Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני רואה בפרסומים הזרים דיבורים על מחשבים שייקנו ב-"חנות מיקרוסופט", האם זה אכן מוגבל רק לזה, או שכל מחשב שייקנה עם ווינדוס 7 חוקי אחרי השני לחודש יהיה זכאי לשדרוג הזה, כולל בארץ? אחרת אנחנו די נדפקים פה... תודה
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso התקנתי את גרסת ההדגמה הזאת על Virtual Box ואם נגיע למצב שמחייב אותנו לעבוד עם המערכת הזאת אני בשיא הריצנות עובר ללינוקס או OSX בעתיד. נתחיל מזה שמבחינת מצב הDESKTOP היא זהה לW7 פחות או יותר. אבל כעת במקום תפריט ההתחל יש מין אייפון SCREEN מוזר עם קוביות וכל מיני אפליקציות. זה מחשב שולחני וזה ממש לא נוח זה נראה כאילו מישהו התקין לי אנדרואיד על המחשב... פשוט זוועה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן , בקרוב אני רוצה לפרמט את המחשב ההתלבטות שלי אם להתקין win7 32 או 64 יש ברשותי 4 גיגה זכרון (לא אכפת לי לשדרג ל8) האם הביצועים יהיו טובים יותר ? השימושים שלי בעיקר הם גלישה (הרבה טאבים וכו ) , הורדות וצפייה בסרטים HD תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום הוינדוס התחיל לעשות לי בעיות הכל נהיה איטי מחקתי מלא תוכונות ומשחקים מהמחשב ועדיין זה היה איטי העברת קובץ של 700 מגה מכונן לכונן וזה נקח משהו כמו שעה פתחתי את המחשב ניקיתי אבק זה עבד מהר והסתדר רציתי להתקין דיאבלו הוא לא נותן לי הוא עושה update ולא מרא כלום לאחר 3 שניות ובנוסף אני מנסה לפרמט והוא לךא נותן לי אני ניכנס לboot ואז שאני צריך ללחוץ על איזשהו מקש הוא לא נותן לי והוא לא נותן לפרמט מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
גלשתי באינטרנט ואז הוא הפסיק להגיב. שום כפתור לא נלחץ וגם העכבר נעצר. הדלקתי מחדש מהמארז ואז פתאום המ"ה לא עולה. כיביתי והוצאתי את חיבור החשמל והמודם וחיברתי מחדש. הדלקתי שוב, והפעם עלה חלון ש-W7 מתקן את עצמו ושזה ייקח מספר דקות. לאחר 10 ד' קיבלתי הודעה שהפעולה הצליחה חלקית, וגם שהסיבה יכולה להיגרם מחיבור/ניתוק מכשירים כגון מצלמה. ובאמת באותו זמן שהבעיות התחילו חיברתי (בפעם הראשונה מהתקנת המ"ה) מצלמה ולאחר שהורדתי את התמונות ניתקתי את החיבור. בקיצור עכשיו הכל עולה ולא רואים שינוי כלשהו. האם אני יכול להיות שקט? האם הבעיה הזאת קרתה רק לי או שזה נפוץ ב-W7?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה הרבה מהסרטונים פשוט לא מתנגנים לי בגוגל כרום, מה שקורה זה כשאני לוחץ Play לא קורה כלום אז אני משתמש בתוסף של IE Tab שמשתמש באקספלורר ואז זה עובד. מישהו עוד נתקל בבעיה דומה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה פירמטתי את המשחב והתקנתי הכל על SSD ו- D נשאר מחולק למחיצה הרגילה פלוס חלק שהמערכת עשתה SYSTEM RESERVED. חשבתי ניסיתי לאחד מחיצות שיהיה D גדול יותר בעזרת הכלי המובנה של WIN7 ויצא שמחקתי את ה PATHS וכניראה את FILE SYSTEM. עכשיו כשאני מנסה להיכנס ל- D הוא מבקש פירמוט מה שאני לא יכול לעשות אחרת ימחק לי את כל המידע שאני מבקש לגשת אליו ולשמר אותו. במיקרה הזה האם "פורמט מהיר" יעזור לי? אם לא האם יש בכלל דרך לגשת למחיצה/ כונן בעזרת תוכנה כל דבר אחר??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Windows 7 ultimate 64bit ויש לי בעיה שמלווה אותי כבר זמן רב: כאשר אני מוחק קובץ מתיקייה מסוימת, הקובץ ממשיך להופיע ברשימת הקבצים. רק לאחר ריענון (F5), הקובץ נעלם. אני חושב שזה קורה בתיקיות שקשורות למסמכים, תמונות וכו' (כלומר libraries), ולא בכל תיקייה. הדבר המיוחד היחיד שעשיתי זה העברת ה-libraries לכונן הלוגי D, כאשר Windows מותקן ב-C (כך אני שומר על כל הקבצים החשובים גם כאשר אני מפרמט את C ומתקין מחדש Windows). ניסיתי לחפש על זה מידע באינטרנט וגיליתי שאני לא היחיד שסובל מהבעיה, אבל לא מצאתי הסבר או פיתרון. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני יודע שיש לי אינטרנט אלחוטי שאני אמור לקלוט אבל אני לא מצליח מחשב נייח חדש I5 עם USB WIFI של TP לינק..אני לא מצליח לקלוט..איזה הגדרות אני צריך לשנות?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אם אני בתוכנית/משחק המחשב קופץ לי לווינדוז וכשאני נגיד באינטרנט המחשב פשוט עושה לי את הדפדפן אפור כזה,כאילו אני לא מתמקד עליו.. ווינדוז XP SP3
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כפי שציינתי, סרטים בFHD-1080P עובדים באיטיות מעצבנת!!! עם דיליי כזה, עצירות.. HD עובדים טוב, בתחילה חשבתי שזה קורה בגלל דיסק קשיח תקול לכן הקריאה איטית ומכאן התקיעות.. כרגע המחשב עובד עם SSD חדש זה שנקנה במכירה הקבוצתית, שוב, כל הכבוד! זיכרון לא חסר, 6GB, WIN 7 Ultimate 64Bit, זוג כרטיסי מסך 9600GT שעובדים בתצורת SLI טמפרטורת עבודה תקינה, של כרטיסי המסך כ-48 מעלות שזה לא הכי נמוך אבל עדיין, לא אמור לגרום לתקיעות כאלו.. כל הדרייבירים מעודכנים כולל של כרטיסי המסך, בקיצור, לא מוצא שום סיבה שזה יקרה! יש רעיון?! כמובן שמותקנת חבילת קודקים ל64bit K-lite הכי עדכנית... רעיונות?! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לבטים רבים החלטתי לפרמט את הלפטופ שלי אתמול אחרי תקופה ארוכה של איטיות לא מוסברת (תהליך של וינדאוס שטחן את הדיסק. ולא מדובר ב-Indexing service ). לכאורה הבעיה הסתדרה אחרי הפורמט אך משהו אחר הופיע: כאשר מביטים במאפייני המחשב רשום כי לא כל הזיכרון מנוצל (ראו להלן) דבר שלא היה קיים לפני הפורמט. חשוב לציין כי מדובר בלפטופ ולא נעשו בו כל שינויי חומרה. כל העידכונים מ-Windows Update הותקנו וכך גם הדריוורים. חיפוש בגוגל העלה כמה פתרונות אפשריים שלא עזרו: 1. הגדרות בביוס - אין אצלי בביוס שום דבר הקשור להגדרות Ram פרט לזה שמופיע שם 4Gb Installed. 2. נסיון לעשות boot עם הגדרות זיכרון משתנות - לא עוזר. במקום לרשום ש-3.86 מנוצלים אז הוא רושם 2.99 מנוצלים ( :-\ ), כך ש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול פרמטתי והתקנתי WIN7 ומאז רק בעיות..WIN7 אולטמט אני מנסה להתקין משו-המחשב נתקע אני מנסה להוריד כרום-המחשב נתקע ניסיתי לעשות צ'קדיסק-המחשב נתקע לפעמים המחשב עבד שעה-שעתיים פני שקפא ככה,לא הגיב בכלל ורצה ריסט..לפעמים נתקע עוד לפני שווינדוז סיים לעשות את ההפעלה המלאה והרגילה שלו..עשיתי ריפייר עם הדיסק(לא מקורי) והוא טוען שאין בעיות מחשב E6850 לוח אם P6N SLI V2 זכרון 2 גיגה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מאוד חשוב לי הנושא הזה למה זה מחשב שהשקעתי בו הרבה זמן (יענו עבודה כדי להרוויח כסף) טוב אז ככה מדובר על ווינדוס 7. יש לי במחשב 2 כוננים לאחד מהם שמתי את כל הדברים שאני רוצה להשאיר (כונן E) ובכונן השני (כונן C שנמצא בו מערכת ההפעלה) השארתי לפירמוט. התחלתי את תהליכי הפירמוט הכל טוב הכל יפה... עד שאני מגיע למצב שזה מראה כאילו זה ב-"השלמת התקנה" (או משו כזה) יענו זה הרגע האחרון לפני שהמחשב עובד כרגיל!! באמצע התהליך הזה קופץ לי החלון הבא windows could not update the computers boot configuration installation cannot proceed עכשיו גם אין לי ווינדוס,וגם אני לא ימצליח להתקין!!! דברים שניסיתי: * לקחתי דיסק התקנת ווינדוס מחבר (גם הדיסק שלו מקורי כמו שלי ובדיוק כמו הדיסק שלי) וזה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב E6850 עם XP מחרבט מעוניין לפרמט את ההארסידק לפני שאני מתקין WIN7 יש מדריך לזה אולי?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שבת שלום חג שמח לכולם! התקנתי את WIN 8 אתמול ויש לי מספר שאלות: יש את המסך החדש הזה שדומה למסך של האקסבוקס איך משתמשים בו? אני יכול להוסיף לשם קוביות כאלה שהיו תיקיות? נגיד תיקיית "תוכנות" "משחקים" וכו?? או להוסיף לשם נניח גוגל כרום? ובעצם להפוך אותו לשולחן העבודה שלי? או שזה לא ניתן? אפשרי להוריד ולהתקין שפה עברית לווינדוס 8? לגבי שולחן העבודה: איך אני שם שם אייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי גוגל כרום ובקיצור איך אני מסדר את השולחן עבודה שלי? עוד שאלה אחרונה אני חושב אין התחל ב WIN 8? ובכללי אם יש לכם העצות לשיפור או איזה מדריך למתחיל כזה אשמח לקבל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מה זה בדיוק WMI? אם אפשר בבקשה לפרט קצת לעומק ולא רק בשתי שורות תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, פתחי הUSB הקדמיים לא עובדים לי. אבל יש סיבה שרשמתי את זה בפורום תוכנה ולא בחומרה - כי הם עובדים לשימושים אחדים כמו חיבור DOK או הטענת אייפוד, אבל אי אפשר להדפיס מסמכים כשהמדפסת מחוברת לאחד הפתחים הקדמיים, וזו הבעיה המרכזית שלי. כשניסיתי לחבר את המדפסת לאחוריים זה יצר "עותק מדפסת חדש" והדפסה אליו עבדה. הבעיה שאין לי פתחים פנויים מאחורה ואני חייב את המדפסת! ניסיתי להחליף שהמדפסת תהיה אחורה והעכבר יהיה קדימה - והעכבר לא תיפקד. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בבוקר הדלקתי תמחשב, ואני רואה שבעת עליית windows הוא כותב "מכין את שולחן העבודה" (ממש כמו אחרי התקנה של windows)' ואז המחשב עלה ואני רואה הודעה "הוכנסת לפרופיל זמני" (ליד השעון) וראיתי עוד הודעה מavira שכתוב "congratulations you have installed the new desktop avira" (משהו בסגנון, לא זוכר בדיוק), ואני רואה את השולחן העבודה המקורי של windows, ז"א היה בשולחן העבודה את התמונת רקע של windows ואת האייקונים "סל המחזור" ו-"פיירפוקס" תמונה: עריכה: למה הפורום מצנזר תמונה? וכל מה שהיה על שולחן העבודה נעלם!!! אבל שמתי לב ששום דבר לא נמחק, בגלל: 1. השטח פנוי בדיסק נשאר אותו דבר. 2. כשאני עושה חיפוש לאיזשהו קובץ הוא מוצא אותו, אבל המיקום שלו במקום מוזר. לדוגמא: C:\found.…
-
- 47 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
כמו שהוסבר במדריך על ה-SSD שיצא כאן בפורום, אני מעוניין לבטל את שיחזור המערכת על כונן ה-SSD. יש לי עוד כונן במערכת (מכאני) ואני רוצה ששחזור המערכת ישב עליו. איך אני עושה זאת? (במדריך לא כתוב שניתן להעביר את השחזור לכונן מישני)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון קיבלתי כמה וכמה מסכים כחולים עם קוד שגיאה של 0x0000007a צירפתי תמונה מBlueScreenView אך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זאת?
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, ובזמן האחרון אני שם לב שכל פעם בזמן שאני משחק כונן C מתחיל להתמלא בצורה מוגזמת למשל היום לפני ששיחקתי היו לי 20GB פנויים, אחרי בערך שעה בcall of duty התחלתי להרגיש איטיות במשחק, ואחרי 10 דקות המשחק כבר נתקע, ואז ראיתי בווינדוס שנשארו 150MB פנויים.. אחרי עוד 10 דקות זה הפך ל1.5GB (עדיין לא ה20GB שהיו לפני) שמתי לב שהתיקייה היחידה שמשתנה בזמן שאני משחק היא System Volume Information, אבל אני לא יכול להיכנס אלייה (כתוב שאין לי גישה) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי גיבוי תמונת מערכת לכונן c שלי שבו נמצאת מערכת ההפעלה שלי וכל קבצי ההתקנה של כל התוכנות . במחיצה d יש לי שם הרבה תוכן כמו סרטים מוזיקה ומשחקים . השאלה שלי כשאני בעתיד ישחזר את תמונת מערכת מכונן c מתוך דיסק ההצלה . האם זה ימחוק לי את כל המידע שיש לי בכונן d או יפרמט לי אותו בלי לשאול . אני לא מעוניין לאבד את המידע בכונן d . כל מה שאני רוצה זה שיחזור מערכת ההפעלה בדיוק כמו שהיתה לפני השחזור . בלי למחוק שום תוכן בכונן d . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-