עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by תרנגול,

אני מחפש תוכנה שתהפוך קליק על גלגלת העכבר ללחיצה כפולה כמו בעכבר עם לחצן אצעי [שאיננו בעכבר שלי, רק גלגלת ושמאלי וימני]. מצאתי תוכנה קטנה בשם DUBLECLICK, אבל היא לא ממש פועלת היטב, האם למישהו יש מידע על תוכנה נוספת או פעולה בחלונות עצמה [XP] שיודעת לבצע זאת? בתודה מראש אילן

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  2. יש לי מקלדת של GENIUS לא זוכר ממש את הדגם, בכל מקרה יש עליה לחצני מדיה[קדימה ,אחורה, עצור....] ובכל תוכנה מדיה שנתקלתי עד היום[מדיה מנקי,מדיה פלייר....] הם עבדו מעולה רק ב WINAMP הם לא עובדים... יש איזשהי דרך להגדיר אותפ או משהו שזה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  3. שלום, הצלמיות המופיעות לצד השעון נעלמות לסירוגין. אם אינני טועה קוראים לזה "אזור ההתרעות". כבר ניסתי לאפס את ההגדרות ולהשתמש ב- 'התאמה אישית של התרעות' אבל זה לא עזר. לדוגמא, הזימן של הרמקול לא תמיד מופיע/הצלמיתשל האנטי וירוס לא תמיד מוצגת וכו'. אודה לקבלת עזרה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by morx2,

כיצד ניתן לחתוך קטע מקובץ AVI או כל קובץ וידאו ?.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by eGore,

שלום! יש איזה סרטון mpg שאני מעוניין לחתוך ממנו כמה שניות מהסוף... איך אני עושה זאת עם Virtual Dub ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by er0101,

טוב לדעת למרות שלא בטוח לגבי שימושיות

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. Started by Nirbj,

אני מנסה להיכנס לשיחה בלייב צאט עם אנשים וכל פעם מפנים אותי למסך לבן ובו רשום שאני צריך להתקין תוכנה מיוחדת כדי להתחיל את השיחה. למישהו יש מושג על איזה תוכנה מדובר על מנת להפעיל את הלייב צאט ?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by barlevi321,

שלום לכם. רציתי לשאול איך אני מייבא ידנית מעודפים מה- ie8 ל- firefox. בתייקייה של המעודפים של ה- ie8 אני יודע איפה היא נמצאת ,אבל את ה- firefox אין לי מושג איפה התיקייה של המעודפים (סימניות) נמצא?? בתודה מראש בר לוי

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  9. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אפשר ללמוד maya ,אני מאוד מיתעניין בנושא הזה כל עזרה תתקבל בברכה אם אפשר אז עדיף פתרונות בחינם כמו אתרים מלמדים

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by intel suck,

אז ככה אני די רוצה להתחיל ללמוד להשתמש בתוכנות כמו פלאש ופוטושופ ניסיתי כבר פעם מדריכים ספרים וכו' אבל לא התקדמתי הרבה עם זה. אני מחפש קורסים שמלמדים בהם את השימוש בתוכנות האלו. האם יש קורסים כאלה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אחרי שנים של לימוד עצמי ואילתור בעריכת תמונות ע"י משחק חובבני וחיפוש מדריך לאפקטון ספציפי אני רוצה לעלות קצת רמה. מה לפי דעתכם הצורה הכי יעילה ללמוד פוטושופ מתקדם (מעבר להכנת חתימות אבל בגבול החודשים ולא שנים) ללא שיקולים כלכליים: קורס, ספר, מדריכי אינטרנט, דיסקים של הדגמות?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by Chura,

שלום אני מעוניין ללמוד עצמאית את התוכנה הנ"ל גם באמצעות ספר או באמצעות האינטרנט מישהו יכול להמליץ ?? תודה מראש וחג שמח, חן.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by intel suck,

אז ככה לפני הרבה שנים למדתי להשתמש בפלאש 4 בקורס היום כשיש כבר פלאש 8 וכל התכונות השתנו לא לדבר על זה שאני גם לא זוכר את כל התכונות של פלאש 4 אני רוצה לחזור להשתמש בתוכנה יש הצעות איך אני יכול ללמוד להשתמש בתוכנה בצורה טובה? מדריכים טובים מהאינטרנט ספרים מומלצים וכו' עדיף אפשרויות מהאינטרנט ואם אפשר שכל אחד יגיד איך הוא למד להשתמש בתוכנה תודה

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by +Eliran+,

מישהו מכיר אולי איזה מדריך שמלמד איך לעבוד עם האאוטלוק? אפילו משהו בסיסי ובעיקר איך אני מסנכרן איתו דברים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי שאלה אולי לא קשורה לפורום הזה ... יש איזשהו תואר בתחום הגרפיקה/עיצוב ? משהו שמקביל לתואר ראשון אוניברסיטאי ? אם כן מישהו יכול להמליץ על מכללה או לפחות מידע .. תודה !

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by nitro_6,

שלום, עוד מעט אני משתחרר מהצבא וחשבתי ללמוד אנימציה, הלכתי לכמה ימים פתוחים מכללות ורציתי לקבל מכם קצת מידע על המקצוע, על המכללות בארץ וגם על דברים כמו פוסט פרודקשן ואפטר פרודקשן. ואם צריך לדעת לצייר? אין לי שום ניסיון בדברים האלה או בתוכנות כמו photoshop,maya ודומיהם למורות שהן מותקנות לי על המחשב. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by misshila,

אני מתעניינת בלימודי תקשורת חזותית, ראיתי באתר של HIT שיש להם מסלול תואר ראשון בתקשורת חזותית אבל תהליך הקבלה הוא ארוך והייתי רוצה להרשם ללימודים כבר בשנה הקרובה. מישהו יודע אם לקורס עיצוב גרפי יש גם תנאי קבלה? האם כדאי "להתפשר" וללמוד לימודי תעודה? האם יש ביקוש בשוק לתקשורת חזותית? מהו השכר הממוצע? אשמח לקבל המלצות על הלימודים ועל תחום העיצוב.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by 2danimm,

שלום אני רוצה ללמוד ב- VFS בונקובר, קנדה. זה לתקופה של שנה והעלות היא 53K$ נראה לכם שיש אפשרות להשיג מילגה איכשהוא? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני רוצה להתקין לינוקס על הwindows בעזרת virtualbox או תוכנה אחרת. האבל שאני יוכל לגשת לקבצים דרך הסייר של הwindows למשל להתקין rutorrent על הלינוקס ולגשת לקבצים דרך הwindows

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by האיש הירוק,

אני רוצה תוכנה שיתוף קבצים טובה אבל {לא אימיול לא קזה} בעברית ובלי כונן ווירטאלי דחוף ????

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם! אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להוריד eMule Fluxe שיגיד לי בבקשה בתודה!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מדריך להורדת שירים מהאיטיונס לגירסה האחרונה ששחררה אפל שהי 1.1.5 למערכת הפעלה של 64 סיביות או 32 סיביות. אודה למי שיכל לעזור לי. בתודה, אוהב מחשבים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. הייתה לי בעיה באקספלורר ולכן התקנתי אותו מחדש. מאז לינקים באאוטלוק אקספרס (6) לא עובדים. הם מסומנים כלינקים אבל כשאני לוחץ לא קורה כלום. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  24. משום מה לינקים חיצוניים(מתוכנות אחרות) לא נפתחים לי בFF למרות שהגדרתי אותו כדפדפן ברירת המחדל, למשל כל מיני לינקים בקבצי עזרה מתוכנות שונות מעדיפים להפתח במקסתון אצלי ולא בFF תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  25. באקספלורר 7 לא מוצא פתרון

• 0 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.