עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איזה גירסה אתם חושבים שאתם תיקנו?? ______________________________ אני יקנה את Windows Vista Home Basic אם היא תעלה 99.95$ ואם יהיה לי יותר כסף באותו זמן אז אני יקנה את Windows Vista Home Premium ב 156$ תודה לכל העונים!!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by coorva,

שלום רב יש לי win 7 32 bit , פנטיום 4, 1giga ram . אני מנסה להעתיק קובץ של 2.9 ד'יגה מדיסק dvd למחשב אך המחשב לאחר מספר דקות מפסיק את העתקה. האם יש מיגבלה של גודל קובץ שניתן להעתיק או שהחומרה שלי היא הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

היה לי 8.1 ושדרגתי ל-10 דרך הכלי של מיקרוסופט ויש באגים ב-10. כשלוחצים על ההתחל הוא לא תמיד נפתח וגם אם כן לוקח לו 2-3 שניות להפתח.. גם חלון החיפוש שליד ההתחל לפעמים לא נפתח בכלל כשולחצים עליו... גם לכם זה קורה? זה באג במערכת שעוד לא נפתר? וגם יש לי משחק שלא עובד טוב על 10 ועבד מעולה על 8.1.

4. Started by maxwell10,

המסך קופא על "15% תצורה" עם WIN7 גם אחרי פירמוט התקלה חזרה. ביטלתי את העדכונים האוטומטים וזה לא עזר. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

אני הולך לקנות מחשב עם AMD ו 256MBDDR שבוע הבא, ואני מתלבט בין 98SE לבין 2000. כעיקרון, ה2000 יותר יציב. אבל יש לו בעיות תאימות עם משחקים?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי אנשים , ראיתי שיש 2 גירסאות למערכת ההפעלה , 64 ביט ו32. כאחד שיש לו Amd 64 bit 3500 רצוי להתקין את ה 64? או שאני מתבלבל הסימון x64 ליד השם של המערכת הפעלה בכלל לא קשור לזה. דבר נוסף , מה לגבי דרייברים עדכניים... אני מאמין שלכרטיסי מסך בטוח יש. אבל מה לגבי ציוד נלווה פחות מוכר , למשל Razer Dimanond back (עכבר) או מקלדות עם כל כפתורי המולימטדיה..? ומה לגבי המשחקים\תוכנות שרצות על XP , ירוצו גם על ויסטה? או שצריך גירסאות מיוחדות (שעוד לא יצאו) לתוכות אלו? (כגון : מירק , איסיקיו , ווינאמפ , אנטי וירוס למינהם וכו') והכי חשוב , מה לגבי תמיכה בעברית? (לקרוא\לכתוב שהמערכת הפעלה עצמה תשאר באנגלית)

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום אני ממש לא יודע איך להסביר את זה אבל היה לי עכבר ביציאת COM טוב העכבר עשה את שלו והחלפתי עכבר ליצאית PS2 עכשיו רק החלפתי את העכבר משהמערכת עלתה באיזה דקה עכשיו המערכת שלי עולה ב10 שניות! אני רק לוחץ על הלחצן POWER ON ואפילו זה לא מראה קו אחד הוא מגיע לחצי קו ואני רואה את המערכת עולה!!! בדקתי לוקח משאני לוחץ על הPOWER ON 10-15 שניות עד שWINDOWS XP PRO עולה והכל פעיל!!!!!! אני לא יודע איך להסביר את זה אבל למי איכפת 10 שניות!!!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. לא זכאים לעדכון חינם למערכת החדשה של מיקרוסופט ולא בטוחים ששווה לכם לשלם עליה? תוכלו לנסות אותה, בגירסת ה-Enterprise, למשך 90 יום ואז לבצע בחירה מושכלת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עדיין-לא-משוכנעים-מיקרוסופט-תתן-לכם-לנ/

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. ערב טוב , כל פעם כשאני מחברת את הדיסק און קי שלי לכניסת ה-USB בקידמת המארז , מופיעה ההודעה המצורפת (בצילום מסך) האם הכוונה שהדיסק עצמו הוא בתקן USB2 אבל המחשב שלי לא תומך בזה ? או שצריך להתקין דרייבר שיתמוך? ואיך בכלל מבטלים את ההודעה שלא תקפוץ כל פעם ? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום בווינדוס 7 שורת המשימות אצלי היתה חצי שקופה, כלומר היה ניתן לראות מה יש מתחת לשורת המשימות (יכולתי לגרור מסמך או חלון כלשהו למטה והיה ניתן לראות שיש משהו למטה) אני לא זוכר אם זה היה כך מהתחלה או שזה עניין של הגדרות שהיה ניתן לבחור. כעת אני משתמש בווינדוס 10, האם ישנה אפשרות דומה בווינדוס 10? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by tmpusr,

שימוש בסיסי ולא כבד במיוחד (ביתי/מדיה). מפרט בסיסי: I5-2500K - 8G DDR3 - 128GB SSD לוח אם ASUS עם ביוס UEFI אין DVD למחשב ואין לי חיצוני. על הנייר ברור לי ש-8.1/64BIT הוא המועמד הטבעי אבל יש לי ניסיון מר עם מפרט דומה עם WIN7/64BIT כשתקיית ההתקנה מתנפחת עם הזמן לעשרות גיגה בלי יכולת לנקות אותה (winsxs, Installer) וה-SSD נסתם. * האם זה נפתר עם WIN 8.1 או נעשה גרוע יותר? * אני יכול להסתדר בלי בעיה עם 4G RAM מבחינת ביצועים - האם מערכת הפעלה 32BIT תפתור את הבעיה? * יש בעיה להתקין מ-USB על לוח UEFI? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by noodle,

שלום רב, המחשב החדש שלי הגיע עם וינדוס 7 מותקן, רציתי לבצע התקנה חדש עקב כמה בעיות, שנכנסתי להתקנה של וינדוס ראיתי שהוא לא מזהה את כל הדיסק הקשיח (320GB). הופיעו לי 2 מחיצות: הראשון 39MB והשני 9GB שעליו היה מותקן הוינדוס כביכול, פירמטתי את המחיצה של ה-9GB חשבתי שזה יעזור, עדיין לא השתנה, התקנתי את הוינדוס על המחיצה הזאת וכאשר המערכת הופעלה מופיע לי רק 9GB. בביוס מזוהה לי דיסק קשיח 320GB מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by imac,

לידידה שלי יש בעיה, כשהיא לוחצת על ההתחל כלום לא מופיע... לא דרך המקלדת לא דרך כלום.. מה עושים במצב כזה? יש פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Swed,

שמעו זה קורה לי דיי הרבה ואמרו שזה דיי נפוץ בוינדוס ויסטה. כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן רגיל/וירטואלי אני לא רואה אפשרות הפעלה אוטומטית.. איך אני יכול לסדר את זה? תוד הלעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. התקנתי 2000 ויש לי 98 אנירוצה למחוק 98 אז בבדרך הכי בטוחה? ועוד שאלה כדאי להתקין את SP23 ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. כל כך הרבה גירסאות : Windows8.1 (Core) x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) N x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) Single Language x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro with Media Center x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise N x64 / KMS-Activated ReleaseFile: Win81AIO-20in1-x64-en-US-Dec2013.iso אני צריך גירסה 64 ביט והאם אפשר אחרי ההתקנה להפוך לעברית ? או שהמקור צריך להיות מהתחלה בעברית ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. אז ככה, במחשב השני שלי יש לי כונן קשיח נשלף שנאי משתמש בו לגיבוי... התקנתי עליו בטעות את WINXP.. ועכשיו כדי להפעיל את WINXP אני חייב שהכונן הנשלף יהיה בפנים... האם יש דרך כלשהיא להעביר את הווינדוס לכונן אחר? אם לא איך מסירים את XP ? יש לי עדיין את 98 מותקן ועובד... בבבקשה זה ממש דחוף!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. נקוי חלונות אחרי העדכונים. 1.2 גיגה נוקו אצלי רק בעקבות העידכונים מה SSD המצומק שלי. הנקוי לוקח הרבה זמן !

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום חברים, מערכת ההפעלה במחשב שלי (win 7 ultimate 64bit) מדווחת לי כבר זמן מה שיש עדכון אבטחה עבור microsoft.net 3.5.1. נפח הקובץ מעל 14MB. בכל הנסיונות להוריד אותו ולהתקין קרה דבר מוזר - האנטי-וירוס התערב ומחק מיידית את כל הקבצים בטענה שמדובר בוירוס מסוג win32:evo-gen. נסיונות ההתקנה נכשלו והתקבלה הודעת שגיאה קוד 80070002. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by tzahi16,

אהלן חברה... כאשר אני מריץ את הפקודה IPCONFIG /ALL מופיעות לי כל כך הרבה ADAPTERS לא קושים שחוזרים על עצמם שניקראים TUNEL ADAPTER CONNECTIONוכל שורה יש לו מספר אחר מדובר על כ 20 כאלה בערך. מה אומרים כל אלה ואם זה מיותר איך אני ניפתר מהם. דבר נוסף על אותה הפקודה כשהיא רצה לי היא מראה לי מידע חלקי ז"א כאשר אני עולה עם הגלגלת עד הסוף למעלה בחלון אני שם לב שהוא קטוע בדרך ואני אפילו לא יכול לראות את הפקודה שרשמתי, ניכנסתי למאפיינים של ה CMD והעלתי את ה BUFFER ועדיין זה תקוע על אותו הדבר. דבר שלישי האם אני יכול לרשום IPCONFIG /ALL עם תוספת של ADAPTER מסויים ולקבל רק עליו מידע בלי "ג'אנק" מסביב? העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. לוח אם: ASRock 775VM800 דיסק קשיח: WD1200JS -00MHB0 sata1 בעת התקנת המערכת, BIOS לא מוכן לזהות את הדיסק כ- Boot Device. הוא כן מזהה דיסק בשם WD1200JS המחובר ללוח. המצב משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות. אני אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by KF,

היי יש לי WIN 7 64 BIT.. לאחרונה אני מקבל הערה שאין לי שטח פנוי בכונן C.. לעיתים אני רואה שיש 4GB פנויים ואז לאחר יום פתאום זה מראה 0GB וחוזר חלילה.. כשאני נכנס לכונן C ומסמן את כל הקבצים והתיקיות ובודק את גודלם אני מקבל סיכום של 34GB כשבכונן עצמו יש קיבולת של 48GB.. איך אני מפנה קצת מקום ב-C ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. המחשב שלי חדש מאוד וחזק מאוד . אבל הוא בזמן האחרון ניהיה איטי בכל התהליך שהוא עושה . החל מהפעלה מחדש שלוקחת לו כ-5 דק' . אחרי זה עד שהקיצורי דרך על שולחן עבודה עולים עוד שעה . אם אני בטעות לוחץ על משהו בזמן שהם עולים המחשב נתקע וחובה ריסט . ניסיתי שחזור אתחול וכל זה ולא הולך . יש אפשרות לפרמט לחלוטין את מחיצת C בוינדוס 7 ולהתקין את הוינדוס מחדש ? ולהשאיר כמובן מחיצה אחרת שיש לי בה כ250 ג'יגה של סרטים וקבצים משחקים . מי שיעזור יבורך . כאמור יש לי וינדוס 7 64 ביט מקורי גרסאת שדרוג .

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by aradgonen,

שלום! יש לי WIN 7 64BIT וכשהדלקתי אותו פתאום כל הסמלים בשורת המשימות היו הפוכים וגם ב"התחל". בבקשה תעזרו לי! תודה מראש. ארד גונן.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. אוקה אחים קטנים הם סבל לאנושות..צריך להוציא חוק נגדם בכל מקרה,אח שלי הקטן שיחק בהגדרות משתמשים של הווינדוס(XP) וביטל את Administrator עכשיו,נשארתי עם משתמש רגיל,שלא יכול להסיר תוכניות,או לפתוח פורטים או לעשות כלום אפילו להחזיר את ה Administrator אני לא יכול להחזיר כי שאני רושם ב RUN control userpasswords2 זה אומר שאין לי גישה ואני צריך להיות אדמין כדי להיכנס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אך גם זאת אפשרות שרק אדמין יכול לעשות שאני עושה החלף משתמש,אני רואה רק את המשתמש הקיים עכשיו יש לי כמה שאלות איך לעזאזל אני מחזיר את המצב לקדמותו ואיך אני מבטל את האדמין,כאילו שיהיה רק משתמש אחד במחשב ותהיה לו גישה מלאה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.