עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... שמעתי מאיזה אחד בפורום שאפשר לערוך את קובץ ה-רום של עדכון הביוס ולהוסיף לו את האפשרות למתחים... הבן אדם לא עונה לי משום מה כבר שבועיים להודעות אז החלטתי לפנות אליכם... אם מיש'ו יודע איך לעשות את זה או באיזה תוכנה עושים את זה שיגיד לי בבקשה... תודה רבה לכל קהילת HWzone ולעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by TZuKi,

יש לי microsoft office 2000, וכל פעם שמפעילים את ה WORD בזמן האחרון אני מקבל הודעת שגיאה כזאתי: WORD גרם לשגיאה ב VBE6.DLL . אם הבעיה נמשכת נסה להפעיל את המחשב מהתחלה. לא עוזר. שיחזור מערכת לא עזר. זה די דחוף... יש עצות?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  3. אני רוצה למשל שהקיצור "ALT+F4" לא יעבוד במחשב מסויים, זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  4. איך אני עושה את זה? מדובר שהמסמך מספיק גדול כדי להכנס, ואני משתמש בגרסא 11 PC. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by -Tal-,

אהלן אני משתמש ב IE8 וגם ב FF מדי פעם. ב IE8 אפשר לקבוע את ה ZOOM לכמה שרוצים 75%, 100%, 125% וכן הלאה ב FF אני יודע שאפשר לשנות את ה ZOOM באמצעות ctrl ++ או ctrl ולשחק עם גלגלת העניין הוא שברגע שאני ממשיך לגלוש (עובר לעמוד אחר) , ה ZOOM חוזר למצב הרגיל. איך אפשר לקבוע לתמיד את ה ZOOM ?? תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by 1tanai,

מישהו יודע איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום... נגיד ואני מריץ שיר מספר א', אני מצפה מהנגן שברגע שא' יסתיים אז הוא יעביר לשיר מספר ב'. אבל אצלי, הווינמפ יעביר לשיר שהוא בכלל למעלה, או בסוף הרשימה. מה לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by puma,

אני רוצה להתקין את הכרטיס רשת אבל הדיסק של ההתקנה לא עובד אם מישהו יכול למצוא אותו ברשת בבקשה תביאו לי זה דחוף זה מה שרשום על הדיסק: 10/10mbps 32 - bit pci bus fast ethernet adapter drivers % setup program version:1001

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by slim_shady,

הנה, זה מה שהופיע עכשיו כשעשיתי ריסט. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by teddy85,

התכנתי openoffice על המק שלי אבל אני לא מצליח לכתוב בעברית אני חושב שהסיבה לכך היא ש - openoffice משתמש בתת תוכנה של מק בשם X11 והיא די מבודדת את openoffice מהמערכת הפעלה אז כשאני מחליף שפה במערכת הפעלה openoffice לא מגיב להחלפה הזו מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MasterDK,

שלום, יש לי TUNEUP UTILITIES והוא מציע לבצע כמה שינויים על מנת לייעל את המערכת, בין השיוניים שהוא מציע לעשות זה שינוי של כמה SERVICES ושינוי של פרטים בפרוטוקול ה TCP/IP (כגון MTU ו RWIN). האם התוכנה הזאתי מספיק אמינה? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  12. אני על וינדוס 7 64 ביט, וכשאני מנסה להכנס לאתר התוספים של פיירפוקס אני מקבל שגיאת התחברות. data irruption error

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  13. היי, לפעמים (כ 50%) מהפעמים שאני מדליק את המחשב אז רואים רק את התמונה של הדסקטופ והעכבר, אני יכול ללחוץ קליק ימני ולסמן קופסה בדסקטופ וגם ללחוץ על המקש השמאלי ולראות את התפריט אך לא יותר מזה. כדי להתגבר על הבעיה אני חייב לעשות ריסטרט, לפעמים גם כמה ריסטאקטים. אני חושב שזו בעית תוכנה ולא חומרה בגלל שבדיוק החנות החליפה לי זכרונות וכרטיס מסך כי הם היו בעיתיים, אז יותר סביר לדעתי שזו בעית תוכנה או במערכת ההפעלה. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by roei88,

על פעם שאני רוצה לעדכן את הנורטון צריך לצאת מהזון אלרם כי זה חוסם אותו למרות שאישרתי בprogram control יש איזה דרך שזה לא יחסום ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by chenc,

יש למישהו תוכנה להמליץ עליה לקריעת IFO לAVI, פרט לFlaskMPEG ולAutoGK? בתודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by ag43,

אני מעוניין שהOUTLOOK יטען אוטומטית עם עליית הWINDOWS, ישב בTRAY ויבדוק לי אוטומטית מיילים כל כמה זמן, איך אני מגדיר לו לעבוד ברקע?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by masterseeker,

יש לי בעיה יש לי 2 מחשבים ובשניהם יש לי חשבונות מייל אותו כתובת אבל הבעיה היא שאני רוצה לקבל את אותו המייל ב2 המחשבים איך אני עושה את זה שזה יפתח לי גם באחד וגם בשני תודה ...

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by Iko89,

פשוט כמו שכתוב בכותרת .. האם יש תוכנה הדומה לראדמין שתאפשר שליטה מלאה (בתוך הרשת הביתית) מחלונות 7 למק בוק פרו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mikiv,

היי אני עורך בפרימיר אלמנטס ונוכחתי לדעת שכמה שהמחשב שלי חזק לאחר עבודה ארוכה על פרויקט של וידאו של שעתיים וחצי כולל אפקטים של תיקוני צבע ומעברים זמן הרינדור שיקח לי לעשות בAVI UNCOMPRESSED הוא 50 דקות על כל 5 דקות בTIME LINE בכל מקרה יש לי רשת בבית עם 3 מחשבים ושמעתי על דבר שקוראים לו render farm חיפשתי מידע באינטרנט אבל כמעט ולא מצאתי כלום על render farm ב פרימיר חוץ מהודעה אחת שאמרה שזה מבוצע אבל לא הסבירה איך חוץ מזה שלושת המחשבים ברשת הם p4 3000gh 1000 ddr עם כרטיסי רשת של 100/10 ככה שיעזור לי המון ברינדור אם אני אוכל להשתמש בשלושת המחשבים במכה אחת האם משהו יכול לעזור לי בזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nore0,

איך עושים כזה דבר ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by pure perfection,

שלום ... אני רוצה שתעזרו לי למצוא תוכנה מסויימת , אני מקווה שיש אחת כזאת . אני אסביר בקצרה מה אני צריך מהתוכנה , יש לי מספר עסקים שאני רוצה לעשות להם פרסומת לתקופת זמן מסויימת , אני רוצה תוכנה שתסדר לי את לוח הזמנים , כלומר , שהתוכנה תודיע לי אחרי שהזמן שהוקצה לפרסומת הסתיים או משהו דומה לעניין הזה, כי אני לא רוצה לעבור על כל התאריכים .. אי אפשר לעשות זאת דרך האקסל?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by LIOR42,

הורדתי מאתר מסויים מסמך לקריאה בתבנית PDF רציתי לדעת איך אני קורא אותו כי כאשר אני מנסה לפתוח אותו מופיעים כל מיני מספרים

23. Started by warezon,

יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וברצוני להפעיל עליה virtual pc. ממה שנתקלתי באינטרנט יש את הxpmode שמאפשר מערכת אקס פי ןירטואלית. רציתי לדעת איך אני מתקין שאר מערכות הפעלה כמו סרבר לדוגמא...??? ממה שהספקתי לראות אין פה תוכנה בפני עצמה של וירטואל פיסי כמו שהיה לי עד עכשיו בויסטה אלא זה משו מובנה עם ה"אקספי מוד",בנוסף ברגע שניסיתי להוריד בנפרד Vpc ממיקרוסופט הייתה בעיה של תאימות.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.