Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לו איזה 9 עידכונים להתקין, אני לוחץ על התקנה ואז הוא מבקש ריסטרט כדי להתקין אותם. עושה ריסטרט, במסך עלייה לווינדוס רשום installing updates, 1 of 9 ואז failed ולבסוף reverting changes והמחשב עושה ריסטרט לעצמו וחוזר לאותו מצב שצריך להתקין 9 עידכונים. ראוי לציין שזה קורה מאז שהשתמשתי באופציה של system restore וביצעתי שיחזור למערכת בעקבות קריסה של דרייבר (אולי זה קשור) יש לי win 7 ultimate 64
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי לדוד שלי WIN XP ולא היתה אפשרות להתקין את הממשק בעברית (הוא לא מבין אנגלית בכלל) מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד את החבילה העברית הזאת? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גאונים שלום... יש לי מחשב נייד. הדגם לא משנה... ומותקן עליו ווינדוס 2000. הווינדוס נעול באמצעות שם וסיסמא. כשאני מעלה את הווינדוס השם כתוב אבל אני לא יודע את הסיסמא.... אמרו לי שיש איזה קובץ שמתקינים בדוס וזה פורץ את הסיסמא בכל מקרה... יש איזושהיא דרך לעקוף את הסיסמא הזאת?!?!?!? אני ממש צריך את זה... בתודה.....!!!| ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי win10 home ופתחתי משתמש "בן משפחה" נוסף לבן שלי. יש עלהמחשב מספר כוננים קשיחים עם גיבויים וקבצים רגישים שאני רוצה למנוע מהבן שלי יכולת למחוק או לשנות אבל כן לאפשר לו לעיין בתמונות או לשמור קבצים חדשים. קליק ימני > אבטחה > הוספת המשתמש שלו וקביעת הרשאות > בוצעה בהצלחה אבל בפועל אני עדיין בעל הרשאות מלאות מהחשבון שלו ואפילו בלי אזהרה לפני מחיקה. יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון או הסבר איך עושים את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם התקנתי את אחת מגרסות הבטא של וינדוס 7 לאחר זמן עשיתי פורמט לכונן בו היה וינדוס 7 ונשארתי רק עם xp pro. כעת שעולה המחשב יש לך מסך בחירה בין xp ל 7 איך אני מבטל את זה ושיכנס אוטומטית לxp? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[font face=verdana]קטןן אוקיי אז ככה, אני מקבל בעוד כשלושה ימים א תהמחשב החדש שלי... הבעיה היא שהתקינו לי בטעות WIN XP בעברית מלאה (כן עם ההתחל בצד ימין... בלאאחס). לי אישית מאד קשה לעבוד עם זה ורציתי להחלף לאנגלית, ואפילו יש לי את XP PRO המקורי באנגלית בבית... הבעיה עכשיו היא איך לבצע את ההחלפה? האם אפשר איכשהו להתקין על ההתקנה הקיימת ולהפוך את זה לאנגלית או שחייבים למחוק/לפרמט? אם חייבים למחוק/לפרמט, האם מישהו יכול להסביר לי בכלליות איך עושים את זה? (אני יודע לעבוד עם דוס ואני מכיר את כל הפקודות אז לא צריך להסביר לי איך לפרמט או להעתיק וכו')... אז בקיצור איך מכינים דיסקט הפעלה עם תמיכה לסי די (כדי שאני אוכל להתקין את XP דרך הדוס), ואיך למחוק ואיך מה? בבקשה אני אשמח מ…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין win 7 64 בהתקנה נקיה ובשלב מוקדם הוא קופץ לי עם הודעה על שגיאה 0x80070570. ניסיתי להעתיק את הקבצים לדיסק USB ולהתקין ממנו אבל התופעה חזרה על עצמה. כבר התקנתי בעבר מאותו דיסק שאני מנסה להתקין ממנו אבל מת לי הרד דיסק ואני צריך להתקין מחדש על דיסק חדש. מה עושים? תודה. גלעד
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסתכלתי במנהל משימות ה Windows Aero או DWM.EXE תופס סה"כ בין 1-2% במעבד ו 12 מגה זיכרון זה כלום , אפילו שהורדתי את הממשק AERO כמעט ואין הבדל בביצועים , אז למה אנשים שיש להם בעיה של איטיות מבקשים מהם להוריד את ה AERO ? או את ה DWM.EXE ב SERVICES ? אפילו האפקטים הויזואלים זה סתם גם שאני מוריד את ההגדרות של התצוגה כמעט ל 0 זה לא משפיע בכלל על הביצועים , רק התצוגה ניראת כמו ווינדוס XP
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית ישן שזועק לפרמוט והתקנת מערכת הפעלה חדשה, יש לי רק win8.1 , היום מותקן עליו WIN7. הדרישות היו ונשארו - שימוש משרדי עם זמן תגובה טוב (אני לא מסוגל לסבול את זה שהמחשב "זוחל") בדקתי את המפרט של המחשב ולא הצלחתי להבין אם המחשב יצליח לענות על הדרישה הזו עם מערכת הפעלה חדשה יותר (8.1), או שהביצועים יפגעו. (בעיקר כי לא הבנתי מה זה PAE, NX ו- SSE2 ואם המעבד שלי תומך בזה). הפרטים העיקריים של המפרט: intel core 2duo E6420 2.13GHZ 64BIT 4GB RAM כרטיס מסך nvidia Geforce 210 כל השאר די בסיסי - הארדיסק עם חיבור SATA "רגיל" או במקסימום sata2 (אין כרטיסים נוספים שעושים פעולות שונות - הכל על לוח האם) דבר אחרון - אין לי כוונה לשדרג את החומרה שלו (…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
טוב חברים בשעה טובה אני עובד על וויסטה הגרסת בטא 2 החדשה... פשוט מדהים ! הכל עובד התקין לי דרייבר של כרטיס מסך, מדפסת, מסך, אינטרנט התקנתי את הדרייבר של ווינדוס אקס פי ועובד מצויין נראה מדהים אין שום בעיות... אם מישהו רוצה לדעת פרטים אני ישמח לפרט ואם תרצו קצת סקרינים תבקשו. http://img135.imageshack.us/my.php?image=vista9wy.png זוהי תמונה שצילמתי כדי להראות לכם איך נראה הממשק החדש (AERO)
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר לפרמט לפטופ שהגיע עם רישיון אך ללא דיסק. טוענים כי יש גיבוי התקנה על ה-HDD. איך אפשר לפרמט את ה-HDD אם הגיבוי שלו נמצא עליו? איך מבצעים את ההתקנה בעצם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, קצת מאסתי בוויסטה שבנייד, ורציתי לדעת אם יש איזשהם פתרונות יצירתיים לנושא הדרייברים? כפי שאתם יודעים לא כל חברה של ניידים טרחה להוציא דרייברים למחשבים שברשותה שמגיעים ישירות עם וויסטה. ואני נמצא בבעיה, מאחר ובאמת אין לי רצון להשאר עם הויסטה.. מישהו מכיר פתרונות, דרייברים שאינם מיודעים בצורה רשמית לאותו דגם, אך שייכים לאותה חומרה ולכן מתאימים? מדובר ב hp pavilion dv6660ej אשמח לעזרה בנושא.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם גרסת ה 64Bit של המערכת. אני מנסה להריץ את Yes Streamer ומקבל את השגיאה הנ"ל. חיפוש קצרצר בגוגל, גרם לי להבין שהתקנת Windows Media feature pack תפתור את הבעיה. הורדתי את הקובץ המדובר, ניסיתי להתקין, אך קופצת לי ההודעה הנ"ל: חיפוש בגוגל העלה חרס. נקווה שלכם הפתרונים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב הנייד הישן שלי האט קצב והתקנתי מחדש עם תקליטור המקור את windows 7 premium אני מנסה לפתוח ב notepad קבצי שנשמרו בקידוד ANSI ומקבל ג'יבריש מה חסר לי בהתקנה החדשה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך עושים קיצור דרך לדיסק און קי בתוך הדיסק און קי כי יש לי בעיה שבכל מחשב הדיסק און קי מזוהה ככונן בשם אחר זה ממש דחוף תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון בלי להריץ מדיסקט גיבוי fdisk ולמחוק את הפרטיטיונים אלה פירמוט כמו של fat32? איך עושים את זה הרי הדוס לא מזהה מערכת קבצים NTFS תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הלפטופ הישן שלי התחיל להיות איטי וכבד ואני רוצה להתקין עליו מחדש את מערכת ההפעלה. קיבלתי אותו כבר עם windows 7 home basic מקורי מותקן וחוקי ויש לי את ה-product-key שלו. השאלה שלי אם אני יכול להוריד גרסא לא חוקית מהאינטרנט ולהשתמש ב-product-key המקורי שלי כדי להפעיל אותה ואם כל גרסא של windows 7 home basic שאני אוריד תתאים. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מי יותר אמין וטוב ל XP1600+ עים A7V133 1. WINME VS WIN 98 2. WINXP VS WIN 2000PRO-SP2 יתכן שהפעם אתקין 2 מערכות הפעלה אבל אשמח לישמוע דעות לכאן ולכאן מי יותר טובה אמינה ומהצלת את משאבי המחשב הכי טוב .
-
-
אני עושה פה התקנה נקיה של ווינדווס 7 על SSD חדש. צריך כבר לקנות מחשב חדש אבל פשוט אין לי את הזמן. התכנון הוא להביא מחשב חדש בעוד פחות משנה (ולהתקין עליו ווינדווס 10).אז לבינתיים, יש לי רשיון OEM על ווינדווס 7 והמחשב הזה עוד יכול לשרת אותי. עכשיו, יש לי גם רשיון של אופיס 2010 אבל אני רוצה כבר שיהיה לי משהו יותר טוב, לדוגמא, אקסל גם בסמרטפון ואחסון בענן. רציתי כבר זמן מה לשדרג ל-365 אבל ראיתי שזה לא כולל OneNote ואני חייב את זה. אומנם, לפני כמה ימים ראיתי שאפשר להוסיף את זה "במקומבינה" ובעוד כמה חודשים OneNote בכלל יהיה כלול בחבילה הזאת. אז באתי כבר לקנות את Office 365 Personal (מנוי שנתי) וראיתי שם שאחרי 14 לינואר זה לא יתמך בווינדווס 7. ממש לא ב…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, יש לי רשיון OEM חוקי של Windows, ואני רוצה לפרמט את המחשב. מישהו יודע האם אוטומטית הWindows יצליח באקטיבציה או שצריך לעשות משהו מיוחד בשביל זה? בנוסף יש לי כיום 2 כוננים, אני מפרמט את כונן C ויש לי תוכנות ומשחקים על כונן D, יש דרך נוחה להתקין את כל התוכנות שכבר נמצאות על כונן D בלי לעשות התקנה מלאה מחדש שלהן?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני משתמש באאוטלוק 2003 על WIN XP עם הגדרות משתמש של GMAIL,כל ההגדרות לפי ההנחיות ב GMAIL. הבעיה היא שכל הזמן קופץ לי חלון של הזנת סיסמת רשת ובו שם המשתמש שלי והסיסמא ואני מסמן V ב"שמור את הסיסמה" ולוחץ אישור ושניה אחרי זה החלון קופץ שוב. אם תוכלו לעזור לי אהיה אסיר תודה לכם אני כבר משתגע מזה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, האם קיימת אפשרות להגדיר שכפתור ה-caps lock יעביר בין אנגלית לעברית במקדלת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-