תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך יכול להיות שמחשב שכל מה שרץ עליו הוא MSN מנצל 50% מה- CPU מדובר ב- p4 2.0 512 rem פשוט לא יכול להיות :\
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אממ יש לי בעיה בתוכנה נרו, כשאני נכנס לתוכנה כדי לצרוב דיסק DVD, אני מוסיף את הקבצי וידאו (vob.*), ומופיעה לי השגיאה הבאה - השגיאה הנ"ל מופיעה גם כשאני מנסה לצרוב דרך Nero Express וגם דרך Nero Vision. אין לי מושג מה זה אומר, עד לא מזמן הכל עבד חלק, יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?! תודה רבה מראש, לירן.
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
יש לי 2 מספרי איסיקיו ישנים. הקטע הוא שאני רוצה להכנס ולשנות את השם ואת השם משפחה בהם כי אנשים שמחפשים אותי בחיפוש של האיסיקיו נכנסים אליהם וחושבים שזה אני ושאני פשוט לא מתחבר לאיסיקיו. מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי את כל הסיסמאות שאני זוכר בשניהם וכבר הפרח הפך לצהוב כמה פעמים ונמאס לי... במיוחד כשבחשבון אחד בפרטים שלי רשמתי שאני "שולט" [החשבון מכיתה ד' ואפילו פחות] וזה יוצר מצב דיי מביך. אנשים עלולים לחשוב שרשמתי את זה בפרטים שלי ושאני עדיין משתמש בחשבון הזה. מה אפשר לעשות? תודה מראש. ד"א, חשבון אחד בעל 8 מספרים והשני בעל 9 מספרים.
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע איך נקרא האפקט אבל זה האפקט שלוקחים הרבה תמונות ומרכיבים תמונה אחת... למישהו יש מושג איך עושים את זה...? ואני זוכר שיש תוכנה שמבצעת תהליך זה כי הוא ארוך ומסובך אך שכחתי איך קוראים לה אז אם מישהו יכול לעזור לי זה דיי דחוף!!! תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שזה מעצבן אותי, אני שם דברים להורדה באימיול הולך לכמה זמן ואז שאני חוזר אני רואה את האיקון הקטן של אימיול מהבהב עם מעטפה עליו שאומרת שיש לי הודעה,אז אני רואה שמישהו שלח לי איזו הודעה מעצבנת שהצ'ט התחיל איזה מעצבן זה איך אני מבטל את זה זה מציק.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום! אני זקוק להמלצה לתוכנה שתציג אות וידאו (טלוויזיה, DVD, וידאו וכו') במחשב דרך הVIVO בכרטיס המסך (לא דרך כרטיס טלוויזיה). אשמח גם אם יהיו אופציות בסיסיות כמו הקלטה, TIME SHIFTING, הקפאה וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
האם ישנה דרך להפוך את הנגן לנגן ברירת המחדל כאשר אני צופה בקטעי וידאו באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
מה ה Internet Explorer רוצה ממני? אני בכלל לא מפעיל אותו וכשאני מכבה את התהליך הוא חוזר כל הזמן, מה זה ואיך אני מעיף את זה בבקשה...?
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מאוד מיתעניין בחומרת מחשבים אני קורא הרבה סיקורים וכ'ו . אבל אני קורא בעיברית וכבר ניגמר מה ליקרוא רוב הדברים באנגלית ולי יש בעיה עם השפה אז אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה ל... תרגום משפטים או טקסטים ? מאנגלית לעיברית מומלץ חינמי ולא בתשלום (אהה ויש לי בעיה עםGOLDT אז על תמליצו לי אליו )
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
יש לי אנטי ווירוס ששמו BITDEFENDER שיש לו FIREWELL בנוי בתוכו השאלות שלי הם : א. האם יש מניעה מלשים את ה- FIREWELL של WIN סרווס פאק 2 יחד עם ה - FIREWELL של האנטי ווירוס? ב. מהו ה- FIREWELL הטוב יותר של WIN סרווס פאק 2 או של האנטי ווירוס BITDEFENDER ?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השיפוץ הזה??? לפני .... http://img90.imageshack.us/img90/8032/dscf3488tx4.jpg אחרי... http://img85.imageshack.us/img85/2753/12332ht3.jpg החלקתי לה את העור,העלמתי לה נקודות חן ופצעים,הגדלתי לה את החזה,ולא כל כך קשור שיניתי לה צבע לעיינים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מסיים לערוך את הדף ורוצה להציג אותו בתצוגה מקדימה הוא מבקש האם לשמור את הנתונים שביצעת יש מצב שאפשר להעיף את זה שלא יבקש את זה ? כמו בדרימריבר 4 תודה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
this is a university project i've been working on for some weeks now, and i believe i have it functional by now. what it does is let you either colorize black / white images, or recolorize color images. the user supplies base image and the base image + some scribbles on it (can be done in any image editing program). the program will analyze it and colorize the base image accordingly (see examples attached) what i'd like you to do is a - have fun with it b - see if you can notice any major bugs notice however that the algorithm is kind of lame, and for good results i suggest both a large amount of scribbles and make sure you're scribbling next to objects' edges - otherwise…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
what is "WINDOWS INSTALLER"? (WINDOWS INSTALLER 3.0)
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
what is "WINDOWS INSTALLER"? )windows installer 3.0)
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
פעמיים המחשב היה בפרמוט והבעיה חזרה.. אז ככה. בעיות קטנות: 1. כשאני מנסה לפתוח תמונה זה לא יפתח לי רק אם אני יעשה פתח כואז אני יבחר בתוכנה אז זה יפתח. 2. כל הצד שבווינדוס מדיה פלייר לא נמצא וגם שניסיתי להחזיר בהגדרות זה לא חזר. 3. כשאני לוחץ על start-->search זה אומר לי ככה: windows cannot creat a shortcut here. do you want the shortcut to be placed on the desktop instead? גדולה אחת: אני עובד לי על המחשב פתאום האינטרנט לא עובד לי.. אני מנסה להכנס לsteam וזה אומר לי משהו עם socket 2... ואז אם עושים restart אז למחשב לוקח 10 דקות לעלות כי זה נתקע בwelcome ואז הרבה זמן רואים את הדסקטופ בלי כלום עד שהכל עובד... ובשביל לפתור אני עושה שחזור מערכת ליום קודם וזה פותר לי את הבעי…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי נייד חדש ובשולחן העבודה סמל הסוללה מראה רק אחוזים איך אני יכול לקבל גם את זמן הסוללה הנותר???? תודה :s05:
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מסנג'ר ופג התוקף של הסיסמא הישנה שלי ושיניתי אותה (עכשיו אני גם לא זוכר את הסיסמה החדשה אבל לא משנה ) ניסיתי אחרי פעם אחת לעשות את המערכת לאיפוס סיסמאות ולשלוח לאימייל וזה לא שלח... ניסיתי שוב אחרי 4 שעות וזה עדיין לא שולח מכתב לאימייל....... חוץ מזה שזה אידיוטי.... מה אני עושה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חלק מכם בטח מכירים את התוכנה http://freesms.area.co.il אשר בעזרתה אפשר בתיאוריה להתחבר למחשב דרך WAP וממנה לשלוח SMS דרך שרתי ICQ. משום מה היא חסומה לכל הרשתות חוץ מלפלאפון כרגע . הייתי שמח לשמוע על תוכנות אלטרנטיביות? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.אני ממש חדש ולא מבין בתוכנה ואני לא יודע אבל איכשהוא נעלם לי הסרגל כלים של צד ימין בדף - זה שנותן לפתוח layers והחלק שמעליו. [photoshop cs2] ..איך אני מחזיר אותו ? 2.אם יש לכם אתר אחד או שניים טוב וברור למדריכים בפוטושופ ,זה יהיה נחמד מאוד אם תביאו לינק. זהו תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי נייד חדש והסמל של הסוללה בשולחן העבודה מראה רק אחוזים איך אני יכול לקבל גם זמן נותר???????????????
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
from where i can download net framework 2.0?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה DVD-LAB. אני טוען לתוכנה סרט DVD, מכין לו תפריט, בודק אח"כ במחשב שהוא עובד, עד כאן הכל עובד טוב ויפה. אני צורב ב-NERO בהגדרה DVD-VIDEO (שם בתיקיה VIDEO-TS את הקבצים). אבל כשאני מסיים ומכניס את הדיסק ל-DVD, התפריט מופיע בצורה כזאת מגרבעת, "קופץ" כביכול, והוא מופיע בשחור-לבן בנוסף לכל. אבל, שאני מנסה להגיע לסרט דרך התפריט הסורר, הסרט עובד יפה מאוד ואין את הבעיה של התפריט. איפה הבעיה? למה הסרט עובד והתפריט לא? תודה לעוזרים מראש נ"ב יש לציין שה-DVD מחובר לוידאו כיוון שהטלווזיה ישנה (בת 20 שנה, נקווה שבקרוב נחליף). בנוסף, את קבצי ה-DVD אני יוצר בעזרת התוכנה WINAVI שאיתה אני ממיר מ-AVI ל-DVD (קבצי VOB).
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-