עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Shay Manshary,

שלום לכולם ברשותי windows 10 64 bit ודפפן chrome 64bit כאשר אני מנסה להיכנס לאתר http://www.carsforum.co.il/ הדפפן מראה לי הודעת שגיאה - The www.carsforum.co.il page isn’t working www.carsforum.co.il redirected you too many times. Try clearing your cookies. כאשר אני מנקה את ההסטוריה ,האתר מייד עובד. הבעיה שאני צריך לעשות את זה כל יציאה וכניסה מהדפדפן ! אין לי וירוסים במחשב . עשיתי ניקיון כללי של המחשב עם cleanmaster אשמח לעזרה ,תודה רבה שי

2. לפעמים הזיכרון ram של המחשב נהיה מלא ואני רוצה להסיר חלק מהתוכנות שנדלקות עם פתיחת המחשב (לא להסיר לגמרי רק שלא ידלקו עם המחשב) msconfig-התחלה זה רשימת התוכנות שנדלקות לי אשמח לשמוע מה אפשר להוריד: 01. synaptics pointing device driver 02. synaptics pointing device driver (יש פעמיים?, לא אותה פקודה) 03. intel ® comoon user interface 04. intel ® comoon user interface 05. intel ® comoon user interface (שלוש פעמים, לא אותה פקודה) 06. RUNNFSERV 07. asus webstorage 08. IconUtility 09. iTunes 10. microsoft windows operating system 11. עדכון google 12. Chica password manager 13. clamwin antivirus 14. ATK hotkey 15. microsoft office 2010 16. ATK media 17. AsusWebStorage 18. ado…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. Started by md22,

התקנתי win xp כשאני מדליק המחשב נתקע במסך השחור עם הכיתוב xp אני מבצע כיבוי מהכפתור ואז מופיעות אפשרויות שאחת מהן מצב בטוח כשאני מדליק במצב בטוח אני לא רואה בעיה מישהו יודע מה לעשות תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by yitzy,

שלום לכולם יש לי בעיה שפתאום הופיעה....אני לא שומע סאונד במחשב זה לא בהכל, לדוגמא כשאני מפעיל סרט אז אני כן שומע והכל מצויין... אבל אני לא שומע את הקולות של וינדוס וגם כל דבר דרך הדפדפן (קליפ ביוטיוב וכדו') תודה לעונים יצחק

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית המחוברים ברשת חוטית עם ראוטר. תיבת האי מייל שלי היא של Netvision, ואני משתמש ב- Outlook Express על מנת לקרוא ולשלוח הודעות. הבעיה היא כזאת: כאשר משתמש במחשב א' מושך הודעות אי מייל למחשב שלו (על ידי Send & Receive), המשתמש במחשב ב' לא יוכל למשוך את ההודעות הללו (מאותה כתובת אי מייל), אף על פי שהמשתמש במחשב א' לא מחק אותן לצמיתות, אלא רק קרא אותן. האי מייל שלנו הוא כרגע משותף (משפחתי). מה שקורה, זה כאשר מישהו אחר מהמשפחה שלי מושך הודעות אי מייל מהמחשב שלו, ייתכן ומשך הודעות אי מייל שמיועדות אליי, ולכן לא אדע על קיומן כלל, מאחר שאני נמצא במחשב אחר. האם ישנה פונקציה, אשר בעזרתה ניתן להכתיב לתוכנה, שקריאת הודעה (קריאה בלבד) לא תגרום ל"משיכת…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by dan9,

היי ותודה לעונים מראש! לאשתי יש מחשב במשרד בבית שהיא עובדת דרכו! בנוסף יש לה מחשב נייד נוסף שלפעמים היא יוצאת לעבוד.. עכשיו: עד היום היא השתמשה בשולחן עבודה מרוחק הרגיל דרך אינטרנט וזה עובד רע מאד! השאלה שלי האם יש אפשרות להתחבר ישירות למחשב כמו אצלי בעבודה? שבעצם המחשב שבבית היה כשרת ושבהדלקת המחשב נייד היא תתבקש לשם משתמש וסיסמא ותגיעה יש לשולחן העבודה של המחשב בבית? ככה שלא היה צורך לשתי שולחנות עבודה ושימוש בשוחלן עבודה מרוחק? סליחה אם לא הצלחתי להסביר בצורר הכי ברורה.. ושוב תודה!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכתוב בהם מצביע על בעייה של הוינדאוס, של הכרטיס רשת שלי או של ספק האינרנט שלי…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by n_aviv1,

אני מתכנן להתקין על המחשב הזה כבר הרבה זמן win7 64bit וכעת יש לי את ההתקנה. ככל הנראה זו גירסת אולטימייט באנגלית. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. האם כדאי לי להתקין את מערכת ההפעלה בנוסף לXP או במקומה? 2. האם יש דרך להשאיר את המחשקים, הדרייברים והתוכנות "במקומם"? 3. מאיפה אני משיג את הדיסק של השדרוג לעברית?

9. שלום, אני בעל windows 7 שעד כה היה בעל שניי חשובונות משתמשים המשתמש הראשון הוא שלי נקרא לו Itay והמשתמש השני הוא אמא שככה גם נקרא לו אני מוגדר כמנהל ואמא כמשתמש רגיל נטול הרשאות (הכל בברירת מחדל, כמו שהוינדוס קבע) עכשיו אחי רוצה משתמש בעל הרשאות מנהל אני לא מעוניין שיהיה לו גישה לחלק מההרשאות אני לא רוצה שהוא יוכל לשנות חשבונות משתמשים אחרים פרט לשלו אני לא רוצה שיהיה לו גישה לתיקיות שלי אני גם לא רוצה שתהיה לו בעיה להתקין תוכנות כאוות נפשו מה שאני כן רוצה זה שהוא יהיה איפשהו בין admin to user מה הדרך הנכונה? אף פעם לא יצא לי להתעסק בנושא הזה ואת האמת אני יותר סקרן מאשר מודאג בקשר להרשאות של אחי המון תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אהלן התחלתי התקנה חדשה של חלונות 7 ולפני כן עשיתי שני כוננים ברייד ס דרך בקר רייד, כשאני מגיע למסך ההתקנה אני לא רואה את הכוננים ברייד , התקנתי חלונות על כונן אחר ובחלונות פרמטתי את המחיצה של שני הכוננים ורואים אותו מופיע עכשיו מה אני לא עושה נכון ? למה לא רואים את הרייד בחלונות ההתקנה של חלונות . צריך להתקין דרך חלונות אולי ? תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3657968,00.html

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. *נכתב על ידי בתאריך 8.4.09 , אפשר לשאול שאלות פה או בפרטי.. *לא להעתיק. ניקוי המחשב ותחזוקתו מערכת ההפעלה צוברת קבצים ונתונים בתיקיות מערכת, לשם גישה מהירה אליהם בעתיד, בשביל שלא יווצרו כל פעם מחדש. זה כמובן הכרחי, אבל כשכמות הקבצים עוברת את הגבול, סביר להניח שהדיסק יעבוד זמן רב יותר, והפעילות שלו תיהיה גבוהה מן הרגיל. דבר שעלול להאט תהליכים אחרים שכותבים על הדיסק. מלבד הקבצים הזמניים, קיימים גורמים נוספים שעלולים לשבש את פעילות המערכת, להאט אותה, או להשבית אותה: - תוכניות לא רצויות הפועלות באתחול המערכת - וירוסים - קבצים מפוצלים - קבצי מערכת שהוחלפו - דרייברים מתנגשים - סקטורים פגומים בדיסק הקשיח ועוד. במדריך נתמקד בגורמים האלה ונפעל בהתאם. * למדריך הזה, נזדקק לתוכ…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by ariel-ro,

שלום! יש לי בעיה בוויסטה 64BIT שאני לא יכול להתקין דברים, אני לא יודע איך להסביר את זה אז הנה שתי תמונות שיסבירו זה בכל דבר, כולל משחקים והכל אם אני מתקין דרך דיסק אז אין בעיה רק דרך דברים שהודרתי זה כאילו לא קורא את הקובץ התקנה מהשולחן עבודה תודה אריאל [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  14. התקנתי את הגרסה האחרונה של ווינדוס 10 פרו ה-1809 ומאז לכל אתר שאני נכנס שתומך בפלאש מופיעה לי האפשרות "התר פעם אחת" וזהו, האפשרות "התר תמיד" נעלמה. כלומר עכשיו בכל פעם שאני נכנס לאתר שתומך בפלאש אני צריך בכל פעם מחדש להפעיל מחדש את האפשרות. יש לי דפדפן EDGE.

15. לאחר המון שנים בהן מיקרוסופט תימחרה את חלונות במחיר שלא נגיש לכל, דיווחים ברשת מצביעים על כך שהחברה מתכננת להציע את מערכת ההפעלה הבאה שלה בתור שירות \'Freemium\' למנויים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9f-%d7%a9%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9c%d7%91/

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם להלן מפרט המחשב : CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) כעת מורץ עליו ויונדוס xp . האם כדאי לנסות להתקין עליו 7 - כאילו מבחינת מהירות ויכולות זה ישפר או אפילו יעמיס?

17. היי חבריה, התקנתי וינדוס 7 ultimate ,אחר ההתקנה המחשב בהדלקה עולה מסך כחול עם סריקה ,מאתחל מחדש ומבצע תיקון אתחול שכמובן לא עוזר לוח אם אינטל dp35dp זיכרון 3 גיגה כרטיס מסך nvidia 8500 יש פתרון? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by leibeyal,

למה אי אפשר להשתמש ברזולוצייה 480x640 בווינדוס אקספי ? ואם כן, כיצד ? בתודה מראש B@By-KiLLeR

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Tommy,

טוב חברים בשעה טובה אני עובד על וויסטה הגרסת בטא 2 החדשה... פשוט מדהים ! הכל עובד התקין לי דרייבר של כרטיס מסך, מדפסת, מסך, אינטרנט התקנתי את הדרייבר של ווינדוס אקס פי ועובד מצויין נראה מדהים אין שום בעיות... אם מישהו רוצה לדעת פרטים אני ישמח לפרט ואם תרצו קצת סקרינים תבקשו. http://img135.imageshack.us/my.php?image=vista9wy.png זוהי תמונה שצילמתי כדי להראות לכם איך נראה הממשק החדש (AERO)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

מה יש בחלונות 8,מה חדש בה(עדיין מבוססת רג'סטרי?).ולמה אני צריך אותה? למה אין עדיין סטיקי?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום רב, להלן פירוט הבעיה: המחשב עובד ועבד תקין ללא הרף תקופה ממושכת, ופתאום ביום בהיר אחד (לאחר המון הפסקות חשמל וכנראה עדכון של ווינדוס אפדייט) המחשב לא רצה להעלות את הווינדוס. כלומר - המחשב עובד והכל תקין, אך כשאני רוצה לבחור להעלות את הווינדוס הישן, ולא משנה אם זה בSAFE MODE או כל צורה אחרת הוא מכניס אותי לWINDOWS REPAIR, לא מתקן כלום, ולא מעלה לי את הווינדוס הישן. מישהו יכול לעזור לי בביטול של הWINDOWS REPAIR? זה קרה לי בדיוק אותו הדבר בלפטופ!! אבל זה קרה מהסיבה כנראה שסגרתי את המחשב באמצע של עדכון ווינדוס... יש דרך להכנס לתקייה של UPDATE ? למחוק שם דברים? אולי זה יפתור את הבעיה? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by shlomom,

שלום, יש לי דיסק קיים של 120GB מחולק ל: C - 15GB D - 95GB על C כמובן מותקן XP וגם על D יש קבצים. - האם ניתן להגדיל את C על חשבון D בלי לפגוע בנתונים? - כיצד מומלץ לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. תראו הכונן שלי מפוצל ל 4 כוננים C,E,D,F עכשיו הבעיה היא שאני נכנס למחשב שלי (יש לי XP) יש את התמונה של הכונן אל כל אחד מהם היום פתאום אני נכנס אני רואה שאין תמונה פשוט ריבוע ריק אל כונן D אני אומר בסדר לוחץ עליו פתאום זה פותח לי התקנה של תוכנה(SMART FTP) ואז הבנתי שנדפק שם משהו איך אני מחזיר את הכול למצב הקודם שיהיה תמונה ושזה יעבוד ודרך אגב אם אני עושה לחצן ימני ופתח זה נכנס לכונן וגם אם אני כותב למעלה במקוםפ כמו שרושמים כתובת של אתר אינרטנט זה נכנס רק שאני לוחץ דבל קליק זה לא עובד תעזרו לי בבקשה הנה תמונה: http://rotter.net/forum/User_files/3c1a168c5b25a910.jpg

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by פולי הקנטאור,

windows defender טוען שאני משמש ב"ספקים אחרים של אנטי וירוס" אך אין לי שום תוכנת אנטי וירוס על המחשב חוץ ממנו. כל פעם שאני מנסה לראות מי הספקי אנטי וירוס במחשב אני רואה שהוא הספק. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה רבה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. ראיתי בחיפוש כי יש ב-PCWorld לינקים להורדת ISO של Windows 7 שדורשים סיראל. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד ISO מלא של Windows 8 Pro שבסיום ההתקנה אצטרך להכניס את הסיראל שרכשתי? תודה!

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים