עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zoman,

אני פתחתי משתמש חדש במחשב שלי כלומר יש לי שני משתמשים ,כאשר לאדמנסטריטור עשיתי קוד כניסה ,טוב אז ככה שכחתי את הקוד ,האם מישהו יכול לומר לי כיצד אני מגלה את הקוד או מתגבר על הבעיה הזו :'(

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by parker8,

לא משנה אם חינמי או לא... רק שיהיה תוכנה טובה ומקצועית.... תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SharonSx,

שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה ביתית המאפשרת איתור טלפונים סלולרים על המפה, כמו שיש לאיתורן ולמשטרה! תודה,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by approx,

אני חתימה עם השם WerewolF בידיוק (אותיות קטנות\גדולות) ועם צבע כחול משהו ועם התמונה הזואת http://www.hoothollow.com/February%202006/Animals%20of%20Montana%20images/Gray(Timber)%20Wolf-071040%20RAW.jpg אבל שהשם לא יסתיר את הזאב ושהגודל היה 300X150 תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by axon,

כתבתי לי מסמך וורד, בחרתי באפשרות הגנת ססמא (שאותה אני חושב שאני זוכר ...) גיביתי את המחשב והקובץ המדובר נמחק יחד עם שאר הקבצים הלא נחוצים בזמנו ... יום בהיר אחד ניסיתי למשוך את הקובץ מהדיסק שצרבתי אותו עליו, והפלא ופלא, הוורד לא מצליח לזהות שהוא מוגן ססמא. הוא מציג לי אפשרויות קידוד טקסט שונות, ובכל אחת מהן אני מקבל ג'יבריש... מישהו מכיר את הבעיה ? נדפק הקובץ ? או שיש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. מישהו יכול לזהות אם הבן אדם עצמו עבר עריכה?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. הפיירוול keiro ממש מצויין אני מרוצה ממנו רק שיש לי איתו בעיה אחת קטנה... הוא מונע ממני להריץ תוכנה קטנה בלי תשאול אני יכול לראות אותה רצה ב task manager אבל אני לא יכול להתמש בה... כשאני סוגר את הפיירוול.. חלון התוכנה מופיע... ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות ופשוט לא הצלחתי להתגבר על זה... למשהו יש מושג ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by Green,

היי התחלתי להשתמש בMUSICMATCH בשביל להפוך דיסקים שיש לי לMP3 הכל עובד טוב מאוד ואחרי שאני הופך את הדיסק לMP3 אני יכול לשמוע את הקבצים בתוכנה אבל אני לא מוצא את הקבצים במחשב במקום שאמרתי לו לשמור אותם אני רואה שני ספריות ריקות שניהם עם השם של הדיסק אבל אחת פשוט ריקה והשניה ריקה ואני לא יכול להיכנס אליה ושאני מנסה למחוק אותם הוא נותן רק להעביר ל"סל מחזור" ואחרי זה אני לא יכול למחוק אותם משם מה הולך פה?? מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה?

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  9. הוא לא שואל אותי יותר לגבי אתר מסוים

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  10. אנשים אני ממש מיואש מזה כבר אוקיי אז הדבר קורה גם לאוזניות וגם לרמקולים אני מעלה את מערכת ההפעלה שלי לאחר משהו כמו 10 דקות או יותר, פשוט הסאונד מפסיק לחלוטין, שומעים אותי במיקרופון אבל הסאונד מפסיק, מה שאני יכול להוסיף פה, זהנגיד אני מפעיל WINAMP כדי להפעיל שיר כלשהו אני רואה שזה רץ 2 שניות ומפסיק... ואני ממשיך אותו בפס כל קצת זה מפסיק בעיה מוזרה אני עושה "ניתוק" אני שומע את הצליל של הוינדוס שסוגר וככה שעולה המחשב מחדש שוב אחרי כמה זמן הסאונד מפסיק תודה מראש לעוזרים מי שפותר לא ת'בעיה אחלה בנאדם!! מיואש ולאדע מה לעשות גיא.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  11. שלום לכולם, הגרסא היא 6.0.0.303 : האם תוכלו לעזור לי בבקשה? כשהאנטי-האקר של הקספרסקי על traning mode (שזה נדמה לי ה-deafult\recomended אבל זה לא משנה לצורך העניין) כל פעם שאני מנסה להתחבר לאיסיקיו הוא מבקש שאני יאשר את זה . כשאני על low security אין את הבעיה הזאת,כי זה אומר לאפשר גישה לאינטרנט לכל תוכנה(חוץ מיוצאות דופן ...משהו כזה) ברצוני להישאר את traning mode ולעשות שהוא לא יבקש אישור שלי כל פעם שאני מפעיל את האיסיקיו והמסנג'ר . ניסיתי להכניס את שניהם לtrasted zone ולא עבד,אז ביטלתי. ( setting>protection>trasted zone) מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולהסביר לי כיצד לעשות זאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  12. Started by xtract1,

יש לי את הגירסא 6.0.0300..ראיתי באתר שיצאה את הגרסא הנ"ל...(303 בסוף) שווה לשדרג? מה התחדש?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by y42r,

כנראה שחטפתי - הסייר כל הזמן נפתח לי עם הכתובת www.2dir.com/random.php . הרצתי את כל התוכנות המנקות שיש לי וזה לא עזר. ניסיתי גם במצב בטוח. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  14. Started by MicroChip,

כל פעם שאני פותח את המחשב עולה לי ההודע הבאה: ואז היא רוצה לשלוח משהו למדפסת אבל הוא שואל אותי אם להדפיס או אז אני אומר לא ואז שהכל נפתח הכל כרגיל ואין שום בעיות... מחכה לתשובה שלכם מה לעשות עם זה...תודה! ד''א יש לי אנטיוירוס NOD32 מעודכן ווינדוס XP מעודכן ומוגן.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  15. אני לא מצליח לשמוע דברים דרך הטלויזיה שאני מריץ במחשב דרך קבל s-vhs. וגם אני רואה את כל הדסקטוף בשחור לבן בטלויזיה איך אני מסדר את כל זV? תודה..

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  16. Started by D-M-X,

מישהו מכיר תוכנה כזאת? (בבקשה אל תגידו לי לחפש כי חיפשתי כבר ולא מצאתי פה...)

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Green,

שלום אני רוצה לצרוב קובץ של 4GB על DVD בצורה של DVD-ROM רגיל הוא לא נותן לי לצרוב את זה על ISO אלה רק על UDF רציתי לדעת מה ההבדל ואם אני צורב את זה בUDF אז הקובץ יהיה בסדר בדיוק כמו שאני צורב על ISO דבר שני מה ההבדל בין UDF ל ISO\UDF ועל מה עדיף לצרוב את הקובץ של ה4GB תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מה קורה אנשים !!!! אני מחפש תוכנה שתאפשר רק ע"י הכנסת סיסמה פתיחת תיקייה או קובץ . התיקיות יושבות על דיסק קשיח נייד ככה שהתוכנה לא יכולה להיות מבוססת על המחשב . לא משנה לאיזה מחשב אני מחבר את הדיסק , אני רוצה שרק ע"י סיסמה יהיה ניתן לפתוח את התיקיות .

19. ראיתי פה לפני כמה ימים מישהו שהביא תוכנה וטען שהיא עדיפה על ה ASE פשוט לא הייתי בבית אז עכשיו אני לא מוצא אותה פה בפורום אפשר לקבל בבקשה לינק

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by Da-Funk,

אני מקבל הודעת שגיאה פתאום במהלך המשחק : unable to reference memory at 00000F משהו כזה... רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה ? האם זה אומר שהזכרון הפנימי שלי נדפק ? שההתקנה דפוקה ? או שה patch של ה no-cd ... ? תודה לעזורים מראש

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by POD,

שלום לכולם, יש לי סרט שמקודד ב-XVID, כשאני מפעיל אותו דרך WMP או Media Player Classic הוא לא רץ, אבל ה-H.D מתחיל לטחון. והוא טוחן עד שאני סוגר את ה-explorer.exe ומפעיל אותו מחדש. כשאני מריץ את הסרט דרך VLC הכול עובד. ניסיתי לקודד את הסרט מחדש עם Virtual Dub, גם ב-XVID וגם ב-DIVX מיליון פעם- לא עוזר. מה שכן מוזר זה שאם אני מקודד מחדש רק חלק מהסרט, החלק הזה כן רץ ב-WMP. מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by LaCostE,

התקנתי NAV 2006 מקורי , כולל אקטיבציה והכל . עכשיו כל פעם שנאי עם הנורטון ברקע , Symantec Integrator או משהו כזה ,נתקל בבעיה ועליו להסגר. שם הקובץ : nmain.exe מה עושים ? עריכה : תמונה מצורפת http://img217.imageshack.us/img217/8034/nabpf7.png

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. איזה אנטי וירוס אני צריך להוריד בשביל לבטל את זה ולסרוק וירוסים במחשב.. או תוכנה כלשהי

24. Started by RX7,

שאני בא לעשות סריקה מופיעה לי השגיאה הזו אז אני עושה מלא פעמים אישור ואז מתחילה הסריקה למישו יש מושג מה זו השגיאה הזו? להתקין גירסה חדשה?

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  25. Started by coorva,

שלום יש לי XP PRO באנגלית. בשבוע האחרון התחילה לי בעייה של איטיות רבה בטעינת דפים של האקספלורר ואף מספר רב של אתרים הוא לא מצליח להעלות בכלל. זאת לא בעיה של הספק או התשתית- המוזילה עובד ללא כל בעייה. הופעלו תוכנות מקצועיות למציאת וירוסים וקבצי ריגול והכל תקין. בנוסף, לא הותקנו שום תוכנות לאחרונה במחשב. אלו פעולות ניתן לעשות על מנת לתקן\לשחזר את האקספלורר והקבצים שכניראה ניפגעו בו? תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים