עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by xtract1,

אני רוצה להתקין במשחשב אחר בבית שלי Nod32 ותראו איזה חלון עולה לי : הוא פשוט מציג לי חלון עם הספרה אחת ושום דבר לא קורה. זה קורה שוב ושוב ואחרי ריסטרטים חוזרים ונשנים. חשבתי שאולי זה נגרם כי הוא מזהה גרסאות קודמות/אחרות של תוכנות AV (התקנתי נורטון וכו' אבל הסרתי כמו שצריך ב-Your Uninstaller ) ולכן אין שום שארית אפילו ברג'יסטרי. ראוי לציין שהגרסא הזו עובדת נהדרת (ובאופן ספציפי קובץ ההתקנה הזה) שמותקן אצלי על המחשב בלי שום בעיות למרות שגם לי היתה קודם גרסא של Norton AV ועוד גרסאות רבות במהלך הזמן

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by danielkr,

הורדתי למחשב סרט, לאחר מכן הקובץ של 800 מגה נמצא בכונן cללא שימוש ואני רוצה למחוק אותו. הבעיה היא שהקובץ בפורמט BIN איך אני יכול למחוק אותו?

3. קראתי את הסטיקי עשיתי חיפוש בגוגל ואני לא מצליח לפתור את הבעיה המעפנה הזאת!!! דבר ראשון אני לא קיבלתי את הווירוס לא הורדתי אותו ואני לא מבין מה קרה לאייסיקיו בדקתי ברג'יסטרי וזה הולך ככה עשיתי חיפוש ICQ וכל שורה זה שאני עושה נקסט: icquser application/x-icq D:\Program Files\ICQ\ICQLRun.exe %1 D:\Program Files\ICQLite\LiteUtil.dll Apartment ICQ Event History Dialog D:\Program Files\ICQLite\MISB.dll זה נראה לי חשוד זה נמצא בתקיה בשם INPROCSERVER32 וזה הרג'יסטרי שלו D:\PROGRA~1\ICQLite\ICQDEV~1.OCX יש גם את זה בתיקיית RUNONCE D:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe -trayboot הורדתי את טרייבוט וזה חוזר למרות שאין שינוי עדיין האייסיקיו נתקע!! בקיצור הפסקתי לבדוק את הרג'סטרי למישהו…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  4. אם אני רוצה לחבר כמה קבצי VOB במשקל 1 GB לסרט אחד ארוך, איזה תוכנה אני צריך? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by guru,

אנשים אני צריך עזרה אני מחפש תוכנה לזיהוי קול באנגלית כמובן אם אין תוכנות חופשיות תנו לי בבקשה שמות של תוכנות רק השם ואם אפשר גם מאיפה אפשר להוריד תודה אחים שלי

6. 2 שאלות איך אני קבוע למה לקבוע יותר מהירות העלאה ב AZUREUS ו2 איך אני לוקח רק קול מקטע AVI

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

התלבטתי אם לפתוח את זה פה או בפורום windows ... מישהו יודע איך מגדירים הקלטת מהכרטיס קול במסנג'ר ? אני יודעת איך עושים את זה בXP אבל בויסטה לא מצאתי את זה ...

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  8. כרגע יש לי 7.1 ורק אותו אני יכול להתקין. מחקתי אותו שרציתי להתקין 7.2 ומתי שזה בא להתקין לי את הדרייבר עצו אז יש בעיה תראו בתמונה. אז ניסיתי דריבר אחר 6.10 וגם בזה היית אותה שגיאה. אז חזרתי לדרייבר 7.1 . יש לי XP 64 והורדתי רק 64 . מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. 2 תמונות של שני סוגים בתמונה השלישית זה קשור אולי לזה? אחי כניראה לא התקין טוב את הדיסק של הלוח אם. רק עכשיו ראיתי את זה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by domuzy,

(מקווה שזה הפורום הנכון) יש לי GMAIL, אבל למרות שמאז שדרוג הפיצ'רים באתר, יש צ'ט מובנה עכשיו לכל גולש, לי ספציפית בבית, אין! הכוונה היא שאם אפתח את החשבון שלי בכל מחשב אחר, עם השם והסיסמה שלי- הצ'ט יופיע והכל טוב ויפה. מאידך- במחשב הביתי שלי אין אפילו קולות של צ'ט! איך זה? למה? בנוסף, ראיתי אצל חבר שהרקע של הג'ימייל שלו שונה (יש תמונת רקע), למרות שלדבריו הוא לא שינה בעצמו כלום, אלא פתאום גילה את זה. יש למישהו מושג מה זו ה"אפליה הזו"?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by CrossFire,

שלום, יש לי איזה בעיה, אולי אתם תוכלו לפתור לי אותה.... הבעיה: טעינה ארוכה יותר מדיי מהרגיל, כאשר אני מתחיל את שולחן העבודה אז נטענים לי תוכנות.... נורטון, מסנג'ר.... כרגיל לפני הבעיה זה טען לי דיי מהר אבל אחרי כמה זמן התקנתי תוכנות וכו'.... אני לא זוכר איזה תוכנות ואז כל פעם אשאני מעלה את שולחן העבודה זה טוען לי המון זמן... [attachment deleted by admin]

12. אהלן, יש לי בעיה קטנה, אני רוצה להוסיף דף באמצע סדרת הדפים כדי להמשיך משהו בהתחלה. איך אני מוסיף דף חלק (ריק)?

13. אני מנסה לסדר סרטונים לפי קריטריונים לדוגמא אורך הסרטון. הקבצים הם כל מיני (לא אותם סיומות) ונראה שווינדוס פשוט לא מצליחה לעשות את זה כמו שצריך גם בטוטאל קומנדר זה לא עובד. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by a_a_aa,

לאחרונה כאשר אני מנסה להדפיס דרך דפדפן אקספלורר אני מקבל את ההודעה המצ"ב איך ניתן לפתור הנ"ל בברכה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  15. Started by Culandur,

שלום יש ברשותי מספר תקליטורי DVD די ישנים שקניתי בזמנו מספריית DVD שנסגרה אז הם כבר היו די טחונים. אני רוצה לגבות אותם כי עוד מעט תקליטורי אלו יכחדו יש ברשותי צורב CDRW בלבד מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. הכותרת די ברורה אני חושב. במשך השנים הצטברו לי ב-Favorites מאות אתרים (מקוטלגים לפי נושאים ותתי-נושאים), כאשר חלק מהם כבר לא קיימים ברשת בכלל. אני מחפש תוכנה שיודעת אוטומטית לעבור על כל אחד מהלינקים ב-Favorites, ולמחוק אתרים שכבר לא קיימים (=לא מגיבים). מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by ZorD,

שלום לכולם. לפני יום יומיים התחילו בעיות משונות בסקייפ ועכשיו שאני מפעיל אותו הוא עולה קצת יותר לאט מהרגיל.. אבל זאת לא הבעיה. הבעיה היא שאחרי שאני מתחבר משהו כמו דקה או שתיים הוא מתנתק ואז מנסה להתחבר בלי סוף... "Connecting" עם שני החיצים המסתובבים והוא עושה את זה בלי סוף! ולא מתחבר שוב.. ואם הוא כן מתחבר אז שוב אחרי דקה או שתיים (לפעמים קצת יותר) ואז הוא שוב מתנתק בדקתי ב FireWall והכל מורשה ראיתי שיש עידכון חדש.. הורדתי והתקנתי אותו ודבר לא השתנה. אנא עיזרו לי לפתור את הבעיה המוזרה הזאת רעיונות ועיצות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  18. בעיקר עטיפות דיוידי...

19. החלטתי להתקין מוזילה (נראה דפדפן נחמד מאוד) ואני רוצה לעביר את המועדפים שלי לבוקמארק כיצד אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  20. יש לי תוכנה לפאלפון שממנה אפשר לישלוט על האימיול ... בישביל להתחבר היא מבקשת Cilent ID ו Password של האימיול ... עכשיו איך אני יודע מהם ?????? (בהנחה שלא נגעתי ולא שיניתי אף פעם סיסמא) בתודה עמית

21. שלום אנשים, מה התכנה לדעתכם הכי מומלצת לתחזוקת מחשב? אני עובד על ויסטה ובזמנו ב XP עבדתי עם ה SYSTEM MECHANIC 7 רק שהוא עשה לי קצת בעיות אבל באמת היה משהו מיוחד... יש משהו מומלץ יותר? או להתחיל שוב איתו? חשוב תמיכה מלאה בויסטה...

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by gmppaz,

היי חברים, אני בקרוב קונה IRIVER Clix וארצה להכניס לתוכו מספר סרטונים. יש אולי תוכנה פשוטה שתאפשר לי בקלות להמיר קבצי סרטים/ סרטונים ל MPEG-4? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by dorh21,

ש לי צורב DVD ואני צורב איזה 6 קבצי DIVX לדיסק עכשיו יש סרטים אם AC3 אם 2 דיסקים לדוגמא XXX.CD1 XXX.CD2 אני רוצה לאחד אותם על מנת לראות את זה רצוף בקיצר שיצא לי קובץ אחד של 1400 מגה. ניסתי לאחד אם 2 תוכנות Movie Joiner של MovieToolBox ו AVI JOINER בשניהם התוצאה הסופית במחשב היא סבבה אבל שאני שם את זה ב DVD ב APEX 2400 הוא שומע בלי סאונד ורואה את התמונה ובדיודי של METZ הוא בכלל רושם שאני מעלה את הסרט שהוא לא מסוגל להפעיל אותו. לפי דעתי גיגה וחצי קצת כבד אל המעבד של ה DVD כי היה סרט אחד שהקול גימגם. ?(לשאר כמו שאמרתי לא היה סאונד בכלל) למישהו יש פה עוד תאוריות

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  24. שלום, האם יש תוכנה/פלאגין שמסוגלת לגזור דמות מסרטון עם רקע שמשתנה (למשל, הליכה ברחוב ויש דמות מקדימה - והרקע זז כי אני הולך - ואני רוצה לגזור את הדמות מקדימה שהולכת מקדמת המצלמה) הכוונה בלגזור זה סרטון רק עם הדמות , ועם ערוץ אלפא מקסימלי במקום בו אמור להיות הרקע. וגם, האם יש תוכנה/פלאגין שמסוגלת לגזור דמות מסרטון עם רקע שרועד? (למשל רעידת אדמה) ולכן הדמות מטושטשת , ביחד עם הרקע, מהרעידות - ואני רוצה גזירה עם ערוץ אלפא כך שהטשטוש יועבר אל ערוץ האלפא (כך שהתוכנה תהיה מסוגלת לזהות שהטשטוש שייך לדמות) תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by dash78,

איך לשנות תמונה ל24 בית rgb

• 0 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.