עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה שמתי שאני צורב סרט שערכתי אם תרגום ל vcd אז הקול לא זז אם התמונה ביחד זה מאחר קצת אני צרבתי את הג'וב האיטלקי וזה מה שיצא ואני עשתי עוד כמה סרטים חדשים וזה אותו דבר למה זה ואיך אני יכול לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Netanel o_0,

למישהו יש המלצה לאיזה תוכנה לשמיעת שירים? כרגע אני משתמש בWINAMP... עם MP10 יש לי בעיות חוקיות. הייתי מת שיהיה אמארוק לWIN. יש משהו דומה? מה הכי מומלץ? תחפרו! :-P

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  3. Started by B@LENO,

שלום לכולם התקנתי את האופיס 2007 וראיתי בהתקנה שהוא דורש בערך 2 גי'גה כעיקרון יש לי בכונן C רק 2 וחצי גי'גה פנויים בכל זאת התקנתי את האופיס הכול טוב ויפה הלכתי לספרייה שלו וראיתי שהוא שוקל רק 700 מגה אז למה זה לקח לי 2 גי'גה וראיתי שלאחר ההתקנה של האופיס הוא יצר לי בכונן C תיקייה בשם MSOCache מוסתרת ושניכנסתי לתוכה ראיתי קבצי התקנה של האופיס 2007 מה זה התיקיה הזאת? האם אני יכול למחוק את התיקייה? ולמה היא משמשת? היא שוקלת בערך 500 מגה. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by venom2k6,

שלום יש לי בעייה עם סרטיים של 1080p ב xbmc יש לי קודקיים ו ב מדייה פלייר זה עובד חלק אבל אני רוצה לראות את הסרט ב xbmc יש קודקיים שאפשר להוריד ל xbmc?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש מדריך אייך להשתמש בתוכנה הזאת FreeRAM XP Pro ממליץ לכולם על התוכנה הזאת מי שירצה לינק שידבר איתי בפרטי

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by NaNdoS,

האם יש נגן DVD שמאפשר לראות סרט widescreen ב-fullscreen? יש לי powerDVD ולא מצאתי אפשרות כזאת... ???

7. Started by thecenter,

שלום לכולם. יש לי מחשב AMD עם מערכת XP SP2. התקנתי emule חדש והאייקון של הגירסה הקודמת לא מצא את התוכנה החדשה - ולכן עשיתי זאת באופן ידני. הלכתי לאייקון של התוכנה בתפריט התחל (ברשימת התוכנות מצד ימין למעלה, לא אלו שתחת ALL PROGRAMS), ושיניתי את היעד שלו (DESTINATIONS) לתוכנה החדשה. מאז - על אייקון שיש לי במחשב, בתפריט התחל ועל הדסקטופ, פותח את האימיול !! ניסיון RESTART וגם הסרה של התוכנה לא עזרו. המחשב למעשה משותק, אי אפשר להפעיל שום תוכנה. רעיונות למישהו ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי יש לי כרטיס FLYVIDEO וביצעתי איתו לכידה של קלטת החתונה של אחי, השתמשתי לצורך הלכידה בתוכנה WINDOWS MOVIE MAKER התוכנה אומנם ביצעה את הלכידה, ואפשר לומר שזה גם בוצע בצורה איכותית מאוד. אך אליה וקוץ בה, הלכידה בוצעה בפורמט של WMV. ואני רוצה לערוך את זה. VIRTUAL DUB לא יודע להתמודד עם הפורמט הזה. אני צריך לחתוך כמה קטעים, ובסוף להמיר את הקובץ או ל XVID/DIVX. יתכן ובעתיד אני ארצה להמיר את זה לפורמט של DVD. אך כרגע זה לא רלוונטי כי אין לי צורב DVD. את ההמרה ל XVID ו DIVX אני יודע איך להעות. יש את התוכנה OSS VIDEO CONVERTOR, אך התוכנה מפסיקה לבצע את ההמרה ב 20 דקות האחרונות של הסרט, וזה מאוד מרגיז כי זה קרה פעמיים. מישהו מכיר תוכנת עריכה אחרת היודעת להתמודד עם קבצי וידאו ב…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ot,

כאלו ברמה של אולפן הקלטות מקצועי. אם אפשר כמובן שמות וקישורים (אם יש), ואיזו מהן מועדפת. תודה

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנת Voice chat שאני אוכל להשתמש בה מתי שאני משחק במולטיפלייר, אני מחפש משהו מהיר וטוב שיתאים למטרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  11. יש אתרי חדשות נגיד כמו YNET CALCALIST וכו' שיש בעמודים סרטונים והם פשוט טוענים אותם אוטומטית זה פשוט מציק מישהו יודע איך מפסיקים את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by FARKASH7,

פירמטתי מחשב ישן בבית והתקנתי עליו את המשחק המדובר בגירסת 1.6 כאשר אני מפעיל את המשחק מיד קופץ לי חלון שמודיע את ההודעה הבאה: The instruction at "0x5ed2aed8" refrenced memory at "0x00000564" , the memory could not be "read" . לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזו בעיה שנתקלו בה לא מעט אנשים, אבל לא הצלחתי להבין את הפתרון. המחשב מבוסס על כרטיס מסך רדאון 9600 ומערכת הפעלה XP PRO SP3, כולל דריוור עדכני לכרטיס המסך. תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. אם אני רוצה להוסיף את האיש ה201 הוא אומר לי שהסרבר נכשל בהוספה...אם אני מוחק מישהו מה200 ומוסיף את אותו אחד אז זה בסדר הוא מצליח להוסיף אותו לרשימה למלא נאשים שאני מכיר יש יותר מ200 אנשים באייסי איך הם יכולים ואני לא ? עריכה: הצלחתי..צריך להוסיף אותו לקבוצה אחרת.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני פותח קובץ מסוג daa? תודה

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. Started by 3d7,

שלום! אני מחפש תוכנות חינמיות וחוקיות שחושפות סיסמאות שנשמרות ב-Windows של תוכנות כמו Outlook Express, חיבור לאינטרנט, וכיו"ב. כמו-כן, אני מחפש גם תוכנות חינמיות וחוקיות שמציגות סיסמאות של אתרי אינטרנט שנשמרות במחשב. בעיקרון, אני רוצה שהתוכנה תציג לי רשימה של כל התוכנות והאתרים ששומרים סיסמאות במחשב שעליו היא רצה, וליד כל שם שהיא תציג את ה-User Name וה-Password. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by t_eliran,

רציתי להתעייץ אתכם לגביי תוכנות אבטחה (אנטיוירוס+פיירוול) מה לדעתכם התוכונות הכי טובות, תוכנה שהיא שתיהם ביחד כמו norton secuirty או פיירוול של חברה שונה מהאנטיוירוס זה לא משנה לי. היא צריכה להיות תוכנה מבחינת רמת האבטחה שלה (חוזק הפיירוול, איתור ומחיקת ווירוסים) וגם כמה "כוח" היא לוקחת מהמחשב ככה שהיא רצה בTESKBAR ובקושי מרגישים אותה. תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by pergola,

אני תמיד משתמש בbsplayer וmv2player אבל יש משהו שאני יכול לפתוח רק במדיה פלייר.. אז איך אפשר לשים כתוביות במדייה פלייר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני לא מצליח לשנות את האפשרות פתיחה שלי של השירים לreal player (תמונה בפנים) http://img164.imageshack.us/img164/3489/58548189jc9.jpg

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  19. שלום חברים, יש לי דיסק קשיח של מקסטור 250GB, השבוע עדכנתי עליו VISTA ויש לי הרגשה שכל הזמן הוא עובד ואין לי מושג למה. מישהו מכיר תוכנה טובה שיודעת לבדוק מה רץ ומה נכתב או נקרא כרגע מהדיסק? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by golla,

נגיד יש לי מספר תיקיות ואני רוצה לקבץ כל אחת בנפרד יש דרך לעשות את זה בפעולה אחת ? כלומר להגדיר לו שיקבץ את תיקייה מס 1 ואחרי שהוא מסיים שיעבור ל2 וככה הלאה ? במקום להיות צמוד למחשב ולחכות שהוא יסיים ואז להפעיל אותו על תיקייה חדשה...?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by bmw5,

חבר שלי יש לו בעיה נהיה לו 30 יום איך מבטלים את זה?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  22. קניתי לפני שבוע נגן mp3 חדש - Creative Zen V Plus 8GB. על המחשב שלי יש הרבה יותר מ-8 ג'יגה של מוסיקה, ואני רוצה בעצם להיות מסוגל לסנכרן רק חלק מהשירים עם הנגן בקלות. הייתי רוצה תוכנה שפשוט תציג לי את רשימת השירים שיש על המחשב שלי, וליד כל אחד יהיה מסומן אם הוא נמצא על הנגן או לא (וגם לתת לי את האפשרות לסמן איזה שירים אני רוצה להעביר מהמחשב לנגן ולהיפך, וכמובן לחשב את הגודל בהתאם). חוץ מזה, שתדע לעבוד עם playlists. יש חיה כזו?

23. Started by iyehuda,

איך אני מעביר קובץ של power point לשומר מסך כך שיופעל השומר מסך אני אראה תמונות מתחלפות

24. Started by Dr Hardware,

BSplayer היא תוכנת Media קלה ונוחה מאוד בסגנון MEDIA PLAYER שמנגנת כל כל סוגי הקבצים ( avi / mpg / asf / wmv / wav / mp3...) אבל בעיקר סרטי Divx\Xvid מעצבנים בעזרתה אפשר בקלות לטעון קובץ כתוביות ואפילו לכוון אותה למצב שאיך שתפתחו את הסרט הכתובית שלו תופיע.. (שמות זהים) הורדה: http://www.bsplayer.org/index.php?p=download&PHPSESSID=11afd5fc29c49949ec789ac494233d6d קיימת גרסאת פרו בתשלום התכונה העיקרית בפרו היא שאפשר לשחק עם הכתוביות, לשנות BITRATE וכו'... ברגיל אפשר רק לטעון, כמובן לשנות פונטים, מיקום וכל השטויות אבל לא BT RATE

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  25. היי, אני מתכנן להתקין את וינדוס 7. מעוניין לשמור את כל הסטוריית הליגשה/סיסמאות/Bookmarks, ולהעביר את הכל לפיירפוקס שאני אתקין הוינדוס החדש? יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה לכל העוזרים מראש.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.