תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אנשי פורום יקרים!!! סוף סוף החלטתי לבדוק את Firefox ולהבין מה כל המהומה, לכן הורדתי את קובץ ההתקנה מכאן http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ ולאחר ההורדה התקנתי את התוכנה. הבעיה שלי היא, שממשק התוכנה בעברית ואילו אני מעדיף אותו באנגלית וגם שיהיה מסודר משמאל לימין. חיפשתי בכל ההגדרות בתוכנה ולא מצאתי איפה ניתן לשנות את שפת הממשק. ופה אני זקוק לעזרתכם. כיצד אני משנה את שפת הממשק מעברית לאנגלית? אם אתם זקוקים לעוד מידע אז רק ציינו מהו ואני אוסיף אותו בהקדם. * עכשיו כשחזרתי לעמוד ההורדה הנ"ל שמתי לב שמתחת ללינק ההורדה כתוב 1.5.0.7 for Windows, Hebrew - יש סיכוי שהייתי צריך להוריד גירסא אחרת מלכתחילה? - יש תוספת/פאטצ' שצריך להוריד על מנת לשנות את שפת הממשק? ת…
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את האפקט הזה של ה3D? כמו בתמונה הזאת תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שמעתי שייצא חדש האם יש שיפור בדפדפן או שזה סתם דיבורים ?? והוסיפו אפשרויות חדשות או משהו כמו כן תוכלו להגיד לי אם הדפדפן מוריד יותר מהר מהגירסה 6 המהירות הורדה מתקרב לזאת של פיירפוקס? תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן, כשאני לדוגמא בהוטמייל.קום ופותח דואר בעברית הוא מקודד לפי WESTERN EUROPEAN במקום HEBREW WINDOWS ואז הכל בגי'בריש. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
לפעמים כן ולפעמים לא. מישהו יודע למה? בעבר שאלתי שאלה דומה ונתקלתי בכל מיני פתרונות כמו להתקין מחדש(ביצעתי) או לעבור לXP 64ביט(ממש לא). האם למישהו מוכרת הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בפוטושופ CS2 פתחתי דף A4, הוספתי תוך הדף A4 שנקרא view --> show --> grid אני רוצה להשאיר רק את ריבועים הגדולים ולהוריד קווים ריבועים קטנים וגם ההפך. איך עושים שלא יהיה לי ריבועים קטנים או ריבועים גדולים? בתודה מראש מיקי
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בכל קובץ מדיה שאני מפעיל חוץ מקבצי אודיו, המדיה פלייר נתקע וכל ה cpu שבמחשב נמצא בתהליך הזה. הוא נמצא במצב של connecting to media כל הזמן. הורדתי מקודדים, עשיתי פירמוט אפילו, ניסיתי את גירסה 11, שיניתי כל מיני הגדרות... לא עזר כלום. ניסיתי גם להפעיל עם quicktime ו real player, אותה בעיה. על ידי חיפוש בגוגל של "connecting to media" עם המרכאות, שמתי לב שלא רק לי יש את הבעיה הזאת, ולאף אחד זה לא הסתדר. ועוד משהו, אם אני מנסה לנגן את הקובץ ישר מהמחשב ולא מהאינטרנט זה נתקע על opening media למישהו יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ניסיתי לחלק קובץ גדול למספק חלקים בעזרת WinRar התוצאה היתה : movie.part01.rar movie.part02.rar movie.part03.rar . . . ולא movie.rar movie.r00 movie.r01 . . . אני יודע שזה אותו דבר לשלב הפתיחה אבל בכל זאת אני רוצה שהקבצים יהיו בפורמט של rar .r00. r01. זה דיי משגע אותי שבתוכנה של כל כך מעט אופציות את לא מוצא איך לפתור את הבעיה. (אני משתמש ב WinRar 3.30)
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה נוחה קטנה וחופשית לשרטוט טכני. מישהו נתקל או מכיר אחת כזו? אני מאוד אשמח לקישור.
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
כאילו שאלתי היא כזו : נכון נגיד שממירים את הסרט ל-VCD/SVCD אז זה עובר את ה-700 מגה בייט (דיסק רגיל לא DVD) יש איכשהו דרך להגדיר לו שיצרוב את הסרט על שני דיסקים פשוט שיצרוב וימשיך את הצריבה בדיסק שני..? או שאין כזה דבר וזה רק נשמע פשוט במילים ? תודה על התשובה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתפתח קבצי ps ו pdf הורדתי את IrfanView והתקנתי את ה plugin הנחוץ וזה לא עבד. נאמר לי ש adobe acrobat reader pro יודע לפתוח ps אבל הוא "כבד מדי" (יותר מ 100MB) כל היודע דבר מוזמן לעזור בתודה מראש איתי
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי קבצי AVI (DIVX או XVID) - ואני רוצה ליצור כתוביות לסרט (או לתרגם אותו בעצמי, אם תרצו) אילו תוכנות קיימות יכולות לעזור לי עם זה ? אני מחפש גם כאלה חינמיות (שזה לא אמור להיות בעיה - כי כל הקודקים הם חינמיים....)
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני מוריד אתר IE7 מקור אחרי התקנתי תוכנה IE7 וריסט..אני פותח את דפדפן נתקע וגם מחשב נתקע...הסרתי IE7 וריסט..שוב התקן IE7 אותו דבר קודם נתקע..מה לעשות..אני מת רואה דפדפן חדש בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח איזה 2 סרטים ואני לא מצליח , מראה לי הודעה : "לא ניתן להריץ את הקובץ . אין תמיכה בתבנית" (בתוכנה Power DVD) "can't open file" (בתוכנה BSplayer) יכול להיות שחסרים לי קודאקים ? אם כן מאיפה אני יכול להביא את הקודאקים הכי חדשים ?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש מדריך כיצד להתקין כתוביות בסרט ותודה לכל המגיבים...
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רואה ערוץ טלווזיה מסויים ב Stream, כנראה שהוא מאוד איכותי כי רשום 380K (אם זה אומר לכם משהו) שמתי לב שהוא גם בסטריאו. כל הדברים האלו כנראנ גורמים לי לצפות בו בקיטועים (יש לי אינטרנט 2.5 מגה), ניסיתי כל מניי הגדרות ב Media player אך ללא הועיל. ניסיתי להגדיל את ה Buffer לדקה, הוא אכן טוען דקה שלמה לפני הצפיה, אבל לא רואים שום שיפור אפילו בדקה הראשונה יש קיטועים (מה שמוזר לי). אם יש למישהו עצה כל שהיא, או איזה תוכנה שתעשה את העבודה, תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש תוספים לFIREFOX 1.5 שהיה תוספים יפים שהיה דברים שימושיים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
גם לכם יש בעיות עם FF1.5 באתר msn.co.il ?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
פשוט דברים שאני מצלם מהפלאפון או מקליט נשמר בסיומת הזו ואין לי מושג איך פותחים אותם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אפשר לחלק דיסק קשיח (כמו שאפשר לעשות בד"כ כשמפרמטים) דרך הווינדוס בלי לפרמט?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רשימת המשתמשים הייתה לפי שמות שאני בחרתי, אחרי התקנת Messenger Plus . ואחרי שידרוג המסנג'ר מגרסא 7.5 ל LIVE שמות המשתמשים ברשימה שלי חזרו לשמות הרגילים שנקבעו ע"י המשתמש עצמו. איך אני יכול (אם בכלל) להחזיר את שמות המשתמשים כמו שאני קבעתי ? חוץ מלשנות אותם ידנית מחדש. גם ה Messenger וגם ה Messenger Plus שודרגו ביחד אחד אחרי השני.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה כמו ה CCCLEANER רק שהיא לא מוחקת דברים שנחוצים למערכת תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
קודם כל אני לא מצליח לשנות את דף הבית תמיד זה אותו דף בית ואין שום תוכנה שמפריע לזה !! כל פעם שאני פותח את הדפדפן מפיע הדבר הבא [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום. לא הייתי בטוח לאן לשייך את זה בדיוק... אם טעיתי אז תעבירו. יש לי הארדיסק אחד שנמצא בתוך המחשב שלי, הוא מחובר למחשב באופן שוטף כי אני צריך אותו נגיש כל הזמן. אני מאסחן שם תמונות וסרטי וידאו של המשפחה מקוטלגים היטב (אני מדבר על 200 ויותר ג'יגה). יש לי הארדיסק נוסף, זהה בדיוק לשני, זה הארדיסק הגיבוי והוא חיצוני. אחרי השימוש אני כל פעם מנתק אותו ושם במקום אחר ובטוח יותר בחדר. עכשיו, כל שבוע-שבועיים אני צריך לעדכן את המידע על ההארדיסק החיצוני. לשנות כל תיקייה ותיקייה לעצמה ולהשלים ידנית את מה שהתעדכן זה יותר מדי ואני בטוח אפספס משהו, לכן אני מעדיף כל פעם מחדש למחוק את כל המידע על הדיסק החיצוני, ולהעביר הכל מחדש מהפנימי לחיצוני. מישהו יודע מהי הדרך הטובה, המהירה והבטוח…
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-