תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
פתאום אחרי הפסקת חשמל שהייתה לי פה שאני לוחץ על לינק בכפתור אמצעי בעכבר (פותח לי את הלינק בTAB חדש), אז עכשיו הוא הוסיף גם קפיצה לתחילת העמוד שאני נמצא בו וזה דיי מעצבן. למישהו יש מושג למה זה קורה? עריכה: עכשיו שמתי לב שזה כל פעם שאני לוחץ על המקש האמצעי בעכבר מקפיץ אותי לתחילת העמוד.. פתרון?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שממירה וידאו בפורמט AVI לפורמט המתאים לצפייה בנגן DVD? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי סורק של HP דגם 4400Cואני מחפש לו דרייבר ותוכנת סריקה כי הדיסק נהרס אז אם אפשר... (אם תביאו לי גם אחת שיודעת לזהות טקסט זה יהיה מעולה) תודה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום קודם כל אם הנושא הזה לא חוקי אז תנעלו את האשכול. יש לי בבית משחק (NFS:C לצורך העניין) על דיסק DVD. עכשיו אני רוצה לעשות לו גיבוי על DVD אחר, השאלה איך? ניסיתי להעתיק את התוכן שבדיסק לתיקיה במחשב אבל זה לא הצליח. יש למישהו רעיון איך אני עושה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לנהל מערכת משימות ואירועים. רצוי שתהיה פשוטה ויעילה. אולי אתם מכירים תוכנה כזאת שתוכל להציג את המידע ישירות על הdesktop (כלומר על ה- wallpaper)?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תהנו אחים שלי... http://www.deviantart.com/deviation/43424954/
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום , ה IE7 שלי לא מראה פלאש , התקנתי את התוכנה מחדש מהאתר של adobe ולמרות זאת , עדיין הוא לא מראה פלאש. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אנשים, אני לא כל כך סגורה על איך למחוק את ההיסטוריה של ה Auto fill, אבל משהו ספציפי ולא את כל מה שיש... HELP!!!!! :s05:
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את האופיס 2007 וראיתי בהתקנה שהוא דורש בערך 2 גי'גה כעיקרון יש לי בכונן C רק 2 וחצי גי'גה פנויים בכל זאת התקנתי את האופיס הכול טוב ויפה הלכתי לספרייה שלו וראיתי שהוא שוקל רק 700 מגה אז למה זה לקח לי 2 גי'גה וראיתי שלאחר ההתקנה של האופיס הוא יצר לי בכונן C תיקייה בשם MSOCache מוסתרת ושניכנסתי לתוכה ראיתי קבצי התקנה של האופיס 2007 מה זה התיקיה הזאת? האם אני יכול למחוק את התיקייה? ולמה היא משמשת? היא שוקלת בערך 500 מגה. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם עוד לא ראיתם ואם זה מעניין אתכם, היום גרסת MP1 של קספרסקי 6 יצאה רשמית. MP1 = Maintenance Pack 1 = אוסף תוספות, שינויים ותיקונים, בערך כמו Service Pack ל-Windows. בין הדברים החדשים שנוספו: * ההגנה הפרואקטיבית יודעת כעת שני דברים חדשים: 1. לתפוס Keyloggers 2. לתפוס DLL-ים שחודרים ל-Windows Task Manager (אחת הדרכים להסתיר תהליכים) 3. שופר המנגנון שמזהה ניסיונות גניבת מידע (גניסת סיסמאות וכד') - כעת עוברים את PC-Flank * Web Anti-Virus יודע כעת לסרוק גם תעבורה מוגנת (SSL) * שופרה ההגנה העצמית * המודול Anti-Banner יודע כעת לזהות בנרים גם בשיטות יוריסטיות (קודם היה רק לפי חתימות) * נוספה אפשרות להעתיק עדכונים לתיקיה לוקאלית על מנת לשתף אותם * נוספו אופציות נוחות…
-
- 36 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנת מחשבון מדעי לא צריך שטויות גראפיות, הכי פשוט וקל שאפשר
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים לאימיול ולicq בקספרסקי? יש לי ראוטר של msi והפורטים פתוחים בו...
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה Solid Edge v18, ושמתי לב שיצאה גירסה חדשה v19, מישהו יודע איזה הבדלים יש בין 18 ל-19 ? ועל איזה תוכנה בסיגנון Solid Edge אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה , ברגע שאחד המיילים הוא כבד (ברמה של כמה מגה) outlook מתחיל לקבל את המיילים ובאמצע הוא מפסיק ומתחיל מההתחלה. וככה הוא נכנס ללופ אין סופי שכל פעם הוא מקבל את אותם מיילים עד שהוא מגיע למייל ה"כבד" ואז מתחיל מההתחלה. זה לא נפסק עד שאני לא נכנס ישירות לאתר שלהם ומוחק את המייל ה"כבד". מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בזמן האחרון הWINAMP לא נכנס לי תמיד שאני נכנס אליו הוא אומר לי שיש שגיאה והוא צריך לסגור את הWINAMP
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אחרי שמקבלים ההודעה הזו: 29 All Slots Full, Added you to the main queue in position איך ניתן אחר כך לבדוק מה המקום הנוכחי בתור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אם אני מעביר הארד דיסק, 80 ג'יגה, שמחולק לשתי מחיצות למחשב חדש כהארדיסק נוסף, האם המחיצות יעלמו? האם אני יאבד מידע? ואם כבר, איך אני מחלק כונן למחיצות במחשב חדש?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת כיצד ניתן להתקין ולהפעיל במקביל את שני הדפדפנים (חוץ מ- VMWARE). תודה,
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמורידה אתרים פשוטים (15-20 דפים) אני צריך לגבות את האתר של החברה שאני עובד בה.... ומאחר לאף אחד כאן אין מושג איך בכלל העלו את האתר נראה לי שזו האופציה הכי מהירה כרגע
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
איזה חבילת מקודדים יותר טובה? klmcodec102 או Cole2k.Media.-.Codec.Pack.V6.0.5 הklmcodec102 לקוחה מפה http://www.maddog.us/forum/forum_posts.asp?TID=652&PN=1
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האלן ושלום לכולם קניתי מטיוזאראס משחק פפיה 2007 מקורי כשבאתי להתקין היה חסר לי דרייבר של ה6600 שלי אז הורדתי אותו מ nvidia.com אני מתקין שוב תמשחק המחשב מראה לי חלון שחור ומעיף אותי חזרה לה WIN עכשיו התקשרתי ודיברתי עם התמיכה של המשחק והבחור אמר לי להתקין DirectX חדש יותר את הגירסה האחרונה של ה9 עם מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הDirectX כי חיפשתי ולא מצאתי יש שם הרבה מאוד ואני לא יודע תמספרים שלהם תודה וסליחה על החפירה אני חדש פה :-X :-[
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות על סרט וידאו (XviD לצורך העניין) מישהו יודע איפה יש לינקים להורדה של תוכנה כזאת או שם שלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מנסה ליתוח תמונה משהו אז הוא כותב לי משהו דיסק משהו כזה לא יודע והוא חוזר על עצמו ככה ואני לא ידוע מה לעשות תעזרו לי http://img136.imageshack.us/my.php?image=untitledddddddddddjt5.jpg תודה לעוזרים הינה הלינק עכשיו תוקן
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בהמשך לדיון מפורט שהתקיים כאן בנושא , http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210546.0 הריני לבשר (למרות שבטח כולם כבר יודעים ), שיצאה גירסה חדשה לפלאגאין שפתרה את בעיית העיברית המחורבשת שהייתה בגירסה הקודמת. כמו שנאמר בת'רד הקודם , התוסף הזה מבטיח הרים וגבעות , ומקיים !! מומלץ. קישור להורדתימו : http://www.lyricsplugin.com/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-