עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gonecrazy,

ההורים שלי תפסו על המחשב שלהם וירוס, כשהם מנסים להכנס לאתרים מסויימים כמו גוגל הרוסי/ COM, פייסבוק ואתרים נוספים, מופיע העמוד שהוספתי בתמונה המצורפת. הבעיה היא גם ב IE וגם בפיירפוקס. ניסיתי להריץ AVIRA, אבל הוא לא פתר את הבעיה. יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by mx-3,

שלום, אני זקוק לעזרה מקצועית שלכם בעיצוב עטיפה לדיסק. קצת רקע, שמי מקס, אני לומד במכללת BPM בת"א. עוסק בתחום כתחביב כבר מעל ל10 שנים. לאחרונה התחלתי להתמקצע, והחלטתי ללכת שלב אחד קדימה. אני לוקח את הקטע המוצלח האחרון שלי, ועושה לו עיבוד מקצועי באולפן מאסטרינג. לאחר העיבוד, אני לוקח את הקטע לחברות תקליטים שונות על מנת לנסות ולהוציא אותו לאור. לשם כך אני זקוק לעיצוב מרשים של העטיפה. כי למרבה האירוניה, הסינון הראשוני שעושים חברות התקליטים, הוא ע"פ העטיפה, ולא ע"פ הקטע שהם שומעים. וזה בגלל כמויות הקטעים שהם מקבלים ביום. וכאן אני בא לבקש את עזרתכם היצירתית. יש לי כבר כמה רעיונות, אבל המשימה פתוחה לכם באופן חופשי. שם האומן, הוא nex. יש לי כבר לוגו, ודיי רצוי להשתמש בו בעט…

3. אם אפשר לחתוך אותי יעני בלי כל הרקע בצד ולערוך למשהו יפה אם אפשר כמה אופציות מה שיצא הכי יפה תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by assaf990,

מצ"ב קובץ מה זה אומר האדומים? שנדבקתי בוירוס? שהתוכנה לא הצליכה לבלום כניסת הוירוס? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  5. Started by spiker,

נעלמו לי השרתים באימיול ואשמח אם מישהו יוכל להביא לי קובץ met טוב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. היי יש לי מחשבון גרפי מסוג tu 82 ואני יודע שאפשר להעבר אליו תוכנות ומשחקים רק שאין לי אתר שאפשר לעשות את זסה דרכו... אז אם אפשר בבקשה קישור לאתר כזה אני ממש אשמח... (את הכבל כבר יש לי) תודה מראש אור חן...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. מעבר לפקודות הבסיסיות והברורות מאליהן של mount ודומותיה רציתי לדעת מה אומרים הדברים הבאים: secure mode וכל תתי הכותרות של emulation זאת אומרת מה עושה הפקודה safedisc securom laserlock RMPs תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  8. אני רוצה להכין כל מני קליפים כאלו שמשלבים תמונות וקטעי וידאו עם מוזיקה ברקע ואני לא מוצא שם של תוכנה שעושה את זה. הויסטה יש תוכנה שעושה משהו דומה. תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. יש לי קובץ וידאו שחתכתי בעזרת תוכנת mp4 cutter אבל כל חיתוך מגדיל בעשרות אחוזים את גודל הקובץ המתקבל. דוגמא: מקובץ של חצי שעה חתכתי וקיבלתי קובץ של 3 דקות אבל הוא שוקל 250 מגה!!! כלומר כמעט רבע מהמשקל, בעוד שחתכתי 10% מהאורך!!! זה לא הגיוני ואני רוצה לצמצם משמעותית את הקובץ (זה אמור להיות מגה בודדים). יש לכם מושג עם איזה תוכנה עושים את זה ואיזה הגדרות בקובץ צריך לשנות?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  10. שלום. מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית שאפשר לתרגם מאנגלית לגרמנית וההפך.. כמו MORFIX מעברית לאנגלית רק גרמני-אנגלית אני צריך את בשביל מכיר מגרמניה מילון עברי לא יהיה יעיל בשבילו.. אגב אם מישהו מכיר מילון מעברית לספרדית או אנגלית-ספרדית אני אשמח לאחד גם בשבילי.. (לא להמליץ בבקשה על בבילון אני שונא את התוכנה הזאת...) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  11. היי אני מבקש תוכנה כזו שגם אפשר להגדיל את גודל הפונט.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  12. כך שאם אני רוצה להקליט מצגת לקובץ וידאו לא תהיה בעיה. האיכות לא חשובה. חשוב שזה יהיה פשוט להפעלה כי אין צורך בהגדרות מתקדמות.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. כמו מציג התמונות והפקסים של XP. תוכנה קלה שמציגה תמונות אוטומטית. יש דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנת Voice chat שאני אוכל להשתמש בה מתי שאני משחק במולטיפלייר, אני מחפש משהו מהיר וטוב שיתאים למטרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  15. אם היא מופיעה ב HIRENS זה אפילו עוד יותר טוב... תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  16. הישום של נרו (צריבת שירים ו DVD) אצלי,משום מה לא עובד - לאחר נסיונות רבים להתקין אותו האם אפשר לקבל כאן קישור לנרו ? יש כל כך הרבה אתרים באינטרנט,שאני חוששת "שאפול" על תוכנה זדונית ושאר מרעין בישין תודה לעוזרים

17. היי לכולם ברצוני לסנכרון את חשבון ה- Gmail שלי לקליינט, אבל להמנע מסנכרון תיקיות spam & trash לחלוטין (וזאת ללא צורך במחיקה חוזרת של המיילים המגיעים אליהן). 1. ניסיתי לעשות זאת ע"י ה- outlook 2010 beta, לא מצאתי אופציה כזו, שאלתי חברים לגבי ה- outlook 2007 - לא הכירו את האופציה (אם יש אמורה להיות גם ב- 2010). נאמר לי שלפחות בעבר ניתן היה להגדיר את העניין ב GMAIL - לא מצאתי אופציה כזו. אם אתם מכירים אופציה כזו בתוכנה אודה לכם אם תדריכו אותי בנושא. 2. כמו כן, אם הדבר אפשרי ב- Thunderbird (עדיף portable) שמהמעט שקראתי היא קטנה ומהירה יותר אשמח גם לשמוע. ואם כבר מדובר עליה, אשמח לדעת אם היא כוללת את כל הפיצ'רים שב- outlook, האם עובדת טוב עם עברית והאם צפויה לעשות לי בעיו…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  18. היי לכולם כבר זמן רב שאני חושבת על עניין הטלפון דרך המחשב, וכעת לאחר שהתקנתי את ה- WINDOWS 7, ברצוני לנסות לממש זאת. לשם כך אבקש את עזרתכם המומחים. על המערכת שלי (פרטים במפרט) מותקן כרטיס פקס מודם דרכו עובר קו הטלפון (מהקיר למחשב, משם לטלפון הרגיל) כאשר מצלצל הטלפון, אני שומעת אותו במחשב ומקבלת חיווי בנושא וכך יכולה לקבל פקסים. ברצוני לנצל את החיבור לדבר נוסף - להיות מסוגלת לקבל ולהוציא שיחות (בקו הבזק) דרך המחשב וללא שימוש במכשיר הטלפון פרטים: 1. הרעיון הוא לשמור את כל ספריית הטלפונים שלי על המחשב. 2. להתקין תוכנה חכמה שדרכה אוכל לחייג (בתקווה ברוב המקרים חיוג מהיר) ולהשמש בפונקציות חכמות כמו חיוג עם הפסקות (טוב למוקדים עם אלף אופציות בדרך), נודניק מתוחכם(חשוב), שיחות וע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Nurit2005,

לאחר שצפייתי בהודעה אחת של אחד המשתתפים בפורום, החלטתי לעלות לכן את כתובת האתר שממנו ניתן להוריד מברשות. http://www.deviantart.com/ לכול המעוניין.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  20. Started by NiTRo37,

היי כולם אני מחפש אתר טוב וחינמי עם מבחר גדול של מברשות לפוטושופ. מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא כמה. תודה

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by overload,

יש למישהו אתר עם איזה מאגר גדול של מברשות טובות לתוכנה? (CS1) מצאתי כמה אבל לא ממש מוצלחים. ומישהו יכל להסביר לי לאיזה תיקייה אני אמור להכניס את הקבצים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי, ניסיתי ליצור מחיצה בכונן חיצוני שמחובר ב-USB. לצורך ביצוע התהליך,המחשב מבקש כרגיל ריסטרט. ביצעתי ריסטרט ולאחר מכן התוכנה החלה את עבודתה ונתקעה. אתחלתי את המחשב ואני מקבל את ההודעה הבאה: interrupted operation:insert the recovery cd or other recovery media and reboot your pc. ניסיתי מספר דברים,כלום לא עזר. יש הצעות לפניי פירמוט? ממש לא בא לפרמט ולאבד נתונים חשובים לי. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

פיתאום שמתי לב למהירות הורדה נמוכה ב µTorrent אני שם לב שבחלק התחתון של חלון התוכנה כתוב לי שקצב ההורדה מוגבל, למה זה? פעם ראשונה שאני מבחין בדבר כזה אוי איזה דביל אני, כניראה שבלי כוונה הגבלתי את מהירות ההעלאה וזה מה שגרם להגבלה אפשר לנעול... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by shon,

אהלן! יש לי אימיול גירסה 0.42e, ויש לי בה מגבלה לעד 300 תוצאות חיפוש. מישהו אולי יודע איך מבטלים אותה כדי שיהיה לי מספר תוצאות חיפוש בלתי מוגבל? תודה רבה!!!!

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים