תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! כמו שכבר אמרתי, יש לי קובץ MKV והמרתי אותו עם התוכנה mkv2vob, שהמירה אותו לקובץ MPG. לאחר שאני פותח אותו הסרט רץ בסדר אבל אין קול בכל הנגנים שניסיתי . אני בטוח שיש לי את כל הדריברים הדרושים, והמרתי כבר כמה פעמים עם התוכנה הזאת וזה יצא בסדר... מה הבעיה? דרך אגב - אם יש למישהו תוכנה שמדביקה תרגום וממירה את הקובץ לAVI או MPG במהירות (שעה +-) אני ממש אשמח לשמוע ... תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לפרסם את זה אז פתחתי את זה פה... תעבירו אם צריך... אז ככה, יש לי שלושה קובץ MPG שאני רוצה לקודד ל AVI בדחיסת XVID. לאחרש שקודדתי אותו ל AVI בדחיסת XVID, אני מגלה שיש דיליי בין הסאונד לתמונה בקובץ. הפתרון לבעיה זו אמור להיות פשוט לכאורה אם הדיליי היה קבוע. אך אצלי בתחילת הקובץ אין דיליי כלל והפער בין הקול לתמונה נפתח ככל שהזמן עובר. ניסיתי אינספור שיטות דחיסה לווידאו ולאודיו, אך כלום לא עוזר. בחיפושי בגוגל מצאתי נושאים שעוזרים לפתור בעיות עם דיליי קבוע, מה שלי אין. אשמח שלמוע הצעות לפתרון או הפניה להודעה בפורום מחו"ל שם הייתה אותה הבעיה והיא נפתרה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אתמול לאחר שהפעלתי תוכנת אנטי וירוס במחשב,הרבה דברים נמחקו לי,ויש דברים שהפסיקו לפעול. ניסיתי לעשות שחזור מערכת,אבל השחזור תמיד מודיע לי,שזה בלתי הפיך להחזיר את מה שהיה לפני הפעלת האנטי וירוס. השאלה היא האם יש תוכנת שחזור מערכת יותר טובה ממייקרוספט שיכולה לשחזר את המערכת למצבה הקודם? אני מדבר גם על תוכנה בתשלום.זה מאוד חשוב. בתודה שי
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המחשב עושה רסטרים כל הזמן למישהוא יש מושג איפה יושב קובץ ההתקנה של הפאצ בויסטה 32 ביט? ניסיתי תיקון קבצים+startup repair מהבוט-לא עזר כמו כן באותו מחשב מותקן גם xp שעובד בצורה תקינה ללא בעיות duall boot כך שיש לי גישה למחיצה של הויסטה(ברשותי גם erd,minipe תודה נ.ב-שחזור מערכת אינו פעיל
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי AVG, אני רואה שמשהו ממלא לי את הזיכרון (ראה תמונה מצורפת), וזאת למרות שאין כל תהליך (גם לא של AVG) שנראה שצורך כל כך הרבה זיכרון ברשימת התהליכים של מנהל המשימות. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, מכיוון שאני חדש בתחום ה-PC, אני לומד כרגע טכנאי PC, אז העזתי לשאול אותכם ת'שאלה: לאחר שהתקנתי ווינדוס חדש, איזה תוכנות אתם ממליצים לי להשים. (אני מדבר על ווינדוס ללקוח, לא לי פרטית) כמה שפחות, ומס' תוכנות שלדעתכם מאוד חשובות להתקנה! ובבקשה רק תעלו גם סיקורים קצרים הודות התוכנות שאתם ממליצים עליהם. מי שיוכל לעזור תודה רבה, אמיל. *למנהלים: ראיתי כבר את אשכול תוכניות מומלצות, מכיוון שיש שם כל-כך הרבה, רציתי לדעת מס' תוכנות ברמה גבוהה שחשוב להתקין על מחשב ללקוח לאחר התקנת ווינדוס חדש.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום. יש לי כ''מ GeForce 6800GT מותקן על לוח אם MSI K8N Neo2 Platinum NF3. פירמטתי לאחרונה, ולאחר ההתקנה של הדרייבר (רשמי ואחרון מהאתר של נווידיה), עולה הלוגו של ווינדוס, ואז המסך נהיה שחר. ריסט מסדר את הבעיה. המחשב עובד רגיל ב- safe mode, ואם אני מסיר את הדרייבר, הוא עובד רגיל גם במצב רגיל. יש לציין שכבר התקנתי את הדרייברים ללוח אם, והביוס מעודכן, וגם ניסיתי להתקין את הדרייברים ב- safe mode. שום דבר לא עזר. תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד IMB SL300. לאחר התקנת UAA ולאחר מכן הדרייבר של הכרטיס קול, עדיין יש סימן שאלה בDevice Manager: "Audio Device On High Definition Audio Bus". למרות זאת יש קול במחשב אבל הדבר הזה קצת מציק, אולי עכשיו הכל בסדר אבל מי יודע למה זה עלול להפריע בעתיד.. נסיתי שוב את התהליך של התקנת UAA ולאחריו כרטיס קול, עם ביצוע אתחולים למחשב כמובן, עדיין לא עוזר. יש למישהו רעיונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הדרייבר האחרון של ati שהוא 10.10a וזה שינה לי את הצבע של ה-Chrome לוורוד. איך אני מחזיר זאת(לצבע הכחול)? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.10.2010 בשעה 00:51:55 מישהו?[br]פורסם בתאריך: 27.10.2010 בשעה 21:12:31מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך שאני נכנס למחשב שלי אני רואה איה חמישה - שישה כוננים,אני מתכוון לכוננים זמניים כאלו כמו של USB FASH. איך אני מעלים אותם ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
היי! אני מאוד מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא סלחו לי! אני לוכד חומר אנלוגי ממצלמת וידאו עם תוכנת פינקל סטודיו 9. העניין הוא שלאחר שלכדתי ווקידדתי את החומר לפורמט DVD צרבתי אותו אך הקול ב-DVD הביתי מאוד חלש מה העניין? אולי במהלך הלכידה הייתי צריך לשים את לחצן הווליום בתוכנה על פול?או בבקרת עוצמה להרים את ה-LINE IN תסייעו לי בבקשה. (לידיה כללית בזמן לכידת הוידאו מהי העוצמה שאני צריך לשים?) המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים התקנתי את הגרסה החינמית של התוכנה avast וביצעתי איתה סריקת וירוסים והתוכנה לא מצאה שום דבר. לאחר שהוספתי סריקה ב PUP(לא יודע מזה) פתאום התוכנה מצאה 5 וירוסים(מצורפת תמונה). מחקתי את הוירוסים ולאחר בחינה נוספת של הקבצים שנמצאו ולאחר שהמחשב הפך להיות איטי יותר (אולי בגלל התוכנה?), אני דואג שאולי מחקתי קבצי מערכת חשובים. השאלה שלי היא האם מחקתי קבצים חשובים או וירוסים? ואם מחקתי קבצי מערכת, מה כדאי לעשות כדי לתקן את הבעיה? מצטער על ההסבר הקצר והלא מפורט אך אין באפשרותי לפרט יותר כרגע. תודה *המחשב הוא מחשב גיימרים (4 ליבות וכו') והוינדוס הוא ויסטה 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הלוח של גיגהביט GA-K8N Ultra-9 עם מעבד דואל קור, והעסק נראה מהיר כמו מטוסי קטן נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת עם עדכוני הצ'יפסט של של הלוח (אני מעדכן תחת WINXP SP2). http://www.giga-byte.com/Download/Download.asp?FileExtName=exe&DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Driver/driver_chipset_nvidia_nf4 לאחר העדכון של הצ'יפסט, ה XP פשוט לא עולה והוא מסמן לי שחסר קובץ pci.sys ושאפעיל repair של XP (דרך דיסק של XP). מישהו מכיר את הבעיה? כשהתקנתי את עדכוני הצ'יפסט מהדיסק שקיבלתי עם הלוח, הוא יוצר לי לאחר ה BOOT שתי אפשרויות כאילו שיש לי שתי מערכות הפעלה (ואי אפשר למחוק את האפשרות השנייה מהאפשרויות של המחשב שלי. היא פשוט לא שם). עזרה בבקשה. אני על סף ייאוש.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב, ורציתי להתקין את babylon, ההתקנה עבדה "חלק" אבל ברגע שניסיתי לפעול את התוכנ העצמה קיבלתי את השגיאה :"babylon content server - initialization error (-3" לא הבנתי בכללל מה הבעיה.....ניסיתי כמה גירסאות, והבעיה חוזרת בכולם.... תודה מראש install (למי שלא הבין את השגיאה אז הינה תמונה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, היו לי תבניות בוורד של מדבקות שהייתי פותח את הקובת וורד אז הייתי יכול להדפיס מדבקות. החלפתי מחשב (חדש) וכשאני פותח את הקובץ עם וורד עם המדבקות אז הקובץ נפתח אבל ללא תבניות של המדבקות וממש אין לי חשק/כח לבנות מדבקות חדשות. 1.האם ניתן לגבות את המדבקות מהמחשב הישן לחדש ? קרי,ייצוא/יבוא או גיבוי/שחזור. 2.האם זה עניין של הגדרות בתוך הוורד ? אני עובד עם גרסת 2007.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לאחר פירמוט או עידכון הווינדוס אין לי שום התקנה בהוספה/הסרה של תוכניות אפילו לא הInternet Explorer מישהו מוכן לעזור לי? כי יש לי הרבה התקנות במחשב אבל אין לי את הUninstall שלהם בהוספה/הסרה של תוכניות
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. אתמול פרמטתי את המחשב ומשום מה הדיסקים של הדריברים לא רוצים לפעול . הכנסתי גם דיסקים שונים והם עבדו יופי . מה יכול לגרום לבעיה ? ד"א הלוח אם הוא Gigabyte GA-K8NMF-9. תודה. מהוא יוכל להביא לי הורדה של ה Utility Disc ? או משהוא בסגנון ? (ניסיתי את הדיסקים על מחשב אחר והם פעלו ) מערכת ההפעלה היא XP SP3.
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הי לכולם, פרמטתי את המחשב ולמיטב ידיעתי התקנתי את כל מה שנחוץ. אבל בכל זאת האתר YouTube נתקע כל הזמן בין טעינה לטעינה. הערות: זה לא משנה באיזה דפדפן בכרום או באקספלורר אני מריץ. התקנתי flash, java וניקיתי את הcach. סגרתי את כל התוספים בכרום וזה לא שינה כלום. זה גם לא משנה באיזה איכות אני מריץ את הסרטונים שם. לפני הפרמוט זה עבד טוב. תודה מראש על העזרה!!!
-
שלום רב, פרמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי XP... לאחר התקנת מספר דרייברים נשארו לי עדיין כמה דרייברים עם סימני שאלה... ואין לי מושג איך לעבור את זה בשלום... מחשב נייד/נייח: נייד סוג מערכת ההפעלה(כולל קצב הביט שלה) : windows XP home edition ישן יחסית אז אני מאמין ש32... תמונה של המקרה : אין לי כי אני לא יכול לצלם את המסך... אבל להלן פירוט של הדרייברים הלא מזוהים: בקרי Ethernet בקר לאחסון בנפח גדול בקר רשת התקן שמע באפיק High Definition Audio תודה מראש לעוזרים, שגיא
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הייתה נפילת מתח בחצות. כשהמחשב עלה חזרה, הפעלתי את אימיול 0.29 שלי וכל ההורדות מקגוריות הורדות נעלמו. כשנכנסתי לתיקיית TEMP כל הקבצים נשארו שם- כ4 ג'יגה. ניסיתי להפעיל גירסה שונה של אימיול וכלום לא עזר, ניסיתי לשנות את מיקום התיקייה וכלום לא עזר. אני לא יודע מה לעשות, יש לי שם המון קבצים חשובים ואני לא רוצה לאבד שעות של הורדה. האם יש דרך לגרום להורדות להיות פעילות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסנג'ר שלי עבד חופשי בלי דאגות הרבה מאוד זמן... בזמן האחרון כל הזמן קפצה הודעה שיש לשדרג אותו לגירסא חדשה יותר, בסוף יום אחד התעצבנתי והחלטתי שאני לוחץ על זה.. התקנתי את הגירסא החדשה ומאז המסנג'ר הרבה יותר איטי.. לעיתים בקושי זז ומספר פעמים גם נתקע לגמרי. הרשימה שלי במסנג'ר דיי ארוכה ועמוסה ואפילו לעבור ברשימה לוקח לאט.. יש פיתרונות מיוחדים?? ולא משהו כמו להסיר ולהתקין מחדש... כל ההסטוריה תימחק וכל זה..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהדיסק ששכפלתי אליו אי אפשר לעלות את המערכת, רק מדיסק המקור. הדיסק תקין וכל הקבצים עברו יפה מה יכולה להיות הסיבה? רשום לי disk boot failure insert system disk bla bla bla תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מאמין (ומאוד מקווה) שלא מדובר כאן בבעיית חומרה כי במערכות הפעלה אחרות הכל עובד בסדר. זה קורה כל פעם שאני עושה Restart, ולפעמים גם כשאני עושה Shutdown אבל בעיקר Restart ואני לא מבין אחרי מה זה התחיל, לא זכור לי ששיניתי משהו במחשב חוץ מעדכונים אוטומטיים. ומה זה CLASSPNP.SYS מה הוא רוצה ממני? מפרט המחשב מערכת: Win7 Pro 32 לוח: Asus P5K-E מעבד: Q6600 @ 2.4 כ.מסך Nvidia 9500GT כ.קול: RME 9632 PCI
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיפטר ממנו. בצד שמאל יש לו 6 כפתורים. באמצע 6 חלונות רשימה. ומשמאל חלון חיפוש. הצילו SOS
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב אז כפי שהכותרת אומרת... בזמן האחרון, כשאני צורב דיסק במחשב (משתמש בנרו, גרסה אחרונה), אז בזמן הצריבה, הכל נהיה איטי, העכבר קופץ, ה-WinAMP מקרטע כאילו שיש עליו עומס... והתיקיות נפתחות לאט והכל זז לאט כאילו המחשב עמוס... פעם בזמן צריבה יכלתי לעשות הכל... לשמוע שירים, קליפים, סרטים... בלי שום הפרעה... הצורב שלי הוא Yamaha 10*16*40 אני משתמש ב-WinXP Corp SP1 ובגרסה האחרונה של נרו (אני חושב 10.28) אשמח אם תוכלו לעזור לי ולו במציאת קצה חוט לפתרון הבעיה. תודה וסופשבוע שקט, אורן.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-