תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מקודד סרטים בKSVCD ואני לא מצליח להפעיל את הסרט עם DirectShow... אני חייב אותו לשם הצמדת הכתובית....
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
ישי לי בעיה עם ה- Remote Administration בתוכנת NetLimiter 2.0.9.1 אני לא מצליח להתחבר אל המחשב השני . אני מקבל הודעת: "Access Denied" . בשני המחשבים מותקנת התוכנה. (מערכת הפעלה Windows XP ). וידאתי את כתובת ה- IP של המחשב השני ואת הסיסמה, הגדרתי את ה firewall בהתאם וגם ניסיתי לסגור אותו לחלוטין. שום דבר לא עוזר. מישהו מכיר את התוכנה ונתקל בבעיה הזו ? מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי תיקיה של משחק שפתחתי עם הדמון טולס ואני רוצה למחוק אותה כי המשחק לא עבד.. והתיקיה לא רוצה להמחק! מה אני יכול לעשות? הווינדוז אומר לי שיש תוכנית שמשתמשת בזה אבל יצאתי מהכל אפשר לעשות משהו עם זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות! אני צריך לקשר איזה BUTTON בflash לכתובת באינטרנט... איך אני עושה את זה? תודה לעזורים =)
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה virtual pc 2004 ולאחר מיכן התקנתי את windows xp ויש לי 2 בעיות 1) הוא לא מקבל את דיסק התוכנה של לוח האם שלי ולא נותן לי להתקין 2) בגלל בעיה זו ווינדוס לבד זיהה את כרטיס הרשת שלי בתור intel וכרטיס הרשת שלי הוא nvidia בכלל וכשרציתי להתקין את הדרייבר מהדיסק של לוח האם הוא פשוט לא מצא דרייבר מתאים מתוך הדיסק אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש קובי
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Bitspirit ואני מוריד נגיד סרטטט והוא שוקל 750 מגה אז אני משאיר אותו בלילה והוא מוריד לי 950 מגה והוא מופיע לי באחוזים על 56 אחוזזז ואני לא יכול לפתוח את הקבמצים של הסרטטטט מישהוא נתקל בבעיה המוזרה הזאת? או אולי יודע מה לעשות? תדה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לדעת כיצד אני רואה דרך תוכנה את החלקים שיש במחשב כלומר אומרים שיש לי מעבד כזה זיכרון כזה אני רוצה לדעת איך אני מגיע במחשב ולראות את זיהויי החלקים תודה
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
תראו.. פתחתי כונן חדש ב-Partition Magic... עכשיו אני רוצה לפרמט (את C)...אם אני יפרמט את C (איפה שהפרטישן מג'יק מותקן) הכונן ימחק ? או ישאר? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
משהוא מכיר תוכנה שתאפשר לי להוציא מהוידיאו רק חלק שאני צריך
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום .. חבר שלי קנה מחשב חדש ויש לו בעייה בSPEEDFAN לי יש כמעט אותו מחשברק המארז והלוח שונים.. הבעייה שלחבר שלי הSPEEDFAN מראה רק את הטמפרתורה של הדיסקשייח וזהו... לעומת זה אצלי היא מראה את הכל... תראו בתמונות.. SPEEDFAN אצלי SPEEDFAN אצל חבר שלי פרטי המחשב של חבר שלי
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אם KASPESKY 6.0303 הכל היה סבבה אבל אם החדש )6.1.404 אי אפשר לראות תמונות באתרים!!! זה כולל את HWZONE אני מתכוון לזה שלא רואים את התמונות\פרסומות הזזות... בבקשה עזרו לי :'(
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה VirtualDub והיא פעלה סבבה (עד עכשיו השתמשתי בקודק של Divx ) רציתי לשדרג ולהוסיף עוד כמה קודקים אז התקנתי K-Lite Codec Pack ועכשיו כל פעם שאני בא לעבוד עם סרט זה כותב לי שגיאה : מה לעשות ? תודה לעוזרים !!! :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום עד היום התוכנה עבדה מצויין והכל טוב היום שבאתי מבית הספר היא אמרה לי את זה וכל כמה זמן היא אומרת את זה http://img470.imageshack.us/my.php?image=untitledvf3.jpg מה עושיםםם תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל סרט במחשב או קובץ וידיאו המחשב מאתחל את עצמו ... הורדתי את המקודדים K-LITE 4.80 וזה עדיין ככה ... למישהו יש מושג מהי הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את האופיס 2007 וראיתי בהתקנה שהוא דורש בערך 2 גי'גה כעיקרון יש לי בכונן C רק 2 וחצי גי'גה פנויים בכל זאת התקנתי את האופיס הכול טוב ויפה הלכתי לספרייה שלו וראיתי שהוא שוקל רק 700 מגה אז למה זה לקח לי 2 גי'גה וראיתי שלאחר ההתקנה של האופיס הוא יצר לי בכונן C תיקייה בשם MSOCache מוסתרת ושניכנסתי לתוכה ראיתי קבצי התקנה של האופיס 2007 מה זה התיקיה הזאת? האם אני יכול למחוק את התיקייה? ולמה היא משמשת? היא שוקלת בערך 500 מגה. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני משתגע התקנתי את התוכנה ואני מנסה להפעיל סרטים ב DVD והיא כאילו אדישה , אני לוחץ פליי לא קורה שום דבר מוסיף קבצים מהתיקייה של ה DVD , לחיצה כפולה , לא קורה כלום , שוב לוחץ פליי ולא קורה כלום מישהו יודע מה הקטע שלה ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
שלום קודם כל אם הנושא הזה לא חוקי אז תנעלו את האשכול. יש לי בבית משחק (NFS:C לצורך העניין) על דיסק DVD. עכשיו אני רוצה לעשות לו גיבוי על DVD אחר, השאלה איך? ניסיתי להעתיק את התוכן שבדיסק לתיקיה במחשב אבל זה לא הצליח. יש למישהו רעיון איך אני עושה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום לשאלה שלי. אני מנסה לקחת שני עמודות שבכל אחת 31 שורות, ולבצע פעולת חיסור בין שני תאים בכל שורה, התאים הם שעות, ולא מצליח כלומר אם בעמודה A2 יש לי את הערך 3:30 ובעמודה B2 יש את הערך 17:30 אני רוצה פונקציה שתיתן לי בעמודה C2 את הערך 12. שזה בעצם פעולת החיסור בין השעות. האם למישהו יש מושג ויכול לעזור לי,בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה\אתר, שימצאו לי את פרטי השיר. אני אכניס קטע קצר מאיזה שיר שאני מחפש את שמו, והמקור(תוכנה\אתר) יתן לי את פרטי האומן והשיר. עם תשלום או בלי תשלום, אני מוכן לכל דבר שמתקרב לזה. אני אודה לכל תגובה בעניין.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לנהל מערכת משימות ואירועים. רצוי שתהיה פשוטה ויעילה. אולי אתם מכירים תוכנה כזאת שתוכל להציג את המידע ישירות על הdesktop (כלומר על ה- wallpaper)?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
us robotics 0766 8028844 מצאתי ב driver-guide אך הקובץ פגום מקור נוסף?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
חבר'ה... הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות לניווט שטח יש למחשבי כף יד? מומלץ למערכת WM2005... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אוקיי, קודם אXP שלי בעברית, הFF באנגלית, באתרים מסוימים: 1. המספרים הפוכים, לדומגא: במקום 10, זה 01, במקופ 45, זה 54. 2. ההורדה איטית נהיית 3. הרבה אתרים אני צריך ללכת להגדרות ולרעננן לעברית את הדף, כי הוא נטען בג'בריש. 4. אני צריך המלצות לתוספים שימושיים, כי עברתי על הדיון של "התוספים שלכם", התקנתי כמה, והם ממש האייטו לי את המחשב. אני צריך ממש תוספים טובים. תודה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-