תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לוג של hujackthis : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:01:41, on 19/11/2006 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\pavsrv51.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Antivirus 2007\AVENGINE.EXE C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda…
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה על המחשב ובסיום הסריקה לאחר 15 דקות לערך לא נימצאו וירוסים אבל קיבלתי את ההודעה הבאה. ]4] file cant be opendd it may be in use by another applicatiom or operating system האם צריך להתייחס לזה כבעיה? ואם כן מה עשיתי לא נכון במהלך ההתקנה. יש לי ff 2.0 אנגלית. תודה. יש עצות?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
בלשונית החיפוש באימיול שלי האפשרות "חפש עם יוניקוד" חסומה ובגלל זה כל התוצאות חיפוש בעברית מופיעים בג'יבריש יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת חוץ מלעבור לאימיול אחר?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
-
שלום ניסיתי להפעיל איזה שהוא משחק והשתמשתי באיזשהי תוכנה(לא זוכר את שמה) וזה לא עבדת לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב הדימון טולס אומר לי שהוא לא יכון ליצור כונן מדומה ניסיתי גם את ה אלכוהול וגם הוא לא עבד... אותה שגיאה.... מי שהוא יודע איך לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה, היום בבוקר רציתי ליצור מחיצה של 50 ג'יגה מכונן C. אז השתמשתי בתוכנה Partition Magic בשביל ליצור אותה (המחיצה). ואז קבעתי את כל הפרטים ולחצתי על "apply" בשביל ליצור מחיצה, המחשב נכבה ועלה והתחיל ליצור את המחיצה, ראיתי שזה לקח מלא זמן אז הלכתי לאיזה שעה. כשחזרתי הווינדוס כל הזמן ניסה לעלות אבל לא הצליח וניסיתי לעשות "Last good known config..." אבל זה גם לא הצליח. זה קורה אחרי שיש את הסמל של WIN XP ואז מאתחל את עצמו. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לחצי פעמיים חיכיתי כמה דקות והוא לא רוצה להיפתח.... מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי אתר שבו כתוב את זה Internet Security מה זה ומה אני עושה?
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
אני רוצה תוכנה שתדע לפתוח קצבי RAR אבל לפי תור כאילו אם יש לי כמה תיקיות שמכילות קצבי RAR שאני אוכל לקבוע לאן לפתוח כל קובץ ואז היא תתחיל לפתוח ולא יהיה צורך לשבת מול המחשב וכל פעם לפתוח קובץ ולחכות שיפתח כדי לעבור לבא בתור
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי ברוב התוכנות אפשר לקבוע לאן הן יוציאו Sound, אני אסביר. אני משתמש גם באוזניות (USB) וגם בכרטיס קול. אני רוצה לקבוע ל iTunes שיוציא את ה Sound לכרטיס קול ולא לאוזניות. איפה נמצאת ההגדרה הזו??
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
שלום, קורה לי (פתאום) שהאקספלור לא טוען את העמוד שאני מבקש ואני לא מצליח להיכנס לאתרים. פרטים נוספים: * גירסת דפדפן 6.0 * בוצעה סריקה של קבצי ספייוור עם שתי תוכנות מעודכנות והמחשב נקי (לא נמצא כלום). * הגדרות האבטחה על ברירת מחדל (ניסיתי אף על פחות מכך, על LOW) * פיירוול של ZONE ALARM * אנטי וירוס של נורטון (רק אנטי וירוס ולא INTERNET SECURITY ) 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. אלי ישנו דפדפן שלא עושה שימוש במנוע של האקספלור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך R9800Pro. אני רוצה לחבר אותו ל-TV ונמאס לי מה-CATALIST הכבד הזה של ATI. יש אפשרות לחבר ל-TV בלעדיו?
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבצע עבורי את הפעולה המתוארת.. אשמח אם מישהו ימליץ לי על תוכנה שמסוגלת לעשות את זה, מרוב התוכנות בשוק אני לא יודע מהי התוכנה האופטימלית, ולא רוצה לקנות סתם תוכנה ולאחר מכן לגלות שהיא עושה רק "חצי" עבודה... תודה רבה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שהופכת מצגת של PPT לסרט , עם סאונד. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הייתה לי הורדה באזוראוס ואחרי שעשיתי שחזור מערכת ההורדה נעלמה זה ממש מבאס כי אני לא רוצה לאבד את ההורדה הזאת בגלל שזה היה כבר 6 מתוך 8 ג'יגה. יש למישהו פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להריץ emule על 2 מחשבים ברשת ביתית. על פי ההגדרות הראשוניות בתוך ה- emule צריך לפתוח מספר פורטים ברואטר/פיירוול, ביניהם פורטים שלא רשומים כמו 4661. האם כאשר אני משנה למשל ל - 5662 - tcp ו - 5672 - udp יש להגדיר עדיין את 4661 או שזה אוטומטית 5661. בתוך ה - emule ב - servers מצד ימין רשום 4661 מתחת ל - disconnect, אי אפשר לשנות ולשמור, מב זה אומר ? האם צריך לשנות בתוך ה - source code פורטים שלא ניתן לשלוט עליהם דרת התוכנה ? האם שני המחשבים עלולים לגשת לשני פורטים זהים ואז הראוטר יעביר רק לאחד מהם ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
כרגע אני מקבל את הדף רק במרכז ה FF בגודל רגיל... אני גם רוצה להגדיל את הפונטים אני ממש לא רואה כלום כי הוא על רזולוציה של 1650
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן כולם יש לי צורב DVD ואני רוצה לעשות צריבה לדיסק משחק מדיסק לדיסק איך אני עושה את זה מבלי שיהיה לי עוד כונן..?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
האם יש אחד ש"מתלבש" על הדפדפן? (אני משתמש ב-FIREFOX) תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לניהול ולכידת מצלמות במעגל סגור. לא מחפש יותר מידי אפשרויות, לכידת וידאו\קול הקלטה בתזוזה תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הבנתי שזה בעצם האנטי וירוס של kasparsy , השאלה היא אם מישהו יודע אם זה גם מגן בזמן אמת מפני התקנה של תוכנות זדוניות מאתרים שונים באינטרנט? כמו כן , איך התוכנת אנטי וירוס של mcafee? ואיך ה norton internet security? איזה תוכנה הכי טובה מהתוכנות שציינתי?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-