עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם יש משהו שמציק לי כל הזמן, זה שאני לא יכול לסנכרן בפיירפוקס את כל הפרופיל שלי בצורה נוחה. אני יכול לסנכרן מועדפים וסיסמאות, אבל כל התוספים שלי, וכל ההגדרות שלי - לא באות איתי לכל מחשב שבו אני נמצא. לכבוד המעבר לפיירפוקס 4, מעבר שבמילא יכפה עליי לעשות התקנות והגדרות מחדש, כבר לנצל את ההזדמנות ולעבור להשתמש בגירסת portable של הדפדפן. אבל חוץ מכמה מילים ששמעתי בחלל האוויר פה ושם, אני לא ממש מבין מה זה אומר, ולא מצאתי מידע על זה באתר הרישמי של מוזילה. זאת בכלל גירסה רישמית או שמדובר על משהו לא רישמי? גיגול על זה הביא אותי לכל מיני אתרים כמו portableapps.com וזה לא מצא חן בעיניי כלכך כי לא מעניין אותי כל הדברים מסביב. מישהו פה משתמש ב-firefox portable ? האם יש הבדל מבחינת פו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eladbu,

אז ככה!מוזילה-פיירפוקס הגיעו ל1000000 הורדות ואני החלטתי אחרי שנה וחצי של שימוש במקסטון המאובזר להוריד את פיירפוקס לראות על מה המהומה! הקובץ ירד לאיטו כולי ציפיה!בטח ממשק וואוו אמרתי לעצמי! מה שהתגלה מול ענינ היה ממשק 2 שורות גג 3 לא ידידותי לא קריא חסר כל מעוף אסתטי!חסר כל סרגל נאה או משהו דומה לא עברו 5 דקות והסרתי את "השועל המכוער" במיוחד שהמקסטון פשוט נראה מעולה קל לתפעול כולל 99% המדברים שאני משתמש! אני יודע שיש פה כל כך הרבה חסידים של פייר פוקס! על מה המהומה!אולי לא הבנתי את הפואנטה של הפלא!

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by NaNdoS,

אחרי התקנת IE7 הטקסט במחשב הפך למתושתש. נראה מן אפקט החלקה (smooth) שרק עושה כאב ראש מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. Started by leibo9,

היי שלום לכולם אני מקווה שזה בסדר שאני שואל פה. אני מחפש מישהו שמבין טוב בפלאש ACTION SCRIP 3.0 וXML. יש לי פרוייקט להכין ואני צריך מישהו שיוכל לבנות לי אותו במהירות. הפרוייקט לא מסובך. אם יש פה מישהו שרוצה לעזור לי תמורת תשלום סמלי (סטודנט ) או שיש פה נשמה טובה שתעזור בחינם אני מאד אשמח לשמוע. אפשר ליצור איתי קשר דרך פה או במייל : leibo9@walla.co.il תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Meshigne,

שלום,לאחר אינסופר נסיונות כושלים להוריד תוכנות להמרת וידיאו ולגלות את שהן מגבילות אותי בכל צעד שאני עושה,אני פונה אליכם בבקשה נואשת לעזרה במציאת תוכנת המרת וידיאו לאייפוד חינמית בלי מגבלות כאלה ואחרות.בבקשה תגידו לי שיש חיה כזאת.תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by alone66,

שלום רב החפלתי מסך ל LG1760R יש לי כרטיס מסך fx 5200 palit עכשיו שאני מתקין את הדרייברים לאחר שהווינדוס עולה מתקבל מסך שחור (אני צריך להכנס למצב בטוח ולמחוק את הדרייברים) איפה אני יכול למצוא דרייברים מתאימים שלא יעשו לי בעיות אני משתמש בחיבור DVI הבעיה היא כאשר אני מתקין את הדרייבר SM bus Controller הבנתי שזו בעיה יודע איך אני פותר אותה או שעדיף פשוט לא להתקין את sm bus.....ולהשאיר אותו כלה מזוהה כלומר סימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים תודה [br]פורסם בתאריך: 12.09.2007 בשעה 07:08:43 כלה= כלא

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by 10GaZ,

היה לי FF2 והורדתי FF3. אחרי התקנת FF3, ניסיתי לפתוח אותו, והוא פשוט לא נפתח. ניסיתי להסיר לחלוטין את FF2, כולל מידע אישי ולהתקין מחדש, והבעיה עדיין קיימת. מה עושים?

8. אוקיי לפני איזה שבוע נכנס לי cws למחשב. חשבתי שזה כלום כמו כל ספיי אחר שהעפתי אחרי סריקה של דקה בad-aware. אבל הדבר הזה חזר כל פעם ומהר. החלטתי שאולי הוא חוזר דרך המחשבים האחרים ברשת (הוא עושה כזה דבר בכלל?). אז הרצתי cwsshredder בשניהם ואכן שניהם היו נגועים. הרצתי סריקות אנטי וירוס ואד אוור וcws בשניהם, עדכנתי את הווינדואוז עם כל העדכוני אבטחה, וזהו. באחד מהם אני לא מצליח להתקין את הsp1 בגלל הודעה מוזרה שאומרת שקובץ בשם softkbd.dll נמצא בשימוש או פתוח ולכן ההתקנה לא יכולה להמשיך. כרגע המצב הוא ששני מחשבים מעודכנים לאחלוטין, ומחשב אחד מעודכן לחלוטין רק בלי sp1. הרצית את השרדר בשלושתם, סרקתי עם אד אוור ועם נורטון אנטי וירוס בשלושתם, הכל היהנקי, והייתי שמח. כל זה היה אתמול.…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  9. לאחר גיבוי המחשב אני רואה שהתוכנה פורסת את הגיבוי בקבצים דחוסים של כונן שלם שמגובה . השאלה היא במידה ומערכת ההפעלה לא עולה בכלל או אם אני רוצה לשכפל או לבצע שיחזור לכל מערכת ההפעלה מהגיבוי איך אני אמור לעשות את זה ? אם אני נכנס דרך ה BOOT 98 לתוכנת ה GHOST אני רואה שהיא בכלל לא תומכת בקבצים האלה .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הי, יש לי כמה סקרין שוטס של משחקים ישנים שאני רוצה להדפיס על חולצות.. איפה מומלץ? אני רוצה הדפסה איכותית.. תודה

11. Started by r0075,

רציתי לעדכן את הגירסה של ה Directx אצלי במחשב מהגירסה 8.1 ל-9.0 ובמהלך התקנת הקבצים ההתקנה נעצרת והוא רושם שצריך שיהיה לזה חתימת לוגו של מיקרוסופט ואז הוא סוגר את ההתקנה ואי-אפשר להתקין שום גירסא- מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  12. שלום, קיבלתי אתמול את ה ASRock ION 330 שהזמנתי מאיביי, המחשב עובד מעולה, אבל מכיוון שהקניה הייתה מבחור סיני ובגלל שאין יבוא רשמי של המחשב הייתי רוצה לשם שינוי לבדוק את רכיבי החומרה באופן יסודי, האם קיימת תוכנה מקצעוית ואיכותית(לא איכפת לי שתיהיה בתשלום) שבודקת לעומק את תקינות רכיבי החומרה של המחשב? אני אשמח מאוד להמלצות. בתודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by veron2007,

שלום! יש לי בעיה בצפיה במחשב(גם דרך הTV OUT) בסרטי 3D-תלת מימד-לא מצליח לראות סרטים בתלת מימד,ברשותי המשקפיים המתאימים לכך, אולם רואים את הסרטים ללא הפרדת הצבעים עם רקע כחול ואדום לדמויות. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. ולמה לשים לב ?? האם למישהו יש נסיון עם צריבת CDR 900 ואם כן האם יכול ורוצה לשתף את הפורום !!! אגב הצורב שלי הוא Ricoh Mp-7163A 32X16X10 תודה !!! :-/ ???

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by alextomin,

שלום אני צריך תוכנה פשוטה שיכולה לגזור חלקים משיר ולשמור אותו כקובץ נפרד. למשל: יש לי MP3 ארוך של שעה ויש שם שירים (הכל ביחד מבולגן) אני רוצה לגזור את השירים האלו ולשמור ב MP3. תודה.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by alon-ariel,

אהלן חברים.... אני די חדש בתחום פורום האתר... לפני זמן מה קניתי מצלמת אינטרנט ואיני מוצא את דיסק התוכנה שלה..מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה להורדה ושימוש??? אודה לתשובה במהרה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by WarNet,

היי כל פעם שאני יוצא ממנו אז הוא מתנתק לי מכל המשתמשים שלי בכל פורום. לדוג':פה. אם אני אסגור עכשיו את הדף הזה,אז הוא יתנתק לי מ-HWZONE. איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. שלום אני צריך תוכנה פרוקסי אני יסביר לכם את מה שאני צריך ואתם תוכלו לעזר לי אז ככה אני צריך תוכנה שתסתיר את האי פי האמיתי שלי אני חושב שקורים לזה פרוקסי אנונומי אני צריך תוכנה האם דריך תעזרו לי בבקשה! ((וחיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי))

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DOMMA,

אם למישהו יש תוכנה כזאת ......... אודה לו אם יגיד לי את שמה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by raiman1,

מישהו יכול להסביר לי מה זה??

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  21. Started by oriki9999,

שלום לכולם! אני משתמש בWIN7 וכאשר אני מנסה להעביר סרט מסויים (או לשנות את השם שלו\למחוק אותו) הוא מציג לי את הבעיה : "the action cannot be completed because the file is open in windows explorer" ולא מוחק\משנה שם\מעביר את הקובץ. מישהו נתקל בזה פעם\יודע איך לסדר את זה? בתודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by moonjib,

לפני כמה שנים או אפילו פחות ראיתי בכמה תוכניות: זומביט, call for help , screen saver ועוד. שמדברים על תחום תוכנות הדיבור-כתיבה. התוכנות עוזרות לך ב"כתיבת" מסמכים, אתה מדבר והמילים פשוט נכתבות. הדגש כמובן הוא על זומביט שם ראיתי כמה מפתחים עם תוכנה כזאת, שאמרו שהיא עדיין בגרסת בטא. גם עוד אמרו בתוכנית שהתחום יתפתח בשנים הבאות ובינתיים לא שמענו כלום (לפחות אני). אז מה קורה עם זה? יש תוכנות כאלה? וקצת הסבר על התוכנות האלה

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. שלום לכם. יש לי פוטושופ CS4 חוקי, כבר 4 שנים. המחשב הוא לנובו, נייד, מערכת הפעלה XP. פתאום מאתמול התוכנה לא מצליחה להפתח וקורסת בתהליך הפתיחה שלה, בזמן שהריבוע הכחול מופיע וטוען את התוכנה. אני ממש צריכה את התוכנה בשביל העבודה שלי, ואני ממש אשמח לדעת אם זאת בעיה מוכרת ומה עושים איתה. תודה!

24. טוב נתחיל ככה ישלי את ההודעה הזו NTLDR Is Missing כשאני אני מדליק את המחשב יש לי על ההארד דיסק WIN 2000 PRO מה שהורג אותי זה ככה במחשב שלי כשאני מחבר את ההארד דיסק כן עולה הWIN2000 ובמחשב השני כשאני מחבר את ההארד דיסק לא עולה ומופיעה הבעיה NTLDR Is Missing ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל דיסקט בכונןן!!) כולל לפרמט ולהתקין מחדש עדין אותו הדבר (רק לפעמים נעלמת ההודעה NTLDR Is Missing ומופיעה סמן לבן מהבהב) ניסיתי גם לעשות GHOST והעברתי את אותם כל הנתונים שכן מעלים WIN2000 במחשב לכונן אחר וגם מופיעה הודעה NTLDR Is Missing בבקשה צריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף

• 3 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.