עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by scot,

מישהו יכול להסביר לי מה לעשות פתאום כל הסרטים שאני רואה במחשב לא משנה באיזה נגן קיבלו גוון צבע ירוק אני לא יודע איך זה קרה ואיך לתקן זאת

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by dbzu,

שלום רציתי לשאול עם איזו תוכנה אפשר להמיר קבצי avi ל קבצי amv

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. Started by okpimp,

כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו יש לי הודעה "אירעה שגיאה פנימית ביישום" ואני גם לא מצליח לראות סרטים באינטרנט....

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by musari,

שאלתי מישהו שמבין בתוכנה CUBASE והוא אמר לי שיש אפשרות לעשות אופטימיזציה לCUBASE ככה שאתה יכול להעמיס על המחשב קרוב ל 64 VSTI בו זמנית וזה עלה לו 400 שקל אמרתי מה הוא מקשקש ובאמת הלכתי אליו ליראות ופלא מחשב פרסקוט 3000 עם 1ג'גה זיכרון DDR2 533 מריץ כמות כזו הוא הסביר שיש הגדרות והתאמה לתוכנה ככה שהיא מנצלת את המקסימום מישהוא אוליי מבין תודה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  5. Started by shshmul,

Data Execution Prevention איך מבטלים את ההגנה הזו ברמה החומרתית? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  6. שלום, אני מחפש תוכנה של שיחות אוודיו בין 2 מחשבים עדיף שיהיה רק סאונד כי החיבור בין המחשבים יהיה איטי.. אני הולך לחבר אותם במודמים של חיוג רגיל (56K) מישהו מכיר תוכנה תואמת לבקשות שלי? ואם 56K לא מספיק להעברת אוודיו בצורה נקיה איזה מהירות עדיף לי להשתמש? מחכה לתגובות תודה ;D

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

עזרה בJAVE SCRIPT של איקספלורר הוא לא פועל איך אני מפעיל אותו או שאפשר הורדה של איקספלורר שתומך בJC? ובקשר לדיון הקודם, אוקי מנתצל, הגיע לי אבל אני לא רואה באיזשהו חוק שאם נעלו את הדיון הקודם כי עשיתי הקפצה אי אפשר לעשות דיון חדש.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  8. Started by Skippy,

אני צריך סקריפט שלוקח שעה ומכפיל אותה במספר לצורך העניין 10:00 AM כפול 20 = 200 יש דרך להפוך את ההמספר של השעה למספר רגיל. ניסיתי לחפש בגוגל ולא הגעתי רחוק..

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  9. שלום, יש לי את דפדפן פיירפוקס ודרך דפדפן זה אני לא מצליח לראות תמונות של הפורום או תמונות בגיימספוט, למה? ושאני בדפדפן Explorer אני מצליח לראות את התמונות של הפורום וגם של הגיימספוט... עריכה: שאני רוצה לצרף תמונה למה שאנחנו רואים בצד בכל תגובה אני לא מצליח

10. Started by Ac-Boy,

איך אני עושה שהאיקספלורר שלי יאשר Java Script???

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by מושמוש,

היי , שנה טובה וחג שמח לכולם . יש לי כונן CD יחיד במחשב: צורב DVD חדש של PIONEER דגם PVR-111 . קנו לילד שלי מקלדת COMFY-NG מתנה ליום הולדת (הוא בן שנתיים ), עם המקלדת מגיע המשחק "צעדים ראשונים". הצורב אכן מתקין את התוכנה בלי שום בעיות אבל כאשר הוא מנסה להריץ את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה שהמשחק יכול לרוץ רק עם עותק חוקי . העותק הוא חוקי והמשחק עובד מצוין וזאת אני יודע משום שניסיתי להריץ את המשחק בכונן סידירום רגיל במחשב אחר (לא שלי). כאשר דיברתי עם התמיכה של קומפי, הציעו לי להסיר תוכנות המדמות כונן וירטואלי יש לי NERO והסרתי אותה אך המשחק עדיין לא עובד. אני פונה בפורום הזה משום שאני לא יודע לאיזה פרום לפנות בדיוק. אני חושב שהמשחק מוגן מצריבה ובגלל שצורב מנסה לקרוא…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Sven,

יש לי לוח Gigabyte 965P DS4 אני מנסה להתקין את הדרייבר ואז הוא מוציא לי בעיה: מה זה אומר? ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by kobibo,

רציתי לדעת איזה אופציה יש לבחור בהגדרות ה Tabs עלמנת שהטאבים שאני פותח לא יעלו על הטאב שנוכחי שאני עובד עליו אלא יפתחו ברקע?

14. Started by alergic,

הבעיה קוראת כשאני נכנס לתיקיה של סרטים ואז מופיע שלח\אל תשלח והקובץ הזה בבעיה: bicubic_resizer.ax

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  15. Started by SerpentMage,

עוד עבודה ישנה מאוד, הפעם בפלאש... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by aleminio,

חיברתי את הכרטיס טלויזיה, התקנתי את הדרייבר וכל התוכנות שבאות עם הדיסק. התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס היא WinTV, איתה אני מצליח לעשות RECORD, אבל זאת תוכנה די דפוקה שעושה מלא בעיות. לכן הורדתי והתקנתי את WinDVR3, אבל כאשר אני לוחץ לעשות RECORD קופצת לי שגיאה; "the specified capture format is not supported on hardware" למישהו יש מושג על מה מדובר? ועוד משהו, השלט שאני מקבל עם הכרטיס, שולט רק על התוכנה WinTV, יש דרך להפוך את WinDVR3 כברירת המחדל? אף על פי שלשלט אין ממש שימוש, אני משתמש רק בשלט של הממיר.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

אני רוצה לעשות את הפיירפוקס שלי כברירת מיחדל במקום האיקספלורר אני לא מוצא איפה ואיך! ועוד משהו עם הפייר פוקס למשל שאני משתמש באייסי בצד ימין ומדביק אותו לצד ימין אז הוא דוחק את שאר הדברים הצידה (< אין בזה דבר פסול אני אוהב שזה כך) אז הפיירפוקס לא מצתמתצם אלא שנאר בגודלו ולכן הוא הוא יוצא מהמסך, אשמח אם תוכלו להגיד לי איך פותרים את זה. תודה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. תהנו ותגיבו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ניסיתי להכין slide show ע"י pinnacle studio 10 אבל בdvd חלק מהתמונות ניראות מתושתשות האם יש תוכנות שעושות slide show באיכות גבוהה ושיש להם אפקים של מעבר כמו בpinnacle כמו hollywood fx וכו'. או אם יש דרך לתקן את הבעיה של התוכנה?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by halo,

המחשב נתקע וכמעט לא יכול לזוז ושאני פותח את מנהל המשימות אני רואה את הפקודה הזאת איזה 3 כאלה והם תופסים את כל המשאבים של ה cpu מה זה ואיך אני מעיף את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SerpentMage,

זה ישן מאוד, עישיתי את זה לפני שנתיים בפוטושופ 7 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ofirrjd,

היי, הבעיה היא די מוזרה ודי ספציפית אז אני אנסה להסביר היטב: פותחים דפדפן של IE ומעלים תחנה של אונליין רדיו דוגמת http://radio.coolsite.co.il ובוחרים תחנה כלשהיא. כעת פותחים מופע אחר של אותו דפדפן וגם שם מעלים את אותו אתר ובוחרים תחנה כלשהיא. כעת יש לנו שני מופעים של אותו דפדפן עם אותה תחנה פועלת. כעת ננסה לבחור אתר אחר באחד הדפדפנים. תוצאה - המחשב נתקע, מופיעים פסים צבעוניים בחלק העליון של המסך, לאחר כמה שניות המסך כבה והמחשב מפסיק לתפקד. אני יודע שזה נשמע מוזר אך זה מה שקורה. הייתי במעבדות IBM בגבעת שמואל, הם התקינו לי אימג' חדש (עם media player 9) והכל היה בסדר. כשהגעתי הביתה שדרגתי כמובן ל MP10 ומובן שלא בדקתי את התופעה כי הייתי בטוח שהיא נפתרה. אך לא, הבעיה שוב מופיע…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by Shadowman,

תמונה שצולמה בחושך (עם הפלאפון) הפלאפון רואים אותה ממש טוב אבל במחשב לא. יש איזו תוכנה פשוטה וקלה שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by tal_levi1000,

מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של התוכנה SYBASE אני מחפש אותה ואני לא מצליח למצוא באתר שלהם יש מליון דברים להורדה אבל אני לא יודע מה בדיוק להוריד תודה מראש טל

25. Started by liran2003,

שלום, כשאני מנסה לצפות בוידיאו באינטרנט, אני רואה יותר מדיי צבעים, הוידיאו ממש לא ברור. הבעיה היא במדיה פלייר (יש לי גרסא 9), משום שבאתרים שיש להם נגן משלהם (כדוגמאת יוטוב) אני רואה מצויין. יש לי מקודדים. מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים