Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול אחרי העבודה חזרתי הביתה וראיתי את המחשב עם מסך שחור והודעה שאומרת NTLDR IS MISSING ,המחשב דלוק 24/7 . מישהו יודע מה הקובץ הזה? מערכת הפעלה WIN98+XP HOME 512 זכרונות לוח P4S333 מעבד אינטל 2000A PENTIUM תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני זמן מה ולאחרונה שמתי לב למשהו מוזר - אני פותח את מנהל המשימות (בWINDOWS 8.1) ורואה שתוכנה מסוימת לוקחת לדוגמה - 100 MB וכשאני הופך את זה לאחוזים כתוב לי שזה 8-9 אחוזים כשבפועל יש לי זכרון RAM של 4GB. האם יש הסבר/פיתרון פשוט לזה?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי נייד חדש עם XP HOME חוקי ולמען האמת אני דיי מבסוט ממנו. עכשיו הוא קצת עושה בעיות אז אני לפני פירמוט של המחשב והתקנה של ויסטה. בימים האחרונים קראתי מספר כתבות לגבי הויסטה שהיא לוקחת למשתמש את החופש. מוחקת כל מה שהיא מוצאת ללא חוקי. ועושה טרור למשתמש הביתי. האם זה נכון שזה שויסטה הצהירה על עצמה כמערכת המאובטחת ביותר, הכוונה היתה למאובטחת ביותר נגד המשתמש? כי אם כך הדבר אני פשוט מתקין שוב את ה XP שלי... יש לי מחשב : 2GB CORE 2 DUE 1.83 T5600 120 GB GEFORCE 7600 512MB באמת מפרט שאמור להריץ ויסטה חלק ואני ממש קיוויתי להתקין אבל הכתבה הבאה ממש הפחידה אותי...זאת דעה של מישהו שכנראה מבין והוא רשם את זה בפורום של דעות על גירסאות פרוצות אבל אני בכל אופן קונה את הח…
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לחברי הפורום, אחד הילדים נגע במחשב ומאז תצוגת המסך מוצגת הפוך, גם אחרי restart. רואים הכל - אבל הפוך (אם ניתן היה להפוך את המסך היו רואים טוב). יש למישהו רעיון איך לתקן זאת? מערכת ההפעלה היא windows XP. תודה, עמית
-
- 10 תגובות
- 26.4k צפיות
-
-
יש לי XP ולא יודע מה קרה אבל משום מה התחילו להופיע לי פואפים גם כאשר הדפדפן סגור. השתשתי בכמה תוכנות של אנטי פופאפ אבל זה לא עזר. אני עושה סריקה כל כמה זמן בעזרת SPYBOT אבל גם הוא לא מצליח להפטר מהם. בבקשהב אני צריך עזרה אני כבר מיואש ??? תודה מראש L.A
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי win 8 מקורי וביומיים האחרונים התחלתי להתקל בבעיה של מסך כחול פתאומי שבו כתובה השגיאה :"critical structure corruption". חיפשתי באינטרנט את השגיאה הזאת אבל לא ממש הצלחתי להבין איך צריך לתקן את זה. אחרי המסך הכחול שהמחשב שוב עולה מופיע הדו"ח הבא (בקובץ המצורף). אשמח אם תוכלו לסייע לי לפתור את הבעיה, כי מדובר במחשב חדש וממש לא צפיתי לבעיות כאלה בו.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
b]שלום לכולם , יש לי בעיה במחשב - המחשב הינו מחשב חדש בן חודש , מעבד QUAD זיכרון 4 ג'יגה וכו' בכל אופן, בהתחלה התקנתי XP רגיל ואז החלפתי ע"י פירמוט לXP חדיש יותר.. ומאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בשלב הBOOT המחשב מייד מתחיל לעשות SETUP לווינדואוס אלא אם אני מספיק לשנות( במסך שמופיע למשך 5 שניות ) להפעלת הווינדואוס זה לא משפיע לדעתי על תפקוד המחשב אלא רק על הנוחות בהדלקה.. מי שיכול לעזור , אני אשמח.. תודה !
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
השתמשתי ב Black box כמעט שנה ואז חזרתי לexplorer אבל עכשיו אין לי את סל המיחזור :s05: איך מחזירים אותו ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות הת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245809.0 אני פותח עוד ת'רד. בהמשך למאורעות משם, עכשיו הXP שלי עובד, אבל ה-VISTA לא עולה בכלל נותן שגיאה שהקובץ winload.exe פגום בערך: 0x00000d אני מניח לעצמי שזה אומר לכם בדיוק את מה שזה אומר לי. אבל אולי מישהו כבר נתקל והצליח להציל את הVISTA. בנוסף, יש לי עוד שאלה, לגבי ההרשאות, VISTA נעל לי מלא קבצים ומסמכים שאני לא יכול לגשת אליהם מה-XP, אם תתנו לי דרך יעילה שעוקפת את זה(כולל הסרת הVISTA) אודה לכם מאוד. תודה מראש, לב.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב יש לי דיסק של ווינדוס 7 ואני מגיע לboot menu כדי שמחשב יעבוד דרך הדיסק אבל ברגע שאני מגיע לחלון של boot menu שום דבר לא זז אי אפשר לרדת למטה למעלה או לצאת או כל דבר אחר אני חייב לעשות כיבוי למחשב כדי להחזיר אותו לחיים אני צריך לציין שבכל מצב אחר הכל עובד רגיל ותקין יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל לפרמט את המחשב?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים לגבי ויסטה עם אקספי ורק ויסטה. 1)ויסטה ultimate זה 32 ביט או 64? [או שיש גם וגם] 2)לא הצלחתי לבדוק עם המחשב שלי מריץ את הויסטה טוב(מפרט בצד) [עם התוכנה Windows Vista Upgrade Advisor זה עשה לי שגיאה כזאת וביקש לנסות שוב לבדוק] הצלחתי לבדוק בבדיקה נוספת אז השאלה פתורה 3)האם זה אפשרי להתקין אותה במקביל לXP? 4)האם זה בכלל כדאי? או לחכות עוד איזה חצי שנה ולהתקין אותה במקום XP? 5)כמה זיכרון בערך המערכת דורשת? 6)דעות אישיות? השתמשתם כבר? תודה מראש שאלה נוספת לאחר הבדיקה: הוא כותב לי משהו על החומרה ועל האנטי ווירוס וכאלה זה נותן טבלה וכתוב בצד ככה: There is no compatibility data available for this device. For more information, go to the…
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני אבחר מספר טקסטים. אפילו כתובות מיל נגיד. לחיצה על F שאני אגדיר תדביק את המיל. למשל לחיצה על F1 תדביק כתובת מיל one@gmail.com לחיצה על F2 תדביק two@gmail.com לא חייב רק מיל, נגיד לחיצה על F3 תדביק לי טקסט מסוים "XXXXXXXX" איך אני עושה את זה בבקשה, במערכת הפעלה windows 8 ? לא מצאתי תוכנות שיכולות לעשות את זה (אולי לא חיפשתי מספיק טוב) מה שכן מצאתי (מזמן) פסלתי (כי העלאתי את ההתקנה לאתר סריקת וירוסים והקובץ היה נגוע) https://www.virustotal.com היה נפלא אם היה אפשר לבצע את זה עצמאית אפילו, דרך הregedit אולי אפילו? או ליצור קובץ עם פקודות ולשמור אותו בתור קובץ הרצה bat?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי אילו תוכנות TWEAK הן הכי טובות\מומלצות ואילו פונקציות מתקדמות כל אחת נותנת ? קישורים יתקבלו בברכה... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי הקטנה שיחקה משחקים במחשב שלי. שמתי לב שפתאום המון תוכנות נהפכו עם אייקון של Adobe Reader . וכאשר אני לוחץ עליהם זה נותן שגיאה ולפעמים פותח את Adobe Reader ואומר שהיא אפשר לקרוא אותם. איך אני מחזיר את זה למצב שאני יכול להשתמש בתוכנות האלה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימוש בסיסי ולא כבד במיוחד (ביתי/מדיה). מפרט בסיסי: I5-2500K - 8G DDR3 - 128GB SSD לוח אם ASUS עם ביוס UEFI אין DVD למחשב ואין לי חיצוני. על הנייר ברור לי ש-8.1/64BIT הוא המועמד הטבעי אבל יש לי ניסיון מר עם מפרט דומה עם WIN7/64BIT כשתקיית ההתקנה מתנפחת עם הזמן לעשרות גיגה בלי יכולת לנקות אותה (winsxs, Installer) וה-SSD נסתם. * האם זה נפתר עם WIN 8.1 או נעשה גרוע יותר? * אני יכול להסתדר בלי בעיה עם 4G RAM מבחינת ביצועים - האם מערכת הפעלה 32BIT תפתור את הבעיה? * יש בעיה להתקין מ-USB על לוח UEFI? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מחבר נגנים למחשב כשזה דיסק און קי או משהו כזה זה בסדר אבל כשזה MTP אז אני לא יכול לראות את מה שיש בתוך הנגן... אני יכול לראות רק כמה דברים דרך המדיה פלייר אבל דרך אקפלורר לא רואים כלום...
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי חשד שמערכת ההפעלה(המיושנת) WIN98(וגםSE) מסרבת לעבוד כמו שצריך במחשבי AMD K7 ומעלה ??? המפרטים שאעליהם ניסיתי להתקין: מפרט 1: AMD AXP2400+ ABIT NF7-S2.0 256MB DDR333 תוצרת KINGSTON הרדיסק WD800JB מפרט 2: AXP2200(מובנה) ECS L7VMM3200PRO 256MB DDR333 תוצרת KINGSTON הרדיסק WD800JB המחשבים חדשים, תקינים ואין בעיות חום או חלקים פגומים כיוון שהXP שהתקנתי עליהם עבד יציב כמו קיר בטון במשך שבועות ללא תקיעות, שני המפרטים נבדקו זמן מה(כמעט שבוע רצוף) בתוכנות מאמץ(PRIME ושאר הבנצ'ים) ותוכנת MEMTEST, והכל מראה שהמחשבים תקינים אבל כשהתקנתי WIN98SE(לאחר פירמוט מלאה, כמובן :), ההתקנה הלכה חלק, כל הדרייברים הותקנו והכל נראה בסדר, עד שהתחלתי להשתמש בהם. כשמפע…
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קניתי מחשב והיום הוא הגיע קניתי אותו בלי הארד דיסק בגלל שיש לי אחד מהמחשב הקודם עם כל התוכנות והמשחקים שלי חיברתי אותו למחשב הפעלתי המחשב מזהה אותו הכל טוב אבל הוא מגיע למסך שחור עם האפשרויות safe mode = == = = = start windows normally או שבמקרים אחרים הוא מגיע למסך מלא מספרים ולמטה כתוב boot from cdrom disk boot fail please insert system disk [משהו כזה] שכולכם בטוח מכירים אני לוחץ אנטר והוא מפעיל מחדש עכשיו התקשרתי לסקיי ואמרו לי שזה בגלל שהלוח אם חדש ואם אני רוצה שהם יסדרו את זה אני צריך לקחת את המחשב למעבדה עכשיו אני גר בצפון ואין לי אפשרות לקחת אותו אליהם רציתי שמשהו מפה יעזור מה לעשות ואיך אם יש בכלל זה ממש ממש ממש ממש ממש דחוף ! תודה רבה !!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
SP2 הגיע לעידקון האוטומטי. התקנה עברה לי בהצלחה. עכשיו יש גם חוסם פרסומות והורדות קופצות, זה פועל מעולה! בדקתי בכמה אתרים מעצבנים. יכל להיות שאני טועה אבל יש צליל חדש כשלוחצים על כפטורים ולכל מי שחשש - ההתקנה פועלת גם על גרסאות לא חוקיות, לא שאני מצדיק את זה או משהו... הנה הקישור לעידקונים של ווינדוס יש לי שאלה אחת- הפיירוול החדש קשור לחסימה של הפרסומות או שאני יכל לבטל אותו?
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים החל להופיע לי חלון console שלו הכותרת "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\vbc.exe" ב-startup של וינדוס. החלון הנ"ל מופיע ובנוסף מופיע חלון console נוסף אשר נכתב שם משהו ונעלם מהר לפני שאני מספיק לקרוא. לא עשיתי שום התקנות ושום שינויים, זה פשוט התחיל להופיע. ניסיתי את הפתרון הזה, אבל אחרי אחרי שכיביתי את כל ה-services והדלקתי לפי קטעים, החלון לא הופיע, רק כאשר סימנתי ב-msconfig, איתחול נורמלי - Normal startup הופיע החלון. בנוסף לכך מחוות משטח המגע וכפתורי המגע הפסיקו לעבוד למרות שהתהליך quickset פועל. quickset זו התוכנה שאחראית את כל המחוות וכל הכפתורי מגע בלפטופ. dell vostro 3500 windows 7 ultimate 64bit תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל קצת מידע על כל הגרסאות של ויסטה כי היום יש הרבה גרסאות שלה נגיד ultimat או משהו כזה וhome premium וhome basic הייתי רוצה הסבר כל כל אחת ומה ההבדל בין 32bit ל64bit אז עם מישהו יכול להביא אני אשמח. תודה
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני חושב אולי להתקין שתי מערכות הפעלה..יש לי שני הארדיסקים של 500 וחשבתי להתקין win xp על 60 ג'יגה ואת כל השאר לתת לויסטה אולטימייט 64ביט, עכשיו השאלה היא כזו- חבר אמר לי שבשביל שלא יהיה בלבול בין המערכות אז כאשר אני מתקין אז כל פעם לנתק הארדיסק אחד כלומר כאשר אני מתקין את הויסטה לנתק אחד ואז לנתק את זה שעליו התקנתי את הויסטה ולחבר את השני (שהיה מנותק לפני כן) ולהתקין את האקספי, השאלה האם זה אכן נצרך ושנית האם כאשר אני מתקין את הויסטה ובעצם בזמן ההתקנה ההארדיסק השני מנותק ואח"כ מחליף בין ההארדיסקים זה לא יצור מצב שהויסטה לא תזהה את ההארדיסק השני שעליו מותקן האקספי (אבל תופס רק 60 ג'גיה) בגלל שהוא לא היה מחובר בזמן ההתקנה? מקווה שהבהרתי את עצמי..תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להביא לי מדריך איך למחוק ווינדוס אני אשמח. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-