תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עברתי ל Dazzle emule, עדיין אין מהירויות
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שמסוגלת לייצר קובץ PDF מתוך תכולת תקייה באופן אטומטי כלומר יש תיקייה עם המון קבצי תמונה ואני פשוט רוצה לעשות PREVIEW באופן אוטומטי - לקובץ PDF תודה,
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי את המחשב של חבר שלי ויש לו כרטיס מסך מובנה, ואין את הדיסק של המחשב, ועכשיו רואים מה זה מגעיל,אם אפשר לקרוא לזה רואים, משהו יכול לעזור לי?להגיד לי איך אני מטפל בזה?
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
אין לי תוכנה לצפיית סרטים ... אתם יכולים להמליץ לי איזה תוכנה טובה??
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כמה זיכרון הוא תופס? יעיל לעומת תוכנות אחרות כמו Ad-Aware, Spyware Doctor ו- Spybot - Search & Destroy?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אפשר לשלוח פקס דרך המחשב?? (אין לי מכשיר פקס)
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהו יכול להנחות אותי כיצד להוסיף פורט מסוים לזון אלרם כלומר פורט מאושר
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
פתאום במקום להראות לי חלון שמירה כזה: הוא מראה לי חלון כזה: זה קורה רק בקבצים מסויימים כמו exe וrar. איך אני מחזיר שזה יראה לי בכל סוגי סיומות הקבצים, את החלון שמירה מהסוג הראשון
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
פעם הביאו לי אתר או תוכנה, אני לא זוכר בידיוק לבדיקת דרישות המערכת של משחקי מחשב, כלומר האם המחשב שלי מתאים לדרישות של איזה משחק מסוים מישהו זוכר שיכול להביא לי קישור לאתר/תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי אני רוצה להמיר כמה קבצי בו זמנית AVI לMPG ואח"כ לצרוב אותם,ניסיתי לעשות את זה עם נרו אבל הוא לא נותן לי בגלל שהגודל לאחר ההמרה הוא 2 ג'יגה ואז זה כבר דיסק רגיל. משהו מכיר תוכנה שעושה את זה או שאולי אפשר לעשות את זה עם נרו? תודה AIC
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר ואני צריך תוכנה לפיצול המהירויות של האינטרנט (שמעתי שיש כזה דבר) אז הבקשה שלי היא שתמליצו לי על תוכנות בבקשה ..... ותודה!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
למשל שאני נכנס ל HWZONE השפה תשתנה אוטומטית ל HEB ושאני (למשל) בGOOGLE שהשפה תהיה ENG, האם הדבר אפשרי? לפעמים אני שוכח להחליף שפה (ALT+SHIFT) ומתחיל להפגיז על המקלדת מבלי להסתכל ולראות שהשפה עדיין נמצאת על ENG, אני צריך למחוק הכל ולהתחיל מהתחלה, ממש מעצבן.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך לינק לרקעים מגניבים למחשב ברזלוציה גבוהה ואיכות חבלז :s05:
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
לא ידעתי אם לרשום את זה במשחקים או פה, אבל פה ניראה לי יותר מתאים. יש לי בעיה עם ההתקנה של פיפא 2007, כשאני מנסה להתקין, קופצת הודעה שאומרת שאני חייב שיהיה לי DIRECTX 9.0C או יותר חדש כדי להתקין. אז הורדתי DIRECTX, התקנתי, אבל שום דבר לא השתנה, התקנתי גם את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס שלי GEFORCE 6150 ונשאר אותו דבר. אגב זה קרה לי גם כשניסיתי להתקין את הדמו של ניד פור ספיד החדש. מה הולך פה?! למה אני לא מצליח להתקין אפילו אחרי שהתקנתי את הדיירקטX כדרוש? יש גירסא יותר מתקדמת מ9.0C?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של IBM ומשהו מזור קורה לו גם כאשר אין שום פעילות במחשב, והכל רגוע, CPU כמעט על 0 הנורית של הדיסק דולקת לסרוגין כל שניה. רציתי לדעת איך אפשא לדעת מה קורה בדיסק באותו רגע ולמה הוא קורא/כותב של שניה? האם אתם מכירים תוכה שיודעת לזהות מה נעשה בדיסק בזמן כתיבה/קריאה? תודה
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב יצאית וידאו הצהובה הזאת כמו בדי וי די אז חיברתי עם הכבר הצהוב של הדי וי די בין המחשב לטלויזיה ולא הצלחתי שיראו את המסך שלך המחשב בטלויזיה.. יש איזה דברים שאני צריך להגדיר במחשב או בטלויזיה? תודה רבה! אם לא מתאים לפה תעבירו בקשה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
חיפשתי להוריד את Firefox 2.0 וניסתי להוריד בעיברית אבל אין יש כבר 2.0 בכל השפות חוץ מעיברית!! http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html למה?
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
זהו השימוש הראשון שלי ב Firefox, הכול טוב ויפה, אך למה בדיוק הרקע האחורי של האתרים הוא ורוד ?, במעבר בין אתרים רואים זאת היטב. משהו נתקל בבעיה? תודה .
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי אני צריך תוסף או תוכנה כדי לשלוח מייל מתוזמן לפי תאריכים, כמו לימי הולדת לחברים וכו' מי שמכיר איך לעשות את זה או תוסף אשמח לשמוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לצריבה מהירה ונוחה מבחינת הממשק (לצריבת DVD) ואם אפשר נתיב להורדה אני אשמח מאוד.. תודה רבה..
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם התופעה הזאת היא יזומה ע"י מפתחי התוכנה על-מנת למנוע מהווירוס stration להמשיך לתקוף ? אם לא, מהו הפתרון, תודה!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנודע לDISKEEPER2007 : 1. כמה זמן לוקח ללכם לעשות איחוי? כי אצלי 24 שעות לא מספיק לעשות איחוי לכונן C שיש לו 30 גיגה ו 10 מהם פנויים. 2. הוא עושה איחוי אוטומטי אפילו כשלא דולק , אבל מסיבה כלשהיא הוא כל הזמן גונב לי מקום מהכונן C היה לי 10גיגה פנויים תוך יממה זה ירד ל7.5 גיגה, כשאני עושה CHKDSK אז המקום חוזר ואז תוך יממה נוספת התופעה שוב חוזרת על עצמה. ה DISKEEPER הזה ממש מוזר מישהו יכול להסביר לי את ההתנהגות הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכם. חשבתי האם יש דרך שנניח אני מתקין ווינדוס, אופיס, וכל מני תוכנות, ואז את כול ה HD אני מעתיק לדיסק DVD (לא יעלה על 4.7GB) עכשיו שאני יפרמט במקום להתקין תוכנה תוכנה, פשוט מריץ את הדיסק הזה ואז יש לי מחשב חדש, שצריך להכניס לו דרייברים וסריאלים לתוכנות. יש אפשרות כזו?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-