עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הי, יש לי רשיון OEM חוקי של Windows, ואני רוצה לפרמט את המחשב. מישהו יודע האם אוטומטית הWindows יצליח באקטיבציה או שצריך לעשות משהו מיוחד בשביל זה? בנוסף יש לי כיום 2 כוננים, אני מפרמט את כונן C ויש לי תוכנות ומשחקים על כונן D, יש דרך נוחה להתקין את כל התוכנות שכבר נמצאות על כונן D בלי לעשות התקנה מלאה מחדש שלהן?? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by nimrods,

איך לכבות את המחשב דרך השולחן העבודה.דבר ראשון קודם כול לסגור את כול החלונות במחשב יופי. קדימה לעבודה.. 1. לחצו על הקליק הימני בעכבר ולבחור את "חדש" ולאחריו ללחוץ על "קיצור דרך" יופי 2. עכשיו יפתח חלון "יצרת קיצור דרך" 3. עכשיו בשורה הריקה יש לרשום את זה " shutdown -s -t 0 " ולחצו על "בא" 4. לפנכם יפתח מסך "בחירת שם עבור התוכנית" והיה רשום בשורה בחירת "שם עבור קיצור דרך" ושנו אותו ל. "כיבוי מחשב" 5. ועכשיו יופע לכם ב"שולחן עבודה" את הקיצור הדרך ובלי סמל ואם אתם רוצים לאוסיף סמל ל "קיצור הדרך" אז עכשיו תעשות את הפעולה הבא תלחצו קליק ימני על הקובץ "קיצור הדרך" (כיבוי המחשב) מאפיינים 6. לאחר הלחיצה של ה "מאפיינים" יפתח לשונית ולחצו על הלשונית "קיצור דרך" ובלשונית …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Tommy,

טוב חברים בשעה טובה אני עובד על וויסטה הגרסת בטא 2 החדשה... פשוט מדהים ! הכל עובד התקין לי דרייבר של כרטיס מסך, מדפסת, מסך, אינטרנט התקנתי את הדרייבר של ווינדוס אקס פי ועובד מצויין נראה מדהים אין שום בעיות... אם מישהו רוצה לדעת פרטים אני ישמח לפרט ואם תרצו קצת סקרינים תבקשו. http://img135.imageshack.us/my.php?image=vista9wy.png זוהי תמונה שצילמתי כדי להראות לכם איך נראה הממשק החדש (AERO)

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ShayGTi,

מבלי להשתמש בתוכנות כמו ICON PACKAGER?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Charybdis,

שלום. אני עובד עם גרסת ה 64Bit של המערכת. אני מנסה להריץ את Yes Streamer ומקבל את השגיאה הנ"ל. חיפוש קצרצר בגוגל, גרם לי להבין שהתקנת Windows Media feature pack תפתור את הבעיה. הורדתי את הקובץ המדובר, ניסיתי להתקין, אך קופצת לי ההודעה הנ"ל: חיפוש בגוגל העלה חרס. נקווה שלכם הפתרונים. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by leibeyal,

למה אי אפשר להשתמש ברזולוצייה 480x640 בווינדוס אקספי ? ואם כן, כיצד ? בתודה מראש B@By-KiLLeR

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. לפני כחודש בערך פתחתי ת'רד בנושא, אך לא קיבלתי שום תגובה. אני יודע שאתם לא אוהבים שמעלים את אותו הת'רד פעמיים, אבל אני ממש נואש ויתכן שלא כולם יכלו לראות את ההודעה שלי בגלל שהיא פורסמה בזמן שהפורום היה נופל מידי פעם. אז אני אספר לכם, ברשותכם, שוב על הבעיה שלי: כאשר אני מקליד כתובת שגויה או יותר גרוע - כאשר האתר אותו אני רוצה לא עולה תוך כמה שניות (5 בערך) הדפדפן פונה אוטומטית לאתר חיפוש בשם http://www.qcksearch.com. הדבר מעצבן נורא וממש מתיש לפעמים כשאני מנסה להתחבר לאתרים איטיים יותר - פה אני צריך ללחוץ על הקישור כמה פעמים על שסוף סוף האתר שרציתי עולה - ולא האתר הדפוק הזה. האם מישהו יודע איך מבטלים את הדבר הזה??? בבקשה נסו לעזור - כל דבר שעולה לכם בראש. אני ממש נואש... …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, העלתי לפה תמונה של התקלה שכל הזמן חוזרת על עצמה המחשב עושה הפעלה מחדש וכשהוא מתחיל לעלות זאת התקלה, ממה זה קורה? ואיך מטפלים בזה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by eagle701,

יש לי וינדוס 7 גירסאת הHOME באנגלית יש לי בעיה שתוכנות שעובדות בעברית וטקסטים מופיעים לי בג'יבריש מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Maimonie,

שלום. במחשב שלי מוגדרים שני חשבונות משתמשים. אחד מוגדר כמנהל (administrator) והשני כרגיל (Standrad) האם אני יכול לעשות שכאשר המשתמש הרגיל יכנס לחשבון שלו יקפוץ לו הודעה? (POPUP) האם יש דבר כזה, ואם כן איך עושים זאת? תודה. חג שמח.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Eyal-Style,

כרגע מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 7 64 BIT על הארד דסיק שעובד במהירות 7200 סל"ד . בימים האחרונים יצא לי לראות כאן בפורום שכדי לנצל את המהירות של ה- UFI שיש לי בלוח אם מדגם Z87X 3DH אני צריך קודם לכן לפרמט את הכונן כ- GPT . כרגע אפשרות ה- UFI מופעלת בביוס וככה גם התקנתי את הוינדוס כשהיא מופעלת אך לא פרמטתי את הכונן למצב של GPT ) אז השאלה הראשונה שלי : במידה ולא ביצעתי את הפרמוט בתבנית הזו האם אני מפסיד הרבה ביצועים (עליית מערכת בצורה מהירה משמעותית ) האם יש דרך כרגע לשנות את התבנית של הדיסק ללא צורך בפרמוט ? איפה ניתן למצוא "מבחני" השוואה בין מצב בו הוינדוס עולה עם UFI וללא UFI .

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by shay1098,

עוד לא יצא וכבר תלונות ;D אז ככה, ניסיתי להתקין Windows Developer Preview על VM, ו... כשלתי. ההתקנה מוציאה לי כל שגיאה אפשרית (זה משתנה כל הזמן) במסך שחור כזה, כמו BSOD, רק שחור והרבה פחות מפורט (זה לא ה-BSOD החדש?). חשבתי שהגדרתי משהו לא נכון, אז בדקתי במדריך באינטרנט והכל נכון (בהגדרות VM). השגיאות קורות אחרי שהוא טוען את הקבצים. בשלב מסויים ה-VM עוצר אותו ומודיע לי שקרתה שגיאה. מצרף את הלוג והתמונה שה-VM יוצר, אם אתם רוצים אצרף גם סרטון להמחשת הבעיה. למישהו יש רעיון? ??? :'( מה כבר רציתי? להתקין WIN8 כדי לספר לכל החברים? זה יותר מידי לבקש? :'( אבל ברצינות, המחשב: Q6600 6GB DDR2 HD5670 DP35DP [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אהלן החלטתי להכין תקליטור התקנה של WIN7 מקוסטם עם כל העדכונים של מיקרוסופט (עד היום שזה יוצא אפריל 2014), באמצעות תוכנת ה RT 7 Lite הסיבה שאני מכין בעצמי ולא מוריד קובץ ISO מוכן זה כי אני רוצה בעברית מקורית (לא מצאתי גירסא בעברית מקורית, ואני גם לא מעוניין להוריד גירסא באנגלית "ולהפוך" את השפה) עוד סיבה שבגללה אני רוצה לעשות בעצמי זה גם כדי להתנסות בתהליך בעצמי. כל המטרה שלי היא ליצור תקליטור ע"פ הפרמטרים שלי ובעיקר שיהיה מעודכן הרלוונטים שיצאו עד היום (ברור לי שעוד חצי שנה הגירסא שלי תהיה מעט "ישנה" כיוון שכל הזמן יוצאים עדכונים) בגדול כבר הבנתי מה אני צריך לעשות ואיך עובדים עם התוכנה (יש לי כמובן תקליטור עם התקנה של חלונות 7) בנוגע לעדכונים של מיקרוסופט, מצאתי כאן באתר …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול תיקיה ב-XP 32bit עם סיסמא או משהו בלי להשתמש בתוכנות מיוחדת לזה... תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי את העדכון האחרון, שיחקתי עם ההגדרות ואני לא מצליח לראות או לגשת למחשבים האחרים ברשת שמותקן עליהם XP. המחשבים האחרים כן מסוגלים לגשת אחד לשני. למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Semyon171,

שלום, התנתי Windows Vista ובמצבים של עומס קורה שהמסך נהיה שחור למרות שהוא עובד ויש קול (בסרטים למשל) וכדי להחזיר הכל בחזרה צריך לעשות רסטרט. זה תלוי בכרטיס מסך? (יש לי ati radeon 9200se?) מעבד AMD Athlon 2500+ XP זיכרון DDR 512 400MHz

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Bone-Breaker,

מהו הווינדוס הכי טוב למשחקים ???

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. יש עיניין להוריד קובץ התקנה נקי של וינדוס 10 לusb/dvd, לפרמט את הssd ולהתקין מחדש, או שמספיק לשדרג מ7 ולאחר מכן לעשות reset?

19. Started by Snufkin,

איך אני משנה למשל קובץ שנשמר כ- File.jpg ל- file.zip? כשאני עושה RENAME אז זה הופך ל- file.jpg.zip למה זה? יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. ברשותי מחשב עם חלונות 7, ברשת הביתית שלי ישנם עוד 2 מחשבים עם חלונות XP. עד שעברתי לחלונות 7 הכל היה בסדר, הצלחתי לתקשר נהדר עם 2 המחשבים האחרים. בזמנו הייתי עם חלונות ויסטה ועל מנת לתקשר עם המחשבים האחרים התקנתי עליהם עדכון לזיהוי הרשת - הוא עדיין מותקן עליהם. כשהפעלתי את המחשב הוא זיהה שאני מחובר לרשת, בחרתי "רשת ביתית" והיה לי הרושם שהכל בסדר. אני מצליח לגלוש ללא בעיה וכו', הבעיה ההיא שאני לא מצליח לגלוש בתוך המחשבים האחרים ברשת - והם בכלל לא רואים אותי. כשאני בוחר "מפת רשת" אני רואה אותם אבל לא יכול ללחוץ עליהם, וכשאני נכנס למיקומי הרשת שלי בשאר המחשבים ברשת - הם בכלל לא רואים אותי. ביטלתי את הצורך בסיסמא, גם להם אין צורך בסיסמא. אשמח לכל עזרה, אבי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Chen_K,

שלום! רציתי בבקשה לדעת אם כמו שיש אפשרות להתקין אקספי לצד מי, האם אפשר להתקין מי לאחר התקנת האקספי?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by barakaaron,

שלום יש לי במחשב Windows 98 בכונן D, וXP בכונן C. מה שהיה תמיד זה ששניהם עבדו טוב בלי בעיה ושהמחשב עלה יכלתי לבחור בינהם. לאחר שהXP עשה לי בעיות ועשיתי פורמט לכל C, והתקנתי את הXP מחדש, לא הצלחתי להעלות את ה98. לא הופיעה מסך הבחירה. ניסיתי להתקין מחדש את ה98 (רק repair), ומה שקרה לי עכשיו זה שרק ה98 עובד והXP לא. ניסתי גם לשחק עם הboot.ini כי הבנתי שהוא אחראי על זה, ולא עובד. :-[ זה התוכן של הboot.ini: [boot Loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows 98" /fastdetect יש …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by tomegozi12,

יש לי תיקיה במחשב שנקראת esuppurt ובתוכה יש תיקיה בשם software . שוקלת 1.5 גיגה האם זה בסדר למחוק אותה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by מחסל האגדות,

שלום, יש WINDOWS XP ויש לי "הוצאת חומרה באופן בטוח" ליד השעון, איך אפשר להעיפ אותו משם בלי לפגוע בתקינות המדפסת שקניתי ? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by shmuel_mr,

שלום, אז ככה הבעיה היא שכל כמה דקות(בערך 5)המחשב מן נתקע כזה כאשר אני בדפדפן הדפדפן עושה כאילו הוא עובד אבל אני לא מצליח לעשות בו כלום(אני נכנס לאתרים ורק כתוב LOADING) אני לא מצליח לפתוח תוכניות בזמן שזה קורה הבעיה קורה כל הזמן גם שהמחשב לא עוסק במשהו המחשב נראה שהוא פועל רגיל אך אי אפשר לפתוח שום תוכנית המחשב פועל לפעולה רגילה אחרי כמה דקות וחוזר על עצמו מערכת ההפעלה היא WIN 7 מה הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.