין יהיה מוגבל לכונן מערכת הפעלה בגלל תכנון לקוי? (שלא כמו בMAC OS) האם יהיה אפשר להגדיר למערכת לבצע פעולות(משתמש) העתקת קבצים על גבי הרדיסק בסדר לינארי(במקום בבת אחת) כדי למנוע פרגמנטציה וירידת ביצועים? האם הוינדוס ידע סוף סוף לתעדף מיקום של חלונות קופצים בשטח ריק על המסך? (ולא תמיד במרכז המסך, היכן שבדרך כלל יש כבר חלון אקטיבי) על אלו ועוד שאלות רבות אחרות, הזמן יענה. ועל פיהם הוינדוס החדש, ומנהל צוות פיתוח הוינדוס של מיקרוסופט, ישפטו.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש גירסה של ווינדוס שמתפקדת כמו לינוקס מנדרייק snf או תוכנה נפרדת לוינדווס שעושה את ז?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
לפני חצי שעה בערך המחשב שלי קרס והופיע מסך כחול וכאשר הדלקתי מחדש את המחשב, הWINDOWS איפס את עצמו. כל ההגדרות של המערכת נמחקו ועל השולחן עבודה מופיעים רק התוכנות שהיו מותקנות מקודם, תיקיית המסמכים שלי ריקה וקבצים שהיו שם לא נמצאים אבל בכונן C לא התשנה המקום הפנוי ניסיתי לשחזר את המערכת אבל זה אומר שלא נעשה שום שינוי מה אפשר לעשות? אני משתמש בXP
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
מחר מגיע המחשב החדש שמבוסס על מעבד AMD Athlon 64. איזה windows מומלץ להתקין ? האם יש צורך בxp 64 ? האם הוא עדיף?
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368089.0 אחרי שפתרתי את הבעיה, ניסיתי להעלות את הwindows xp שוב אבל זה לא עבד, אני מקבל bsod מהיר מאוד שאני אפילו לא מצליח לצלם מה כתוב, והמחשב מרסט. ניסיתי גם בsafe mode וload recent optimized settings גם - כלום. [בנתיים אני כותב מlive cd של אובונטו, אחח איזה מזל שיש לי אחד כזה וחיבור ללא חייגן] אפשר לסדר את הבעיה מבלי לפרמט את הwindows?
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות: 1. לגבי שדרוג וינדוס 7 ל-10, כאשר אני לוחץ על הלינק להורדת האימג' של וינדוס 10 https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10, אני לא מגיע לאפשרות של הורדת האימג'. האם יכול להיות שמיקורוסופט חסמה את האפשרות? 2. לגבי התקנת דיסק של וינדוס 10, יש לי מחשב intel core i-3 6100 3.7GHZ , RAM- 8GB DDR4 , system type - 32bit opereating system מערכת הפעלה WIN7. א. מה תהיה ההשפעה של התקנת WIN10 על מהירות המחשב שלי? ב. איזה סוג של דיסק עליי להתקין - WIN10 OEM, או WIN10 RETAIL, ומה ההבדלים ביניהם? ג. האם משנה האם אקנה WIN10 של 32 או 64 BIT? אודה לעזרה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מערכת הפעלה windows 10 לא מצליח להיכנס לביוס של לוח אם מסוג גיגבייט בעת כיבוי המחשב והדלקתו ,המערכת הפעלה עולה במהירות (כונן SSD) לחיצה על לחצנים במקלדת לא מכניסה למצב ביוס ניסיתי F12 \ESC\DELETE אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 11 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
שלום ביצעתי UPGRADE ל WINDOWS10 מ WINDOWS7 כשהייתה האופציה לשדרג חינם. לאחר השידרוג הכל היה בסיידר והמערכת הייתה ACTIVATED אתמול כשהדלקתי את המחשב הופיע לי הודעה שהמערכת NOT ACTIVATED וצריך להכניס רישיון ולעשות אקטיבציה המחשב הוא מחשב נייד של DELL שהמערכת הפעלה שלו הייתה 7 חוקית שהגיעה עם המחשב לחזור חזרה ל 7 לא אפשרי עברה התקופה שמאפשר חזרה מה ניתן לעשות ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן, כבר המון זמן תקוע עם הבעיה הזו. כשאני בוחר Release Preview בבחירה איזה עדכונים לקבל אני מקבל הודעה שאין שום עדכונים חדשים להתקין. (גם ב-Beta) כשאני בוחר ב - DEV אני מקבל עדכון בשם "Windows 10 Insider Preview 21354.1 (co_release)" שנכשל כל פעם מחדש עם קוד השגיאה "0x80070057" כמובן שהמערכת המחורבנת מעלה כל פעם הודעה שפג תוקף הגרסא שברשותי כבר לפני חודשיים הגרסא כרגע היא: 2004 בילד: 20180.1000 "חוויה": 120.19101.0.0 * מה לא חיפשתי ברשת כולל ביטול סרוויסים מחיקת התיקייה של ה Distribution והחזרת הסרוויסים מחדש. * בדיקות תקינות לקבצי המערכת. מחפש משהו שיבצע חריש עמוק לפני שאני מתייאש ונאלץ להתקין עותק נקי ב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-