תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אתמול קניתי מחשב ואני רוצה לראות אם הביאו לי את החלקים הנכונים ושמעתי שיש תוכנה שמראה את השמות של כול חלק במחשב
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מוסיף כתוביות ל-VCD? יש לי 4 תיקיות EXT MPEGAV SEGMENT VCD, או שאולי צריך לעשות תיקייה שונה?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
יש לי יותר מ 1000 תמונות בעלות רזולוציה גבוהה אשר מסווגות לתיקיות לפי תאריכים. אני רוצה להקטין לכל התמונות את הרזולוציה על מנת להקטין את הגודל שלהם. איזה תוכנה מתאמינה לעשות את העבודה בצורה שהתמונות ישארו עדין מסווגות בתיקיות שלהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום אנשים. מסיבה שאינה מובנת לי, האאולוק מסרב לעבוד (ראה תמונה מצורפת). אתמול אחרי שהמחשב קפא נאלצתי לבצע ריסטרט וכשהווינדוס עלה מחדש האאוטלוק הציג את הודעת השגיאה הזו. הרצתי SCANDISK ולא נמצאו שגיאות, ניסיתי להפעיל את האאוטלוק במצב בטוח וגם את הווינדוס במצב בטוח וללא הועיל. יש למישהו רעיון מה עושים? עידכון - גם כשאני מנסה להיכנס ידנית לסיפריה לא ניתן ומתקבלת ההודעה הבאה:
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מתקין תוכנה כלשהי ויש בה adware כלשהו אז האנטי וירוס שלי מקפיץ הודעת אזהרה ופשוט שוב ושוב מקפיץ את עצמו ובכך ההתקנה נכשלת למישהו יש פתרון איך אני יכול לסדר את את זה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP DeskJet 840C (דגם ישן, אבל עדיין עובד לא רע) לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה-כשאני שולח להדפסה טקסט שחור מוורד המדפסת מוציאה דף, אבל אין עליו שום טקסט (דף ריק) לעומת זאת, בהדפסה מהדפדפן או מפוטושופ אין שום בעיה, וזה יוצא כרגיל עשיתי נסיון ובדקתי אם יש בעיה כללית בהדפסה מוורד, אבל מסתבר שאם אני צובע את הטקסט בכחול או אדום רואים אותו בהדפסה עוד מישהו נתקל בתופעה כזאת? ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים, אך הדבר לא הועיל אודה למי שיוכל לסייע לי בפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה קשה!!! אני לא רואה תמונה אלא רק שומע קול גם כשאני מריץ סרט במחשב וגם כשאני מנסה לראות streaming media באינטרנט. ניסיתי את כל חבילות המקודדים שיש וכלום לא עזר. בנוסף ניסיתי את כל הנגנים שיש (bs-player, VLC, quicktime, real ...) ושוב כלום לא עזר. איפה יכולה להיות הבעייה? מדובר על כל סוגי הסרטים בכל הסיומות. כשאני בודק עם תוכנת G-SPOT היא אומרת שהכל בסדר והקודק המתאים קיים אצלי. אנא עיזרו לי. תודה, חגי
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
בשבוע האחרון בכל הטראקרים שלי אני מקבל את השגיאה הזו, חלק מהטראקרים מורידים נפלא וחלק מראה אדום. (טראקרים מאתרים שונים ככה שזו לא בעיה באתר ספציפי). הפורטים שלי פתוחים בנתב (ועובדה שחלק מהטראקרים הוא כן מוריד), אז מה הבעיה? (יש לי ratio גבוהה ואני יודע שיש לדברים שאני מוריד הרבה seeders).
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Internet Explorer ומותקן אצלי ה-JAVA הכי חדש וגם הגרסא האחרונה של Adobe Flash. בכל פעם שאני נכנס לאתר של Nseries של NOKIA אני פשוט מקבל מסך שחור. איך לתקן את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קנתי דיסק למוזיקה ואני מעוניין להעביר את השירים לנגן שלי MP3 הבעיה שהוא מעביר לי את זה ללא שמות השירים אלה track 1 track 2.........
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
היי, איזו תוכנה יכולה להמיר MOV/AVI לWMV? כל מה שמצאתי היה באתרים חשודים למדי
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת , יש לי קובץ MP3 ( ניתן להפוך אותו בקלות לקובץ WAV או כל קובץ מוזיקה אחר ) ברקע של השיר נאמרים דברים לא ברורים אני מעוניין להגביר את רעשי הרקע הספציפיים האלה ( רק את אלה ולבודד אותם ) ולשמוע את מה שאומרים. יש תוכנה שעושה את זה ? תודה מראש וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנה incredimail שיש למה מסנן דואר זבל (בעיקרון התחלתי להשתמש בה רק בגלל שכשיש דואר אז קופצת איזה אנימציה למסך) אבל הוא ממש לא יעיל לא מפסיק להגיע לי דואר זבל ובכמויות מסחריות וזה כבר משגע. יש מישהו שמכיר תוכנה נורמלית? או יודע איך להפסיק את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אליכם.. בשבוע האחרון אני מקבל הודעות מאנשים עם קישור לוירוסים... והאנשים האלה הם חברים שלי שאני שואל אותם למה הם שלחו את זה הם אומרים לי שהם לא שלחו ואני יודע במיליון אחוז שזה לא הם.. וקשה לי להאמין שפרצו להם.. כי זה כבר קרה ל-10 אנשים מהרשימה שלי שחצי מהם חברים טובים וחצי הם סתם אנשים מהארץ.. הקישורים הם כאלה - נא לא ללחוץ עליהם כי זה מוביל לוירוס : http:// ca.tuijdnerionksadewin.com/images/riv/ beeeee.jpg http:// hl.tuijdnerionksadewin.com/images/fghj/wexd/ 34532.jpg http:// ah.traferreg.com/IM/oqw/ lt.exe http:// em.genfinshitindkeion.com/PICS/ajibdfv/fuo/ lt http:// op.tuijdnerionksadewin.com/images/fghj/oavq/ 34532.jpg http:// ja.tuijdnerionks…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי נדבק בוירוס הזה והוא מדווח שגם אחרי כמה סריקות עם נורטון עדיין נשארים קבצים שאי אפשר לגשת אליהם (מצ"ב תמונה) וכל כמה שניות הוא מקבל הודעה על קובץ אחר שנדבק, מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאוכל לחבר כתוביות לסרט שאוכל ליצרוב את הסרט ושאני יראה את הסרט יחד עם הכתוביות שהתוכנה תהיה קלה לשימוש ולא יותר מדי מסובכת תודה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי! עבדתי עד עכשיוו עם K LITE אבל הוא לא תומך בוינדוס 64 ביט, אשמח לקבל קישור לCODEC PACK שכן תומך. תודה!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
זה הולך ככה , אני הולך להוריש את המחשב הזה למישהו , עכשיו התחלתי לנקות אותו , הוא כרגע נקי ומצוחצח מרוגלות , אבל יש עניין אחד שמפריע לי מאוד , יש לי שתיי מחיצות C ו-E , על C מותקן WINDOWS XP SP2 , והבעיה שלי עם זה זה שאני לא מצליח לעשות לו DISK DEFRAGMENTER , וזה כי רק 6% אחוז מהשטח שלו פנוי , עכשיו , אם מישהו מכיר תוכנה שמנקה מהמחשב קבצים שלא השתמשו בהם כבר יותר משנה , אני אשמח עם יביא אותה , כי יש קבצים שאני לא בטוח אם יזיק למחוק או לא , והריי WIN משתמש בקבצים שלו המון אז זה יהייה בסדר אם אני אריץ כזאת תוכנה ...
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הוא עובד ממש כמו צב, בקושי מוריד וזה כבר משגע...לפניו היה לי 4.2 והוא היה רץ. שכחתי להוסיף שהוא גם כל פעם מראה לי את המשפט הזה ביומן נכשל בפתיחת פורט 6672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול הפיירוואל הפנימי שלי בכלל לא עובד...
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש תוכנת RSS שתוכל להציג בווידגט על השולחן עבודה!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לחבר שלי נגן IAUDIO X5 שתומך בMPEG אבל רק ברזולוציה של 160X128 האם יש תוכנה שממירה סרטים לרזולוציה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של HP עם כ. מסך intel extreme graphics 2 ורציתי למצוא תוכנה שתציג לי את הסרטים במצב של full screen דרך ה- S-Video ע"י סינכרון מלא לטלויזיה. לא הצלחתי באתר החב' למצוא אולי ישנה תוכנה אחרת לזה ?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני בא לצרוב CD/DVD ב-NERO שמתי לב שיש את האפשרויות צריבה הבאות: UDF,ISO, UDF/ISO כמו כן אפשרות של CD EXTRA. מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין כל האפשרויות ומתי משתמשים ולמה? או להפנות אותי לאתר שמסביר זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-