עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by psxr,

התקנתי את התוכנה במרץ השנה והיא אמרה בלשונית של ה-health שדיוק הניחוש שלה היא 20 או 25 אחוז ועכשיו זה כבר הגיע ל52 אחוז ואומר שהדיסק יחזיק עד 2015 מישהו יודע מה התוכנה הזאת שווה ?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by Qball26,

יש פרקים של LOST ושל PRISON BREAK של איזה פולני אחד.. הוא לוקח את הסדרות ומקדד אותם במקום 370 מגה ל-117 מגה (בסביבות). אז הנה מה ש-GSPOT פלט לי על הקידוד הזה.. מה רע בקידוד הזה: אני רק אציין שהאיכות בין ה-117 מגה ל-370 מגה, כמעט בלתי נראית לעין.

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  3. מה שם התוכנה של ADOBE שאני יוצא מקובץ מסויים ל PDF ?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  4. מה הם שתי הקבצים האלו ? איך אני מעיף אותם אם צריך ? (כי לשלוח לסל מיחזור לא ניתן) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by thegame998,

מה זה בדיוק תוכנה צד שלישי? אם אפשר בבקשה תשובה?

6. מה היא תוכנת ה-FTP הכי טובה וגם חינמית? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by TaMiRn2,

אני יודע שלכולם נמאס לחפש תוכנה שממירה סוג אחד בלבד לסוג אחר אחד בלבד אז רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה שיש לה את המיגוון הכי גדול של המרות? תודה...

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. אני צריך את ה מסנג'ר, YAHOO, GTALK, SKYPE ו AIM ביחד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Xmen,

מאיפה ניתן להורידם, והאם צריך להתאים את הדריבר למע' הפעלה שבשימוש?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by RomanKr,

שלום לכם. בצד ימין עליון של המסך מהבהבת לי המילה Splendid. יש לי תוכנה שמותקנת במחשב בשם ASUS Splendid. איך אני מפסיק את התופעה ??? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  11. אפשר לוותר עליו? הוא עולה לי עם איתחול המחשב? אם אפשר לוותר - אז איך אני מסיר אותו?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by eladbu,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה drm עם מדיה פלייר 10

13. היי, אני משתמש בשלושה players שונים. 1. subedit גירסה 4040: player מבוסס media player 6.4 אשר יתרונו הוא בטיפול ב- subtitles (המון אופציות כולל שינוי קצב הצגה מ- pal ל- ntsc), מנגן הרבה מאוד סוגי קבצים (לאחר התקנת ה- drivers המתאימים), הרבה מאוד קיצורי דרך, ואופציה חשובה ביותר בשבילי שזה הצגת הסרט בצורה מינימלית במסך מוקטן (רק הסרט ללא שום שורת תפריט). 2. media plater classic: גם הוא plater המבוסס על media player 6.4 וגם הוא מנגן הרבה סוגי קבצים, אפילו real player או קבצי mov. כל אחד משני ה- players הללו לא יותר גדול מ- 1MB, זריזים מאוד, עולים מהר ולא מתחברים לאינטרנט (אלא לחפש drivers שצריך) 3. VLC player: לעשות preview ב- emule ומאחר והוא מכיל את ה- drivers בעצמו, הוא …

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by aexxx,

שלום, אשמח לשמוע את ניסיונם של אנשים בנושא הנ"ל. דעתי בעניין : NAV - sucks McAfee - בסדר, ממוצע. לגבי כל שאר השוק כמו PC-CILLIN, Panda, AVG, Kaspersky, Dr.Web אודה לכם אם תגיבו. תודה, והמשך יום טוב לכולם. ;D

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש את הביטורנט הכי מהיר וגם איך להגדיר אותו ומאיפה הכי כדאי .......... כי אני מוריד על 20 ככה ואני רואה כאן מהירויו של 100+ וגם אני רוצה כזה........

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by card,

שלום לאחר קניית מחשב חדש עם לוח Gigabyte, והתקנת Windows XP SP3, כשאני נכנס ל-Device Manager יש שם device אחד שלא מותקן. למישהו יש מושג מהו? אם זה עוזר, אז כשלוחצים קליק-ימני ו-Properties, ואז הולכים ללשונית Details, אז זה מה שמקבלים:

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by shlomi2003,

מה הכי טוב ???? והכי לא גדול כאילו שלא יקח הרבה זיכרון ? <עריכת המודר: כותרת>

• 64 תגובות
    • 10.1k צפיות
  18. Started by shloosh,

עשו טובה חוץ מ-zonealarm.... בבקשה

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by Shmoe,

לא בדיוק סדר ההעדפה האישי שלי, אבל קרוב Prog.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by roybar,

עדיין לא מצאתי אחד שמנקה את הוירוס שמשתלט על המחשב בתחפושת שהוא עצמו האנטי וירוס עם אייקון של מערכת ווינדוס בצורת X אדום.

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. מה החינמי הטוב ביותר? ומה הבתשלום הטוב ביותר?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מהו האנטיוירוס הכי טוב לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  23. השאלה היא בכותרת... האם למישהו יש את המידות המדוייקות לצורך הכנת תמונה שתתאים לעטיפה של דיסק? האם יש תוכנה שיוצרת את הגודל הזה ודרכה יוצרים את התמונה שרוצים? בתודה, מתחילון.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים