תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
מהי הגירסה האחרונה של Real Player
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני עובד עם Windows XP SP3, ומעוניין להוריד את תוכנת ה-VM של מיקרוסופט. אם אני זוכר נכון, אז החל מגרסא מסוימת שלה, היא דורשת Vista ומעלה(אני צודק?), אז אם כן, מהי הגרסא האחרונה שמתאימה ל-XP, ואיפה אפשר להוריד אותה? שאלה נוספת: אני צריך קובץ virtual machine עבור התוכנה הנ"ל של מיקרוסופט, שמכיל XP בתוכו, כדי לעשות כמה בדיקות על תוכנות שאני רוצה להריץ, בלי להריץ אותן על המחשב שלי. איפה אפשר להוריד קובץ VM כזה מהאתר של מיקרוסופט? (אני מעדיף להוריד אחד מוכן, מאשר להתחיל ליצור קובץ חדש ולהצטרך להתקין עליו XP.. פשוט חבל לי על הזמן.. ואני זוכר שהרבה פעמים באתר של מיקרוסופט הם נותנים קובץ להורדה, כי הם מראים בו תוכנה מסוימת חדשה שלהם, או בטא כלשהי, או דברים כאלה, וכך הבן אדם …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהי הגרסא החדשה ביותר של NOD32 1. WIN 98 2.WIN XP תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לא רוצה להתקין 8! וניסיתי להתקין 7.7.11 והוא אומר שהההגדרות שלי מההסרה הקודמת היא של גרסה גבוהה יותר ולא מצאתי לינק להורדה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, מהי הגרסה של GHOST שהגיעה אחרי גרסת 2003 ? והאם ניתן להשתמש בה בדיסקט ? כמו 2003 ? תומכת SATA2 ? והאם היא חופשייה להורדה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי אדיו בפורמט FLAC שאני רוצה להמיר לMP3@320KBS מהי התוכנה האיכותית ביותר לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אני היום משתמש ב: Panda Free Antivirus + Panda Security ToolBar + GridinSoft Anti-Malware *ראיתי שבעבר פורסם פוסט כזה ב2014,ואני עכשיו פותח שנית ב2016 אני רוצה להיות יותר רלוונטי להיום. בגדול אני מאוד מרוצה מהשילוב שלהם,השאלה אם אתם ממליצים על שילובים אחרים? כי תמיד אנטיוירוס חינמי דורש לנו ברב המקרים עזרה נוספת עם תוכנת הגנה נוספת מהצד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כדאי להשתמש בתוכנה? ואם כן איזו? או שיותר קל לקנות מכשיר די וי די מקליט שמכניסים לתוכו את הסרט וידאו והוא צורב את הסרט על די וי די ואז נשאר לי רק לבצע RIP לדי וי די?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב, מעניין אותי לדעת, מהי השיטה הטובה והיעילה ביותר להעברת סרטים שמורידים מהרשת לצפייה באמצעות מערכת הקולנוע הביתית. נכון לעכשיו אני משתמש בתוכנה AVI_ RECOMP כדי להצמיד את הכתובית לסרט לצמיתות, ולאחר מכן אני צורב על דיסק כ-DATA עבור מכשיר ה-DIVX החסרון: לפעמים נוצר עיוות בקול או בתמונה כתוצאה מהתהליך, שכמובן גם נמשך די הרבה זמן (תלוי באורך הסרט) אפשר גם לוותר על האופציה של השימוש בתוכנה להצמדת הכתוביות, ולצרוב את הכתובית יחד עם הסרט. הבעיה:יש צורך להפוך את הכתוביות כדי שהמכשיר יוכל להציג אותם כראוי. אז אם מדובר בסרט אחד, מילא, אבל אם מדובר בסדרה עם עשרות פרקים, זה כבר עבודה מפרכת. קראתי המלצה על תוכנה בשם DVD Filck .ניסיתי אותה, אבל משום מה תהליך העבודה כל הזמן נעצר…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר למצוא TROJAN? במחשב?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש באתר מסויים כמה סרטוני וידאו שאני חייב אותם. זה אתר שכולו פלאש, וגם הסרטים שם מוצגים בנגן וכפלאש בפני עצמו. מה הדרך להשיג אותם אליי למחשב ? (הכל חוקי כמובן) זה חשוב לי. תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם: ברצוני לברר מהי החברה המפתחת את תוכנת UPSMON Pro, ומה האתר שלה, על מנת שאוכל להוריד גרסה מעודכנת של התוכנה בשביל מכשיר האל פסק שלי (Advice PRD650), למקרה ויש גרסה חדשה יותר של התוכנה מזו שיש באתר של אדוויס. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
formt c: זה רגיל, אבל יש תוספת שמוסיפים כדי לעשות פורמט מהיר שלא מסיר שכבה מן ההארד דיסק כמו שהבנתי, אז מישהו יכול לכתוב לי אותה עם התוספת? תודה!
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שמעתי על התוכנה הזאת ומעניין אותי לדעת מה היא עושה??
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני יודע שב-KaZaA ניתן למצוא יפה יפה המון Mp3ים... וגם ב-EMule לא חסר... אבל פעם, כש-AudioGalaxy היה קיים, הייתי משתמש רק בו כדי להוריד טראקים נדירים (למשל אם חיפשתי איזה מיקס ספציפי של איזה טראק מסויים, ברוב המקרים הוא היה קיים רק ב-AudioGalaxy) אז רציתי לדעת, אם למשל אני מחפש רמיקס ספציפי של טראק מסויים, ולא מצליח למצוא אותו לא ב-KaZaA ולא ב-EMule... קיימת תוכנה שבה אולכל למצוא אותו? אולי תוכנה מסויימת שנועדה רק לשיתוך Mp3 או משהו בסגנון? תודה מראש. :saint:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב לדעת, תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כפי שמצויין בתאור אני מעוניין לחסום אותם לפני שהם מגיעים למחשב אפילו, אני שמעתי על ZONE ALARM אבל זה לחסימת האקרים לא? ויש את NORTON INTERNET SECURITY שאני לא בטוח מה הוא עושה, אני לא רוצה לחסום אתרים או לחסום האקרים אני לא חושש מזה, אלה מ SPYWEAR, SPAM ודברים כדומה, כי זה פשוט יותר מידי! יש תוכנה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב, במערכת הפעלה Windows 7 שברשותי, אני קצת מתקשה לחפש טקסט בתוך קבצים גדולים, ניסיתי לשחק עם Findstr ועם העזרה מהדף הזה, אך ללא הצלחה. איתרתי תוכנה נחמדה, חינמית ושאינה דורשת התקנה, בשם AstroGrep שבעזרתה הצלחתי למצוא את מבוקשי, אך לקח לה זמן רב יחסית (מרגיש כאילו ב- WindowsXP החיפוש בתוך קבצים היה מהיר יותר). כעת אני מחפש תוכנה שתעזור לי בנ"ל ואודה לעזרתכם בנדון. רב תודות, אורן.
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מתכוון כמו BEARSHARE רק בלי הוירוסים ... תודה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה לניקוי סוסים טרויאנים מהמחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהי התוכנה הכי איכותית ויעילה ליצור אפקטים על סרטים (וגם על תמונות)כמו אלו שמופיעים בטלויזיה סרטון שמופיע בקוביה ,מס מסכים נעים וכו' וכו'.... תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-