Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מי יותר אמין וטוב ל XP1600+ עים A7V133 1. WINME VS WIN 98 2. WINXP VS WIN 2000PRO-SP2 יתכן שהפעם אתקין 2 מערכות הפעלה אבל אשמח לישמוע דעות לכאן ולכאן מי יותר טובה אמינה ומהצלת את משאבי המחשב הכי טוב .
-
שלום לכולם ברשותי windows 10 64 bit ודפפן chrome 64bit כאשר אני מנסה להיכנס לאתר http://www.carsforum.co.il/ הדפפן מראה לי הודעת שגיאה - The www.carsforum.co.il page isn’t working www.carsforum.co.il redirected you too many times. Try clearing your cookies. כאשר אני מנקה את ההסטוריה ,האתר מייד עובד. הבעיה שאני צריך לעשות את זה כל יציאה וכניסה מהדפדפן ! אין לי וירוסים במחשב . עשיתי ניקיון כללי של המחשב עם cleanmaster אשמח לעזרה ,תודה רבה שי
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. לפני שאשאל רק אומר שביצעתי חיפוש בפורום קראתי ולא מצאתי דיון שעונה על השאלה שלי למרות שדובר עליו הרבה. ועכשיו לבעיה. רכשתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה גרסה של וינדוס 7 להתקין עליו. הבנתי שיש הבדלים בין גרסת 32 ביט ל-64 אבל ממה שקראתי בפורום ההבדל הוא רק בניצול של הזיכרון. האם זה נכון או שזה תלוי גם בסוג המעבד שיש לי או דברים דומים. המחשב שנקנה הוא נייד מדגם ווסטרו 3500, זה המעבד: Intel® CoreTMi3 Processor 350M 2.26GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache וזה הזכרון: 3GB DDR3 1066MHz dual channel Memory. איזה גירסת וינדוס כדאי לי להתקין. תודה רבה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תאור הבעיה בקיצור: כשלוחצים ctrl+alt+del מופיע מסך כחול עם האופציות לנעילה, החלפת משתמש, ... ובסוף מנהל המשימות( task manager) המסך מופיע בעברית למרות ששפת הממשק והשפה הראשית היא אנגלית איך מעבירים את המסך הזה לאנגלית? תאור מפורט: 1. זה מחשב חדש שהותקנה עליו חלונות 10 ע"י המוכר. שפת הממשק הוגדה אנגלית ושם המשתמש שהמוכר קבע הוא OWNER 2. בלחיצה על ctrl+alt+del הופיע המסך הכחול עם תפריט באנגלית. 3. רציתי להחליף את שם המשתמש לשם אחר, אך לא מצאתי איך לעשות זאת 4. הגדרתי משתמש חדש בשם NBP עם הרשאות administrator 5. כשנכנסתי למשתמש החדש - NBP - שפת הממשק היתה עברית וזו גם היתה השפה הראשית עבור לוח המקשים 6. שיניתי את הממשק לאנגלית וכמו כן העברתי את האנגלית להיות השפה הראשית 7. כ…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שיניתי לעברית ועכשיו אני רוצה להחזיר חזרה לאנגלית ופתאום ההגדרות שפה לא מציגות את האופציות לבחירת שפות ואין לי איך לשנות עכשיו שפה. זה גם לא נותן לי להתקין שפות חדשות. אני לוחץ על הבא/התקן ולא קורה כלום. שחזור מערכת יכול להחזיר את השפה הקודמת? גם שחזור לא נותן לי לבצע. מקבל בסוף הודעת שגיאה. נמאס לי מהווינדוס הזה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צעוניין לרכוש וינדוס 10. אני רוצה שתהיה לי את האופצילהעביר אותו בעתיד למחשב הבא שאני אקנה. אז אני מבין שאני צריך לרכוש בשביל זה את גרסת הריטייל. היכן מומלץ לרכוש אותה? כי מסיבוב בחנויות בארץ לא מצאתי זול יותר מ540 שח. אמזון גרמניה מוכרים את גרסת הריטייל ב80 יורו אך לא שולחים לארץ (את הגרסה האנגלית) תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, קצת מאסתי בוויסטה שבנייד, ורציתי לדעת אם יש איזשהם פתרונות יצירתיים לנושא הדרייברים? כפי שאתם יודעים לא כל חברה של ניידים טרחה להוציא דרייברים למחשבים שברשותה שמגיעים ישירות עם וויסטה. ואני נמצא בבעיה, מאחר ובאמת אין לי רצון להשאר עם הויסטה.. מישהו מכיר פתרונות, דרייברים שאינם מיודעים בצורה רשמית לאותו דגם, אך שייכים לאותה חומרה ולכן מתאימים? מדובר ב hp pavilion dv6660ej אשמח לעזרה בנושא.. תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין, הוא מריץ את הבדיקה של ההארדיסקים, מסיים, ואז מריץ את התוכנית התקנה. כשהוא מעלה את החלון שאומר שהוא מכין את תוכנית ההתקנה, הוא נתקע ב 59 אחוז וכותב לי שיש איזו שגיאה עם קובץ CAB. ההודעה הזאת מופיעה גם כשאני מתקין את הגרסה העברית וגם את האנגלית (LOC ו ENA). מה הבעיה?!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בווינדוס 7 שורת המשימות אצלי היתה חצי שקופה, כלומר היה ניתן לראות מה יש מתחת לשורת המשימות (יכולתי לגרור מסמך או חלון כלשהו למטה והיה ניתן לראות שיש משהו למטה) אני לא זוכר אם זה היה כך מהתחלה או שזה עניין של הגדרות שהיה ניתן לבחור. כעת אני משתמש בווינדוס 10, האם ישנה אפשרות דומה בווינדוס 10? תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. ברשותי מחשב נייד ld rd-580, מעבד intel core 2 duo t6600 עם 4gb זכרון. אני מתכוון לקנות דיסק קשיח ssd ולהתקין מחדש מערכת הפעלה. 1) האם מומלץ להתקין windows 8.1 על מחשב כה ישן, או עדיף להישאר עם win 7? 2) אלו בעיות יכולות לצוץ? 3) האם הדרייברים של win 7 יעבדו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבקש שתעזרו לי לפתור בעיה שיש לחבר שלי: על הדיסק הקשיח שלו מוגדרות 3 מחיצות: C עם מערכת הקבצים NTFS עם ווינדוס XP D עם FAT32 E עם NTFS הוא פירמט את C וE ואחרי שהתקין את הווינדוס הוא מזהה רק את כונן C והיתר נעלמו. ??? תודה לעונים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.! יש לי בעיה בiexplore.exe כשאני פותח או מפעיל ת'מחשב מחדש אז אני צריך לעשות ctrl+shift+esc ואחרי זה שפתח לי "מנהל המשימות של windows " אז אני לוחץ על "תהליכים" ומופיע לי שמה מלא מלא כאילו iexplore.exe ואחרי שאני מסיר את כול iexplore.exe המחשב עובד לי כמו שצריך ואם אני לא מסיר אותם המחשב ניהיה לי איטי מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה לעוזרים.!! דרך הגב סליחה על כול השטיות שרשמתי בנושאים הישנים.!!!
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ואני מעוניין לדעת איזו מערכת הפעלה תביא לי ביצועים יותר טובים עבור מחשב למשחקים? אני מבין שהמטרו הוא ממשק לא כזה ידידותי עבור מחשב למשחקים אבל עדיין אשמח להתמקד מבחינת ביצועים.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב כל פעם עם הדלקת המחשב השעון של הוינדוס מתאפס לראשון בינואר 2002. יש לי וינדוס XP PRO SP3 יכול להיות שנגמרה לי הסוללה האחראית לתאריכים כמו שיש במצלמות ( המחשב שלי בן 5 שנים+)? יש איזה פתרונות לנושא? זה לא כל כך הורג אותי אבל זה דיי מציק..
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בוויסטה 64BIT שאני לא יכול להתקין דברים, אני לא יודע איך להסביר את זה אז הנה שתי תמונות שיסבירו זה בכל דבר, כולל משחקים והכל אם אני מתקין דרך דיסק אז אין בעיה רק דרך דברים שהודרתי זה כאילו לא קורא את הקובץ התקנה מהשולחן עבודה תודה אריאל [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע אם זה אפשרי להקצות מספר ליבות מסויים לתוכנה אוטומטית? אני הצלחתי רק דרך מנהל המשימות תחת "הגדרת קירבה", אבל בכל הפעלה מחדש של התוכנה אני אצטרך לעשות זאת מחדש. האם יש אפשרות לקנפג את זה שהתוכנה תרוץ כבר מההתחלה על ליבה אחת נגיד? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים. קיבלתי את המחשב אתמול עם ווינדוס XP HOME (בעיות תקציב...תאמינו לי שהייתי הולך על PRO בלי שום מחשבה)ושמתי לב שיש ממש הרבה בעיות של ''דוח שגיאות'' וסיים כעת (קרה לי בביטורנט,firefox,והוא אפילו סגר את האקספלורר ) למה זה קורה???ובPRO לא קרה לי בכלל (ניסיון של שנה). אין איזה פאץ' שיתקן את זה?! עוד שאלה:הגרסה הזאת היא 32 ביט,והמעבד שלי הוא כפול ליבה 64,זה אומר שהמשחקים תומכים ב64 ביט למרות שהמערכת שלי היא 32? בבקשה תשובה במהירות. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית ישן שזועק לפרמוט והתקנת מערכת הפעלה חדשה, יש לי רק win8.1 , היום מותקן עליו WIN7. הדרישות היו ונשארו - שימוש משרדי עם זמן תגובה טוב (אני לא מסוגל לסבול את זה שהמחשב "זוחל") בדקתי את המפרט של המחשב ולא הצלחתי להבין אם המחשב יצליח לענות על הדרישה הזו עם מערכת הפעלה חדשה יותר (8.1), או שהביצועים יפגעו. (בעיקר כי לא הבנתי מה זה PAE, NX ו- SSE2 ואם המעבד שלי תומך בזה). הפרטים העיקריים של המפרט: intel core 2duo E6420 2.13GHZ 64BIT 4GB RAM כרטיס מסך nvidia Geforce 210 כל השאר די בסיסי - הארדיסק עם חיבור SATA "רגיל" או במקסימום sata2 (אין כרטיסים נוספים שעושים פעולות שונות - הכל על לוח האם) דבר אחרון - אין לי כוונה לשדרג את החומרה שלו (…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לפעמים הזיכרון ram של המחשב נהיה מלא ואני רוצה להסיר חלק מהתוכנות שנדלקות עם פתיחת המחשב (לא להסיר לגמרי רק שלא ידלקו עם המחשב) msconfig-התחלה זה רשימת התוכנות שנדלקות לי אשמח לשמוע מה אפשר להוריד: 01. synaptics pointing device driver 02. synaptics pointing device driver (יש פעמיים?, לא אותה פקודה) 03. intel ® comoon user interface 04. intel ® comoon user interface 05. intel ® comoon user interface (שלוש פעמים, לא אותה פקודה) 06. RUNNFSERV 07. asus webstorage 08. IconUtility 09. iTunes 10. microsoft windows operating system 11. עדכון google 12. Chica password manager 13. clamwin antivirus 14. ATK hotkey 15. microsoft office 2010 16. ATK media 17. AsusWebStorage 18. ado…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
השתמשתי ב Black box כמעט שנה ואז חזרתי לexplorer אבל עכשיו אין לי את סל המיחזור :s05: איך מחזירים אותו ?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למה אי אפשר להשתמש ברזולוצייה 480x640 בווינדוס אקספי ? ואם כן, כיצד ? בתודה מראש B@By-KiLLeR
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה יש בחלונות 8,מה חדש בה(עדיין מבוססת רג'סטרי?).ולמה אני צריך אותה? למה אין עדיין סטיקי?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם סרגל השפה (המשבצת שמראה מה השפה) נעלם בשורת המשימות למטה. לחיצה על הלחצן הימני ואז "סרגלי כלים" מראה שסרגל הכלים "סרגל שפה" מסומן בוי. איך להחזירו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפשר המלצה על איזה דגם וגירסה הכי מומלצת של windows 7 לרכוש ? ( דיסק מקורי ) אפשר קישור . כמה זה אמור לעלות לי ? יש אפשרות למחיר יותר זול באיזשהו אופן
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-