עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by מיכל שחר,

שלום הסתכלתי על כמה סרטונים והסברים כיצד להוריד קובץ של הוינדוס לדיסק און קי דרך מחשב אחר, ובכולם מראים שאחרי ההורדה נפתחת תיבת שיח אם להתקין במחשב הזה או ליצור קובץ. אצלי נפתחת רק האפשרות לשמור במחשב כן או לא. הצלחתי להוריד את הקובץ לדיסק און קי אבל זה קובץ של 18.3 מגה ולא נפתחות לי כל התיבות של בחירת שפה וכו' שמראים בהדרכות. מישהו יודע לכוון אותי? האם יש לזה קשר שבמחשב הישן, איתו אני עובדת, יש וינדוס 7? אני חייבת להשיג מחשב עם וינדוס 10 כדי ליצור קובץ חיצוני? תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. מה המצב אנשים ?! אז ככה רק היום התחילה הבעיה ואני לא למה כי לא התקנתי כלום בשבוע האחרון =\ הבעיה היא שהמחשב שלי מין תקוע כזה אני רק יכול להזיז את העכבר ולא לעשות יותר כלום ומופיעות לי מלא נקודות ופסים ירוקים על המסך והמסך נכבה לכמה שניות ונדלק לכמה שניות וכך הלאה עד שבאיזשהו שלב המחשב עושה לבד Restart ... מישהו יודע מה גורם לבעיה הזאת ?! פירמטתי את המחשב וזה לא עזרר !!! ניסיתי לסרוק לבדוק אם זה וירוס\טרויאן או מה שיכול להיות והמחשב נמצא נקי תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום רב, מחשב נייד של acer שמותקן עליו Windows XP HOME SP2 בעברית. כשנכנסים ל- Windows צריכים להזין סיסמא. יש לי גישה אל המחשב, אני עובד עליו לא מעט. האם יש אפשרות לגלות מהי הסיסמא הקיימת? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אוקי אז ככה אחותי קיבלה מחשב חדש יש לה 250 ג'יגה אז רציתי לעשות לה את C 100 וE 150 ג'יגות כ"א עשיתי את C 100 ולא שחררתי את השאר והתקנתי את המערכת עכשיו שאני פותח את המחשב אני רואה שיש לה רק כונן 1 והוא C והוא 100 ג'יגה רק! התקנתי תווינדוס מחדש והפעם פתחתי את הכונן השני רק שאני לא יודע למה הוא לא מחק לי את הווינדוס הראשון מה אני עושה עכשיו שאני פותח תמחשב יש שתי ווינדוסים והוא שואל אותי מה אני רוצה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. Started by mayhem1211,

אני מעוניין לקנות באתר kinguin רישיון אונליין קישור, http://www.kinguin.net/category/19622/windows-10-professional-retail-key/ רציתי לדעת האם עדיף לרכוש רישיון OEM או Retail (והאם שווה בכלל לרכוש רישיון Online), בהנחה שהמחשב חדש ושהרישיון ישמש למחשב הנוכחי בלבד (מלבד העובדה שיתכן ואפרמט אותו ואז ארצה להתקין מחדש את הווינדוז. האם תהיה בעיה בהצגת עברית / כתיבת עברית בווינדוז? כמו כן, קניתי לפני מס' חודשים ווינדוז 8.1 דרך מבצע הסטודנטים של מיקרוסופט ועידכנתי ל 10, כמה דברים שלא ברורים לי ואשמח לתשובות: - האם לאחר שנה צריך לשלם על העדכון ל 10. - במידה ובעתיד אצטרך לפרמט את המחשב, האם אז לא אוכל יותר לעדכן ל 10 (כי העדכון כבר לא יהיה חינמי). - האם רישיון הסטודנט מוגבל בזמן? …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. לאחר המון שנים בהן מיקרוסופט תימחרה את חלונות במחיר שלא נגיש לכל, דיווחים ברשת מצביעים על כך שהחברה מתכננת להציע את מערכת ההפעלה הבאה שלה בתור שירות \'Freemium\' למנויים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9f-%d7%a9%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9c%d7%91/

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by sadann22,

המחשב הנייד הישן שלי האט קצב והתקנתי מחדש עם תקליטור המקור את windows 7 premium אני מנסה לפתוח ב notepad קבצי שנשמרו בקידוד ANSI ומקבל ג'יבריש מה חסר לי בהתקנה החדשה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by User_Name,

שלום לכולם. אני משתמש בWindows 2000pro, ויש לי בעיה קטנה, עד שהWindows עושה Shut Down לוקח כדקה או יותר. אין לי אף תוכנית שעובדת ברקע. מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by LRa,

שלום, האם קיימת אפשרות להגדיר שכפתור ה-caps lock יעביר בין אנגלית לעברית במקדלת? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by pakariel,

יש לי מחשב שיש אליו windows 7 64bit הוא מוגדר לא להיכנס למצב שינה אבל כן מוגדר לו כיבוי צג לאחר 10 דקות הבעיה היא שכאשר הצג שלי נכבה במקום להפוך להיות שחור חזק (כאילו כבוי) הוא נכבה אבל נשאר על מצב של אפור כהה (כמעט שחור) ואני ממשיך לראות את הסמל של העבר ** חשוב לציין שחוץ מזה הכל עובד תקין הוא חוזר לפעולה תוך שניה והכל בסדר מה יכול לגרום למצב הזה שהוא כאילו לא נכנס לכיבוי צג מלא?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ranyr,

איך אפשר לשמור מצגת פלאש מאתר?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by dan9,

היי ותודה לעונים מראש! לאשתי יש מחשב במשרד בבית שהיא עובדת דרכו! בנוסף יש לה מחשב נייד נוסף שלפעמים היא יוצאת לעבוד.. עכשיו: עד היום היא השתמשה בשולחן עבודה מרוחק הרגיל דרך אינטרנט וזה עובד רע מאד! השאלה שלי האם יש אפשרות להתחבר ישירות למחשב כמו אצלי בעבודה? שבעצם המחשב שבבית היה כשרת ושבהדלקת המחשב נייד היא תתבקש לשם משתמש וסיסמא ותגיעה יש לשולחן העבודה של המחשב בבית? ככה שלא היה צורך לשתי שולחנות עבודה ושימוש בשוחלן עבודה מרוחק? סליחה אם לא הצלחתי להסביר בצורר הכי ברורה.. ושוב תודה!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by אדי44,

שלום .ראיתי שבכל חנויות המחשבים רכישת W7 בגירסת OEM מותנת ברכישת מחשב חדש בלבד. זה לא כל כך מובן לי . כלומר האם אני חייב לרכוש מהם מחשב קומפלט בשביל לקבל את ה- W7 במחיר המצויין. וכפריט בודד האם ימכרו אותו אך במחיר שונה ,או לא ימכרו. כוונתי בחודש הבא לקנות ולהרכיב מחשב חדש לגמרי , אך לא נראה לי שארכוש את כל החלקים מאותה חנות בגלל הבדלי המחירים לפריטים השונים .

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by dor123,

יש לי Windows 7 Ultimate. לאחרונה יצא ה-SP1 לחלונות 7, אולם אינני יודע האם כדי לי להתקין אותו מבלי לגרום נזק למערכת ההפעלה שלי. טכנאי מחשבים שלי אמר לי, לפני שה-SP1 יצא, כי הוא לא ממליץ לי להוריד אותו מחשש לבעיות במערכת ההפעלה. אז עכשיו מומלץ לי כבר להתקין אותו, או שזה מסוכן?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. גאונים שלום... יש לי מחשב נייד. הדגם לא משנה... ומותקן עליו ווינדוס 2000. הווינדוס נעול באמצעות שם וסיסמא. כשאני מעלה את הווינדוס השם כתוב אבל אני לא יודע את הסיסמא.... אמרו לי שיש איזה קובץ שמתקינים בדוס וזה פורץ את הסיסמא בכל מקרה... יש איזושהיא דרך לעקוף את הסיסמא הזאת?!?!?!? אני ממש צריך את זה... בתודה.....!!!| ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אופס: ב-AMD חשפו כי חלונות 10 תגיע ביולי 2015 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a1-%d7%91-amd-%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95-%d7%9b%d7%99-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%9c%d7%99-2015/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש לי 4 GB, התקנתי היום ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט. במאפיינים בווינדוס כתוב שיש 4GB RAM ובסוגריים כתוב 2.94 ניתנים לשימוש. גם בביוס כתוב 3GB . הזיכרון חדש, נקנה לפני מספר ימים: A-DATA 4GB 800MHZ לוח אם: Asus P5B DELUXE

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. ערב טוב! התקנתי Win Server 2008 R2 על המחשב, כחלק מלימוד עצמי -- אחרי ההתקנה צצה לי הוראה לשנות את הסיסמא בשביל לעשות לוג אין ראשוני, אבל - הוא לא באמת נותן לי לשנות. קראתי באינטרנט וחיפשתי תשובה אמרו שזה צריך להיות סיסמא לפי האבטחה של מיקרוסופט וגם לפי זה ניסיתי לשנות ולא עבד. מישהו יכול לנסות לעזור לי עם העניין? צרפתי צילום מסך, אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה! תודה!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by פולי הקנטאור,

windows defender טוען שאני משמש ב"ספקים אחרים של אנטי וירוס" אך אין לי שום תוכנת אנטי וירוס על המחשב חוץ ממנו. כל פעם שאני מנסה לראות מי הספקי אנטי וירוס במחשב אני רואה שהוא הספק. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה רבה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני מעוניין לשנות הרשאות לקובץ קיים כדי שחוץ מהמשתמש שלי לא יהיה ניתן לערוך או למחוק אותו הקובץ נמצא על כונן נייד מפורמט כ NTFS ואני שואל האם ואיך ניתן למנוע עריכה ומחיקה שלו גם במחשבים אחרים כמובן שבסופו של דבר הכל ניתן למחיקה אבל כוונתי ברורה מה שאני בעצם מעוניין לעשות זה ליצור קובץ Autorun.inf ולנעול אותו כך שרוב הוירוסים הפשוטים לא יוכלו לשנות אותו בלי לקיחת בעלות זו לא מניעה מוחלטת אבל זה די מעצבן למחוק אותו כל פעם שהכונן חוזר מביקור משפחתי וגם דיי מעניין אותי אם הוירוס המסויים הזה שאצלהם מסוגל לעקוף את זה אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by eranmor,

הענקית המרשעת של מערכות ההפעלה עכשיו תשלוט לנו על המחשב באופן טוטאלי?? על איזה לוחות הם יתקינו את הביוסים האלה?? תהיה לנו בכלל אפשרות לבחור?? אני יודע שאני לא רוצה וירוסים ופרצות במערכת הביוס שלי... מה איתכם?!?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Sqeezy,

שלום לכולם, קניתי מחשב של דל עם וינדוס 8, אני מעוניין לעדכן ל8.1, איך אני מעדכן? זה לא מופיע בWINDOWS UPDATES, לא נמצא בחנות, אחרי שעדכנתי את הוינדוס אפדייטס עדיין לא מופיע בחנות, עשיתי את הWSRESET הזה כדי שיאפס לי את החנות אולי יופיע, לא עובד.. בקיצור ניסיתי לעשות הכל וואלה לא מוצא איך מעדכנים, ויש לי וינדוס מקורי..

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. *נכתב על ידי בתאריך 8.4.09 , אפשר לשאול שאלות פה או בפרטי.. *לא להעתיק. ניקוי המחשב ותחזוקתו מערכת ההפעלה צוברת קבצים ונתונים בתיקיות מערכת, לשם גישה מהירה אליהם בעתיד, בשביל שלא יווצרו כל פעם מחדש. זה כמובן הכרחי, אבל כשכמות הקבצים עוברת את הגבול, סביר להניח שהדיסק יעבוד זמן רב יותר, והפעילות שלו תיהיה גבוהה מן הרגיל. דבר שעלול להאט תהליכים אחרים שכותבים על הדיסק. מלבד הקבצים הזמניים, קיימים גורמים נוספים שעלולים לשבש את פעילות המערכת, להאט אותה, או להשבית אותה: - תוכניות לא רצויות הפועלות באתחול המערכת - וירוסים - קבצים מפוצלים - קבצי מערכת שהוחלפו - דרייברים מתנגשים - סקטורים פגומים בדיסק הקשיח ועוד. במדריך נתמקד בגורמים האלה ונפעל בהתאם. * למדריך הזה, נזדקק לתוכ…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני מתפדח לשאול תשאלה הזאת כי לא נראה לי שיש תוכנה כזאת או שימוש בדוס לפי דעתי

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  25. הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכתוב בהם מצביע על בעייה של הוינדאוס, של הכרטיס רשת שלי או של ספק האינרנט שלי…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים