תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מאיפה אפשר להוריד open office? והאם אפשר להפעיל מסמכים של וורד על התוכנה בopen office?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
מאיפה אפשר להוריד win10pese הכי עדכני שיש?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 2000 server family ואני לא מצליח להוריד אנטי וירוס כי הוא אומר שזה ילא יכול להיות מותקן על הסרבר מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
-
-
-
אני צקיך את DEAMON TOOLS.... מחפש כבר כמה שעות ולא מוצא... איפה אפשר להוריד את זה? תעזרו לי בבקשה..
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
-
אני מעדיף בעברית אם יש.... ;D תודה מראש slim_shady
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד מילון אנגלי עברי ועברי אנגלי טוב (לא Babylon כי הוא דפוק)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
הרבה סרטים פשוט לא עובדים!! והתעצבנתי עכשיו בגלל שסרט טרוך מאוד לא עובד אז עזרה!!! עלי ג'י שולטטטטטטטט ריספקט
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם ה winamp 5 משגע אותי הוא תוקע תמחשב הוא מאט אותו וככה קיצר לא סובל אותו שלא נזכיר כמה פעמים הוא מרסק לי תמחשב כולל עכשיו קיצר אני צריך ת winamp הישן והטוב נראה לי שזה הגרסה 2.8 משהו בבקשה אם אפשר לינק ב winmap.com אין לינק וגם ב downloads תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היה לי את התוכנה מבית נורטון . והיא עשתה לי פלאים במחשב עכשיו שהרצתי אחוי לכל הארדיסק אני רוצה לעשות עוד פעם אבל אין לי נורטון מאיפה אפשר להורידתוכנה אחרת שעושה איכוי דיסק ומאיצה ???? דרך ה windwos זה סתם תודה .
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני חייב את התוכנה הזאת!! מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג אותו אבל מלא! שזה לא יעשה לי תוך כמה ימים עבר הזמן
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אייקונים חדשים חוץ מאלה שווינדוס נותן לי.. לווינדוס XP..
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
-
וגם לצ'יפ וגם ל usb 2.0 המידע מצ"ב [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רואה שמלא פה יש להם את חלונות XP.....אני בטוח שלא אצל כולם זה חוקי!! השאלה שלי איך השגתם את זה??????????????? הורדתם מהאינטרנט או מה??? ואם כן מה הלינק? ביי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה להוריד ביטורנט בעברית אוו ענגלית אבל אדיף עברית דחוף!!!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-