עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by KingYes,

שלום לכולם, מפני שהיצרן של הכרטיס העריכה שלי, כבר לא נותן תמיכה למערכות כמו 7, אז החלטתי לנסות להריץ XP על WMWARE. השאלות שלי הם: האם המחשב שלי צריך לפרמט HD בשביל זה? ואם כן, האם זה מוחק לי קבצים מסויימים? ואם לא, האם אפשר לגשת אליהם דרך המחשב הרגיל? או שזה פשוט נועל אותם? האם יש דרך אחרת חוץ מלפרמט אותם? ואם כבר פירמט והכל.. האם אחרי שאני מסיר את התוכנה הזו, כל המחיצות שלי חוזרות להיות כמו שהם?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by coorva,

שלום רב יש לי win 7 32 bit , פנטיום 4, 1giga ram . אני מנסה להעתיק קובץ של 2.9 ד'יגה מדיסק dvd למחשב אך המחשב לאחר מספר דקות מפסיק את העתקה. האם יש מיגבלה של גודל קובץ שניתן להעתיק או שהחומרה שלי היא הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם אני עובד הרבה בתלת מימד ולפעמים במקביל גם עם PHOTOSHOP ואחרי שהעלתי ל2X512 עדיין המחשב מודיע לי שאין לו מספיק זיכרון ... ??? האם זה נורמלי או שמשהו בהגדרות שלי לא בסדר ? תודה. חשבתי להעלות לכם את task manager אולי תוכלו למצוא שם את הבעייה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by מחסל האגדות,

שלום, יש WINDOWS XP ויש לי "הוצאת חומרה באופן בטוח" ליד השעון, איך אפשר להעיפ אותו משם בלי לפגוע בתקינות המדפסת שקניתי ? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. גם שלחצתי YES לא קרה כלום. מה אפשר לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. שלום רב, אני משתמש בדפדפן CHROME על WINDOWS 10 שאני גולש באתרים ואני מעביר את הסמן עכבר על לינקים, אז הסמל עכבר נשאר באותו מצב ולא משתנה לכף יד מלאה. הרי שעוברים עם הסמן עכבר על לינקים הסמן משתנה מחץ ל כף יד לצורך לחיצה על הלינק. אצלי זה לא קורה. זה נשאר אותו אייקון רגיל של חץ. מה הפתרון? הבעיה בכרום? או בוינדוס? תודה רבה

7. אז ככה יש לי שני כוננים במחשב כל אחד סוג שונה כמו שציינתי בכותרת. המקום של הכנן ntfs כבר נגמר ועכשיו נשאר לי רק תfat ובfat אי אפשר לההכניס כמות מעל 4 ג'יגה מה עושים? אין לי מקום להכניס משחקים לכונן... תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by KoM,

אני בטוח שהרבה חוו את ההתלבטות הזו, ועכשיו גם אני... האם להתקין וינדוס אקס פי במקום ה-2000, או להשאר איתה ? מה אתם עשיתם ? מה אתם מייעצים ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם. אני רוצה להגיע לניהול היוזרים lusrmgr.msc אבל הווינדוס 8.1 HOME שלי לא נותן לי ומכריח אותי ללכת דרך הממשק המוגבל של לוח הבקרה. קראתי קצת בגוגל וגילית שבגרסאת HOME זה מבוטל. מישהו מכיר דרך לעקוף את זה? ניסיתי להריץ lusrmgr.msc לא עובד ניסיתי לפתוח MMC ולהוסיף את ה SNAP IN לא עובד מהMANAGE COMPUTER זה בכלל לא מופיע... יש עוד דרך? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by hagay,

?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by shimon23,

אני יכול להעלות את המחשב עם דיסק הצלה של win 98, ואז להפעיל smartdrv ולהתקין את xp? או שאני חייב להעלות את המחשב עם דיסק מקורי של 98 ? [glow=red,2,300] א.בבקשה אל תעבירו את זה לפורום מערכות הפעלה - כלב מת לא נכנס לשם. תקראו מהר את ההמלצה שלי לצמצם את הפורומים שיש לה לא מעט תומכים.[/glow] ההצעה : amp;num=1003249420'>יותר מדי פורומים

12. Started by onn_the_vy,

יש לי P166 בלי סידירום. ניסיתי להתקין מההרדיסק ולא משנה מה ניסיתי זה הוא לא נותן לי להתקין.. יש עצות...???

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי,הכוונה שלי היא למשל חיברתי DOK למחשב ואני מעוניין שהחיבור הזה לא ירשם ב-registry או בזיכרון. איך אני מוחק זאת? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by rjjb7,

האם כשמתקינים דרך העדכונים האוטומטיים של WinXP את העדכון Service Pack 3 נבדקת גם בדיקת חוקיות הוינדוס Windows Genuine Advantage??? ובאופן כללי, האם ישנה דרך לדעת לגבי כל עדכון האם הוא יבצע WGA או לא? כמובן שלא דרך הסתמכות על הפירוט שניתן בAutomatic Updates וגם לא דרך חיפוש בגוגל בכל פעם שצץ עדכון חדש, אלא משהו יותר יעיל...

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by puGs,

מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה 0x0000007b ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by jackhammer,

נתקלתי באתר שכביכול מוכר סריאלים חוקיים לווינדוס http://www.pay4keys.com/ אבל המכירים נראים לי די זולים לא? ווינדוס 7 אולטימייט ב30 דולר.... מישהו מכיר את האתר הזה? הוא אמין? הקודים האלה בכלל אמיתיים, חוקיים, לא חסומים? תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מקווה שהבנתם את השאלה...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by nfch11,

שלום יש לי ווינדוס 8 .מנסה להפעיל סרטון . במדייה פליירק לאסי שישבו כל את הקידודים שהומלץ להוריד אני רואה אתהסרטון בשחור ואילו במדייה פלייר של החלונות איני מצליח להפעיל סרטון המערכת נותנת הודעה. מצורפת תמונה. אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by hack2003,

אז מתי בעצם צריך לאפס את WINSOCK? מיקרוסופט אומרת פה http://support.microsoft.com/kb/811259 שהתנאים לאיפוס הקטלוג של WINSOCK הוא רק במקרה שאין קבלת כתובת אי פי. מוזכר שם שבמידה ומתקבל " The page cannot be displayed" אבל זה בתור שלב שני שאחרי שמופיע לך "An error occurred while renewing interface Local Area Connection: the requested service provider could not be loaded or initialized." כאשר אתה מחדש כתובת IP. אני לא יודע את רזי חלונות בכלל ולא מכיר את הפרטים הקטנים של קטלוג ה WINSOCK. אנשים מתלוננים על איטיות? מציעים להם WINSOCK! אנשים מתלוננים על זה שדף אינטרנט לא מופיע.. ציעים להם WINSOCK! מה יש לאנשים מזה? מחשב מקבל כתובת IP משרת DHCP יש לו פינגים יש לו פיענוח DNS יש לו …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by e.t,

ה-HD מוגדר בפורמט NTFS. עם דיסקט אתחול של 98 הוא לא מכיר את ה-HD בגלל הפורמט הנ"ל (יש הודעה כאילו יש וירוס או סתם BAD SECTORS, כמובן שזה קשקוש). איך אני יוצר דיסקט (3.5'') אתחול עבור פורמט NTFS. אני מבקש לא להפנות אותי ל-"7 דיסקטים של SETUP עבור WIN XP PRO" , כמו כן תוותרו על העיניין של "למה לך דיסקט אתחול, למה לא להתקין ישר מ- CD BOOTABLE". תחסכו את זה ממני. ממתין לתשובות ענייניות.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. איזה גירסה אתם חושבים שאתם תיקנו?? ______________________________ אני יקנה את Windows Vista Home Basic אם היא תעלה 99.95$ ואם יהיה לי יותר כסף באותו זמן אז אני יקנה את Windows Vista Home Premium ב 156$ תודה לכל העונים!!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין לעשות התקנה עם Windows7 מעודכן. יצרתי מכונה וירטואלית, עדכנתי עד הסוף את המערכת הפעלה Windows7, שמתי תוכנות שאני צריך, ולאחר מכן עם imagex הכנתי מהpartition קובץ .wim הבעיה, שהוא מכיל רק קבצים, בלי תיקיות כמו קבצי WIM רגילים. וכמובן - ההתקנה לא עובדת. מה אני עושה לא נכון?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by yossi21,

יש לי דיסק קשיח עם קבצים של אחי, כאשר אני מחבר אותו חיצונית למחשב שלי ומנסה להעביר ממנו קבצים אל כונן חיצוני אחר אני מקבל הודעה שאני צריך הרשאות של מנהל כדי לבצע פעולה זו. ברשותי ווינדוס 7 אולטימייט, ויש לי חשבון מנהל. מה גם שהגדרתי בכונן זה שייתן לי הרשאה מלאה לחשבון שלי. האם יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. http://www.theverge.com/2015/7/15/8950481/microsoft-windows-10-rtm-date http://www.theverge.com/2015/7/15/8945373/windows-10-rtm-final-build-number http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/07/15/build-10240-now-available-for-windows-insiders-in-fast-and-slow-rings/ כפי שחלקכם ראו בעדכון האחרון השם השתנה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. התקנתי 2000 ויש לי 98 אנירוצה למחוק 98 אז בבדרך הכי בטוחה? ועוד שאלה כדאי להתקין את SP23 ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים