Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכם. יש לי כעת וינדוס 8.1 בעברית, ואני לא מצליח להפעיל את וינדוס דפנדר. ניסיתי להיכנס ישירות לתוכנה אך לשווא. היא שולחת אותי לחפש פיתרון במרכז-הפעולות. במרכז הפעולות,אני מנסה להיכנס לאנטי וירוסים השונים,וגם לאנטי רוגלות,,בשניהם אני רואה ,שוינדוס דפנדר אינו פעיל,אך האפשרות להפעלה,אינה נדלקת. מותקנות אצלי כעת התוכנות הבאות: AVG אנטיוירוס 2014 Comodo אנטיוירוס WinPatrol IOBit Malware Fighter האם יש קשר בין התוכנות הנ"ל או התנגשות? האם יש אפשרות דרך וינדוס עצמה להפעיל את וינדוס דפנדר? אשמח על עזרתכם בנדון
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הסתכלתי על כמה סרטונים והסברים כיצד להוריד קובץ של הוינדוס לדיסק און קי דרך מחשב אחר, ובכולם מראים שאחרי ההורדה נפתחת תיבת שיח אם להתקין במחשב הזה או ליצור קובץ. אצלי נפתחת רק האפשרות לשמור במחשב כן או לא. הצלחתי להוריד את הקובץ לדיסק און קי אבל זה קובץ של 18.3 מגה ולא נפתחות לי כל התיבות של בחירת שפה וכו' שמראים בהדרכות. מישהו יודע לכוון אותי? האם יש לזה קשר שבמחשב הישן, איתו אני עובדת, יש וינדוס 7? אני חייבת להשיג מחשב עם וינדוס 10 כדי ליצור קובץ חיצוני? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם חלונות 7, ברשת הביתית שלי ישנם עוד 2 מחשבים עם חלונות XP. עד שעברתי לחלונות 7 הכל היה בסדר, הצלחתי לתקשר נהדר עם 2 המחשבים האחרים. בזמנו הייתי עם חלונות ויסטה ועל מנת לתקשר עם המחשבים האחרים התקנתי עליהם עדכון לזיהוי הרשת - הוא עדיין מותקן עליהם. כשהפעלתי את המחשב הוא זיהה שאני מחובר לרשת, בחרתי "רשת ביתית" והיה לי הרושם שהכל בסדר. אני מצליח לגלוש ללא בעיה וכו', הבעיה ההיא שאני לא מצליח לגלוש בתוך המחשבים האחרים ברשת - והם בכלל לא רואים אותי. כשאני בוחר "מפת רשת" אני רואה אותם אבל לא יכול ללחוץ עליהם, וכשאני נכנס למיקומי הרשת שלי בשאר המחשבים ברשת - הם בכלל לא רואים אותי. ביטלתי את הצורך בסיסמא, גם להם אין צורך בסיסמא. אשמח לכל עזרה, אבי
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי,יש לי WIN7 וכל פעם שאני משאיר את המחשב שלי דולק למשך כמה זמן,אז הוא נכנס למצב שינה. בעצם המחשב נכבה אבל ברגע שלוחצים על כפתור ההפעלה שבמארז אז הוא עולה ישירות למסך של הסיסמא. וזה קורה גם אם אני מוריד משהו דרך הדפדפן... אבל אם אני מפעיל שיר בנגן ומפעיל repeat אז המחשב לא עובר למצב שינה. איך אני מבטל את המעבר למצב שינה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש WINDOWS XP ויש לי "הוצאת חומרה באופן בטוח" ליד השעון, איך אפשר להעיפ אותו משם בלי לפגוע בתקינות המדפסת שקניתי ? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אחותי קיבלה מחשב חדש יש לה 250 ג'יגה אז רציתי לעשות לה את C 100 וE 150 ג'יגות כ"א עשיתי את C 100 ולא שחררתי את השאר והתקנתי את המערכת עכשיו שאני פותח את המחשב אני רואה שיש לה רק כונן 1 והוא C והוא 100 ג'יגה רק! התקנתי תווינדוס מחדש והפעם פתחתי את הכונן השני רק שאני לא יודע למה הוא לא מחק לי את הווינדוס הראשון מה אני עושה עכשיו שאני פותח תמחשב יש שתי ווינדוסים והוא שואל אותי מה אני רוצה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש למישהוא שמץ של מושג איך להגדיר ADSL ב RED HAT 7.1 ? או שזה ענין כללי, אודה אם למישהוא ייהיה מדריך (עדיפות לעיברית ותמונות ;D)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני כבר מתוסכל! המון דברים שאני מנסה להתקין נותנים לי שגיאה שנראת ככה ????? ????? ????? ????? בחלון שקופץ. אפילו שאני מוריד תוכנה מתאימה לווינדוס 64 זה לא נותן לי להתקין. יש מצב שיש לי וירוס או תוכנת ריגול? איך אני בודק ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפני שהיצרן של הכרטיס העריכה שלי, כבר לא נותן תמיכה למערכות כמו 7, אז החלטתי לנסות להריץ XP על WMWARE. השאלות שלי הם: האם המחשב שלי צריך לפרמט HD בשביל זה? ואם כן, האם זה מוחק לי קבצים מסויימים? ואם לא, האם אפשר לגשת אליהם דרך המחשב הרגיל? או שזה פשוט נועל אותם? האם יש דרך אחרת חוץ מלפרמט אותם? ואם כבר פירמט והכל.. האם אחרי שאני מסיר את התוכנה הזו, כל המחיצות שלי חוזרות להיות כמו שהם?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי windows 7 בעברית ואני רוצה להתקין כמה תוכנות שאינן Unicode בשפה אחרת. אני יודע איך משנים שפות ל Unicode, פשוט זה משנה את כל ה windows לשפה אחרת... אני רוצה להשאיר את המערכת ואת כל התוכנות ב Unicode בעברית, ורק כמה תוכנות בודדות להריץ בשפת Unicode שונה. האם אפשר לעשות את זה ואיך ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גם שלחצתי YES לא קרה כלום. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אז ככה הבעיה היא שכל כמה דקות(בערך 5)המחשב מן נתקע כזה כאשר אני בדפדפן הדפדפן עושה כאילו הוא עובד אבל אני לא מצליח לעשות בו כלום(אני נכנס לאתרים ורק כתוב LOADING) אני לא מצליח לפתוח תוכניות בזמן שזה קורה הבעיה קורה כל הזמן גם שהמחשב לא עוסק במשהו המחשב נראה שהוא פועל רגיל אך אי אפשר לפתוח שום תוכנית המחשב פועל לפעולה רגילה אחרי כמה דקות וחוזר על עצמו מערכת ההפעלה היא WIN 7 מה הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בwindows update איני יכול להוריד עדכונים מהמחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה מספר שגיאה: 0x80070424 חיפשתי במאגרי האתר של מיקרוסופט ומצאתי שזה קורה בגלל שחשבון המנהל הוגדר לשימוש במצב בטוח כאשר חשבון בעל המחשב אינו זמין. אני הAdministrator של המחשב מה אני צריך לעשות תודה רבה ויום טוב שי בן יהודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסיפור די פשוט: קבלתי את המחשב החדש ובחרתי של לשלם על מערכת הפעלה. עכשיו אני מעוניין להתקין. תאורתית אני מתקין XP ואני אומר תאורתית כי עדין לא השגתי את הדיסק. נכון לעכשיו יש לי ביד 98 אבל אני לא יודע אם זה כדי ואח"כ עוד להתקין את XP על זה. בהנחה שיש לי את XP עכשיו, איך אני מתקין את זה? כשהמחשב עולה כתוב משהו כמו boot failure insert disk to drive A: and press any key. משהו דומה, אתם בטח מכירים.. בכל אופן מה עלי לעשות? האם אני צריך להעתיק קבצים כלשהם על דיסקט מחבר שיש לו XP ולהביא אותם אלי למחשב ומשם להמשיך את ההתקנה? בבקשה תפרטו קצת יותר מ "תכניס את הדיסק לסידי" כי אני באמת לא יודע מה אמור לקרות בשלב ההתקנה. תודה מראש, …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה של ווינדוס 10 פרו ה-1809 ומאז לכל אתר שאני נכנס שתומך בפלאש מופיעה לי האפשרות "התר פעם אחת" וזהו, האפשרות "התר תמיד" נעלמה. כלומר עכשיו בכל פעם שאני נכנס לאתר שתומך בפלאש אני צריך בכל פעם מחדש להפעיל מחדש את האפשרות. יש לי דפדפן EDGE.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מה יש בחלונות 8,מה חדש בה(עדיין מבוססת רג'סטרי?).ולמה אני צריך אותה? למה אין עדיין סטיקי?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אסוס עם הרדיסק של 500GB וSSD 24GB התקנתי את המערכת הפעלה על הSSD וגם ששניתי את הprograms files לD (להרדיסק) זה כל הזמן מתמלא לי ואין מקום פנוי. איפה להתקין את הווינדוס 8 ואיך אני מנצל הכי טוב את הSSD?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מניח שהפירוט בכותרת מספיק... ?Well Prog.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכל התחיל כשהתעסקתי ומחקתי כל מיני קבצים, כמו תיקיית searches, public desktop וכו'.. מאז אני לא יכול לפתוח את הקונטרול פאנל, הוא ניפתח לשנייה ונעלם כמוכן יש בעיה עם הוספת קבצים לדסקטופ כל פעם שאני ניכנס לתיקייה הוא רושם c:\users\public-desktop refers to a location that is unavailable אני רוצה להתקין מחדש אם אין פתרון לבעייה איך אני יכול לגבות את הקבצים? system restore לא אופצייה, כיביתי אותה ואני לא יכול להפעיל בגלל קונטרול פאנל שלא נפתח.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום למחשב נייד חדש ודק במיוחד עם חלונות 8 רציתי להוסיף כרטיס רשת USB . קניתי כרטיס. עובד בחלונות 7 ובלינוקס ללא התקנת תוכנה חיצונית. אבל בחלונות 8 מזהה אותו,מוריד דרייבר . מתקין אותו ואז מגיע לשגיאה: access denied . ניסיתי להריץ את מנהל התקנים כ administrator ניסיתי אפילו דרייבר שקיבלתי ידנית שהפכתי אותו לקריאה לכל. בדקתי שהדרייבר חתום ע"י מיקרוסופט. ניסיתי לנטרל את אנטי וירוס של מיקרוסופט. שום דבר לא עזר. הדגם של הכרטיס הינו rd9700. כרטיס סיני גנרי שתומך אפילו באנדרואיד בגרסאות מסויימות. התקנות של כונן dvd חיצוני עברו ללא תקלות על אותו מחשב. כל נסיונותיי על 64 ביט כמובן. למה לעזאזל חלונות 8 כל כך עקשן ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יום אחד הדלקתי את הלפטופ, רציתי לכווץ איזה ספרייה ואז גיליתי שבSEND TO יש לי רק BLUETOOTH ואין לי שום דבר אחר. הWIN 10 הזה פשוט כל כך גרוע, כנראה כרגיל מיקרוסופט זרקה עלינו מוצר חצי אפוי וגרוע... הרצתי בדיקה עם ה sfc /scannow אבל זה אמר שהכל בסדר. טוב, אני יתקין איזה ZIP אחר, אבל הווידוס 10 הזה הוא פשוט בדיחה רעה... גם נתקלתי באיזה מדריך שאמר להעתיק את הקישורים לתכונות באיזה ספרייה נסתרת, עשיתי את זה וזה לא עזור בכלום... יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ברשת ועד כה לא מצאתי תשובה לבעיה קטנה ומרגיזה ששמתי לב אליה בווינדוס 7. אני רוצה שכל חלון חדש שאני אפתח של אינטרנט רקספלורר (מן הסתם גירסה 8 כי זאת הגירסה שמגיעה בווינדוס 7) יפתח בגודל המקסימלי. הכוונה היא שכשלוחצים על לינק בתוך דף אינטרנט כלשהו שמקשר ללינק אחר ופותח אותו בדף חדש שזה יפתח את הדף החדש בגודל המקסימלי. עד היום לא הייתה שום בעיה עם זה (גם שהשתמשתי באינטרנט אקספלורר 8 בווינדוס ויסטה לא היתה בעיה) כל מה שהיה צריך לעשות זה לסגור את כל הדפים שפתוחים ולהשאיר רק אחד פתוח. להגדיל אותו עד הסוף (לא בעזרת לחצן ההגדלה אלא בעזרת הגדלה ידנית) ואז לסגור את הדף וזהו! מאותו רגע כל חלון חדש שנפתח היה נפתח בגודל המקסימלי. משום מה השיטה הזאת לא רוצה לעבוד בוו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-