תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בפיירפוקס אבל אני רוצה למחוק\לבטל את הsearch history באקספלורר 6. תודה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מניח שהשאלה אותה אני מציג כאן, כבר נשאלה כאן בעבר, ובכל זאת בכמה חיפושים שערכתי (מילות מפתח - 'מדיה', 'הקלטה', 'streaming'..), לא נמצאו תוצאות. האם קיימת תוכנה המאפשרת להקליט לדיסק הקשיח מדיה זורמת? הכוונה היא לצליל מושמע מתחנות רדיו באמצעות נגן המדיה של חלונות. אם נושא זה נדון כאן לאחרונה, אנא הפנו אותי לשם. תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי 120 ממ שאני רוצה להאיט כי הוא עושה הרבה רעש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תגידו לי מה הכי טובה עם הרבה מבחר..
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
בוקר טוב . התקנתי אופיס 2007 , גרסה נסיונית , והתפריטים שם ... ואיזמיר , התפריטים ... האימה ... אומנם הוא אמור להיות יותר ידידותי וללמוד באיזה דברים אנחנו משתמשים יותר , אבל זה נראה כמו בקרת שליטה של 747 . קיימת איזושהי דרך להפוך את התפריטים למשהו פחות מסובך , שבני תמותה רגילים יוכלו לתפעל ? תודה , יאבל .
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הNFS החדש והוא מראה לי הודעה שאני צריך DX 0 או יותר ושאני מנסה להתקין NFL הוא מראה לי שאני צריך DX 9.0b או יותר ואצלי מותקן DX 9.0C וזה יוצא לי מההתקנה בשתיהם ואף פעם לא היה לי בעיה לתקין משחקים אני עדכנתי את הדרייבר של הכ.מסך (6200TC 256MB) והוא אמר לי שהוא מעודכן כבר. אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי סימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ליד PnP BIOS Extension הוא אומר שאין לו אפשרות לאתחל את הדרייבר עבור ההתקן אולי זה קשור לזה שהתקנתי DAEMON TOOLS גירסה 4.6 ולחצתי לו אישור שהוא שאל אותי על משהו שקשור לSCSI. אם למשהו יש פתרון עבור בעיית הDX ועבור הPNP אני אשמח ואולי יש קשר בינהם. מצורף תמונה של הPNP ושל ההודעה שמופיעה לי בהתקנה של הNFS. [attachment deleted …
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מוריד הרבה סרטים מהאימיול עם סיומת WMV. האם ניתן להפעיל כאלה שצרכים רישיון?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
איך אפשר לשחזר את כל האנשים שנמחקו פתאום בלי שום סיבה?! תודה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול האם מישהו מכיר דפדפן טוב למחשב כף יד שיוכל להראות את האתרים בצורה טובה על המסך של המחשב? אינטרנט אקספלורר שמגיע עם WM2003 גם איטי וגם לא מראה טוב את האתר.... (המכשיר שלי הוא mio 168) תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
IV50 זה איזה קודק שדרוש להפעלה של סירטון מסויים שאני פשוט חייב לראות, והוא עולה איזה 13$ באתר החברה (אינדאו משהו...). רציתי לדעת אם יש קודק חילופי לזה שיאפשר לי לראות את הסירטון. תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
תראו בתמונה מה הארור שהוא נותן לי(לא חסמתי אותו בפיירוואל או משהו) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אצל חברי האופציה הזאת אינה פעילה לגבי כל אנשי הקשר שלו. בכרטיסיה "תיקיות שיתוף" (תחת "כלים">"אפשרויות") מצויינת הערה "המחשב שלך אינו תומך בתיקיות שיתוף" ! אין לו פיירוול במחשב. שיתוף תיקיות במחשב מופעל והוא מוגדר כמנהל מחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היה מותן לי במחש net limitter... הסרתי אותו ועכשיו ניסיתי להתקין שוב. כל פעם יש לי שגיאה שכאילו הנטלימיטר כבר מותקן במחשב... הסרתי אותו ! הוא לא מופיע בהוספה\והסרה, הוא לא מופיע בשום חיפוש שאני עושה במחשב וגם לא בערכים של הרגי'סטרי.. אז מה עושים? איפה ניתן לחפש אולי נשאר איזה רמז לתוכננה?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
-
מישהו מכירתוכנה המקליטה, עם מצלמת רשת רגילנ וגם קול.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מחפש עצות לכיצד לשפר את הביצועים במערכת עם 256 RAM בלבד שמריצה XP. אשמח גם לשמוע על תוכנות tweakאו כאלה שגם מנקות זבל מהרגיסטרי וכו'. אודה גם אם מישהו יוכל להגיד לי מה המצב המיטבי של הPAGE FILE במקרה כזה. להגדיל... להקטין? כרגע הוא עומד על 672MB. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שאפשר דרכה לצרוב דיסקים מקורים של DVD (כמו בסיפריית וידאו) . תודה מראש. אוקיי.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי 7800GT עם הדריברים 77.77 הורדתי את הדריברים החדשים והוא מקפיץ לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה http://img156.imageshack.us/my.php?image=228bs4.jpg מה יכולה ליהיות בעיה??
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה להכין טראקים אני מחשפ תוכנה טובה עם הרבה מבחר.. יש הצעות משהו..?
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב וחדש ברצוני לבדוק האם החומרה שקניתי אכן תואמת למה שהזמנתי.. בEVEREST (למרות שזו הגרסה המעודכנת ביותר) משום מה מציג לי UNKNOWN של מעבד ולוח אם..מדוע? ניסיתי להוריד CPUZ ואכן זיהה לי מעבד של E6300 ולוח אם GA-945P...
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לסבא שלי בעיה עם אופיס. הוא קנה אופיס מקורי (OFFICE PRO EDITION 2003) ויש לו בעיה אחרי כמה ימים שהוא התקין את האופיס והאופיס עבד כמו שצריך קפצה לו הודעה של אימות האופיס דרך הטלפון או האינטרנט אז כנראה סבא שלי יצא מזה וכעבור כמה שבועות המחשב לא עולה. כאשר המחשב מנסה לעלות אז אז יש הודעה NO SINGAL (משהו כזה) ואז המחשב עושה ריסט. אז הוא נכנס במצב בטוח וכאשר הוא נכנס לאופיס (WORD) קפצה לו עוד פעם ההודעה והוא הכניס את הסידיקי ואז היה רשום לו שהאימות הושלם בהצלחה (משהו כזה ) אבל זה לא עזר עדיין אי אפשר להיכנס במצב רגיל . אז ניסיתי למחוק את אופיס דרך מצב בטוח ולא היה אפשר, ניסיתי לשחזר מערכת וגם זה לא עבד. מה אתם חושבים שצריך לעשות??? הכל אצלו מקורי (אופיס והווינד…
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה ואני מנסה להקליט בעזרתו תוכניות אבל כל פעם הקובץ שנוצר יוצא בratio לא נכון, התמונה נראית "מחוצה". בצפייה בזמן אמת אין את הבעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי חברה לפני שעתיים דיברתי עם חבר שלי ופתאום הMSN התנתק. מאז אני יכול להכנס לMSN כמו תמיד אבל כשאני פותח שיחה איתו המסנג'ר נתקע ו''לא מגיב''. הבעיה היא שזה קורה רק איתו (אחרי שדיברתי איתו והMSN התנתק). ניסיתי להתקין מחדש,לא עזר. ניסיתי למחוק אותו מהרשימה ולהוסיף וגם לא עזר. למישהו יש פתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה לאחרונה: אני לא רואה את חלון המבזקים ב-YNET. החלון קיים אך שום דבר לא מופיע שם. אבקש את עזרתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-