Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כלומר אם קונים מחשבים מארה"ב עם גרסה אמריקאית של Win7 Home האם בארץ אוכל רק לכתוב ולקרוא עברית? אני יודע ב100% שבגירסת הProffesional זה אפשרי. 10x ליודעי דבר
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו יודע עם זה מכיל גם דיסק של 32 ביט? למיטב ידיעתי גרסאות RETAIL מכילות את שני הדיסקים (32 ו- 64) תודה.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום ברשותי רשיון חוקי ל- WIN7 PRO 64-Bit DVD ההתקנה אבד לי האם יש למישהו מושג האם מיקרוסופט נותנת עותק של ה-DVD או מהייכן אפשר להוריד את DVD ההתקנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לעוזרים, חשבתי שאני אוהב את מע' ההפעלה WIN10 אך ממש לא ואני מתעניין במע' הפעלה WIN7 PRO ללא שדרוג, ככה שתהיה לי אפשרות להתקנה נקייה במחשב. שאלתי היא: האם ניתן לרכוש היום בשוק המחשבים מע' כזו שתתאים למס' מחשבים בו זמנית ולא את הסוג שנמכר היום- OEM למחשב בודד ובמידה ואתם יודעים , אשמח לדעת מחיר והיכן לרכוש? כל זאת עקב מסכים כחולים לאחר מס' רב של ניסיונות פרמוט מאחר וברשותי התקנה ראשונית של WIN XP ועליה שדרוג של WIN7 HOME וכבר נמאססס לי מזה וכרגע אני אובד עצות. אנא מכם מצאו לי פתרון בבקשה. לציין כי אני לא מתעסק עם דברים לא חוקיים בכלל, הכל אצלי חוקי במחשב. תודה ושבת שלום לכולם.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
התקנתי את ה-RC על מחשב שהיה בו עד אמש ה-BETA. במחיצה שלא נמחקה, נשארו כל הקבצים והספריות הישנות, אבל כל נסיון גישה אליהן, נתקל בסירוב של WINDOWS, שאין לי הרשאה. אני משתמש בחשבון יחיד, אבל אני לא בטוח שזה אותו שם שהיה בגרסת ה-BETA. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? (ניסיתי לבצע השתלטות על OWNERSHIP, אבל זה לא פתר את הבעיה).
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי מחדש RC1 על מחשב ריק לאחר ההתקנה של לוגמיאין שעברה במחשה הלוקאלי בהצלחה אני לא מצליח להתחבר עם שם משצמש וסיסמה למרו שבוודאות הם נכונים וגם הוחלפו לשם ניסוי כאשר אני נכנס לחשבון שלי ב LOGMEIN אני רואה את המחשב באונליין ולא מצליח להתחבר עם הודעת שגיאה על יוזר סיסמה בבקשה עזרה...
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שולם כולם יש לי WIN7 SP1 לאחרונה אני נתקל בבעיות עם הדיסק און קי שלי כל נסיון להעביר אליו קובץ מצליח לאחר ניתוק וחיבור של ה דיסק און קי בחזרה הקבצים אינם מופיעים.במחשבים אחרים הדיסק און קי עובד תקין ניסיתי לסרוק וירוסים עם TREND MICRO וקספרסקי TOOL וספייבוט וסופר אנטי ספייור REG CLEANER..... מה יכולה להיות הבעיה...לדעתי זה קובץ רג שמאפס לי את הדיסק און קי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נטבוק (Atom 1.6 כידוע - לא בדיוק מהיר (: איזה מערכת הפעלה עדיפה עבורו - 7 Starter או XP (בגרסה קלה)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, המחשב עולה ממש לאט. לוקח בסביבות ה5 דקות מהרגע שהפעלתי את המחשב עד שמגיע לשולחן עבודה וזה עוד לפני שהוא התחיל להבין שאני אשכרה רוצה להשתמש במחשב. לוקח עוד כמה דקות עד שהוא מפעיל כל מידי דברים בסטארטאפ. יש פיתרון? מה גורם לזה?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני עם 7 מאוד מרוצה כבר הרבה שנים כדאי לשדרג? זה עדיין בחבלי לידה? דרייברים ותוכנות יש הכל בכל מקום בקלות? בבקשה חוות דעת תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 31.5k צפיות
-
-
שלום, התבקשתי לחדש דסקטופ איטי. מחשב שמשמש וישמש בעיקר לצפייה youtube ,on-line, וקצת יישומי אופיס. למחשב כיום יש מעבד i5-3470 וסטיק RAM אחד של 8GB, כונן מכאני ורץ על win7. אני מאמין שהשיפור המשתלם ביותר לביצועים הוא הוספה של SSD 250 GB שעליו תותקן מערכת ההפעלה (התקנה נקיה). לחברה שלי מגיע רשיון חינם (עובדת אוניברסיטה), אז היא ביקשה רשיון לwin10 מהרשות למחשוב. הנציג\טכנאי באוניברסיטה אמר לה שהוא דווקא ממליץ להתקין win7... יש אמת בדבריו?
-
- 31 תגובות
- 23.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אני קונה מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 NetBook . מתלבט האם להוסיף 200 ש"ח עבור מע' הפעלה WIN 7. המחשב ישמש לעבודה שוטפת הכוללת בעיקר הכנת מצגות והקרנתן, הקרנת סרטים, אינטרנט, קצת אופיס, שימוש בכל מיני תוכנות יעודיות קטנות שמשמשות אותי להוראה. בנוסף - רוצה לחבר אותו לרשת הביתית, בה יש מחשב נייח חדש עליו רצות גם ויסטה וגם XP HOME, ומחשב נייד (טרנטע) עליו מותקן XP PRO. מה דעתכם, מה יכול להוסיף לי שדרוג מע' ההפעלה!?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, ב xp יכולתי לחפש קובץ. למשל בחיפוש *.doc;*.docx המערכת חיפשה את כל קבצי הוורד. יכולתי לצמצם את החיפוש ע"י הוספת מילים המצויות בקובץ שאני מחפש. למשל, אם חיפשתי קובץ וורד המכיל מאמר בנושא "תמרים" יכולתי לחפש *.doc;*.docx ולרשום בשדה השני מילה שהקובץ מכיל ("תמרים" בדוגמא). יתכן ש win7 איבד את היכולת הזו?! בתפריט התחל למטה קיים שדה קלט: search programs or files אך אין אפשרות להוסיף מילים המוכלות בקובץ !! יכול להיות שקיים שם משהו שאינני רואה?! מה שעוד אינני רואה זה מציאת הקובץ. החיפוש ב win7 אינו נושא פרי ! אני אף פעם לא מוצא קבצים שאני מחפש. יתר על כן, רשימת התוצאות מופיעה ללא מיקום בדיסק (תיקיות ותתי תיקיות). האם איבדתי את ראייתי או שהעולם איבד את שיקול דעתו כשאימץ מע.…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום, עברתי ל win7 וחוץ מלהשמיע זעקות מצוקה אינני עושה מאום. בימי XP העליזים כשרציתי לשמור ב notepad קובץ html, נכנסתי ל folder options וביטלתי: hide ms-dos extension. ב win7 כשאני שומר קובץ abc.html בנוטפד, הווינדוז הופך לי אותו ל abc.html.txt. ב organize אין לי את האפשרות לבטל hide ms-dos extension. אז מה עושים ? בוכים ? מישהו יואיל לעצור את זרם הדמעות ?[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Windows7 Ultimate. בSounds יש את כל הקולות חוץ מהפתיחה כשמפעילים את המערכת הפעלה. האם יש דרך נוספת להעלים את הקול המעצבן הזה? או שדבר יותר פשוט: אפשר לעשות mute לכל הsound כל פעם שאני מפעיל את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי, התקנתי WIN7 בעברית גרסת 32 ביט ואני עכשיו מתקין מחדש גרסת 64 ביט על הדרך אני רוצה שהמ"ה תיהיה באנגלית אבל שהיא תכיר את השפה העברית (RTL, כתיבה בעברית וכו'...) מלבד ההגדרה הראשונית של שפה ארץ ועוד איזה משהו לא היה לבחור (כמו בהתקנה של XP ששם פשוט בוחרים איזה שפה רוצים שהוא יכיר)
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי. אני גולש בנייד שלי בעבודה ואתמול כשניסיתי לכבות את המחשב, היתה לי הודעה שמישהו מחובר אלי. היום כשחיברתי אותו שוב לרשת המחשב שלי נמצא בשיתוף עם מחשבים אחרים. איך אני יכול לבטל את זה, ולחסום את השיתוף לגמרי שאף אחד לא יוכל להיכנס למחשב שלי?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם WIN7 ENT. הכל עובד מצויין, רק כאשר אני מעתיק משהו לכונן חיצוני USB, גם מקורא כרטיסים וגם מדיסק קשיח - המערכת הופכת להיות איטית מאד. בזמן ההעתקה כל פעולה נמשכת המון - פתיחת חלון פשוט לוקחת כמה שניות. הכל איטי מאד, ממש ממש נתקע. חסמתי את האנטי וירוס, זה לא ממנו. CPU נמוך מאד, לא קשור לביצועים, םשוט משהו כשמעתיקים מכונן כלשהו של USB הופך את המערכת למשהו בלתי ניתן לעבודה. לדוגמא - פתיחת פוטושופ שבד"כ לוקחת 2 שניות לוקחת חצי דקה. ממש אפשר לראות את האייקונים מצטיירים להם לאט לאט... ניסיתי להעתיק גם בעזרת TOTAL COMMANDER וגם בעזרת EXPLORER מחשב: I7 920 לוח ASUS P6T 12 GIG G-SKILL WD BLACK 1T X2 דרייברים אחרונים בהכל. תודה על כל עזרה.[br]פורסם בתאריך…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היתה פה לאחרונה שאלה דומה, אבל לא כל כך.. ישנה מע' וינדוס 7 בשפה רוסית. המטרה היא להתקין כזאת מערכת הפעלה (וינדוס 7 הכוונה) שיהיה אפשר להפעיל משחקים כבדים שעובדים כרגע ברוסית ותוכנות בעברית שלא עובדות כראוי בגלל הפונטים הלא מובנים בכלל, מבלי שיהיו בעיות עם אחת מן השפות. יש לי וינדוס 7 בעברית ו כנ"ל ברוסית. אשמח לעזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי 7 על המחשב ומאז שהתקנתי אותו האינטרנט לא זז... יש לי לפ-טופ עם VISTA ושם לדוגמא אין שינוי במהירות הכל כרגיל משמע יש משהו ב-7... האם מישהו מכיר בעיה כזו? תודה!
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חשב שמותקן אליו WIN7 עם ציפסט P35 ואני רוצה לשים לוח עם ציפסט P35 לא אמור להיות בעיה? או שאני צריך לפרמט?
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים במחשב שלי יש הפרדה פיזית בין כונן המערכת (C) לכונן הנתונים, כשבניתי את המחשב, הצלחתי להעביר חלק מקבצי המשתמשים (תמונות, מוזיקה, מסמכים וכו') לכונן הנתונים, שאר הקבצים - מועדפים, הגדרות תוכנה - כולל ספריות ה- Live Mail, ועוד נשארו על כונן C ולא הצלחתי להעבירם לקראת מעבר כונן C ל-SSD חדש, אני רוצה להעביר את שאר ספריות המשתמשים לכונן הנתונים, למישהו יש רעיון או מדריך טוב לביצוע הפעולה ? תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב די חדש (מפרט בצד) ועליו מותקנת WIN7 64bit. נכנסתי פעם אחת ל-windows media center, לא התרשמתי ממנה ואחרי התעסקות קלה לא נגעתי בה יותר. מאז, אני שם לב שמדי פעם היא מתעדכנת, אבל מה שהכי מפריע זה שהיא בולעת את הזיכרון, גורמת לביצועי המעבד להשתולל ומעיקה על רוחב הפס של האינטרנט בצורה שמאטה את הגלישה באופן משמעותי(יש לי 5Mb רוחב פס). מישהוא יודע למה זה קורה, מה גורם לתוכנה הזאת לעולל למחשב שלי את הדברים האלו ואיך אפשר לבטל את פעולות התוכנה המעיקה והלא רצויה הזו? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי 4 GB זכרון ואני עם WIN7 X64 בכל פעם שאני מתקין משהו, בעיקר משחקים הזכרון עולה ומגיע עד ל90-95% !! מיותר לציין שאני לא יכול כמעט לעשות שום פעולה אחרת בזמן התקנה וגם אחרי שהיא מסתיימת הוא יורד בקצת ונשאר בד"כ באזור ה70-80%. במצב נורמלי המחשב שלי צורך בין 20-30% זכרון.. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?? אם גם לכם יש את זה? פעם הייתי עושה כל פעם REST אבל עכשיו יש לי תוכנה MEMORY CLEAN שעוזרת לי בנתיים... תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, אחרי שהתקני 7 שמתי לב שגם שהרזולוציה במשחק מוגדרת על מקס' והכל עדיין נשארת שורת המשימות למטה וזה ממש מציק. איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-