תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי HD4870 של גיגבייט הסרתי את הדרייבר הקודם עם דרייבר קלינר ומאז כל נסיון התקנה של CCC או של הדרייבר גורר הודעת שגיאה driver inf was not found מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ניסיתי לחלק קובץ גדול למספק חלקים בעזרת WinRar התוצאה היתה : movie.part01.rar movie.part02.rar movie.part03.rar . . . ולא movie.rar movie.r00 movie.r01 . . . אני יודע שזה אותו דבר לשלב הפתיחה אבל בכל זאת אני רוצה שהקבצים יהיו בפורמט של rar .r00. r01. זה דיי משגע אותי שבתוכנה של כל כך מעט אופציות את לא מוצא איך לפתור את הבעיה. (אני משתמש ב WinRar 3.30)
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מטלב R2007A תחת וויסטה וכעבור כמה דקות עבד התוכנה קופאת. כל פעם במקרה אחר, לא שמתי לב למשהו ספציפי שתוקע אותה. בנוסף לכך, אני עובד עם אותה התקנה על XP ושם הכל עובד חלק. אשמח לשמוע את דעתכם...
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי ICQ Lite ואם אני עוזב את המחשב למשהו עמו חצי שעה אז הוא מתנתק לי לבד. זה מעצבן מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי קובץ avi. שאני מעלה למצגת. הבעיה שהסרטון נמשך רק 15 שניות והייתי רוצה איכשהו להציג את הסרטון בהילוך איטי. איך אפשר ליצור קובץ שבו הסרטון מנגן לאט יותר?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מייל ממישהו והמייל נשלח אליו ולעוד רשימה גדולה של אנשים איך אני לוקח את כל רשימת הנמענים והופך אותם לקבוצה באנשי הקשר שלי מלי לעשות את זה אחד אחד תודה
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, כשאני נכנס לדפים מאובטחים (בנק, אשראי, אימייל) בIE, אני מקבל את ההודעה הזו על כל עמוד שם (כמעט). יש אפשרות לבטל אותה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
תמיד רצתי לעצב קומיקס. אז הנה העטיפה של הגיליון הראשון של GOTHAM CITY. לא השתמשתי בתמונה בשביל הציור, חוץ מזאת: http://funweb.epfl.ch/images/photo_eagel.jpg והתמונה ברקע, THE CITY של CUBEMONSTER מ DA http://www.deviantart.com/view/6901680/ .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בתוכנה הנ"ל, וכאשר אני ממזער אותנ לאיפה שהשעון שם (ע"י F9), לפעמים היא נעלמת לי :-\ , אבל אני יודע שהיא פועלת משום שהיא מופיעה ב Processes. מישהו יודע איך לגרום לה לו להעלם לי ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3321785,00.html חבל שכרגע לא בעיברית... כמובן שגם את זה מיקרוסופט חסמה כמעט לכל המשתמשים כשהיא שילבה בו את WGA(מזל שלי זה לא הכי משנה)
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט הזה אז פתחתי אותו פה, אם יש פורום מתאים לכך אשמח שתעבירו את הפוסט. אני משתמש בקובץ PDF של דף משבצות עם פוטושופ בלימודים, בעזרת לוח גרפי אני כותב על הדף משבצות. הבעיה היא שהביאו לי דף משבצות ששוקל 23 מגה, כשאני כותב בכמה דפים, ושומר כקובץ אחד בפוטשופ באיכות גבוהה, הקבצים שוקלים הרבה (13 מגה ל-3 דפים). אם אני בוחר באיכות נמוכה, הגודל נהיה נורמלי לקובץ PDF אך האיכות יורדת. מישהו אולי יודע איך לבנות דף כזה במשקל יותר נורמלי שלא יוריד מהאיכות שלו? צירפתי תמונה כדי שתבינו במה מדובר.
-
- 14 תגובות
- 16.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני רוצה לצרוב כמה וכמה דיסקי DATA של DVD, ובכולם חסר לי 20-30Mb. הענייו הוא שעכשיו יש לי ויסטה, ונרו 6 שיש לי (עתיק,אני יודע) לא נתמך. אני משתמש ב BurnAware, אבל שם אין פונקצית overburn. ניסיתי לחפש, אבל ב download.com יש רק 2 תוכנות,ובשניהם overburn מצויין כפיצר, אבל לא עובד בפועל. אז, מישהו מכיר משהו אחר מנרו ? ואם בכל זאת רק נרו, החל מאיזה גרסה מתאימה לויסטה ? כי ראיתי אצלהם באתר שגרסה 9 זה 383MB רק להורדה ... מפלצתי משהו ... וחוצמזה אני גם מנסה לעבוד עם תוכנות חוקיות ככל האפשר ... תודה לכל העונים, גולן.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למחשב פשוטה לשימוש שאני יכול לבחור לדוגמא 50 תמונות מהמחשב ואז היא תיצור לי מזה סרטון שכל 2 שניות זה מתחלף לתמונה הבאה. וצריך גם אפשרות להוסיף מוזיקה לסרטון. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מושג למה... אני בא להתקין את הגוסט והוא אומר לי שהוא כבר מותקן על המחשב וזה הפעם הראשונה שאני בא להתקין אותו אחרי הפירמוט איך אני פותר את זה??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
במסגרת החוויות והניסיונות שלי עם BT אני מריץ למשך 24 שעות את uTorrent 1.1.7.1 הייתי רוצה לדעת האם יש משתמשים של התוכנה בפורום (אני יודע שיש, השאלה היא מי) מהם הדעות שלכם על התוכנה? אם איזה הגדרות אתם משתמשים בתוכנה? איזה אינטרנט יש לכם? איזה הגדרות הורדה/העלאה שמתם?
-
- 37 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב , היו לי מספר מודים של EMULE ואני וגיביתי את כולם(לא את EMULE , את הCONFING )ואני לא יודע באיזה CONFING לבחור , לפי מה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
לא מצאתי דרייבר למצלמת אינטרנט LOGITECH QUICKCAM EXPRESS מישהו יכול להביא לי תודה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כשהוא בסוף הסריקה של ה REGISTRY הוא פשוט נתקע. גם בסריקת ה SMART וגם ב FULL. הורדתי גרסא אחרונה ועשיתי UPDATE ועדיין זה נתקע. למשהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהחלטתי להעביר אליו את כל שירים שיש לי על המחשב. יצרתי רשת בין המחשבים, העברתי את 12GB השירים שיש לי, התקנתי WINAMP 2.91V וכל רשימות ההשמעה המוכנות שלי לא עובדות. אני אפילו לא מסוגל ליצור רשימות השמעה חדשות. הצמדתי תמונה של איך נראה ה WINAMP כשאני מפעיל רשימת השמעה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש נגן למחשב,להפעלת סרטים בפורמט MKV. אני יודע שאפשר לחפש בגוגל,והתקנתי משהו בשם הזה בכלל. אבל אני רוצה תוכנה טובה שמומלצת ואיכותית אם מישהו מכיר.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה מוזרה במחשב בזמן גלישה רגילה באינטרנט, ברגע שאני לוחץ על כל קישור לא משנה מה, נפתח באותו חלון פרסומת גם אחרי שאני חוזר אחורה ולוחץ שוב על הקישור באותו חלון נפתח שוב פרסומת שונה (מדובר על כל סוגי האתרים האפשרים). בדקתי אולי הורדתי תוכנה או משהו חריג אחרי סריקה של וירוסים ו - SPY וגם לא מצאתי כלום. מישהו אולי מכיר את התופעה והאם אפשר לסדר את זה.? מקווה שתוכלו לעזור לי תודה זאב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי קניתם מחשב חדש או פירמטתם את הישן והתקנתם וינדוז - מה התוכנות חובה שלכם שתתקינו באופן מיידי?
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-