עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי! היה לי בעיית מסך כחול בווינדוס 7 שתמיד עשה ריסטים לבד אז חשבתי שפירמוט יפתור את הבעיה וזה עשה אתזה יותר גרוע! השולחן עבודה כלל לא עלה הוא ישר עשה לי ריסט אז עברתי לווינדוס XP וגם כאן יש את הבעייה של הריסטים האלה. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי הווינדוס כלל לא עולה הוא שוב עושה ריסטים בלופים... מה יכולה להיות הבעיה פה? אהה וכשהמחשב עולה (לפני שהווינדוס עולה איפה שהוא מראה את הנתונים של המחשב שלך לדוג' איזה מעבד וכו') הוא מראה לי אותיות מוזרות והרבה קווים לא קשורים.. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by bneli,

תמונה שווה 1000 מילים

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  3. לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מטרידה במחשב שלי. אני נוטה לעבוד המון עם Hibernate/sleep, וכעת כל פעם שאני חוזר מפעולה כזו המחשב עולה כלאחר ריסט. תחילה שגיאה: Rundll: msiqvw32.dll not found, לאחריה הודעה שמדווחת על מסך כחול עם התוכן הבא: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.4 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 9f BCP1: 0000000000000003 BCP2: FFFFFA8004921060 BCP3: FFFFF80000B9C518 BCP4: FFFFFA8009A20A80 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\051112-23431-01.dmp C:\Users\Eran\AppData\Local\Temp\WER-5…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב והווינדוס (7 אולטימייט x86) מתחיל להיטען ישר קופץ מסך כחול ואז מופיע הדף שנותן אפשרות להכנס למערכת ב-safe mode, הבעיה שבמסך הזה המקלדת והעכבר לא מגיבים אחרי שהמערכת עולה במצב רגיל אחרי המסך הכחול אני מקבל הודעה 'windows has recovered from an unexpected error' ועוד משהו, איך שקופץ המסך הכחול אני שומע מכיוון המחשב רעש כזה כמו של מאוורר שמפסיק לפעול או של הארדיסק שנכבה פתאום, מה שאומר שכנראה מדובר בבעיה חומרתית... אשמח לעזרה :s05:

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  5. היי לכולם. רק לא מזמן רק התקנתי מחדש WIN7 86 ונראה שסה"כ דברים הסתדרו. אולם, הבנתי שלשימושי הזכרון המרובים שלי, כבר מזמן הייתי צריכה להתקין את ה- 64. ולכן סוף סוף עשיתי זאת. כאמור, המערכת עבדה עד לא מזמן עם WIN7 86 אבל היא בהחלט אמורה לתמוך ב- 64. נתוני מערכת: מעבד: AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. לוח GA-870A-UD3 זכרון 4GB התקנתי WIN 7 64 מדיסק מקורי דנדש (אבל שנמצא אצלי זמן רב לכן אינו כולל SP1). איני יודעת אם חשוב לציין, אבל התקנתי התקנה נקיה מגרסת שדרוג. אבל גם כך עשיתי עם - WIN7 86 ולא היו אז כל בעיות. אפשרתי לו במהלך ההתקנה להוריד את כל העדכונים מהרשת. ברגע שסיימתי להתקין החלתי עם העדכונים. לדעתי יחד עם ה- SP1 הורדתי באזור ה- 100. העדכון היחיד שלא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LIgor86,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה בלפטופ (חלונות 7). המחשב מרגיש ממש ממש עמוס, הנורה של המעבד כל הזמן דולקת משמע המחשב כל הזמן מבצע פעולות כלשהן למרות שאיני עושה דבר. כאשר אני עושה משהו אז כל כמה זמן המחשב נתקע! ביצעתי בדיקת וירוסים ואין כלום. מה עוד ניתן לעשות לפני שעושים פירמוט???

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  7. גילוי נאות: התלבטתי רבות אם לפתוח את האשכול בפורום תכנות או בפורום זה, והחלטתי בסוף שזו בעיה במערכת ההפעלה ולא בשפה ולכן אתייעץ אתכם :-) אני לומד לתכנת בשפת C בסביבת העבודה של Microsoft Visual C++ Express '10 ואני לא מצליח לדמות שליחה של EOF בתוכניות שאני כותב. שלחתי את הקוד לחבר אחר שאצלו הכל עובד פיקס. יש למישהו מושג איך אפשר לטפל או להתחיל לאבחן את הבעיה? תודה.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by EyEOnE,

כמה שדרוגים ניתן לעשות? האם הוינדוס משתדרג ללא כל השטויות שמגיעים עם HP?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  9. יש דרך לבטל ריסטארט / כיבוי לאחר לחיצה יזומה של המשתמש ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  10. Started by CodeNinja,

אני לוחץ על המחשב שלי לחצן ימני ואז ל manage ומופיעה לי ההודעה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/707/22074323.png זה קורה מאז שהתקנתי כמה עידכונים לווינדוס (7)... משהו מוזר לאללה. פירמטתי, הורדתי עידכונים ושוב זה חזר.... מישהו? תודה, שחר.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  11. Started by LRa,

שלום לכולם, לפני שבועיים הייתה אצלי הפסקת חשמל והמחשב פעל בזמן הזה. כשהפעלתי אותו לאחר מכן, הוא עלה, טען את המסך windows starting, ואז הציג לי מסך שחור עם האייקון של העכבר(שאותו אפשר להזיז) אך הוא נשאר במסך זה ולא התקדם למסך בו אני מזין את הקוד. לאחר כל מיני ניסיונות שונים ומשונים(כמו ללחוץ F8 ולבחור repair startup) שלא פעלו בחרתי בlast known configuration והמחשב עבד ומאז כל אתחול הלך חלק. אתמול הבעיה שוב חזרה, אבל הפתרון שלעיל עזר. הבוקר שוב אותה הבעיה, אבל הפתרון לא עוזר. אני ממש סולד מהתקנה מחדש של חלונות. יש לכם רעיון אחר? נ.ב. הסאונד שחלונות עושה כשהוא מסיים לעלות כן נשמע על רקע המסך השחור. תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  12. כיצד אני מחזיר אותו לגודל המקורי? אה, ועוד שאלה. איך אני עושה שטקסט בחתימה שלי יהיה קישור? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by rander1,

עשיתי פירמוט למחשב וחילקתי כונן c 204800 MB שזה אמור להיות בעצם 200 gb אבל בפועל כנראה המערכת גונבת טיפה בהתקנה ויוצא לי כונן 199 gb כמה אני אמור לרשום שיצא בדיוק 200 ? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי מחשב עם WIN7 עם הארד דיסק SSD ואני רואה פה באתר את המדריך "להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם" ואני מעוניין לפעול על פיו, העניין הוא שאצלי המחשב הוא לאחר פירמוט ויש לי עליו האד דיסק SSD שהוא כונן C ועוד 2 כוננים מלאים במידע שאותם לא ארצה למחוק, האם העברה של בקר ה-SATA למצב AHCI מחייב פירמוט מחדש\מחיקת כוננים או משהו דומה או שזה פשוט להעביר למצב החדש וזהו ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by cyanmoon,

Does Microsoft's TaskManager shows threads?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. יש לי טאבלט VIEWSONIC VIEWPAD10 שבא עם WIN7 מותקן אבל הוא משאיר רק 2G פנויים ב-SSD הפיצפון. חשבתי לנקוט באחת הדרכים הבאות: 1. לנסות לצמצם את נפח ההתקנה אבל הבנתי שזה די אבוד מראש וכל עדכון מ"ה או התקנה של תוכנות מנפחות אותה ללא פרופורציה. 2. להתקין WIN7 נקי וקל ככל האפשר אבל החשש שלי שחלק מהפיצ'רים היחודיים של הטאבלט (מגע/כפתורים/WIFI למשל) לא יעבדו. יש כמה דרייברים באתר של VIEWSONIC אבל לא נראה שהם מכסים הכל... WIN7 תומכת בהם "מהקופסה"? לא נשמע סביר. 3. להתקין WIN8-RC בתיקווה שהיא תהיה קומפקטית יותר ותתמוך במה שנדרש. אשמח לחוות דעתכם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shayh,

היי, אני לפני קניית מחשב חדש. אני רוצה לדעת האם זה חוקי (מבחינת הרישיון) להעביר WIN XP HOME וOFFICE 2007 מהמחשב הישן (להפסיק להשתמש בו בכלל) למחשב החדש. הרישיון עדיין יהיה בתוקף? צפויות לי בעיות כלשהן? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yossi21,

יוצא לי מידי פעם לתת שירות תיקוני מחשב והתקנות למיניהם. רציתי לדעת מה אני עושה במקרה שיש לי לקוח שמעוניין בהתקנת ווינדוס ואין לו רישיון חוקי. איזה התקנה עושים במקרה כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shlomi4i,

ההתקנה מגיעה ל4 אחוז נותנת שגיאה 0x80070002

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי חבר'ה, יש לי לפטופ דל די חדש, שהגיע עם WIN7. יש לי ניסיון עשיר בהתקנות DUAL BOOT בעבר, וכרגיל יצרתי פרטישן חדש ונקי, והתקנתי את WIN8 עליו, כמו גם שמצוין במספר רב של מדריכים ברחבי האינטרנט. אלא שאחרי ההתקנה, רק WIN8 עולה, בלי אופציית ה DUAL BOOT. קראתי מספר טוקבקים באתרים האלה מעוד משתתפים שלא הצליחו לבצע DUAL BOOT, ללא מציאת פיתרון. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  21. נוסף לי כונן חדש במחשב שלי בשם שמור על-ידי המערכת איך זה קרה ??? והאם ניתן להסתיר אותו ?

• 2 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. איך אני מחליף לקישור אחר ? לדוגמא אני מעוניין שאחד הקישוריים יהיה hwzone , ראה תמונה למי שלא הבין

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  23. הגיע לידיים שלי שני אריזות של וינדוס 98 חדש מנויילן עם חוברות דיסק התקנה ודיסקט איתחול מבירור קצר עם מיקרוסופט ישראל מסתבר שאין בעיה למכור את זה (בהנחה ומישהו באמת ירצה לקנות את זה) זה נראה לי יותר כמו פריט לאספנים

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לפרמט את המחשב ועל הדרך להעביר אותו לכונן אחר (SSD). ברשותי גרסת השדרוג של מערכת ההפעלה ודיסק ההתקנה של XP (מה שהייתי צריך בשביל להתקין את 7). רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת בדרך הפשוטה ביותר? תמונת מערכת? איך אני ניגש לתמונת המערכת שיש לי במחשב? את תמונת המערכת אני צריך לצרוב על DVD ואחרי זה לעשות BOOT דרך הצורב? להתקין ישירות מדיסק ההתקנה של WIN7? (הכנסת המפתח תאמת שזה המחשב הנוכחי, נכון?). להתקין מההתחלה XP ואז את 7? (זה דבר שאני פחות מעדיף, אין לי כוח להתעסק עם זה). רק כדי שלא ספקות הכל מקורי. אני מעוניין להשתתף בקנייה הקבוצתית של ה-SSD (חברים שלי קנו אותו ב-900~ ש"ח), בגלל זה זה חשוב לי. אשמח לעזרה.

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. בס"ד שלום רב, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP, הוספתי כונן קשיח ישן שיש לי למחשב הנוכחי. אני מצליח להיכנס לכונן דרך הווינדוס, אבל לא למסמכים שלי ושולחן העבודה. המחשב כותב שאין לי אישור גישה לתיקיה.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים