Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי WIN 7 64 BIT.. לאחרונה אני מקבל הערה שאין לי שטח פנוי בכונן C.. לעיתים אני רואה שיש 4GB פנויים ואז לאחר יום פתאום זה מראה 0GB וחוזר חלילה.. כשאני נכנס לכונן C ומסמן את כל הקבצים והתיקיות ובודק את גודלם אני מקבל סיכום של 34GB כשבכונן עצמו יש קיבולת של 48GB.. איך אני מפנה קצת מקום ב-C ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כתבתי הודעה יפה ומפורטת והיא נמחקה כשהפורום החליט שDMP לא מתאים לו איזה לילה מבאס. אקצר - לקחתי כדור שינה חזק דקות לפני הBSOD הראשון במחשב שלי - לפטופ בידור של HP בן שנה וקצת, מריץ ווינ7 הום פרימיום 64 ביט, החלטתי להתמודד עם העניין במצב המעופף שלי וזה נגמר רע. כרגע אני משתמש באובובנטו שרץ מהDOK שלי. מה שקרה זה שהתרסק, ונוצר דאמפ. אני רציתי לראות את הדאמפ, אבל לא הצלחתי להתקין את ערכת המפתחים שמאפשרת את זה. הורדתי תוכנת צד שלישי, ראיתי את הבעיות, ודבר הוביל לדבר, שמהם אני לא זוכר שומדבר, ואני החלטתי להשתמש בכלי ה Driver Verifier. פעלתי על פי ההוראות האלה: http://www.techsupportforum.com/forums/f299/driver-verifier-windows-7-and-vista-bsod-related-473665.html והרסת…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם וינדוס 7 פרופשינל, היה במצב שינה, קפץ פקק, הרמתי אותו, הדלקתי את המחשב, היו לו בעיות להתעורר אז עשיתי ריסטארט ידני עלה חזרה בסדר, אבל אין אינטרנט. לא הצליח להתחבר (המודם מחובר לראוטר שמחובר ישירות למחשב שלי) יש לי גם wireless adapter שמתחבר ב USB כמובן, אבל הוא בעייתי, והוא לא עבד יותר. הבעייה כזאת: כשניסיתי להתחבר זה לא הצליח, ניסיתי להריץ Network diagnostic tool אבל הוא לא עבד. יש אפשרות שזה יתקן את הבעייה בתור אדמין - ניסיתי, לא הצליח, נכנסתי ל service manager כדי להפעיל משם וקיבלתי קוד שגיאה 5 - אין לי הרשאות... sfc /scannow לא הצליח לתקן את wow64win.dll, חילצתי את הקובץ מהדיסק התקנה של windows 7 אבל sft /scannow עדיין אומר שהקובץ לא תקין ושהוא לא מצליח …
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן יש לי מין בעיה מוזרה שכזאת. כאשר אני שומר משהו, ונפתח לי חלון דו שיח ששואל איפה לשמור את הקובץ, אם אני לוחץ על הכפתור של make new folder, המחשב נתקע למשך כמה דקות. זה לא משנה אם אני שומר משהו דרך firefox chrome explorer word או אפילו תוכנת ARCGIS, ברגע שאני לוחץ על make new folder בחלון דו שיח- זה נתקע. לאחר שהמחשב "חושב" כמה דקות זה מסתדר - ז"א נפתחת תיקיה חדשה והכל בסדר, אבל עד שזה קורה.. אני חושב שהבעיה היא ב Windows לכן אני כותב כאן ולא בפורום תוכנה. מדובר בWINDOWS 7 64bit אם למישהו יש רעיון לסיבה אני אשמח לשמוע תודה
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי בעיה מעצבנת מאוד שלא ניתן לשתף מדפסות בwin xp התקנתי מדפסת של ברדר ולא ניתן לשתף אותה(חשבתי שהבעיה במדפסת)ואז ניסיתי להתקין סתם מדפסת של hp laserjet 4 ולשתף וגם זה לא מצליח מתקבל הודעה שלא ניתן לשנות הגדרות הדפסה יש למישהו מושג איך פותרים זאת?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
סתם בשביל הסקרנות. אם אתם עונים בתאר'ד, תשתדלו לרשום איזו מערכת הפעלה יש לכם. WIN7 32BIT - מע' ההפעלה הותקנה לפני שנה וחצי.
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש באקספלורר 9 באחד ממחשביי, וגיליתי שיש הבדל בכל הנוגע לפתיחת אפשרויות באתרים לעומת אקספלורר 7, שם הכל עובד נהדר. הסבר: ישנם אתרים שכשעומדים עם הסמן על מילה מסויימת, נפתחות אופציות נוספות באותו אתר, או במקרה הספציפי שמציק לי: http://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/HomePage.aspx בעמוד זה ישנו בצד שמאל למעלה מעין קישור "יומן דיונים". באקספלורר 7, כשעומדים על לינק זה, נפתחות שתי אופציות הקלקה. באקס' 9, לעומתו, כנראה חסר איזה אקטיב X או משהו כזה, כי עמידה עם הסמן לא פותחת שום דבר. בכרום הדבר בכלל מציק- עמידה על הלינק פותחת את שתי האופציות, אך מיד כשהסמן זז לאחת מהן, האופציות נעלמות ולא ניתן באמת להקליד עליהן. הבעיה העיקרית היא עם האקס' 9, כי אתר זה בין כה וכה לא עובד …
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי בעיה במערכת ההפעלה Windows 7 , שהמחשב התכבה לי פתאום ולאחר זאת , הופיע לי Windows Startup recovery הבעיה שזה לא טיפל בבעיה . לפני ההפעלה של הWINDOWS מופיע לי מסך שחור שכתוב לי שהקובץ c:/Boot לא פועל או הרוס ואי אפשר לקרוא אותו. נסיתי להריץ את הדיסק של Windows 7 . אבל המערכת לא מזהה לי את המערכת הפעלה. כאילו כל התקייה של הBoot נמחקה. בלי לבחור את המערכת הפעלה כלום לא פועל. ניסיתי כמה פקודות שם אבל לא עושה. עשיתי בדיקת דיסק Chkdsk וזה אמר שאין שום תקלה בדיסק .. האם יש דרך לקחת את הכונן הקשיח לחבר אותו למחשב אחר ופשוט לשים את הקבצים החסרים בתקייה של הWINDOWS? אם יש איפה אני משיג את הקבצים? או אולי יש תוכנה שמסדרת מערכות הפעלה שלא בשימוש באותו רגע? כי כל התוכנות שניסית…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שני דיסקים עם שתי מערכות הפעלה (ויסטה ו 7). כרגע אני מעוניין למחוק את ה 7 לגמרי ולהשאיר את הדיסק שהיא מותקנת עליו ריק לאחסון קבצים. כשאני מנסה לעשות format לכונן דרך הויסטה רשום שלא ניתן לפרמט דיסק עם מערכת הפעלה (ב disk management הוא מופיע בתור system). ניסיתי לבצע את הפרמוט ע"י קליק-ימני על הכונן ב my computer ובחירה ב format, דרך ה cmd, דרך ה disk management (הפכתי אותו קודם למשני), למחוק את כל הקבצים על הכונן ידנית ע"י shift+del (מה שהשאיר בכונן רק מספר תיקיות של הוינדוס כמו system32). למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שעולה לי איך אני מוחק לגמרי את אותו הקובץ או תוכנה כדי שזה לא יופיע יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת בגדול הבעיה בTASK MANAGER אני רואה שאחוז השימוש בCPU גבוה במיוחד כל הזמן מנגד, לא נראה שיש איזשהו תהליך שמנצל את המעבד כלכך מישהו אולי יכול להסביר מאיפה הבעיה יכולה לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה התקינו אצל אחד חברי המשפחה WIN7 והוא מנסה להתקין אוטוקאד 2000 וברגע שמנסים להתקין מופיעה הערה שבה נאמר שאין תמיכה ל64BIT . בבקשה תנו לי פיתרון כי אינני רוצה לבצע פורמט ולהתקין WIN XP תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי לפני חודש פרמטתי את המחשב ועכשיו אני מעדכן את הווינדוס מחדש לאט לאט הבעיה שלי שהוא ניתקע עם כל מיני עדכונים של .net framework גרסאות 2 ו 3.5 כל מיני עדכוני אבטחה שלהם הוא מראה שהוא מתקין הכל טוב ויפה אבל הוא לא מבקש להפעיל מחדש את המחשב אין הודעת שגיאה וכשאני מפעיל מחדש את המחשב צריך להתקין עוד פעם את העדכונים כאילו לא הותקנו בכלל ניסיתי לעדכן ידנית דרך הווינדוס אפדייט וגם דרך העדכונים האוטומטיים שום דבר לא עוזר המחשב "מסרב" להתקין אותם פשוט אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי מחשב חזק עם ווינדוס XP חזר לי זמן פנוי לאחרונה והתחלתי לשחק שוב, הופתעתי לגלות שמשחקים חדשים שיוצאים מותאמים רק לווינדוס ויסטה ומעלה הבנתי שזה בגלל הDX 10 שלא זמין לווינדוס XP הכרטיס מסך שלי תומך DX 10, ויש הרבה משחקים חדשים שאני רוצה לנסות (NFS THE RUN למשל) יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ? להפעיל את המשחק גם בלי להתקין ווינדוס 7 ? חוקית יותר או חוקית פחות, ממש לא משנה לי (אם יש הגבלות על זה בפורום אשמח לפרטית) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להתקין ווינדוס 7 דרך הBOOT ואני מקבל שגיאה. אני עובר בהתקנה את המסכים הרגילים: מסך ראשון: אתה צריך לבחור שפת התקנה, אזור וכו'... מסך שני: לוחץ על "התקן כעת". מסך שלישי: טוען את ההתקנה. מסך רביעי - הבעיה: קופץ לי חלון שרשום בו: "מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת. הערה: אם מדיית ההתקנה של windows נמצאת בתוך כונן התקליטורים/DVD. ניתן להוציאה בבטחה בשלב זה." ואז יש לי לבחור : עיון | אישור | ביטול. מה אני אמור לעשות? למה הכוונה? תודה רבה והמשך יום טוב. יש לי צורב מסוג ASUS DRW 1814 BLT
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי חבר שרוצה להוסיף כתיבה ברוסית לווינדוס ויסטה שלו שעכשיו היא עברית אנגלית האם זה אפשרי?? או שרק בווינדוס 7?? מישהו יודע עלויות שידרוג מויסטה ל7? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ביטלתי את ה-paging file שלי ע"י זה שסימנתי no paging file בכונן C והורדתי כם את ה-V מהתיבה automatically manage paging file size for all drivers וסימנתי תחת כונן D את התיבה שאומרת system managed file ועדיין אחרי יומיים ממש אחרי פירמוט פתאום נשארו לי כמה מגות על כונן C (לא מותקנים לי הרבה דברים והמחשב אחרי פירמוט) אגב אני עם WIN 7 עם 12 ג'יגה זיכרון
-
- 34 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי, פירמטתי דיסקים, התקנתי WIN7 64 bit ומשום מה מופיע לי ב STARTUP 3 וורסיות של WIN7. כמובן שאין לי עוד התקנה על אף הארד דיסק אלא אך ורק על אחד ספציפי. מה קורה פה? איך ניתן לסדר/להעלים את 2 הוורסיות הנוספות שנוצרו.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי תיקיה ענקית של קבצי וידיאו בפורמטים שונים (MP4 , WMV , FLV וכו) בחלקם הגדול לא מופיעה לי תצוגה מקדימה של הסירטון, כיצד אני גורם למערכת להציג לכל הסרטים ולכל הפורמטים תצוגה מקדימה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מבצע למחשב אתחול (קיים כונן HP RECOVERY) ואין לי שום דיסק. תודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב ווינדוס 7 64BIT ULTIMATE בקובץ ISO. צרבתי את הקובץ לדיסק DVD כמו שצריך גם בנרו וגם דרך הווינדוס 7 אך כאשר אני מנסה להתקין את זה במחשב אני מקבל מסך שחור. סידרתי את הBOOT כמו שצריך ואני מקבל את ההודעה PRESS ANY KEY TO BOOT FROM DVD אך אחכ אני מקבל רק מסך שחור. מדוע זה קורה? אולי בגלל שזה גירסת 64BIT? יש לי במחשב 4 GB זיכרון וגירסת 32 BIT של ווינדוס 7 כרגע במחשב וכאשר אני מבצע התקנה דרך הווינדוס אני מקבל את ההודעה: "גירסת מסמך זה אינה תואמת לגירסת WINDOWS שאתה מפעיל. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם צריך להתקין כלי להסרת תוכנות זדוניות? והאם כדאי להתקין דפנדר? האם כדאי לבטל את הצגת התקנת ערכות שפה? זה נמצא בעידכונים אופציונליים ואני לא רואה בכך צורך שימשיכו להטריד אותי בכל פעם. איך משנים את שפת הממשק לאנגלית? איך עושים שהחייגן לאינטרנט יעלה אוטמטית עם עליית המחשב? ובכלל איפה אני רואה את כל התוכניות שעולות עם עליית המחשב (ב-XP זה היה תחת הפקודה MSCONFIG, איפה זה ב-7)? ועל איזה אופיס אתם ממליצים (2003, 2007, 2010) ולמה? ועוד דבר: איך עושים שהתצוגה בתיקיות יהיו בסדר יורד לפי שם וגם מאורגנים לפי סוג (type)? אני לא מצליח לעשות את זה. ב-XP זה היה בלי בעיה ועוד שאלה קטנה - איך אני מגיע לאפשרויות תיקיה? אני רוצה לשנות את ההגדה שבמקום לחיצה כפולה אפשר יהיה לפתוח תיקיות ב…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת בדסקטופ בצד. כל פעם שאני פותח תיקיה או אתר או כל קובץ כל שהוא ואחר כך חוזר לשולחן העבודה יש פס בצד שמקבל את השתקפות של מה שהיה פתוח לפני זה מעליו. ניסיתי לעבור לשולחן עבודה קלאסי של windows לא עזר ניסיתי להזיז את האיקונים לא עזר לשנות שהרקע של האיקונים לא יהיה שקוף לא עזר . תמונה להמחשה : http://imageshack.us/photo/my-images/812/95410243.jpg/ יש למישהו רעיון איך להעלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב חדש וחשבתי לבדוק קנייה של וינדוס 7. 1. איפה הכי כדאי לקנות (אני מניח שגרסת HOME תספיק לי...) 2. עד מתי מתוכננת התחזוקה של המערכת? (חבילות SP, עדכוני אבטחה וכו') 3. יש מיגבלה על כמה פעמים אפשר להתקין את התוכנה? (נגיד ואני מפרמט את המחשב או שם HD חדש...) 4. יש אפשרות לקנות רשיון נוסף לתוכנה (במחיר זול) במידה ואני רוצה להתקין על שני מחשבים? תודה לעוזרים ושנה טובה!
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
איך מתקינים ווינדוס 7 (לא מקורי) על מחשב ללא מערכת הפעלה אין לי דיסקים אבל יש לי כונן נייד איך אני שם את זה פרוץ על הכונן נייד ?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-