עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תראו הכונן שלי מפוצל ל 4 כוננים C,E,D,F עכשיו הבעיה היא שאני נכנס למחשב שלי (יש לי XP) יש את התמונה של הכונן אל כל אחד מהם היום פתאום אני נכנס אני רואה שאין תמונה פשוט ריבוע ריק אל כונן D אני אומר בסדר לוחץ עליו פתאום זה פותח לי התקנה של תוכנה(SMART FTP) ואז הבנתי שנדפק שם משהו איך אני מחזיר את הכול למצב הקודם שיהיה תמונה ושזה יעבוד ודרך אגב אם אני עושה לחצן ימני ופתח זה נכנס לכונן וגם אם אני כותב למעלה במקוםפ כמו שרושמים כתובת של אתר אינרטנט זה נכנס רק שאני לוחץ דבל קליק זה לא עובד תעזרו לי בבקשה הנה תמונה: http://rotter.net/forum/User_files/3c1a168c5b25a910.jpg

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. התקנתי וינדוס מסויים עם כל מיני תוספות ונראה לי שזה דפק את זה , אני פשוט לא יכול לשנות את שפת ההקלדה ככה שכדי לכתוב באנגלית אני חייב ללחוץ על TAB או להשתמש בתוכנה מסוימת שאיך שהוא שם זה עובד עדיין מישהו יודע איך אני מגיע לכפתור הזה בסרגל כלים שאפשר לשנות דרכו את השפה ? אם מישהו מכיר את הבעיה אז אשמח לשמוע תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום יש ברשותי WIN XP ושולחן העבודה לא עולה אין שום הודעת שגיאה מה שאני ראה זה רק את הסמן של העכבר. נשאתי כבר במצב בטוח עדין לא רואים כלום, חשבתי לעלות את שולחן העבודה באופן ידני אבל אני לא מצליח להיכנס למנהל המשימות בשביל זה(לא מגיב לctrl+alt+delete) מה עוד אפשר לעשות?

4. Started by Maimonie,

שלום. במחשב שלי מוגדרים שני חשבונות משתמשים. אחד מוגדר כמנהל (administrator) והשני כרגיל (Standrad) האם אני יכול לעשות שכאשר המשתמש הרגיל יכנס לחשבון שלו יקפוץ לו הודעה? (POPUP) האם יש דבר כזה, ואם כן איך עושים זאת? תודה. חג שמח.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Wingedbull,

כאמור, ה-XP אצלי על גרסאת SP2 ואני רוצה לעדכן אותו ל-SP3. נכנסתי לעדכונים אוטומטיים ואין לי שם אפשרות של סימון ההגדרות שם מה הפרוצדורה לגבי זה? להכנס לאתר שלהם? זה מוזר. :s05:

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by arik100,

אהלן יש ברשותי לפטופ עם מסך מגע - LENOVO YOGA רציתי לדעת מה יותר מומלץ WIN10 או WIN8.1. כרגע יש ברשותי מע' הפעלה 8.1 אבל בגרסה הבסיסית וזה לא מספיק ככה שאני בכל מקרה מתכוון לעבור לPRO או ENT , אז חשבתי אולי כבר נעבור לWIN10 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם, זו בעיה שקיימת לי כבר מזמן אך לאחרונה זה ממש הציק לי כי רציתי לחסוך בחשמל על ידי כניסה למצב שינה הבעיה היא שכל פעם אחרי מצב שינה המחשב קופא והאפשרות היחידה היא לעשות ריסטרט... מפרט:

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by eyal,

??? ??? ???(שאלה מפגרת...אני יודע)

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Boomer,

מלפני כמה ימים הרבה פעמים תמונות קטנות כמו למשל המעויינים שמופיעים כאן לפני תיאור של כל פורום פשוט מופיעים כ-X עד הרגע שאני לוחץ - Show Picture ואז זה מראה מחדש את כולם. עכשיו נגיד פתחתי את הפורומים ויש מעויין רק לפני משחקים ו-Windows - אלו המעויינים השחורים שאומרים שאין חדש אני חושב והירוקים לא מופיעים עד שאני לוחץ Show Picture. לא ברור למה... מישהו יודע מה הסיבה? Win XP.

10. שלום רב, להלן פירוט הבעיה: המחשב עובד ועבד תקין ללא הרף תקופה ממושכת, ופתאום ביום בהיר אחד (לאחר המון הפסקות חשמל וכנראה עדכון של ווינדוס אפדייט) המחשב לא רצה להעלות את הווינדוס. כלומר - המחשב עובד והכל תקין, אך כשאני רוצה לבחור להעלות את הווינדוס הישן, ולא משנה אם זה בSAFE MODE או כל צורה אחרת הוא מכניס אותי לWINDOWS REPAIR, לא מתקן כלום, ולא מעלה לי את הווינדוס הישן. מישהו יכול לעזור לי בביטול של הWINDOWS REPAIR? זה קרה לי בדיוק אותו הדבר בלפטופ!! אבל זה קרה מהסיבה כנראה שסגרתי את המחשב באמצע של עדכון ווינדוס... יש דרך להכנס לתקייה של UPDATE ? למחוק שם דברים? אולי זה יפתור את הבעיה? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by 34N1A1N79,

היי, אני שוקלת לרכוש ווינדווס חדש, 7 64 ביט, מה שבטוח אני צריכה 64 ביט, קראתי לא מעט על המתקדמים יותר שיש להם באגים למשל על 8, אני עובדת עם מחשב עבודה לגרפיקה ואני צריכה משהו רציני שלא יעשה לי בעיות, כי אני עובדת עם המחשב כל היום שגם לא יהיו תקלות בעוד שנה שנתיים, אשמח להמלצה, מה הכי מומלץ תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by yitzy,

שלום לכולם יש לי בעיה שפתאום הופיעה....אני לא שומע סאונד במחשב זה לא בהכל, לדוגמא כשאני מפעיל סרט אז אני כן שומע והכל מצויין... אבל אני לא שומע את הקולות של וינדוס וגם כל דבר דרך הדפדפן (קליפ ביוטיוב וכדו') תודה לעונים יצחק

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by puNani,

[font face=verdana]קטןן אוקיי אז ככה, אני מקבל בעוד כשלושה ימים א תהמחשב החדש שלי... הבעיה היא שהתקינו לי בטעות WIN XP בעברית מלאה (כן עם ההתחל בצד ימין... בלאאחס). לי אישית מאד קשה לעבוד עם זה ורציתי להחלף לאנגלית, ואפילו יש לי את XP PRO המקורי באנגלית בבית... הבעיה עכשיו היא איך לבצע את ההחלפה? האם אפשר איכשהו להתקין על ההתקנה הקיימת ולהפוך את זה לאנגלית או שחייבים למחוק/לפרמט? אם חייבים למחוק/לפרמט, האם מישהו יכול להסביר לי בכלליות איך עושים את זה? (אני יודע לעבוד עם דוס ואני מכיר את כל הפקודות אז לא צריך להסביר לי איך לפרמט או להעתיק וכו')... אז בקיצור איך מכינים דיסקט הפעלה עם תמיכה לסי די (כדי שאני אוכל להתקין את XP דרך הדוס), ואיך למחוק ואיך מה? בבקשה אני אשמח מ…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by sagigi21,

היי, ניסיתי ביום האחרון להוריד את חבילת העדכונים האחרונה עבור המחשב שלי ויש בעיה... אז ככה: זה מוריד את העדכון,מתחיל את ההתקנה,לקראת הסוף הוא מציג הודעת שגיאה..חיפשתי ברשת,עשיתי הכל,כולל SYSTEM READINESS TOOL,ביטלתי את האנטי וירוס ושום דבר לא הולך הוא ממשיך לתת לי את הודעת השגיאה הזו: ERROR CODE - 80073712. נ.ב ניסיתי גם התקנה ידנית של הקובץ-לא הלך. אודה מאוד לחברה שיעזרו. בתודה, שגיא

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by bbtb,

היי, הלפטופ הישן שלי התחיל להיות איטי וכבד ואני רוצה להתקין עליו מחדש את מערכת ההפעלה. קיבלתי אותו כבר עם windows 7 home basic מקורי מותקן וחוקי ויש לי את ה-product-key שלו. השאלה שלי אם אני יכול להוריד גרסא לא חוקית מהאינטרנט ולהשתמש ב-product-key המקורי שלי כדי להפעיל אותה ואם כל גרסא של windows 7 home basic שאני אוריד תתאים. תודה

16. Started by הגיימר,

יש לי WIN 7 ובזמן האחרון יש לי בעיה שהסמלים חלקם הופכים להיות הפוכים (מראה ) יש למישהו יד בנושא ? פתרון וזה בוינדוס 7 עברית מקורית ( לא בערכת שפה )

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by siin,

אין לי מושג מה קרה, אך מידע על מה שעשיתי יש. לפני כמה ימים ניתקתי את המדפסת כדי לפנות מקום, במהלך אותם הימים התעסקתי קצת עם התהליכים בשרותי רכיבים. הבעיה: היום אני מנסה לחבר את המדפסת (HP930C) חיבור USB ונתקל בבעיות, בתחילה הופיע החלון על זיהוי המדפסת אך עם הודעה על כך שאירעה תקלה וכמובן המדפסת לא הוגדרה. פעמים נוספות והפעם ללא הודעה על זיהוי משהו, כלום, רק הצליל של הוצאה וחיבור כבל ה-USB. ניסיון בבחירה של הוספת מדפסת מחלון "מדפסות ופקסים" מקבל הודעה "השלמת הפעולה לא הצליחה". ניסיון דרך הוספת חומרה חדשה עם הפניה ידנית לדרייברים המתאימים מוביל בסופו של תהליך להודעה על כך ש"שרת RPC אינו זמין". כמובן שניסיתי הוספת חומרה חדשה אוטומטי דרך האשף ונתקבלה הודעה שלא נמצא כלום. נכנס…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by KrustyTheKlown,

הרבה פעמים שאני מנסה להתקין תונות אני מקבל הודעת שגיאה של WINDOWS: לינק לתמונה: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=file.view&path=200508121426545951&id=200508121427522186 יש למישהו מושג? אני ממש נואש אני לא יכול להתקין מלא תוכנות.....

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by THELAD,

היי, מותקן לי windows XP Home edition על המחשב, אני מעוניין להעביר שטח מכונן D לכונן C מכיוון שאין מספיק שטח ב-C. אני לא מעוניין לפרמט את המחשב. האם יש דרך לשנות את החלוקה של השטח בין הכוננים מבלי להתקין מחדש את הווינדוס? (דרך שלא תסכן לי את המידע שקיים על הכוננים) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by efee123,

שלום ברשותי win7 32bit וכל פעם מופיע מסך כחול, רנדומלית לחלוטין!! ניסיתי לגלות מה הבעיה אבל הוא לא נותן לי לראות את המסמך ב-windbg למרות שהוספתי לו את הסמלים(ראיתי בנעוץ) למישהו יש רעיונות? זה פשוט מחרפן אותי!!! תודה!

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית המחוברים ברשת חוטית עם ראוטר. תיבת האי מייל שלי היא של Netvision, ואני משתמש ב- Outlook Express על מנת לקרוא ולשלוח הודעות. הבעיה היא כזאת: כאשר משתמש במחשב א' מושך הודעות אי מייל למחשב שלו (על ידי Send & Receive), המשתמש במחשב ב' לא יוכל למשוך את ההודעות הללו (מאותה כתובת אי מייל), אף על פי שהמשתמש במחשב א' לא מחק אותן לצמיתות, אלא רק קרא אותן. האי מייל שלנו הוא כרגע משותף (משפחתי). מה שקורה, זה כאשר מישהו אחר מהמשפחה שלי מושך הודעות אי מייל מהמחשב שלו, ייתכן ומשך הודעות אי מייל שמיועדות אליי, ולכן לא אדע על קיומן כלל, מאחר שאני נמצא במחשב אחר. האם ישנה פונקציה, אשר בעזרתה ניתן להכתיב לתוכנה, שקריאת הודעה (קריאה בלבד) לא תגרום ל"משיכת…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אשמח לעזרה יש לי אפשרות לחבר את הנייד לנייח בכבל רשת או ליצור USB עם ההתקנה אשמח לעצה מה הכי נוחואיך לעשות זאת תודה לכל המגיבים

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם להלן מפרט המחשב : CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) כעת מורץ עליו ויונדוס xp . האם כדאי לנסות להתקין עליו 7 - כאילו מבחינת מהירות ויכולות זה ישפר או אפילו יעמיס?

24. שלום חברים, מותקן לי על המחשב windows 8.1 ורזולוציית המסך היא 1366-768, במסך ההתחל נכנסים לי 4 אריחים בעמודה, ולא אפשרי יותר. במחשב נוסף שיש לי ברזולציית 1980-1020 נכנסים 5 אריחים בעמודה, האם ניתן כביכול לשנות את הרזולוציה למסך ההתחל כך שיחשוב שהרזולציה גבוהה יותר, או לחילופין שיכנסו 5 אריחים בעמודה? תודה רבה!

25. Started by n_aviv1,

אני מתכנן להתקין על המחשב הזה כבר הרבה זמן win7 64bit וכעת יש לי את ההתקנה. ככל הנראה זו גירסת אולטימייט באנגלית. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. האם כדאי לי להתקין את מערכת ההפעלה בנוסף לXP או במקומה? 2. האם יש דרך להשאיר את המחשקים, הדרייברים והתוכנות "במקומם"? 3. מאיפה אני משיג את הדיסק של השדרוג לעברית?

דיונים חדשים בפורומים