תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום.. כאשר אני מפעיל משחקים אני מקבל את ההודעה הבא: http://www.nfo.co.il/Upload/out.php?i=453_001.jpg ( זוהי הודעה מסך ) ניסיתי לשנות ריזולוציה וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך מחדש אוו משהו .. כלום לא עזר.. ( יש לי מסך LCD של DAEWOO מדגם EF1701 ) רק שתדעו שהמשחקים פלעלו לי לפני הפירמוט כך שהמסך אכן תומך בריזולוציה שלא תגידו לי משהו כזה.. אני חייב עזרה דחוף... תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
הורדתי כתוביות בעברית לסרט, הכתוביות עובדות, אבל ברגע שאני מוסיף אותן נהיה קו ירוק אלכסוני לכל אורכה של תמונת הסרט. מישהו יודע מה הבעיה? (הורדתי 2 סוגים של כתוביות לסרט וזה קרה בשניהם, אז בודדתי את הבעיה של תקלה בכתוביות כנראה)
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב E6300 עם 512 זיכרון DUAL ברגע שאני מתקין את התוכנה Mcafee Security שיש בו את האנטי וירוס ופאייראול וכל הבלה הזה המחשב נהיה איטי... מה אפשר לעשות שזה לא יקרה ? תודה משה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
זה התחיל עוד אתמול בערב גלשתי ואז התחילה הבעיה הsynematec email proxy התחיל להתחרפן קבלתי טונה של הודעות (שבמהלך קבלתן המחשב נתקע...הכמות הייתה ענקית) עשיתי איתחול למחשב בדקתי אותו אם אנטי וירוס הכי מעודכן ועדין הבעיה צצה כל פעם שאני גולש וזה פשוט משגע אותי לעשות איתחול כל רבע שעה
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הגיוני שאם שלחו לי סרטון עובד ופועל הוא בעצם גם וירוס או סוס טרויאני?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
-
האם יש תוכנה שמשנה קובץ nsv לקובץ אחר כמו xvid dvd וכו'
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני מנסה להציג תוכנית עבודה, אבל משום מה בחלון התמונה באיכות ממש נמוכה (הקובץ הוא JPEG באיכות טובה). כשאני מרנדר זה נראה טוב, אז כנראה שזה משהו בהגדרות תצוגה שם, אבל אני לא מוצא.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מנסה לשמור קטע קצרצר מ- DVD לצורך העלתו לפורום ברשת. כבר משכתי את ה- vob-ים ופיענחתי אותם, עכשיו נשאר רק לגזור את הקטע המבוקש ולדחוס אותו מחדש כדי לחסוך מקום. התקנתי את הגירסאות האחרונות של VirtualDubMod, AC3Filter ושל LAME (גם DS Filter וגם ACM), פתחתי את ה- vob - ואין אודיו! VDM לא מכירה את הפילטר ל- ac3 וכל ניסיון לעשות איתו משהו מביא להודעת שגיאה שלא נמצא פילטר מתאים. גם את LAME היא לא מכירה. התקנתי שוב ידנית, אותו כנ"ל. בדקתי ב- Sound Recorder, גם הוא לא מזהה אותם. בדקתי בלוח הבקרה, הם לא מופיעים. גם ffdshow שהתקנתי מוקדם יותר ושאחראי על כמה פורמטי אודיו לא מופיע. ניסיתי במחשב אחר, בתול למדי (לא הותקן עליו שום קודק למעט אלו שבאו עם Windows) ואני נתקל באותה תופעה …
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי את איזי וידאו ספליטר אבל אחרי התקופת נסיון היא בתשלום... יש תוכנה כזאת בחינם או אחרת עם תקופת נסיון?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום! עבודת פוטושופ ראשונה שאני מפרסם כאן.. כל הקיט 100% פוטושופ! שום חלק לא מודבק מתמונה אחרת חוץ מהאגזוזים). אז..... הנה התוצאות : לפני: http://img512.imageshack.us/img512/9376/seatbeforebk0.jpg אחרי: http://img512.imageshack.us/img512/6940/seatafteres7.jpg גמר חתימה טובה לכולם, והכי חשוב, צום קל! עודד ב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן צריבת דיסק אודיו, התוכנה ממירה אוטומטית mp3 ל- wav. האם היא ממירה גם קבצי aac ל- wav?
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי היום SanDisk 1GB Cruzer Micro U3 USB Flash Drive מה אומר : DOK של גיגה שמשתמש במערכת U3 אני מחפש תוכנות הם מתחלקות ל 2- תוכנות USB - תוכנות שנועדו לרוץ מאמצעים ניידים ולא מכוננים קשיחים: תוכנות U3 - תוכנות שנועדו לרוץ דרך U3 הנבחרת הנוכחית שלי: USB - 7ZIP PORTABLE , VLC PORTABLE U3 - AVAST , INFRANVIEW , מחפש עוד תוכנות
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע ב-eMule Plus והוא בסדר, אבל מעצבן שהוא לא מחפש בעברית ולוקח לו המון זמן למצוא מקורות. אפשר המלצה למוד אחר?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ה userchrome.css הוא קובץ בו אפשר לבצע כל מיני שינויים קטנים בדפדפן מבלי להתקין תוסף נוסף שיגזול עוד זכרון, יהיה נחמד אם יהיה פה מאגר כזה. צריך ליצור את הקובץ הנ"ל בסיפריה C:\Documents and Settings\XXX\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXX.default\chrome ולערוך אותו. הנה כמה שינוים נחמדים: מציג את הכפתורים עצור ורענן רק כשצריכים אותם: #stop-button[disabled] { display: none; } #stop-button:not([disabled]) + #reload-button { display: none; } משנה את מקום הטאבים לחלק התחתון של המסך: /* Show tabs at bottom */ #content > tabbox { -moz-box-direction: reverse; } מעלים כפתורים של אחורה וקדימה כשאלו לא זמינים: #back-button[disabled="true"] { display: none; } …
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים (מאוד יפים) עם Opera 9 החלטתי לחזור קצת ל Firefox לגירסה 2 RC1 יש דיון דיי גדול לגבי כל התוספים המומלצים אבל אף אחד לא מדבר על התוספים שהורסים לך את דפדפן הפאר שלקח לך כל כך הרבה זמן לבנות! הרי למצוא מי מהתוספים גורם לבעיות זאת בעיה לא קטנה.. אני ניתקלתי בכמה וכמה כאלה, הראשון שעולה לי לראש הוא MediaPlayerConnectivity אמנם התוסף טוב בפני עצמו ועושה את העבודה אבל ממה שחוויתי הוא האט לי את המהירות בצורה ניכרת בישומים הפשוטים בתוך הדפדפן, לדוגמא קליק ימיני בתוך עמוד לקח לי 2.5 שניות כשהתוסף הזה היה מותקן. *חשוב לציין שמדובר בגירסה 2 של Firefox ולא כל התוספים מותאמים למרות שגם ב 1.5 אני זוכר את ההרחבה הזאת כארורה. אני אשמח לשמוע על עוד תוספים שהאכילו אותכם מר…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין מה הבעיה עם הקודק הארור הזה.. ב-BSPlayer יש שגיאה בפתיחת קובץ Ogm.. ב-Media Player Classic יש וידאו אבל אין סאונד... וזאת למרות שהתקנתי קודקים DivX ו-Ogg Vorbis... (מהאתר הרשמי של DivX ושל Illiminable) כשאני בודק את הקובץ ב-AVICODEC רשום לי: Video : 215 MB, 1393 Kbps, 23.976 fps, 576*432 (4:3), DX50 = DivXNetworks Divx v5, Unsupported Audio : 17.34 MB, 112 Kbps, 48000 Hz, 2 channels, 0x674F = Ogg Vorbis (mode 1), Unsupported וזאת למרות ש-VLC מנגן את הקובץ בצורה מושלמת (אך לא טוען את הכתוביות - לכן אני מנסה שיפעל על לפחות אחד משני הנגנים הנ"ל..). מה לעשות? (התראד הקודם לא רלוונטי כי בו דובר על שילוב של VLC ושל VobSub, פה מדובר על בעיית קודקים)
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי המון שירים חדשים על המחשב, כשאני לוחץ פעמיים אני מקבל את זה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Music1.jpg בנגן Mv2 Player הוא פשוט לא מנגן. זה ממש מוזר, אני חושב שזה קורה רק בסינגלים כי לפני כמה ימים הורדתי איזה 7 אלבומי טראנס, וכל השירים שם עובדים מצויין. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היי לכולם משום מה למחשב שלי יש איזושהי בעיה עם תוכנות של הדמיית כונן. למשל deamon tools ובאלכוהול. המחשב נוטה באופן קבוע להפעיל עצמו מחדש בכל בעם שאני מנסה לפתוח תוכנה כזו. לא הייתה פעם אחת שהמחשב אפשר לי עבודה בתוכנה כזו. עזרה בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה ששומרת על הדריבריים לפני פירמוט,למי שאבד הדיסקים שלהם.מכירים?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce4 MX440. לא משנה איזה גירסאת דריוורים אני מתקין, אני לא יכול לקרוא מה שכתוב בתוך ההגדרות של הכרטיס (סתם מאפיינים של התצוגה אפשר לקרוא כמובן). יש לי עוד ווינדוס מותקן על המחשב במחיצה שונה, ושם הבעיה לא קיימת. משמע, חסר לי פונט. ניסיתי את כל הגירסאות, international, uk english, וכו', ושום דבר לא עוזר. רעיונות? תודה מראש, צום קל וגמר חתימה טובה.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הורדתי את RC1 של התוכנה לא מזמן. כצפוי נראה שנסגרו הפערים ההכרחית בנושא הטאבים וגם בנושאים שקשורים במראה וישום נכון של תקנים. אבל פרט לזאת גלום בתוכנה יתרון בולט ברינדור הדפים - פשוט נראה כאילו יש לו מנגנון anti-alasing מובנה או משהו בסגנון. כל המראה של הדפים הרבה יותר "רך" וטקסט נראה יותר קריא. פשוט הרגשה אחרת לראות למשל את העמוד הראשי של הפורמים עם Ie7. בצד החסרונות נראה שהוא טיפה מגושם - למשל יש delay בין פתיחת טאב חדש עד שהוא נותן לך לכתוב בשורת ה url... כמו כן פיירפוקס עדיין יותר מהיר - זה היתרון הגדול שלו גם מול אופרה. אבל סך הכל - הערכתי.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-