עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Lioriiii,

שלום, האם יש לכם אולי אתרים לאימיול כמו שפעם היה את האתר LIONETWORK?האם ישנם אתרים כאלו גם בעברית וגם באנגלית! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by thebenjamin,

כל הזמן מוסיפים אותי אנשים ועם כל השיחה זהה.. הם מנסים לדחוף לי איזה אתר לשיחות וידאו.. שכנראה מכיל איזה וירוס או משהו.. השאלה איך אני נפטר מהם.. אם זה שהם מוסיפים אותי אומר שיש לי משהו שנדבק במחשב.. הנה דוגמא לשיחה: ? [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: hey *אומר/ת: who are you? how did you get to me? [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: i'm 21/f your a male right? * אומר/ת: i'm green [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: nice, I just got off work and finally got some time to relax which site did i msg you from again? * אומר/ת: wait.. i've turned red [email]rozannekeib95@hotmail.com[/email] אומר/ת: I know a way we can chat an…

3. איך שנאי מפעיל ישר יש את החלון המעצבן הזה לשלוח דוח לMICROSOFT.... זה סרט שאני ממש רוצה לראות ואחרי הרבה זמן זה סופסוף סיים וזה לא פועל =\ מה אני יכול לעשות כדי להפעיל את העניין הזה? המון תודה !!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ibenezra,

אני מחפש תוכנה בשם tsedit להפעלת שלט אלקטרוני ישן [שלט לדים]. זו תוכנה ישנה העובדת על dos אך אני לא מוצא זכר לה או למשהו דומה ברחבי האינטרנט. האם למישהו יש מושג? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by tzahi211,

הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! !

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by deadelus,

איך אני יכול לגרום למחשב לא להתנתק מהאינטרנט אחרי בערך שעתים ? יש לי yes wow 512 kbps ואני מוריד דברים ואחרי שאני הולך לבית ספר וכשאני חוזר הוא מנותק ! יש לי win xp home edition

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yehielio,

שלום איך אני יכול לבצע התקנה מחדש של דפדפן אקספלורר? תודה

8. Started by ag43,

יש לי את התוכנה (גירסה 9) ויש לי בעיה - כל פעם שאני מעתיק סרטים אז הם לא מופיעים תחת MOVIES או TV SHOWS וניתן למוצאם רק בRECENTLY ADDED. מדובר בסרטים שנוצרו ע"י VIDEORA. מישהו מכיר את הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  9. מעולם לא עשיתי גיבוי הגיע הזמן לעשות אשמח לכמה שיותר מידע ואפשרויות. תודה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by Loui1410,

יש לי המודם USB ADSL MODEM ALE 130 והדרייברים שהגיעו איתו בדיסק (באוגוסט 2003) יש בהם בעיה (אחרי ההתחברות לכמה שעות החייגן נתקע כשמנסים להתנתק מהרשת). לפני כחצי שנה הורדתי את הדרייברים החדשים וזה פתר את הבעיה. אבל השבוע עשיתי פורמט והתקנתי את הדרייברים של הדיסק והבעיה הנ"ל חזרה! מישהו ידוע מאיפה אפשר להשיג את הדרייברים החדשים של GlobespanVirata? שכחתי מאיפה הורדתי ואני לא מוצא... תודה!

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  11. אהלן, ברשותי מחשב חדש שרכשתי, אשר מותקנת בו מערכת הפעלה Microsoft Windows Vista. הלוח-אם הוא ASUS M2A-VM HDMI, בעל כרטיס PCIe עם יציאות לטלוויזיה (HDMI, S-Video, Video RCA, SPDIF) ועל הלוח עצמו יש יציאת DVI. הכרטיס מסך הוא ATI Readon Xpress 1250. הטלוויזיה מחוברת למחשב ע"י כבל RCA יחיד מהכרטיס הרחבה, ולאחר שהגדרתי (איכשהו) את הטלוויזיה ב Catalyst הזה שלהם, אני מקבל תמונה בשחור לבן - למרות שהפילטר מוגדר על PAL [ניסיתי את כולם, ממה שיש ברשימה - כולל לבחור Israel]. יש דרך לתקן את זה? תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  12. Started by davidcohen,

שלום ! הורדתי את גירסה 7.0.1.321 של קספרסקי אינטרנט סקיוריטי אבל שאני מנסה להתקין יש לי את השגיאה 1719... אני חושב שזה בגלל שיש לי את Windows XP64Bit... גם בגירסה 6.0.0.300 היה לי את אותה הודעת שיגאה אבל חבר הביא לי hotfix לwindows xp 64 bit והכל עבד כשורה אפשר בבקשה עזרה בהתקנה ?! תודה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by עמיר שחר,

שלום אני מחפש תוכנה אשר יש בv יומן לאירגון היום ואפשרות לעשות חישובים (עובר ושב), אך שלא תהיה בה אפשרות לאימיילים. אשמח לקבל רעיונות. עמיר שחר

14. Started by eladbu,

זהו נשבר לי כבר חודש אני מחפש דרייבר למוסטק 1200CU PLUS לויסטה ולא מוצא באתר שלהם הלינק שבור למרות שכביכול יש דרייבר וכל נסיון חיפוש אחר עולה בתוהו עזרה???

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  15. איך אני מבטל בFF את הקטע בnavigation שאני לוחץ על אות וזה מוצא לי את כל האופציות שיש לי במועדופים זה ממש הורס לי את הפרטיות

16. Started by tomer_et,

בזמן האחרון בכל פעם שאני מדליק את המחשב האיקון של Norton Internet Security מתחיל להבהב (הפיירוול...). כשאני בודק למה הוא כותב לי שנעשה ניסיון של סוס טרויני לתקשר עם הרשת. שאני בודק איזה קובץ מהווה את הבעיה אני רואה שזה הקובץ: EXPLORER.EXE.... איך זה יכול להיות? מה עושים?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by DXT,

לאחרונה התחלתי להשתמש במירנדה (miranda) והיא נורא מצאה חן בעיניי, הפשטות שלה והתמיכה במספר פרוטוקולים בו זמנית. הבעיה שלי, היא שכל פעם שאני שולח עברית אנשים אומרים שהם מקבלים ג'יבריש. עברית אני יכול לראות, אבל לשלוח לא מסוגל. מישהו יודע איך מתקנים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. אני יודע שב-KaZaA ניתן למצוא יפה יפה המון Mp3ים... וגם ב-EMule לא חסר... אבל פעם, כש-AudioGalaxy היה קיים, הייתי משתמש רק בו כדי להוריד טראקים נדירים (למשל אם חיפשתי איזה מיקס ספציפי של איזה טראק מסויים, ברוב המקרים הוא היה קיים רק ב-AudioGalaxy) אז רציתי לדעת, אם למשל אני מחפש רמיקס ספציפי של טראק מסויים, ולא מצליח למצוא אותו לא ב-KaZaA ולא ב-EMule... קיימת תוכנה שבה אולכל למצוא אותו? אולי תוכנה מסויימת שנועדה רק לשיתוך Mp3 או משהו בסגנון? תודה מראש. :saint:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nim901,

אחרי שהוספתי כתוביות עם וירטואל דאב אני צריך להפוך את הקובץ שיצא ל MPG נכון? אז אני השתמשתי ב TMPGEnc וגם ב WinAVI ובכולם התמונה יוצאת לאט מדי (יש לאגים) וגם היא קטנה לעומת הקובץ המקורי או שהיא גדולה והיא לאט מדי וב 2 התוכנות אחרי הקידוד האיכות חרא במיוחד כשמעבירים למסך מלא, מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לחכות 20 דקות כדי לראות סרטון של 5 דקות זה פשוט מגוחך. האם מישהו מכיר דרך כלשהי להאיץ את הטעינה? נ.ב speedbit video accelerator זו חרא של תוכנה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום אני רוצה לקחת סרטון של WMA ולהמיר אותו לAMR לפלאפון. 1)זה אפשרי? 2) אם כן להביא לי קישור לתוכנה 3) תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  22. שלום יש לי NOD32 גירסה 3 ואני רוצה להעביר עידכונים מהמחשב שלי שיש בו אינטרנט למחשב שאין בו אינטרנט אז הביאו לי פה תוכנה להעביר עידכונים אבל שאני מעביר אותם אני לא רואה שהNOD 32 במחשב ללא האינטרנט הוא באמת מעודכן.איך אני יכול לדעת שזה מעודכן? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אז ככה..פרמטתי את המחשב לפני חודשים בערך.. כרגע יש לי ויסטה. לא התקנתי ולא עדכנתי את הדריברים שלי בכלל..ואני ניסיתי לעשות הכל. התקנתי מקודדים,שיניתי החלפתי לא עזר לי כלום. כשאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה שמתאם התצוגה שלי לא תואם/לא תקין. בנוסף זה אומר לי : ‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)‏‏ זה לא ענין של מקודדים..אלא בעיה בדריבר אני מניח. אני מבקש ממכם מכל הלב תנסו לעזור לי ..אני גם אתן את כל הנק' שיש לי..וזה 100 נק' אם אני לא טועה לבנאדם שיעזור לי. תודה רבה לכם!

24. שבת שלום פירמטתי את הנייד לווינדוס אקספי חוקי XP PRO עם אופיס 2003 עכשיו יש בסרגל כלים את הסמל הצהוב של העדכונים אני עושה עדכונים אוטומטיים שיתקין את הכל במחשב, וזה אכן מתחיל להוריד ולהתקין אבל מייד הוא מרסטט את המחשב איך מתקינים הכל? הווינדוס חוקי כמובן וגם האופיס

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by davidcohen,

שלום, אני רוצה לשחק בVICE CITY ברשת ואני הורדתי את התוכנה MTA 0.5 והתקנתי. אבל שאני רוצה לפתוח אותה היא לא נפתחת וניהיה לי חלון שגיאה בבקשה תגידו לי איך לפתור את הבעיה או שתביאו לי MTA 0.4 תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.