עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איזה גירסה אתם חושבים שאתם תיקנו?? ______________________________ אני יקנה את Windows Vista Home Basic אם היא תעלה 99.95$ ואם יהיה לי יותר כסף באותו זמן אז אני יקנה את Windows Vista Home Premium ב 156$ תודה לכל העונים!!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by shimon23,

אני יכול להעלות את המחשב עם דיסק הצלה של win 98, ואז להפעיל smartdrv ולהתקין את xp? או שאני חייב להעלות את המחשב עם דיסק מקורי של 98 ? [glow=red,2,300] א.בבקשה אל תעבירו את זה לפורום מערכות הפעלה - כלב מת לא נכנס לשם. תקראו מהר את ההמלצה שלי לצמצם את הפורומים שיש לה לא מעט תומכים.[/glow] ההצעה : amp;num=1003249420'>יותר מדי פורומים

3. היי אנשים , ראיתי שיש 2 גירסאות למערכת ההפעלה , 64 ביט ו32. כאחד שיש לו Amd 64 bit 3500 רצוי להתקין את ה 64? או שאני מתבלבל הסימון x64 ליד השם של המערכת הפעלה בכלל לא קשור לזה. דבר נוסף , מה לגבי דרייברים עדכניים... אני מאמין שלכרטיסי מסך בטוח יש. אבל מה לגבי ציוד נלווה פחות מוכר , למשל Razer Dimanond back (עכבר) או מקלדות עם כל כפתורי המולימטדיה..? ומה לגבי המשחקים\תוכנות שרצות על XP , ירוצו גם על ויסטה? או שצריך גירסאות מיוחדות (שעוד לא יצאו) לתוכות אלו? (כגון : מירק , איסיקיו , ווינאמפ , אנטי וירוס למינהם וכו') והכי חשוב , מה לגבי תמיכה בעברית? (לקרוא\לכתוב שהמערכת הפעלה עצמה תשאר באנגלית)

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by nfch11,

שלום יש לי ווינדוס 8 .מנסה להפעיל סרטון . במדייה פליירק לאסי שישבו כל את הקידודים שהומלץ להוריד אני רואה אתהסרטון בשחור ואילו במדייה פלייר של החלונות איני מצליח להפעיל סרטון המערכת נותנת הודעה. מצורפת תמונה. אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. שלום רב, אני משתמש בדפדפן CHROME על WINDOWS 10 שאני גולש באתרים ואני מעביר את הסמן עכבר על לינקים, אז הסמל עכבר נשאר באותו מצב ולא משתנה לכף יד מלאה. הרי שעוברים עם הסמן עכבר על לינקים הסמן משתנה מחץ ל כף יד לצורך לחיצה על הלינק. אצלי זה לא קורה. זה נשאר אותו אייקון רגיל של חץ. מה הפתרון? הבעיה בכרום? או בוינדוס? תודה רבה

6. המפרט של המחשב לוח אינטל DP45SQ מעבד QUARD 9550 זיכרון 4G 1333 המערכת מותקנת על 2 דיסקים 500גיגה (ב- raid 0) אחד WD והשני סיגייט. ספק OCZ 500WATT כרטיס מסך ATI HD4500 לפני התקנת ווינדוס 7 64 ביט היתה מותקנת 7 32 ביט והכל עבד בסדר ללא ריסטרטים כשנה בערך ( ללא RAID 0). הביוס עודכן וכך כל הדרייברים מיד לאחר ההתקנה. אתמול היה ריסט ראשון ( קריסה, כמו הפסקת חשמל והדלקה מחודשת) והיום שוב. בהודעות מערכת יש שתי הודעות על בעיה קריטית עם הזמנים של הקריסות הנ"ל. event id 41 - karnel- power אשמח לעזרה בענין

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שאני לוח על CTRL+ALT+DEL ואז על תהליכים יש לי תהליך שם התהליך: תהליך לא פעיל של המערכת זה לוקח לי שימוש מי המעבד פעם 95 פעם 40 פעם 80 משאבים מי המעבד כחה זה צריך להיות?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מקווה שהבנתם את השאלה...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Dimer,

ראיתי אצלי תופעה מוזרה.... יש לי 1GB זיכרון אז הקטנתי את את גודל ה-PAGE FILE ל-500MB. אבל פתחתי את TASK MANAGER וראיתי שהוא חורג מהמספר הזה!! איך זה יכול להיות?? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היי הכל התחיל במסך כחול עם הודעת שגיאה ״kernel_data_inpage_error", נראה לי, זה נעלם די מהר. הכל היה בסדר לפני, פתאום באמצע סרט, הסרט נתקע, המחשב נתקע ואז מסך כחול. אחר כך נתקע ב windows starting אחר כך נתקע במסך אחר בהעלאה ואחר כך עלה כרגיל משום מה, ניצלתי את ההזדמנות לגבות מההארדיסק ובאיזה שלב לאחר חצי שעה המחשב כנראה קרס, עשה ריסטארט ושוב נתקע. שיניתי את הביוס לדפולט והפעם מקבל שגיאת boot error 0xc00000e9 ומאז זה קורה כל פעם. לפחות בעיה עקבית עכשיו. מתישהוא בכל התהליך הזה הייתה אפשרות לווינדוז סטארטאפ ריפייר אבל הוא נכשל. הדיסק התקנה עולה אבל מביא אותי למסך שחור. לא נתקע אבל רק מסך שחור וסמן עכבר שזז. ניסיתי להעלות עם ההארדיסק מנותק והדיסק התקנה עלה עם אפשרויות אבל לא …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by yossi21,

יש לי דיסק קשיח עם קבצים של אחי, כאשר אני מחבר אותו חיצונית למחשב שלי ומנסה להעביר ממנו קבצים אל כונן חיצוני אחר אני מקבל הודעה שאני צריך הרשאות של מנהל כדי לבצע פעולה זו. ברשותי ווינדוס 7 אולטימייט, ויש לי חשבון מנהל. מה גם שהגדרתי בכונן זה שייתן לי הרשאה מלאה לחשבון שלי. האם יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, רציתי רק לוודא משהו קטן. זה מומלץ תמיד להתקין עדכונים לווינדוס? כל יום הווינדוס מוצא לי עדכונים חדשים ואני חושש שזה יכביד לי על המחשב או יפגע בביצועים במשחקים. יש לי מחשב חזק ד"א. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by puGs,

מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה 0x0000007b ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by lioreh,

שלום לכולם, היה לי וינדוס 7 חוקי שקיבלתי עם המחשב (הסריאל מודבק לי בתחתית המחשב) לפני מספר חודשים מיקרוסופט שחררה גרסת ניסיון חינמית לווינדוס 8 בחינם התקנתי אותה לראות על מה מדובר במקום הווינדוס 7 וכשיצאה גרסה 8.1 עדכנתי לגירסא עם WMC ומאז הוינדוס 8 שלי מופיע כ"לא חוקי" אני מעוניין לחזור לוינדוס 7 החוקי שלי אך אין לי דיסק התקנה של וינדוס אשמח לדעת איך אני יכול לחזור לווינדוס 7 וגם איך אני יכול לדעת לאיזה גרסאת ווינדוס הסריאל שלי מתאים (HOME, PRO וכד'...) אין לי אפשרות לחזור לחנות שממנה קניתי את המחשב בארץ כי אני כרגע מתגורר בחו"ל אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה, ליאור.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Spiritus,

איזה בעיה מעצבנת זה לא יאומן.... איך שאני מכוון שעה קדימה, ולוחץ Aplly השעה חוזרת להיות שוב כפי שהייתה. ניסיתי ללחוץ OK ישר, ושוב השעה לא מתכוונת היא חוזרת להיוצ כפי שהייתה. ניסיתי לכוןן את השעה דרך הביוס, ולא עוזר, אי אפשר לכוון את השעון ב XP שלי. מה לעזאזל קןרה פה ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. לאן הם יכלו להעלם? (אני יודע שזה לא תוכנות שהתקנתי, ולא cahce של אינטרנט) תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by levi-tal,

היי, נתקע לי הווינדוס ועשיתי ריסטרט... מאז הווינדוס לא עולה וה Safe mode מודיע loading sptd.sys ושוב המחשב עושה באופן אוטומטי ריסטרט. מה ניתן לעשות? דיברתי עם חנויות מחשבים והסיפור עולה 200 שקל בכדי להגיע לווינדוס. תודה לעוזרים טל

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by DaNcE242,

אני קניתי מחשב ישן יד שנייה (לניסויים טסטים ודברים כאלה) ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס ME שהורדתי מראש עכשיו אני צריך מדריך איך להתקין אותו כי אני לא רוצה שייגרם סתם נזק(אני אף פעם לא התקנתי מערכות הפעלה שהם לא XP או ויסטה) תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. מערכת הפעלה: Windows 10 אני מנסה ולא מצליח ליצור משתמש במחשב שלא יוכל להתקין תוכנות חדשות, גם לא דפדפן אני רוצה שהמשתמש יוכל להשתמש רק בתוכנות שהתקנתי לו ולא אחרות ניסיתי לעשות משתמש רגיל מוגבל וכן משתמש אורח, אך שניהם מצליחים להתקין דפדפנים אחרים ותוכנות שונות למרות שהם מוגדרים שהם לא יכולים בפעם הבאה שהם נכנסים למשתמש התוכנות לא נמצאות אבל אני מנסה למנוע את זה בכלל. כשהמשתמש לדוגמה מנסה להתקין דפדפן פיירפוקס או כרום, הוא מתבקש להזין סיסמת admin. לאחר שהוא לא מקליד סיסמה עדיין הוא יכול להתקין על המשתמש המקומי מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. צהריים טובים לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש עם WD500AAKS, עליו מותקנת ויסטה. יש לי במחשב הישן קשיח 160 של HITACHHI(לא זוכר אם IDE או SATA.. נראה לי SATA) אני רוצה לחבר את הכונן השני ולשים ממנו תקיות למחשב החדש.. על הישן מותקן XP. האם יבצרו בעיות בגלל התנגשות מערכות ההפעלה? ומה לעשות ואיך? תודה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

אני הולך לקנות מחשב עם AMD ו 256MBDDR שבוע הבא, ואני מתלבט בין 98SE לבין 2000. כעיקרון, ה2000 יותר יציב. אבל יש לו בעיות תאימות עם משחקים?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Shtupel,

תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by etay34,

שלום, יש לי וינדוס מקורי של XP, אחרי שהתקנתי אותו על המחשב, בכל הפעלה מחדש של המחשב הוא מעלה חלון שבו הוא רושם את שם המשתמש של המחשב ואת הסיסמא שצריך להקליד.. בעיקרון אין סיסמא לא עשיתי כזאת ולכן אני לוחץ ENTER בלי להקליד כלום והוא מפעיל את המחשב. איך אני מבטל את הדבר הזה? שיעלה את המחשב אוטומטית לשולחן עבודה בלי סיסמא לפני

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by שרון מהוד השרון,

שלום, איפה ומתי אני יכול לקנות וינדוס 10? תודה מראש.

25. Started by 999,

שלום אם יש לי את תוכנת XP-PRO בספריה בדיסק קשיח , ואני רוצה לצרוב אותה לתוך CD ע"י שימוש בתוכנת NERO , מה אני בדיוק עושה כדי שניתן יהיה לעשות BOOT מה CD לאחר העתקת כל הקבצים . יש לי בספרית D:\...\I386\BOOTFIX.BIN מה בדיוק צריך לעשות איתו ???? אני לא רוצה להשתמש ב CD-COPY ולהעתיק CD מקורי מכיון שאני רוצה להוסיף עוד קבצים ל CD הצרוב . אני יודע שע"י CD-COPY יועתק לי גם ה BOOT SECTOR באופן אוטומטי אולם במצב כזה אין לי אפשרות להוסיף קבצים ל CD, כי התוכנה מעתיקה את המקורי כמו שהוא. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים