Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
אפשר המלצה על איזה דגם וגירסה הכי מומלצת של windows 7 לרכוש ? ( דיסק מקורי ) אפשר קישור . כמה זה אמור לעלות לי ? יש אפשרות למחיר יותר זול באיזשהו אופן
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בחלק מהתיקיות במחשב כתב כחול ז"א למשל קוראים לתיקיה "שירים של יוסי" - אז ה"שירים של יוסי" בצבע כחול , ולא בכולם , למה זה ככה? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, הכל התחיל כשנגמר לי המקום בכונן C, כונן זה נמצא בהארד דיסק 1 ג'יגה שמחולק לשניים. בחלק השני שלו E התקנתי תוכנות המקושרות לווינדוס (שם נמצא (E) ה Program files). קניתי כונן חיצוני על מנת להעביר את כל החומר משני הכוננים ולאחד אותם לאחר פירמוט לכונן יחיד, ולהחזיר אליו את החומר. עכשיו אם אני אשאיר את שם הכונן C המערכת לא תזהה את מיקום הקבצים של Program Files. ואם אשנה את השם לE המערכת לא תזהה את עצמה.. מה יש לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, העלתי לפה תמונה של התקלה שכל הזמן חוזרת על עצמה המחשב עושה הפעלה מחדש וכשהוא מתחיל לעלות זאת התקלה, ממה זה קורה? ואיך מטפלים בזה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. במחשב שלי מוגדרים שני חשבונות משתמשים. אחד מוגדר כמנהל (administrator) והשני כרגיל (Standrad) האם אני יכול לעשות שכאשר המשתמש הרגיל יכנס לחשבון שלו יקפוץ לו הודעה? (POPUP) האם יש דבר כזה, ואם כן איך עושים זאת? תודה. חג שמח.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע אם זה אפשרי להקצות מספר ליבות מסויים לתוכנה אוטומטית? אני הצלחתי רק דרך מנהל המשימות תחת "הגדרת קירבה", אבל בכל הפעלה מחדש של התוכנה אני אצטרך לעשות זאת מחדש. האם יש אפשרות לקנפג את זה שהתוכנה תרוץ כבר מההתחלה על ליבה אחת נגיד? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח ונייד ואני רוצה לשמור על תיקייה עם כמה תתי תיקיות מסונכרנים בין המחשבים ואם לא ניתן לפחות בין הנייד לDOK אני מעתיק על ה DOK את המזוודה מהנייד וכנ"ל לנייח ועושה עדכון הכל הוא רושם לי שהקבצים מיותמים אם אני עושה את זה רק על ה DOK והנייד הוא רושם שיש קבצים שלא ניתן לגשת אלייהם ולכן הם לא יעודכנו איך אני עובד עם זה נכון על מנת לסנכרן?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם חלונות 7, ברשת הביתית שלי ישנם עוד 2 מחשבים עם חלונות XP. עד שעברתי לחלונות 7 הכל היה בסדר, הצלחתי לתקשר נהדר עם 2 המחשבים האחרים. בזמנו הייתי עם חלונות ויסטה ועל מנת לתקשר עם המחשבים האחרים התקנתי עליהם עדכון לזיהוי הרשת - הוא עדיין מותקן עליהם. כשהפעלתי את המחשב הוא זיהה שאני מחובר לרשת, בחרתי "רשת ביתית" והיה לי הרושם שהכל בסדר. אני מצליח לגלוש ללא בעיה וכו', הבעיה ההיא שאני לא מצליח לגלוש בתוך המחשבים האחרים ברשת - והם בכלל לא רואים אותי. כשאני בוחר "מפת רשת" אני רואה אותם אבל לא יכול ללחוץ עליהם, וכשאני נכנס למיקומי הרשת שלי בשאר המחשבים ברשת - הם בכלל לא רואים אותי. ביטלתי את הצורך בסיסמא, גם להם אין צורך בסיסמא. אשמח לכל עזרה, אבי
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים. קיבלתי את המחשב אתמול עם ווינדוס XP HOME (בעיות תקציב...תאמינו לי שהייתי הולך על PRO בלי שום מחשבה)ושמתי לב שיש ממש הרבה בעיות של ''דוח שגיאות'' וסיים כעת (קרה לי בביטורנט,firefox,והוא אפילו סגר את האקספלורר ) למה זה קורה???ובPRO לא קרה לי בכלל (ניסיון של שנה). אין איזה פאץ' שיתקן את זה?! עוד שאלה:הגרסה הזאת היא 32 ביט,והמעבד שלי הוא כפול ליבה 64,זה אומר שהמשחקים תומכים ב64 ביט למרות שהמערכת שלי היא 32? בבקשה תשובה במהירות. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי לדוד שלי WIN XP ולא היתה אפשרות להתקין את הממשק בעברית (הוא לא מבין אנגלית בכלל) מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד את החבילה העברית הזאת? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, האם קיימת אפשרות להגדיר שכפתור ה-caps lock יעביר בין אנגלית לעברית במקדלת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גאונים שלום... יש לי מחשב נייד. הדגם לא משנה... ומותקן עליו ווינדוס 2000. הווינדוס נעול באמצעות שם וסיסמא. כשאני מעלה את הווינדוס השם כתוב אבל אני לא יודע את הסיסמא.... אמרו לי שיש איזה קובץ שמתקינים בדוס וזה פורץ את הסיסמא בכל מקרה... יש איזושהיא דרך לעקוף את הסיסמא הזאת?!?!?!? אני ממש צריך את זה... בתודה.....!!!| ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה כשאני לוחץ קליק ימני על המחשב שלי ומאפיינים ואני הולך לכללי כתוב לי רשומה עבור:חנות סקס אייך אני משנה את השם הזה זה לא שם משתמש אלה השם של המחשב עצמו לא הצלחתי יש לי xp תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב הנייד הישן שלי האט קצב והתקנתי מחדש עם תקליטור המקור את windows 7 premium אני מנסה לפתוח ב notepad קבצי שנשמרו בקידוד ANSI ומקבל ג'יבריש מה חסר לי בהתקנה החדשה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לו איזה 9 עידכונים להתקין, אני לוחץ על התקנה ואז הוא מבקש ריסטרט כדי להתקין אותם. עושה ריסטרט, במסך עלייה לווינדוס רשום installing updates, 1 of 9 ואז failed ולבסוף reverting changes והמחשב עושה ריסטרט לעצמו וחוזר לאותו מצב שצריך להתקין 9 עידכונים. ראוי לציין שזה קורה מאז שהשתמשתי באופציה של system restore וביצעתי שיחזור למערכת בעקבות קריסה של דרייבר (אולי זה קשור) יש לי win 7 ultimate 64
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסיפור די פשוט: קבלתי את המחשב החדש ובחרתי של לשלם על מערכת הפעלה. עכשיו אני מעוניין להתקין. תאורתית אני מתקין XP ואני אומר תאורתית כי עדין לא השגתי את הדיסק. נכון לעכשיו יש לי ביד 98 אבל אני לא יודע אם זה כדי ואח"כ עוד להתקין את XP על זה. בהנחה שיש לי את XP עכשיו, איך אני מתקין את זה? כשהמחשב עולה כתוב משהו כמו boot failure insert disk to drive A: and press any key. משהו דומה, אתם בטח מכירים.. בכל אופן מה עלי לעשות? האם אני צריך להעתיק קבצים כלשהם על דיסקט מחבר שיש לו XP ולהביא אותם אלי למחשב ומשם להמשיך את ההתקנה? בבקשה תפרטו קצת יותר מ "תכניס את הדיסק לסידי" כי אני באמת לא יודע מה אמור לקרות בשלב ההתקנה. תודה מראש, …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין, הוא מריץ את הבדיקה של ההארדיסקים, מסיים, ואז מריץ את התוכנית התקנה. כשהוא מעלה את החלון שאומר שהוא מכין את תוכנית ההתקנה, הוא נתקע ב 59 אחוז וכותב לי שיש איזו שגיאה עם קובץ CAB. ההודעה הזאת מופיעה גם כשאני מתקין את הגרסה העברית וגם את האנגלית (LOC ו ENA). מה הבעיה?!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ברשת ועד כה לא מצאתי תשובה לבעיה קטנה ומרגיזה ששמתי לב אליה בווינדוס 7. אני רוצה שכל חלון חדש שאני אפתח של אינטרנט רקספלורר (מן הסתם גירסה 8 כי זאת הגירסה שמגיעה בווינדוס 7) יפתח בגודל המקסימלי. הכוונה היא שכשלוחצים על לינק בתוך דף אינטרנט כלשהו שמקשר ללינק אחר ופותח אותו בדף חדש שזה יפתח את הדף החדש בגודל המקסימלי. עד היום לא הייתה שום בעיה עם זה (גם שהשתמשתי באינטרנט אקספלורר 8 בווינדוס ויסטה לא היתה בעיה) כל מה שהיה צריך לעשות זה לסגור את כל הדפים שפתוחים ולהשאיר רק אחד פתוח. להגדיל אותו עד הסוף (לא בעזרת לחצן ההגדלה אלא בעזרת הגדלה ידנית) ואז לסגור את הדף וזהו! מאותו רגע כל חלון חדש שנפתח היה נפתח בגודל המקסימלי. משום מה השיטה הזאת לא רוצה לעבוד בוו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.! יש לי בעיה בiexplore.exe כשאני פותח או מפעיל ת'מחשב מחדש אז אני צריך לעשות ctrl+shift+esc ואחרי זה שפתח לי "מנהל המשימות של windows " אז אני לוחץ על "תהליכים" ומופיע לי שמה מלא מלא כאילו iexplore.exe ואחרי שאני מסיר את כול iexplore.exe המחשב עובד לי כמו שצריך ואם אני לא מסיר אותם המחשב ניהיה לי איטי מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה לעוזרים.!! דרך הגב סליחה על כול השטיות שרשמתי בנושאים הישנים.!!!
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסתכלתי במנהל משימות ה Windows Aero או DWM.EXE תופס סה"כ בין 1-2% במעבד ו 12 מגה זיכרון זה כלום , אפילו שהורדתי את הממשק AERO כמעט ואין הבדל בביצועים , אז למה אנשים שיש להם בעיה של איטיות מבקשים מהם להוריד את ה AERO ? או את ה DWM.EXE ב SERVICES ? אפילו האפקטים הויזואלים זה סתם גם שאני מוריד את ההגדרות של התצוגה כמעט ל 0 זה לא משפיע בכלל על הביצועים , רק התצוגה ניראת כמו ווינדוס XP
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לא מעט גרסאות חלונות VISTA שיצאו בקרוב אז קודם כול יש גרסאות 64 ביט ויש 32 ביט ואח"כ יש את גרסת הULTIMATE business home וכו' איזה תשימו ולמה?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם גרסת ה 64Bit של המערכת. אני מנסה להריץ את Yes Streamer ומקבל את השגיאה הנ"ל. חיפוש קצרצר בגוגל, גרם לי להבין שהתקנת Windows Media feature pack תפתור את הבעיה. הורדתי את הקובץ המדובר, ניסיתי להתקין, אך קופצת לי ההודעה הנ"ל: חיפוש בגוגל העלה חרס. נקווה שלכם הפתרונים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרתכם. רכשתי רישיון חוקי של Office 2024 Professional Plus מסוג Retail (פרטי) דרך אתר keysredeem.com (מצורפות תמונות למטה). 🔹 מערכת ההפעלה שלי: Windows 11 Pro 🔹 רישיון: Retail, חד-פעמי, פרטי – לא רישוי ארגוני או מנוי 🔹 הבעיה: בכל ניסיון להכניס את קוד הרישיון שהתקבל מהאתר, אני מקבל את ההודעה: "השירות אינו זמין – אנו נתקלים כעת בקשיים טכניים. נא נסה שוב מאוחר יותר" מה ניסיתי עד כה:מחקתי לחלוטין את כל גרסאות ה-Office מהמחשב כולל כלי ההסרה של מיקרוסופט ניקיתי את הרישום והפעלתי מחדש את המחשב ביצעתי עדכון מלא ל-Windows ניסיתי גם התקנה מקוונת וגם קובץ התקנה מקומי (Offline) ווידאתי שהשעה ואזור הזמן תקינים ניסיתי להפעיל כמנהל – ועדיין אותה שגיאה מצורפים:✅ צי…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-