תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
9 שניות של קרדיטים בלבד, וזהו!! ניסיתי ב VLC MEDIA PLAYER BSPLAYER שאר הסרטים עולים כרגיל מדוע? מקור הקובץ אמור להיות אמין, תמיד אני מקבל סרטים (ביתיים) מהמקור הזה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, לפני איזה חודש התקנתי איזה Theme של Vista, עכשיו כשאני בא למחוק אותו אני מוחק והכל טוב ויפה, אבל הכניסה של ה"Welcome" נשארה אותו הדבר, והסקין שלי הוא דיפולט, ואני לא יכול לשנות סקינים, הוא עושה לי את השגיאה הבאה: "לא הייתה אפשרות להחיל את הסגנונות החזותיים. הגישה נדחתה" מישהו אולי יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הורדתי את גאבה קונסול לצורך תוכנה מסוימת שאני רוצה להפעיל את הקובץ 16 מגה הורדתי מהאתר עצמו וכל התקנה הוא אומר שיש בעיה בקובץ הקובץ הורד פעמיים ובוצע למחשב כיבוי והדלקה קובץ על הבעיה מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 - בן 3 שנים בערך 2 ג'יגה זיכרון וכל השיט .... אני קונה מחשב חדש בקרוב - אני רוצה לעשות בדיקת בנץ שתיתן לי מספר אחד או שניים שאוכל להשוות עם אותה בדיקה במחשב החדש בגדול .. זה בשביל להרגיש שהיה שווה את הכסף ;D
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנת התירגום Subtitles Translator ver. 1.72 שאני מפעיל את התוכנה אני מקבל שתי הודעות אחת אחרי השניה והיא ניסגרת 1.access violation at address 00427d3a in mudule 'translator.exe'read of address 000002f4 2.המחלקה לא רשומה ניסיתי גם גירסאות קודמות וזה גם ניסגר מה אפשר לעשות????? בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר עדכני לביוס שלי דרך אגב מה הסיכונים בהתקנת ביוס והאם זה קשה? מידע על הביוס תודה http://img209.imageshack.us/img209/6540/biosbv1.jpg
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה האופציות הקיימות היום לעבוד עם שני מחשבים? אני תושב חיפה, עברתי לתל אביב לתקופה זמנית, ואני מעוניין לעבוד עם המחשב של חיפה דרך תל אביב. איזה תוכנות או אפלקציות אני צריך להריץ במחשב בחיפה ובתל אביב, כדי שאני יוכל לגשת לנתונים (אימיילים/ דיסק קשיח / עוד..) במחשב הנמצא בצפון? תודה רבה, אשמח לתשובה מהירה וקלה לביצוע, עומרי.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מחפש תוכנה להמרת וכיווץ של קבצי MPEG ל-AVI בקידוד DivX או Xvid . תודה !!
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב- BITCOMET ורציתי להבין משהו בנושא הביטורנט (הרבה זמן משתמש אבל אף פעם לא התעמקתי בזה). אם יש לי טראקר מאתר מסוים אני יכול להוסיף לתוכנה קישור לטראקר אחר לאותה הורדה אבל מאתר אחר, כדי שיהיו לי יותר משתמשים להתחבר אליהם? או שזה לא עובד כך והתוכנה כבר מוצאת את כל מי שאני יכול להוריד ממנו את הקובץ?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני יודע איפה נשמרים כול הקבצים שראיתי (זתומרת רק פתחתי-לא שמרתי) של ie אני צריך לדעת איפה נשמרים הקבצים בfirefox!!!!!!!! ואם אני יסיר ויתקין מחדש את firefox זה ייעלם/יישאר?
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב ICQ 5.1 בגרסא עברית המקורית (מהאתר של icq.com). בעת שליחת או קבלת קבצים, אני נתקל בבעיה הבאה: האייסי פשוט לא מגיב. כלומר החלונות של השיחה נתקעים וכאילו הכל נעשה בהילוך איטי כזה. החלון עם רשימת המשתמשים שמחוברים גם כן לא מגיב ללחיצות. לאחר שהקובץ מתקבל, הכל חוזר לקדמותו והאייסי מתנהל כרגיל ובמהירות. איך אני פותר את הבעיה הזאת? חיפשתי ב- F.A.Q של ICQ ולא מצאתי תשובה והרצתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי תשובה. האם מישהו נתקל בבעיה המוזרה הזאת? ואם כן כיצד אפשר לפתור אותה? ברצוני לצייין שאני לא משתמשים בסקינים למיניהם. ניסיתי בעבר להחליף סקין ע"מ לבדוק אם הבעיייה נפתרה, אך לשווא. כמו כן, אני גם לא משתמש ב - Banner Remover למינהם. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כיצד ניתן לראות את ניצולת המעבד באוורסט תוך כדי העבודה אם קיימת היכולת הזו לא ראיתיה באוורסט תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
מה הגרסה החדשה ביותר של אופיס 2007? והאם היא נפוצה להורדה ברחבי האנטרנט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה בקשר צריבת כמה קבצי ksvcd על דיסק dvd אחד בצורת צריבה של data. הקבצים הם קבצים עם סיומת mpg עכשיו הבעיה היא לאחר הצריבה כאשר אני אני מכניס את הדיסק ל-dvd , וה-dvd מראה לי רק חלק מהקבצים שנצרבו זה בעיה ממש מוזרה, ושאני צורב שוב הוא מראה לי קבצים שאני לא רואה בדיסק הקודם יש למישהו רעיון לפתור את הבעיה?!?!? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה קטנה ... אז ככה התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 11 בטא כדי לראות איך הוא . בקיצור הוא עושה לי בעיות בגלל שזה עדיין בטא, אני רוצה להסיר ולהחזיר את 10 אבל אני לא מצליח כי הוא לא מופיע לי בלוח הבקרה, וגם ניסיתי לשחזר אבל ללא הצלחה ,יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לא תיקון שגיאות וכאלה...אלא פשוט מחיקתו. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, חשבתי על להפוך מחשב יש שיש לי למחשב הורדות (חוקיות ) עכשיו יש לי את המחשב ואני לא רוצה שיהיה לו מסך (סתם מסך ענקי ומגושם שתופס המון מקום) אז חשבתי על תוכנה שאני יכול לישתלט על המחשב שאני רוצה שמעתי על התוכנה Remote Administrator 2.2 העם התוכנה טובה, היה לכם שימוש איתה? המלצות
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שאלה לי אליכם??? איך אני שומר את כל המועדפים שלי בצד למקרה של פירמוט ??? הדפדפן הוא FIREFOX ....תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז באיזה תוסף להשתמש כדי לפתוח קבצי וידאו דרך האינטרנט....צריך את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום יש לי קבצי mdf במחשב, יש לי את תוכנת Alcohol שמזהה אותם. התוכנה מאפשרת רק לצרוב אותם על CD\DVD הקבצים הם בגודל של 8G. כיצד אני פותח אותם ל-HD ללא צריבה?(אין לי מדיה של 8G)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מהו האנטי וירוס הכי מומלץ שיש? ומהו הפירוול הכי מומלץ שיש? תודה
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב-FLASH אני לא מצליחה להעלים את העיגול הכפול כדי שיצא בסוף מין טבעת ואני לא מצליחה גם עם אפקט ה - MASK משהו מוכן לעזור ? הוספתי גם תמונה http://img433.imageshack.us/img433/968/gfvo0.jpg
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-