עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ניסיתי את כל האפשרויות הנ"ל, גם ה Windows 7 Repair/Recovery CD לא מצליח לעלות את ווינדוס. במצב רגיל הווינדוס נכנס ללופים בלי הפסקה בזמן הטעינה - שמתי לב למסך כחול שמופיע ממש לכמה מאיות, אי אפשר היה לראות מה כתוב שם והמשיך בלופים של הפעלה מחדש. במצב בטוח הוא נתקע על הטעינה של הקבצים במצב תיקון ובבוט דרך RECOVERY CD הוא יעני עולה אבל נתקע על המסך הכחול הראשי לפני שהמערכת עולה.... אין לי כל דרך להיכנס לווינדוס ולנסות למחוק\לשנות קבצים , REG, או כל דבר אחר. לא זכור שהותקן משהו חריג, אולי עדכון אוטומטי של ווינדוס, שכרגיל חירבן שוב את המערכת. Windows 7 64bit נייד של HP dv6 מקווה שמישהו יוכל לעזור כאן. תודה על כל פנים.

• 16 תגובות
    • 10.7k צפיות
  2. שלום. אני עובד במשרד על מחשב די ישן של HP-COMPAQ שהתחיל לעשות לי בעיות בזמן האחרון. יש לי מחשב נוסף של COMPAQ שהוא קצת יותר ישן אבל עובד בסדר. שני המשחבים עם מעבדי אינטל P4 האם אני יכול פשוט להעביר את הדיסק הקשיח בין המחשבים? האם מע' ההפעלה (XP) תמשיך לעבוד במצב כזה? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tzilber,

רציתי לדעת איפה ניתן למצוא את חבילת הפונטים הכי מקיפה של עברית להורדה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by tom1989,

יצרתי Shortcut לתוכנה ואז יצרתי לזה Shortcut key, בטעות מחקתי את הקובץ אבל עדיין נשמר לי הקיצור של המקלדת, איך אני יכול לסדר את זה שלא יהיה הקיצור הזה יותר? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by manenbu,

קיבלתי מחשב נייד עם Win7 Home Premium בעברית. המחשב מלא בזבל, ואני רוצה לפרמט ולהתחיל מחדש. האם אפשר עם מפתח המוצר הקיים (מה שמודבק במחשב מלמטה) להתקין Win7 באנגלית? כרגע יש שם 32 ביט. האם אפשר להתקין 64? בהנחה והכל אפשרי - מאיפה אני מוצא התקנה של זה? אין לי דיסק ועל הדרך - מותקן שם גם אופיס 2007 בעברית מקורי לגמרי, יש לי את הדיסק ואת קוד המוצר המקורי. האם אפשר להתקין אותו באנגלית או שהוא יכריח אותי בעברית?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by nadavshefer,

ה windows נתקע על welcome מדובר במחשב נייד של dell מבקש עזרה דחוף

7. Started by felixb,

שלום, מדובר על windows 7 גרסאת 64 bit, שרץ על מחשב עם מעבד intel i3 עם 2 gb זכרון. לאחרונה כאשר אני מחבר disk on key או דיסק קשיח חיצוני כלשהו למחשב, מ"ה קופאת לכמה שניות עד דקות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by Zeev86,

וגיליתי שהאתר הרשמי לgadgets נעלם. ובמקומו מופיעים כמה מעשרות התוספות "המובילות", והודעה שכל האתר הוסר בגלל שמייקרוסופט "נלהבים" ממערכת ההפעלה Windows8. Because we want to focus on the exciting possibilities of the newest version of Windows, Microsoft no longer supports uploading new gadgets. אוקיי. אבל אם אני לא מעוניין ליצור gadget מסוים, אלא פשוט להשתמש בקיימים? למה להעלים את רובם?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  9. הצלחתי ליצור קיצור דרך ל FLIP 3D ב WIN 7 ...לשים אותו בTASK BAR .... אבל לא מצליח ליצור לו קיצור דרך מכיוון שאני נמצא בחלונית של קיצור הדרך ...PROPERTIES ..SHORTCUT אני לא יכול להכניס את צמד המקשים "WIN BUTTON + TAB " כי זה ישר מבצע את הפעולה עצמה לכן אי אפשר .... יש דרך לעשות זאת ? ולאחר מכן רוצה לצמד את הקיצור דרך הזה לכפתור האמצעי בעכבר ...גם זה , איך עושים ? תודה !

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  10. למה זה קורה לי ? פתאום הוא נידלק לבד אחרי שאמרתי לו להיכנס למצב שינה... איך מסדרים את זה? עדכון למי שאין כוח לקרוא את כל העץ הפתרון הוא: התחל> הגדרות> לוח בקרה> מערכת> "מנהל ההתקנים">מצא את מתאם הרשת (ים), קליק ימני ובחר "מאפיינים". בכרטיסייה "ניהול צריכת חשמל", בטל את "אפשר להתקן זה להעיר את המחשב"

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by yossi555555,

איך יוצרים גיבוי לWINDOWS עצמו על דיסק או כונן חיצוני ? הבנתי שאפשר ליצור קובץ IMAGE אבל זה דורש המון שטח מאות GB. בקיצור האם אפשרי ליצור גיבוי על דיסק DVDR אחד בודד או שניים?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  12. Started by Dubliner,

יש לי כפתור מיותר ומעצבן במקלדת שלחיצה עליו גורמת לוינדוס להתחיל ב-shut down בלי שום אפשרות להתחרט. הבעיה היא שהכפתור הזה נלחץ בטעות יותר מדי פעמים וזה ממש מעצבן. האם יש דרך לבטל אותו בלי לגרום נזק למקלדת, כלומר דרך הגדרות של מערכת ההפעלה? עריכה: איך שסיימתי לכתוב את ההודעה נפתח לי חלון עם הודעות דומות אז בהודעה הבאה ראיתי איך מתקנים את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=196327.0 חבל שהחיפוש הידני באתר לא עובד טוב כמו האוטומאטי...

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by kingi1,

יש לי מחשב נייד מדגם HP probook 4530s ואני רוצה להתקין עליו וינדוס 7 ultimate האם זה אפשרי או שיש מגבלה בסוגי הוינדוס שאפשר להתקין? משום מה ב hp אמרו לי שאי אפשר

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  14. הכונן הקשיח חזר מחבר .לפני חיבורו מחדש סרקתי אותו באנטיוירוס שגילה ומחק שני וירוסים .בפתיחה של הכונן רוב המוחלט של הספריות קיבלו סימון של קיצור דרך ושאני מנסה הספריה לא נפתחת ויוצאת הודעה windows can not find g:\recycker\0xA250d5dbd.exe פתרון בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. התקנתי ווינדווס 7 ועשיתי מחיצה 1 של 200 גיגה וחשבתי שכל השאר ילך לדיסק הששני [ D ] אחרי ההתקנה ראיתי שיש לי רק דיסק אחד[C] של 200 גיגה וזהו :\ יש אפשרות לעשות עכשיו את הדיסק D אם כל מה שנשאר לי או שצריך להתקין מחדש את הווינדווס ? \ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by ag80,

היי, אני מעוניין בסנכרון מידע בין שני שרתיים בין 2 תקיות, אני מעוניין להעתיק רק את השינויים בלבד של התקייה USER משרת א ל תקייה USER של שרת ב, אני מעוניין רק בכיוון אחד מ א- ל ב. מה שכבר בצעתי זה העתקה של כל תוכן התקייה של שרת א לשרת ב ,באמצעות פעולת העתקה רגילה דרך וינדוס. לצורך העניין אני רוצה להשתמש בסקריפט הפשוט הזה: @ECHO OFF SETLOCAL SET _source="E:\user" SET _dest="\\backup-02\E\user\" SET _what=/COPYALL /B /SEC /MIR /XJ SET _options=/R:0 /W:0 /LOG:MyLogfile1.txt /NFL /NDL ROBOCOPY %_source% %_dest% %_what% %_options% האם זה יעתיק לי רק את השינויים ,ולא יבצע העתקה מחודשת , כי מה שאני רוצה זה רק את השינויים בלבד לפי TIMESTAPE תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. עברתי עכשיו לוינדוס 7 אולטימט ואני לא הכי מסתדר איתו... (עברתי בצער רב בגלל ששידרגתי לI5 ויש לי 8 גיגה עכשיו וXP לא יעבוד איתם) אני רוצה להגדיר את ה7 שיהיה כמה שיותר דומה לXPוגם לבטל למטה את העסק הזה של הלשוניות של כל ישום שיושב שם איך אני עושה את ה7 כמה שיותר דומה לXP? :s05:

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם הורדתי ווינדווס 7 בעברית. מה אני צריך לעשות עכשיו?? אני צרבתי אותו על דיסק. אני פשוט מכניס אותו ל ולוחץ אל read from disk ?? או שיש דרך אחרת ?? ועוד משהו. אחרי שאני מתקין אותו אני לא צריך סיסמא או משהו?? אם לא אז תסבירו בבקשה מה עושים. ושאלה אחרונה בקשר לעדכונים של הווינווס.. זה מעדכן אותו או שלבטל את האופציה הזאת?? כל השאלות האלה מתייחסות למחשב חדש. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  19. Started by shimronfio,

היי, האם קיים גאדג'ט של וינדוס או תוכנה שבה ניתן לכבות את המחשב לפי זמן. בXP השתמשתי בפקודה דרך הפעלה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום . נעלם לי האייקון הלחיץ שולחן עבודה מהמחשב שלי (נניח ואני רוצה לנתב מהמחשב שלי לשולחן עבודה בלחיצת כפתור) איך אני מחזיר אותו ? ניסתי לגרור אבל הוא נותן לי רק להכניס אותו בתוך קטוגריה פנימית תמונה מצורפת תודה

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by Soak,

לפני שנתיים וחצי כשקניתי את המחשב הקצתי 50GB מהכונן הקשיח כמחיצת מערכת. בזמנו זה נראה לי גודל סביר, בפועל כבר שנה שאני נחנק בכונן C... המחיצה התמלאה ואני נאלץ בכל פעם להסיר התקנה של תוכנות, לנקות קבצים זמניים ולהזיז הכל למחיצה השניה - שם יש לי עוד הרבה מקום. עשיתי קצת גוגל והופתעתי לגלות שאין פתרון קל ופשוט לעניין הזה. בגלל שזו מחיצת SYSTEM זה בעייתי, וכל הפתרונות שמצאתי כללו בשלב מסויים מחשב שלא מצליח לעלות והתקנה מחודשת של windows עם repair. אני לא מאמין שמיקרוסופט לא חשבו על העניין הזה והוציאו איזה פתרון נוח... האם יש דרך קצת פחות מסוכנת וקצת יותר ידידותית לעשות את זה? כזו שלא תגרום לי לקריסות שונות אח"כ? מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: Gigabyt…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shlomiabo,

שלום רב אני מחפש דרך לעדכן תיקייה זהה שנמצאת במספר מחשבים מרוחקים דרך תיקייה ראשית (ADMIN) שתמצא על המחשב שלי או בענן משהו בסגנון של ה - Dropbox אך ההבדל הוא שאותה תיקייה במחשבים השונים מתעדכנת לפי התיקייה הראשית - אך כל שינוי שיעשה באיזושהי תיקייה מרוחקת לא ישפיע על התיקייה הראשית סנכרון אוטומטי בכיוון אחד בלבד - מתקיית המנהל לכל התיקיות המרוחקות מקווה שאני מובן תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by nesber,

אני יודע שבעיית איתחול איטי בדרך כלל נובעת מדרייברים, אבל העניין שאצלי זה מתחיל עוד הרבה לפני שהותקנו דרייברים כלשהם- כבר באחד האיתחולים הראשונים של ווינדוס XP, כאשר אני מתקין אותו(לא ניסיתי ווינדוס 7 על המחשב הזה). הדיליי נמשך כ15-20 שניות, לפני שמתחילה קריאה מההארדיסק. מדובר בשלב שבו הלוגו של אקספי מופיע, ואותם פסים אופקיים זזים. מה שמוזר זה שהוחלפו שני חלקים מהותיים במחשב הזה במשך השנים: לוח האם והארדיסק. נשארו המעבד, זכרונות, כרטיס מסך וספק. גם אחרי שהוחלפו החלקים האלה(לא מהסיבה הזאת) עדיין נמשך הדיליי. מעבר לזה הכל פועל בסדר. המערכת שלי היא: core 2dou e7400 4gb ocz ddr2 intel DG41RQ ספק enermax 600 wat כרטיס מסך geforce 9600GT asus OCZ SSD agility 60GB כמו שציינתי הת…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by yadinS,

שלום יום אחד שהדלקתי תמחשב פיתום הכל נהיה לי כפול במחשב ובצורה אחרת תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  25. Started by kfirbep,

אני עושה ריסטארט למחשב ולוחץ על f8 לפני שהלוגו של win עולה אבל המחשב ממשיך ומעלה את המחשב רגיל כלומר אני לא מגיע לsafe mode אלא המחשב מעלה את windows 7. יש אפשרות אחרת להגיע ל safe mode? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים