תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
היי, בעבר בתוכנות נרו השונות ברגע שהייתי מכניס דיסק שהוא כבר צרוב, הנרו קרא אותו, הציג לי כמה מקום צרוב וכמה עוד פנוי, ואח"כ יכולתי לצרוב עוד מידע בהמשך של אותו דיסק. כיום בנרו 7, כאשר אני מכניס דיסק צרוב הנרו לא מזהה שהדיסק כבר צרוב ופשוט המידע החדש נצרב על הדיסק בלי אפשרות לראות מה היה פעם צרוב. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום רב, שידרגתי לאקספלורר 7 החדש. והפונטים אצלו שונים, הם משודרגים ונראים מאוד יפה. כמו clear type אבל, אצלי בlcd 15 אינץ הם נראים חיוורים. ולמרות שהורדתי והצלחתי לשפר קצת עם התוכנות ל clear type ז"א שהשחור של הפונט לא שחור אלא אפור ולכן קשה לראות אותו. האם למשהו יש פיתרון? איך אפשר להחזיר ל standard type אני מצרף תמונת מסך למרות שיכול להיות שתראו את זה טוב וזה רק בגלל המסך הגרוע שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך אני מגדי שהשפה ברירת מחדל של ה-Adress Bar תיהיה אנגלית ? כל פעם שאני פותח את הדפדפן אז זה ישר בעברית והרבה פעמים אני שוכח להפוך את זה לעברית ויוצא חירבושים בעברית |: איך אני יכול לעשות שאיך שאני ניכנס ל-IE אז ישר השפה ב-Adress Bar תיהיה אנגלית ואני לא יהיה צריך להחליף לעברית. - מדובר על IE 6, לא החדש.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כך שבתוכנת הדואר outlook מופיע כל מכתב פעמיים ? תודה יובל .
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
קודם כל - יש לי בעיה בקאזזה לייט שלי - אני לא מצליח משום מה להתחבר פתאום ??? זה עבד לי לפני שבוע... יש לי קאזזה לייט 2.4.3 - עם WIN XP SP2 וגם נתב של DLINK DI 604
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מאתמול המסנג'ר שלי נשאר במסך של ההתחברות שכתוב "Singin in..." עם שני האנשים שמסתובבים הוא אפילו לא נותן לי הודעת שגיאה בהתחברות.. פשוט נשאר ככה שעות התקשרתי לתמיכה טכנית של הISP לשאול אם ידוע להם בעיה בשרתים. אמרו לי שלא ניסתי לעשות Repair להתקנה. לא עזר ניסתי להסיר ולהתקין מחדש. לא עזר בקצב הזה שני האנשים האלה יסתובבו לנצח מה עוד אפשר לנסות?
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מי "קל " יותר על המחשב לא מבחינת כמות שטח שהוא תופס ב-HD אלה מבחינת צריכת משאבים (זיכרון) וכו'... OPEN OFFICE? או הMS OFFICE 2003?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
-
אז ככה עד אתמול השתמשתי במסנגר 8 לייב. פתאום ניסיתי להוסיף את ידידה שלי לרשימה והוא לא נותן לי... לא מאפשר לי ללחוץ על הכפתור בכלל של ההוספה. אני לוחץ עליו וכלום לא קורה. ואצלה אני מופיע ברשימה... נכנסתי למסנגר דרך אתר אינטרנט שמפעיל את המסנג'ר בג'אווה , ופתאום אני רואה שהיא כן ברשימה שלי... העפתי את המסנג'ר 8 והתקנתי 7.5. שם הכל עובד סבבה . פתחתי לעצמי מייל חד והעברתי את כל הרשימה.. עכשיו הבעיה: יש לי מייל חדש ורשימה חדשה. במסנגר 7.5 הכל עובד סבבה. כשאני נכנס למסנג'ר 8 זה לא עובד לי! נכנסתי ממחשב אחר וזה כן עובד. נכנסתי עם שם משתמש אחר והמסנגר 8 גם עובד! אז מה אני עושה??!!! הסרתי והתקנתי 20 פעם כבר וזה לא נותן לי להיכנס עם המשתמש החדש שלי במסנג'ר 8 במחשב שלי!!! יש שיטה ל…
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
בבקשה אני מחפש את הדרייבר הכי עדכני אני יכול בבקשה לקבל קישור להורדה אליו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות להגדיר שיוריד בצורה אוטומטית את כל קבצי הXPI לפי ההרחבות שמותרנות אצלי כמו שלמשל יש ב MR TECH LOCAL INSTALL את האפשרות AUTO ARCHIVE(רק שזו פועלת רק מהרגע שהפעלת אותה (מן הסתם )) אני מחפש משהו שעובד גם אחורה...
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כלומר לשדר למישהו את מה שאני רואה במחשב הבנתי שאפשר לעשות את זה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אחרי כמה ריסטים לא רצוניים שקשורים כנראה לבעיית חשמל בבית, הופיעה לי הודעה ב-Startup על איחזור ה-Registery. הרבה זה לא אמר לי, אבל מאז כל פעם שאני מנסה להפעיל את ה-Windows Media Player הוא נתקע על 100% CPU ואני צריך לסגור אותו דרך ה-Windows Task Manager, בנוסף, כל אתר שיש בו סרטון מובנה (דוגמת הידיעה על 5 שנים לאתר, ynet ו-Youtube) תוקע את האקספלורר על 100% CPU, כנראה שוב בגלל הנגן הזה. מחקתי את WMP10 אבל זה לא עזר...יש לכם עצה, מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה... אני צריך עזרה... אני מחפש תוכנה טובה (אני יודע שקיימות די הרבה כאלה) להצפנת קבצים/ספריות ע"י סיסמא.. יש המלצות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של WD דגם WD2000JS ואני חושד שבגללו לאחרונה מתחילים לצוץ רסטארטים אקראיים בלי מסך כחול אני מעדיף את ההמלצות שלכם מתוכנות שיש לכם ניסיון איתם ולא תוכנות שלוקח להם שבועות לסרוק הארדיסק תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי מושג איך זה הגיע לי למחשב אבל כרגע זה המצב: איזה ספיי אחד אפשר לומר השתלט לי על האנטרנט אקספלורר, על כול אתר שני שאני מנסה לעלות, עולה לי במקום איזה אתר מזורגג אחד שהוא כביכול אתר של אנטי ספי שטוען שיש לי ספי במחשב ואני צריך ליקנות את התוכנה כדי לטפל בבעיה. אני אפילו לא מצליח לעלות את YNET הרצתי :Norton Internet Security, Ad-Aware SE Persona וקספר סקיי אנטי וירוס. לפני זה עידכנתי את כולם כמובן וגם הרצתי אותם בSAFE-MODE. מחקתי גם את כול הקוקיס שלי ואת כול מה שבתיקיית TEMPORARY INTERNET FILES. כול זה לא עזר לי. יש לכם פיתרונות להציע לי חוץ מלפרמט את המחשב? תודה מראש לכולם. :-\
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מאז שיש לי את המחשב החדש, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד מאוד בסרטים - הם שחורים מדי, אבל לא תמיד. אם אני לוחץ על Stop ו-Play כמה פעמים, לפעמים זה מסתדר.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לוירטואל פיסי קובץ floppy image בסיומת ima vfd dsk וכו... אפשרי גם img אבל לא רגיל, אחד יעודי ל floppy image (אלה שתופסים 1.44 מגה בדיוק גם אם השטח ריק). תודה!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה,יש לי קובץ pdf או ps (הבעייה זהה בשני סוגי הקבצים,עם קובץ וורד אין בעייה כזו),עכשיו אם הקובץ נמצא תחת ספרייה שהשם שלה כתוב בעברית,אני לא יכול לפתוח את הקובץ,ברגע שהקובץ נמצא בספרייה שהשם שלה כתוב באנגלית,הקובץ נפתח ללא שום בעייה. c:/hello/file.pdf --->נפתח ללא בעיייה c:/שלום/file.pdf -->לא נפתח. הודעת השגיאה היא שהקובץ לא נמצא ,דרך אגב הוא מאיית את השם בעברית כרצף של סימני שאלה,אז יכול להיות שזו הבעייה..אבל אין לי מושג איך לתקן את זה) התוכנה שאני משתמש בה היא Foxit ,אתמול ביצעתי פירמוט והתקנתי ווינדוס מחדש(וכמובן שהתקנתי פונטים בעברית),לפני הפירמוט הכל עבד כמו שצריךץ תודה למי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תופעה מוזרה לגמרי קרתה לי עם החלפת מערכת ההפעלה : BSPLAYER מסרב לנגן קבצי WMV. נגן המדיה של WINDOWS מנגן אותם בלי בעיה MEDIA PLAYER CLASSIC מנגן אותם בלי בעיה מנסה דרך BS PLAYER ומקבל "FILE ERROR". מישהו מכיר את זה? רון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא עברה יממה מאז השקת הדפדפן IE7 וכבר אנו מתבשרים על כשל אבטחה ראשון שנתגלה בו.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני מחפש את זה הרבה זמן! תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-