עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום התקנתי לא מזמן WIN 7 ואני מרוצה. חוץ מבעיה אחת, אם למשל אני נכנס לGTA SA אז המשחק עולה לשנייה וקופץ לשורת המשימות,שאני לוחץ על זה הוא עולה לשנייה וקופץ בחזרה. מצאתי פיתרון אחד,אני יוצא מהמערכת ונכנס שוב וזה פותר את הבעיה אבל אם אני עושה RESTART אז עדיין לא פועל. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של INTEL שדיי בסדר ובמסך 22. אבל בXP SP3 לא היה בעיות כאלה..

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. בוקר טוב לכולם. אני עובדת (כמו שניתן לראות) עם win8. אולם ישנם מספר קשיי הסתגלות שאני מתקשה להתמודד איתם, אשמח אם תעזרו לי בנושא. 1. אני עובדת עם שני מסכים, ראשי ומשני כאשר הראשי הוא הטוב בינהם הגדול יותר- 23" ובעל רזולוצית fhd בעוד שהמשני קטן, פחות טוב ובעל רזולוציה נמוכה יותר (לא להיט, אבל זה מה יש בינתיים ואני זקוקה לשניים) אחת הסיבות שקבעתי שיהיו ככה כי ייתכן והשני יהרס לגמרי או (הלוואי) יוחלף. 2. אני נוהגת לעבוד עם תוכנות ומסמכים רבים בו זמנית. אני מדברת על לרוב יותר מתוכנה אחת על המסך הקטן ומעל 2 על הגדול יותר. לפעמים הרבה מעל מספרים אלו. ברור כמובן שאני עובדת עם חלונות שאינם בגודל המלא של המסך אלא ממוזערים לרמות כאלה ואחרות. 2. כאשר אני פותחת חלק מהאפליקציות המוב…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם, לפני מספר שבועות גיבתי את כל הקבצים שהיו לי במחשב באמצעות אופצית הגיבוי שקיימת בWindows - הגיבוי נעשה לכונן חיצוני (בדקתי ואכן הקבצים שם). עכשיו כשאני מנסה לעשות שחזור, האופציה היחידה שאני מוצא זה שחזור באמצעות "הסטוריית קבצים" (כמו שמדגימים פה: http://windows.microsoft.com/he-il/windows-8/how-use-file-history) מאחר והקבצים בכונן החיצוני הם עדכניים יותר אני מעוניין לשחזר את הקבצים המופיעים שם. כיצד ניתן לעשות זאת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Kak,

אהלן. אני מתכנן לשדרג את מערכת ההפעלה שלי מווינדוס 7 ל8 בהתקנה נקיה - הכוונה היא שאני מתכנן לפרמט את הכונן ולהתקין מחדש. יש לי שלושה כוננים, ssd שעליו תותקן המערכת, דיסק קשיח של 1T ואחד של 2T. יש לי בערך 800giga של מידע שאני רוצה לשמור ולהעביר למערכת החדשה. ישנה דרך להוסיף את שלושת הכוננים מבלי לפרמט אחד מהם, ועליו לשמור את כל המידע, או שאני חייב להשיג כונן חיצוני ועליו לגבות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Gilladriel,

מותקנת לי גרסת 8.1 Pro. זה קורה למרות שבהגדרות power options מוגדר מצב שינה לאחר 180 דקות. עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by regev_k,

למישהו יש את הקובץ ISO של WINDOWS 8.1 PRO 64BIT בעברית?! לא קובץ שפה , כל ה WIN בעברית מלאה , ואני צריך את הגרסה המלאה התקינה ולא את הגרסאות ביניים לפני הגרסה הסופית יש לי סריאל חוקי אני צריך רק את הקובץ ISO

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  7. Started by jonr,

היי אני כרגע משתמש בWIN7 ויש ברשותי WIN8 חשבתי לחכות ל8.1 לפני פירמוט והתקנה מלאה של 8 אתם יודעים מתי צריך לצאת ? והאם כדאי לחכות או שאפשר כבר לפרממט ולהתקין את 8 (אני מניח שאין צורך בפירמוט והתקנה מלאה כשיצא 8.1 נכון?) תודה !

• 14 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. WIN 8.1 ישנו ברשת וניתן לבדוק איך יראה הגרסה הסופית משהו ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי לפטופ של סמסונג עם כרטיס מסך ראדון 7640 מאז העדכון יש איתו בעיות והוא לא עובד. במנהל התקנים הוא מופיע כחסום , וגם דריברים לא מצאתי באתר של הכרטיס מסך [ATTACH=CONFIG]4225[/ATTACH] יש איזשהו פתרון? תודה.

• 45 תגובות
    • 11.3k צפיות
  10. Started by israelistic,

חברים! התקנתי win 8.1 לפני יומיים clean install , שמתי לב שהוא אוכל מלא זכרון אני התחלתי לשחק BF4 והמשחק נתקע לי מה שלא קרה באותו מחשב עם WIN7 שנכנסתי ל TASK MANAGER חשכו עייני שראיתי כמה RAM המערכת מנצלת שהיא ב IDLE אחרי RESET כמובן .. מצ"ב תמונת הממחישה את התופעה http://imgur.com/M1Avh4O

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by talsa,

פניתי למייקרוספט ישראל מחכה לתשובה מהם אבל התמיכה שלהם די חובבנית בטלפון לקח לי די הרבה זמן למצוא שהתקלה בכלל באשמתם: http://support.microsoft.com/kb/2982791 ניסיתי לעבוד לפי מה שרשום פה מחקתי את הקובץ לפי זה del %windir%\system32\fntcache.dat בMODE CMD עדיין לא מצליח להעלות את המחשב במצב של SAFE או DEBUG כל הזמן עולה המסך הכחול של Repair your computer כשמבצע אתחול ןלא מצליח להעלות בשום מצב ממצבי הSAFE מכיוון שהכל יושב על SSD אז גם לא הגדרתי נקודות שיחזור האם כדאי לנסות להסיר את העדכונים דרך הCMD? אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. היי, יש לי win 8.1 שמחובר גם למסך מחשב וגם לTV בHDMI כאשר המחשב מכבה את המסך [DELL] אחרי הזמן שהוגדר לו כשאני חוזר אל המחשב ומזיז את העכבר או המקלדת המסך נשאר שחור אני פותר את זה במעבר כאילו לטלויזיה [Winkey + p ואז לחיצה למטה/למעלה ואנטר, ושוב ואז חזרה ל "pc screen"] רק שאני עושה את זה על עיוור. יש דרך להגדיר שהשומר מסך ישאר על המסך מחשב בלבד ולא יעבור לטלויזיה על דעת עצמו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by freerider,

ניסיתי היום להתקין דרייבר של מצלמת אולימפוס במחשב עם WIN98 ולא הצלחתי זכור לי שהייתה פעם בעיה עם 98 ו-USB, האם צריך לשדרג ל-SE בשביל תמיכה ב-USB ? או שגם הגרסא הרגילה תמכה ב-USB ? תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  14. Started by DAN,

במחשב עים XP1600+512RAM עוד לפני התחלת השימוש המערכת זוללת יותר מחצי מהזיכרון יש רעיון למישהו א????

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by TaL_E,

יש לי חבר שאני מתקין לו במחשב ווינדוס 98 SE. השאלה שלי היא כיצד ניתן לעדכן לו את הווינדוס ללא חיבור לאינטרנט? אני יודע שה-SP1 פועל גם על ווינדוס 98 SE, האם זה נכון? אם כן, איפה אפשר להוריד הורדה מלאה שלו ולא פאטץ' של חיבור לאינטרנט אח"כ תוך כדי התקנה? ד"א אין אפשרות חיבור לאינטרנט או לרשת בכל מקרה. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by tomerra01,

שלום לכולם אני ינסה לעשות את האשכול הכי מובן שאני יכול: קניתי מחשב מאייבי, מחשב קטן המחשב לצורך גלישה באינטרנט, על המחשב מופעלת מערכת הפעלה טלפונית בשם Windwos CE, הבעיה הגדולה במערכת היא שהיא לא תומכת בעברית, כלומר שנכנסים לגוגל ויש כתב בעברית רואים קיבועים, בנוסף אני לא חושב שיש למחשב BOOT וגם הוא לא פותח קבצי EXE. עכשיו מה אני יכול לעשות ? האם להתקין מערכת הפעלה אחרת ? ואם כן איך ? אין EXE ואין BOOT. יש עברית ? **כל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה יתוגמל כראוי!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shloogy,

הי בכמה ראם תומך WIN SERVER 2003 32BIT? האם הוא תומך ב 8 גיגה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by ravid,

http://download.microsoft.com/download/whistler/SP/SP1/WXP/en-us/xpsp1_en_x86.exe

• 38 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. Started by Vidati,

החלטתי שאני רוצה לקנות מערכת הפעלה חדשה VISTA. עכשיו עבדתי תקופה של חודש + עם גירסאת ULTIMATE והיא עבדה בסדר גמור. כל עוד פעלו 2-3 תוכנות המערכת עבדה יציב בלי להתקע, מעבר לזה הורגשו ירידה בביצועים וכו... האם יהייה שיפור בביצועים לעומת גירסאת ULTIMAT בגירסאת PREMIUM? מפרט למטה.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  20. Started by shaithebest,

שלום אני מסתובב אצל לקוחות עם המחשב הנייד שלי כאשר הטלפון הנייד שלי משמש כמודם לגלישה דרך בלוטוט' אני כל הזמן סוגר את המסך כדי לעבור ממקום למקום ופותח מחדש(לא מכבה את המחשב) איך עושים ובאיזו הגדרה נוגעים כך שיהיה שאני סוגר את המסך הוא ימשיך מאותו מקום ללא לסגור את עצמו וכמובן שלא תסגר הקישוריות לאינטרנט? לדוגמא היתי בתוך אתר מסוים ורק סגרתי את הפומית של המחשב הנייד אני רוצה לפתוח חזרה ושזה ימשיך מאותו מקום עם האינטרנט עדיין מחובר תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. אני מוריד ויסטה עוד כמה שעות זה מסים. וזאתי הגירסא הסופית של הווינדוס הזה.. בקיצור יש לי 2.8 GHz במחשב.. וזיכרון של 512.. הווינדוס יעבוד טוב יענו? סביר? אמממ, עכשיו אני לא יודע איך לפרמט.. וחבר שלי שהתקין כבר ת'ווינדוס הזה, אמר שהוא שואל אותך אם אתה רוצה לפרמט או כאלו להתקין WIN על WIN.. בקיצור תגידו איך זה יעבוד אצלי + מה צריך לעשות בקשר לפירמוט.. =]

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by danielzy,

עברתי לאחרונה ל Vista 64 ומשומה כל פעם שאני תופס את פס הגלילה, או מעביר את העכבר מעל שמות של חברים ב Xfire יש מן זומזום מציק כזה. כמעת בלתי נשמע אבל זה מציק.. מישהוא יודע אולי מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by Shlomiooster,

קניתי מחשב נייד כידוע המערכת הפעלה כבר מותקנת ונמצאת במחיצה על המחשב אז כמו כולם צרבתי אותה בממשק מיוחד של המחשב וכרגע יש לי עותק של VISTA מקורי שרחשתי עם קניית המחשב ימים עברו וביני לבין החברה נוצר וויכוח מסויים בקשר לדברים אחרים הוחלט להחליף לי את המחשב ולהביא לימחשב חדש וגם בו יהיה וינדאוס ויסטה זאת אומרת יהיה לי 2 עותקים שונים של וינדאוס ויסטה אם אני יתקין את הוינדאוסהראשון על מחשב אחר תהיה בעיה בחוקיות? זאת אומרת לבצע התקנה של הוינדאוס שכבר לא משמש אותי ( של המחשב הישן)

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  24. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה לקנות XP, אתם יודעים איפה אפשר לקנות משומש? יש לי כרגע 2003 גרסת ניסיון ל 180 יום ואני יכול להשתמש אחר כך ב XP PRO ל 120 יום גם גרסת נסיון בחינם ממיקרוסופט. אני מקווה למצוא מישהו שהתקין VISTA ולא צריך את הגרסה הקודמת שלו. אשמח לדעת אם יש מקום שמוכר רשיונות משומשים, כרגע אני מוצא רק OFFICE. תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by מוטימל,

יש לי ווינדוס xp מקורי ועל האריזה מופיע ה- id באמצע התהליך נתבקשתי להזין ה- id ואז אני מקבל כותרת שה- id לא תקין. מבקש לדעת מה הסיבה או כיצד ניתן להתקין את הווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.