תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לוח אם מאיביי לפני הרבה זמן, בעיקרון הלוח עובד כלומר נדלק ומעלה את ההודעות הרגילות, חיברתי לו כרטיס מסך שעובד היטב, ובקר כוננים , כמו בימים הטובים של פעם הבעיה היא שלא משנה מה שאני מנסה לעשות, וגם הוא מג'ומפר כראוי, כלומר יש לו 8DIP של מפסקים שמכוונים כמו שצריך (בדקתי באנטרנט) , הלוח מכוון להעלות את המערכת הפעלה מכונן A, הוא מסרב להעלות את דיסקט BOOT שברשותי, הכנתי את הדסקט בוט של דוס 5 , מצאתי אתר באינטרנט שיש שם יצירת תקליטוני אתחול לכל מיני מערכות הפעלה, גם ניסיון אתחול של דיסקט בוט דוס 6 לא עובד, למען הסר ספק הדיסקט תקין ונבדק במחשב אחר שם הוא מעלה את המחשב כראוי, אבל בXT אני מקבל הודעה INSERT SYSTEM DISK IN DRIVE A AND PRESS ANY KEY יש לציין שהתקלי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנראה דרייברים אבל אני לא מצליח למצוא את הדרייברים בשום אתר מישהו יכול לכוון אותי? מחשב חדש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קיבלתי אתמול לוח אם + מעבד k8ns - 939 + amd 64 3000 כשאני נכנס לתוכנות כמו EVEREST ו AIDA 32 הוא רושם לי בלוח אם unknown מה לעשות? היתקנתי דרייברים והכל ואפילו הורדתי את כל הדרייברים הכי חדשים מהאתר של GIGABYTE מה כדאי לי לעשות? וד"א את הצ'יפסט הוא מזהה הוא רושם לי N-FORCE 3 ULTRA
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני חם על איזה לוח גרפי בשביל ציור... ישדבר כזה אבל בטווח של עד 550-600 ש''ח? מצאתי את זה והוא נראה לי מתאים אבל ממש קטן.. ועוד משהו.. זה נוח לעבוד עם משטח שאתה בעצם לא רואה מה את מצייר, אלה צריך כל הזמן להסכל על המסך? http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=3297
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להוריד דרייבר לכרטיס הרשת המובנה Realtek RTL8168/8111 לויסטה 64 ביט ? (לוח האם Giga Byte GA-MA74GM-S2N) ניסיתי באתר של realtek אבל פשוט אי אפשר להוריד, התקשורת מתנתקת כל הזמן (רק מול האתר שלהם)
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי לפי תכנת סנדרה הבנתי שיש לי לוח אם של חברה בשם jetway פירמטתי את המחשב והייתי צריך להתקין כרטיס קול חיפשתי באינטרנט אתר של החברה הזו ולא מצאתי. כרטיס הקול שלי הוא מובנה. מה עושים? בנוסף יש לי שאלה נוספת אני רואה לפעמים שם שם כרטיס קול בשם רילטק זה מה שנראה לי השם של הכרטיס שלי.. מצד שני שמעתי שאם הכרטיס שלי הוא מובנה על לוח האם אז אני אמור להוריד דריברים אליו מהחברה של הלוח אם ולא מחברת רילטק. מה עושים? בנוסף יש לי בקשה קצת פחות קשורה לכותרת.. מישהו אולי מכיר או יודע איך אני יכול לארגן לעצמי מאגר של המון המון דריברים לכל מחשב כמעט והחומרה שלו? הורדתי דיסק עם 2500 דריברים אבל אני לא יודע איך משתשים בזה כי הכל שם נראה מבולגן ואני לא יודע איזה דריבר שייך למה.. תוד…
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום! אני לומד עכשיו גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדומה) ואני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני זול (בסביבות 300 שקל). האם שווה בכלל לקנות ממחיר כזה, או שהאיכות במחיר הזה לא טובה ועדיף לא לקנות? ואם כן, איזה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את האופיס החדש ולצערי, אני לא מצליח לראות לוח שנה עם הימים בעברית (ראשון שני שלישי וכו'..) עד היום באופיס הישנים לא הייתה עם זה בעיה אבל עם הגרסה של 2007 אני לא מצליח ואשמח לקבל את עזרתכם בעניין. אם למישהו יש פתרון ויכול להדריך אותי או להראות לפחות תצלום מסך שזה קיים, אודה לו מאוד! תודה מראש טומי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם יש למישהו קובץ ICAL ללוח שנה עם חגים יהודים ומועדים של מדינת ישראל? כל הקבצים שאני מוצא הם בפורמט שלא תומך בתקן ICAL... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, התקנתי Win7-32 על לוח Intel DH67CL חדש. הורדתי מאתר אינטל את הדרייברים האחרונים ובינהם את הדרייבר של הכרטיס הגרפי - GFX_Vista32_Win7_32_8.15.10.2279_PV. התקנה שלו יצרה בעיה חדשה - מספר דקות לאחר ההתקנה, התצוגה מתעוותת לגמרי (פסים אנכיים בכל מקום) והמחשב קופא. ריסט מוביל לאותה תקלה, מספר דקות לאחר שווינדוס עולה. ניסיתי להסיר את הדרייבר והבעיה נעלמת (המחשב רץ 5-6 שעות ברצף בלי שום בעיה). באתר של אינטל לא מצאתי גרסה ישנה יותר של הדרייבר - וכרגע אני תקוע עם רזולוציה נמוכה מאוד. מה אפשר לעשות? איפה אפשר למצוא דרייבר ישן יותר (בתקווה שהוא לא יעשה את אותה בעיה)? תודה! עריכה: הוספתי תמונה של התופעה:
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחיל קצת לעבוד על PHOTOSHOP או כול תוכנת ציור אחרת , תמיד היה לי תחביב של לצייר ככה ורציתי לעשות ככה ציורים ועבודות במחשב , ניסיתי עם העכבר אבל זה מאוד לא נוח , חשבתי אולי לקנות אחד מהדברים האלה - מה אתם אומרים ? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-ElectronicBoard&orderby=price תודה
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לוינדוס מדיה פלייאר אין אפשרות להפעיל את הדיוידי מכיוון שחל איסור על הפעלת הדיסק באזור שלך בעולם.עלייך להשיג דיסק המיועד לאזור הגאוגרפי שלך...מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
import java.util.Scanner; public class Numbers { public static void main (String[]args){ Scanner scan = new Scanner (System.in); System.out.println("Enter the old Katalog Number"); int I=0; while(I<10) { I+=1; int old = scan.nextInt(); System.out.println("The old Katalog Number is " +old + " The new Katalog Number is " +newKatalogNumber(old)); } } private static int newKatalogNumber(int o) { int right = o%10; int C=10,left=o, nkn=0; while(left>=10) { left = o/10…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום השאלות שלי הם 1. מישהו יכול להזכיר לי מה הם הקיצורי דרך בשביל עכבר במקלדת ולא החמש פעמים שיפט 2.האם יש תוכנה שאני יכול לצרוב איזה data disc ויהיה לו aotorun ולמי שלא יודע מה זה זה אומר שאני ייכניס את הדיסק התוכנה תתחיל לפעול בלי שאני ייעשה משהו 3.האם יש תוכנה שמראה את הדרייברים שלך ונותנת לך את ההורדות המעודכונות שלהם? אשמח עם ייענו לי על השאלות בברכה איתי
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיה יש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטי הבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנה נגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפש ולוקח לו שנה לעלות חוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נורא ניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלום אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בבסיס מחשב נישא של איזה בכיר. המחשב התקלקל (אני לא בטוח מה קרה לו אבל אסור לי לפתוח בגלל חוזה אחזקה עם חברה אזרחית). אני צריך לגבות את כל המידע משם ולפרמט את הדיסק הקשיח. אין למחשב מערכת הפעלה. אני צריך להעביר את המידע דרך דוס. אין לי איך להשיג הרד דיסק חיצוני LPT. הבנתי שאפשר עם NORTON GHOST ליצור IMAGE דרך USB אם מפעילים את התוכנה בשני המחשבים ואחר כך עם GHOST EXPLORER רואים את נכנסים לקובץ ומעתיקים את מה שרוצים משם. אין לי כבל USB מוצלב להשיג. אז ככה אני צריך או מדריך להצלבת כבל USB או דרך אחרת להעביר את המידע משם. יש לי צורב חיצוני USB אם אפשר לצרוב איתו בדוס זה גם יעבוד תודה מראש DEMULTI
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הLCD שלי שיהיה לי עוד מסך חוץ מהמסך של המחשב, ואני לא יודע איך עושים את זה בויסטה 64BIT. תודה
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חבר שלי סיים להכין את הסרט שלו בmovie maker וכשהוא בא לשמור אותו אז יש את השגיאה הבאה ! יש לו מספיק מקום על המחשב פנוי (50 gb) וכל הקבצים שהוא השתמש בהם נמצאים באותו מקום אם זה קשור לתהליכים אז הנה תמונה של התהליכים ! http://img372.imageshack.us/img372/9253/bla4pz.jpg
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
בתוך ה- Ipod יש כל מיני פלייליסטים מוכנים. כשאני מחבר אותו למחשב (לא מחשב האם שבו הוגדרו הפלייליסטים), איך אני מציג את הפלייליסיטים על אותו מחשב על-מנת לשנות\להוסיף\למחוק שירים מתוך הפלייליסט? במחשב האם זו לא בעיה, כי שם הכל מוגדר. איך במחשב ציבורי אחר עם התוכנה זה אפשרי? תודה רבה וערב מצויין
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה הזו אבל נראה לי שכן... אז ככה בעבודה נתקלתי בתופעה מוזרה שבזמן שאני עובד על תוכנה מסויימת כגון הנהלת חשבונות אינטגרל או אקסל ככה סתם לפתע בעת לחיצה על מקש ENTER במקום לעבור לשורה הבאה הוא פותח לי חלון של אקספלורר... ושוב ושוב כל לחיצה של ENTER גורמת לפתיחה של עוד חלון.איתחלתי את המחשב חזרתי לאחור בשחזור מערכת בדקתי וירוסים אבל דבר לא נתגלה ו/או לא עזר שאר התוכנות עובדות כרגיל וניתן לגלוש באינטרנט כרגיל.אין סימן לתוכנת ריגול או משהו דומה ודף הבית לא השתנה.מה גורם לאקספלורר להפתח? אני משתמש ב- WIN XP PRO HEBREW OFFICE 2003 NOD32 ANTI VIRUS WINFAX INTEGRAL - הנהלת חשבונות EXPLORER 6 אנא עזרתכם מה זה יכול להיות?????..זה מ…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שכל פעם שאני לוחץ קליק ימני בעכבר עולה לי הwindows installer ומתחיל לבלבל לי את המוח "preparing to install"... סתם כל פעם משהו אחר גם כשאני עושה "העתק הדבק" אני מקבל את אותה בעיה עם הwindows installer מה עושים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן, אני גולש מדיי פעם באתרים של קליפים/מוזיקה וכאלה וה-IDM מוריד אוטומטית,אם אני מסרב להוריד הקליפ לא עולה פשוט אני רוצה לחסום את יוטיוב לדוגמא,שה-IDM לא ידע להוריד ממנו איך שאני נכנס אלא אם ביקשתי קיימת אופציה שכזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נמאס לי. אני כותב המון דברים, וממש אין לי חשק שלכל אחד תהיה גישה לדברים האלה. אני לא מעוניין להתחיל להגדיר משתמשים על WIN7, כי זה מעצבן ומטופש להחליף משתמשים ותהיתי -איך אני יכול לחסום תיקייה ע"י הגדרת סיסמא? יש דרך לעשות את זה דרך מע' ההפעלה? או דרך תוכנה כלשהי? אודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני עובר מדף אינטרנט אחד לדף אינטרנט אחר אין לי אפשרות לחזור לדף הקודם ע"י לחיצה על לחצן Back - מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-