עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איזה חבילת מקודדים יותר טובה? klmcodec102 או Cole2k.Media.-.Codec.Pack.V6.0.5 הklmcodec102 לקוחה מפה http://www.maddog.us/forum/forum_posts.asp?TID=652&PN=1

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by schwartsa,

שלום, אשמח לדעת כיצד ניתן להתקין ולהפעיל במקביל את שני הדפדפנים (חוץ מ- VMWARE). תודה,

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  3. Started by shon,

אהלן! אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה כשאני גורר פונקציית חיסור. נראה לי שזה בגלל הגודל הפיזי של התאים עצמם, או שזה מגוחך? דחוף ביותר! תודה! [attachment deleted by admin]

4. Started by zvkel,

מחפש תוכנה שמורידה אתרים פשוטים (15-20 דפים) אני צריך לגבות את האתר של החברה שאני עובד בה.... ומאחר לאף אחד כאן אין מושג איך בכלל העלו את האתר נראה לי שזו האופציה הכי מהירה כרגע

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by Omerole,

אני רוצה להתקין את התוכנה,וכל פעם שהוא מגיע לשלב של ההורדה הוא נתקע ולא מגיב יותר.. אני עובד על ויסטה,ובאתר של מיקרוסופט כתוב שהוא עובד תחת ויסטה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by Eden 6600,

שלום אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות על סרט וידאו (XviD לצורך העניין) מישהו יודע איפה יש לינקים להורדה של תוכנה כזאת או שם שלה? תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. בהמשך לדיון מפורט שהתקיים כאן בנושא , http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210546.0 הריני לבשר (למרות שבטח כולם כבר יודעים ), שיצאה גירסה חדשה לפלאגאין שפתרה את בעיית העיברית המחורבשת שהייתה בגירסה הקודמת. כמו שנאמר בת'רד הקודם , התוסף הזה מבטיח הרים וגבעות , ומקיים !! מומלץ. קישור להורדתימו : http://www.lyricsplugin.com/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by bilbo,

איזו גירסה של nero עובדת על 64bit ואיזו גירסה של nero מומלצת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by wooper,

היי לפעמים שאני נכנס לאתרים ורואה סרטים אז הם נתקעים כמה פעמים וטוענים את הסרט (buffering) במה זה תלוי? יש לי מהירות אינטרנט 1.5 והעלה 256

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

פיתאום שמתי לב למהירות הורדה נמוכה ב µTorrent אני שם לב שבחלק התחתון של חלון התוכנה כתוב לי שקצב ההורדה מוגבל, למה זה? פעם ראשונה שאני מבחין בדבר כזה אוי איזה דביל אני, כניראה שבלי כוונה הגבלתי את מהירות ההעלאה וזה מה שגרם להגבלה אפשר לנעול... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by The Dom,

המממ לפני בערך כחצי שנה-שנה חבר הזמין לי מחשב (בתקופה שיצא 7800GT) ואני לא מבין כלום במחשבים ואני רוצה לבדוק מה המפרט שלי. אני יודע שיש תוכנות באתר והורדתי אותם, אבל אני רוצה לעשות מפרט מסודר ואין לי מושג מה בא קודם . (מעבד, לוח אם ) בבקשה תעזרו לי! תודה מראש (אהה יש לי RIGHTMARK MEMORY ANALYZER וCPU-Z)

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי זמן רב קניתי ב DVD את הסרט של הדלתות בחו"ל ממיטב כספי העניין הוא שאין לסרט תרגום כמובן בעיברית חבר שלח לי את התרגום שיצא לסרט בעיברית ופשוט ניסיתי להדביק את הכתוביות מה שלא צלח אז פשוט גיביתי את הסרט על המחשב בתור קובץ AVI ואיזה פלא התרגום עולה בסנכרון מעולה הבעיה שלי היא שהקובץ של התרגום הינו 2 חלקים כיצד אני מאחד את הקובף ליחידה אחת? עכשיו תגידו לי בטח תוריד את ווב סאב וכאלה העניין הוא שאני צריך הדרכה כיצד לעשות זאת בתודה מראש אני מקווה שהנושא אינו נכנס לקטגוריית הווארז

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה קטעי וידאו עם VARIABLE FRAMERATE ואני רוצה לחתוך כמה דקות מכל אחד [פשוט למחוק], אבל VDUBMOD לא תומך בVFR... ואני לא מכיר שום כלי שכן. -ג'ו

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  14. Started by ex_,

היי אני מנסה לעשות UNINSTALL למשחק SPLINTER CELL-CHAOS THEORY ומקבל הודעת שגיאה, כל מה שניסיתי לא עובד ואין אפשרות להתקין את המשחק שוב ואז לנסות כפי שמופיע בצילום מסך: *דיסק מקורי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  15. Started by RJ1,

זו הבעיה: מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  16. בעיה בליצור את הכונן עצמו לא ל עשות M [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  17. כשאני צורב סרטים בצורת DIVX (זאת אומרת סרט+כתובית באותו שם...) אני צורב בצריבת DATA... האם יש אפשרות להכין תפריט לסרט? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  18. חיברתי HD למחשב חדש כדי להציל חומר והוא לא נותן לי להכנס לתיקית Administrator הוא אומר לי שהגישה נדחתה,אולי בגלל שיש לי סיסמא לAdministrator???(אני זוכר תסיסמא) איך אני יכול להכנס לתיקיה?? תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. הממ.. טוב אז ככה.. יש לי מסרטת וידאו ישנה של סוני ובקיצור אני רוצה לחבר אותה לכרטיס טלויזיה שקניתי היום... עכשיו בכרטיס יש את החיבור הצהוב אבל שאני מחבר אליו תחיבור הצהוב של המצלמה זה לא קולט לי כלום,ואם אני מעביר בתוכנה למצד של S video שומעים רק סאונד ולא רואים תמונה כי זה מכוון לחיבור אס וידאו.. מה אפשר לעשות עם זה? איך אפשר לחבר תמסרטה ואיך אני יכול לדגום סרטים בלי הרבה סיבוכים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם! אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להוריד eMule Fluxe שיגיד לי בבקשה בתודה!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. ועוד שאלה אני יכול להעביר סרטים מווידאו למחשב דרך כרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת xp כרגע יש לי כונן של מאקסטור 120 ג'יגה הוא מחולק לשלושה קוננים c d e אני יודע שאם אני רוצה לפרמט את סי אני מעיף את כל הקבצים החשובים לדי ואי וככה הם נשמרים עכשיו השאלה שלי כזו נגיד שעכשיו אני רוצה להתקין במחשב את הווינדוס ויסטה האם הקבצים עדיין ישמרו? האם הפירמוט וההתקנה הם באותו נוהל רגיל ולא צריך לפרמט גם את די ואי אלא רק את סי?... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

קורא לי מלא פעמים כשאני גולש: דף לבן וצריך ללחות אלף פעם F5 עד שהאתר יעלה / יראה שהוא בכלל חושב לעלות והשני מן ארור כזה עדיף פשוט שתראו בתמונות אה עוד משהו לפעמים אני נגיד לוחץ על איזה כפתור ולא קורה כלום. למשל קרה לי הרגע בעת שליחת ההודעה סיימתי לכתוב ואני לוחץ על "שלח תגובה" ולא קורה כלום.. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by megahertz88,

יש לי תמונה, שרטוט שחבר שלי צייר על נייר וסרק למחשב. הציור הוא בשחור והוא על רקע לבן. יש לרקע כמה הפרעות קלות מהסריקה (טיפה נקודות שחורות מלכלוכים). אני רוצה לצבוע את הרקע לצבע אחר, ולא הצלחתי לעשות את זה עם ה"דלי צבע". הצורה המצויירת היא חלולה ואני גם רוצה לצבוע בתוכה, איך אפשר לעשות זאת? (מצטערת אם התשובה טריוואלית אבל גם לא מצאתי לא בHelp ולא בחיפוש) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים